Dodatak:Popis vrsta:Art

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Arta , Artabotrys , Artabrus , Artacama , Artacamella , Artacarus , Artace , Artacie , Artamella , Artamidae , Artamus , Artanasa , Artapocyrtus , Artaversala , Artaxa , Artchedella , Artedia , Artedidraco , Artedidraconidae , Artediellichthys , Artediellina , Artedielloides , Artediellus , Artedius , Artelida , Artema , Artematocis , Artematopodidae , Artemesia , Artemia , Artemicoccus , Artemidactis , Artemidora , Artemiidae , Artemiopsis , Artemisaphis , Artemisia , Artemisiella , Artemisina , Artemisiobia , Artemisiomyia , Artemisiopsis , Artemita , Artemitomima , Artena , Artenacia , Artenolepis , Artepityophthorus , Arteriviridae , Arterivirus , Artesia , Artesiidae , Arteurotia , Arthaldeus , Artheneidae , Artheneis , Artherola , Arthisma , Arthmius , Arthonia , Arthoniaceae , Arthoniales , Arthoniomycetes , Arthopyrenia , Arthopyreniaceae , Arthothelium , Arthracanthida , Arthragrostis , Arthraria , Arthraria , Arthraxon , Arthrhoplophora , Arthriniites D.N. Babajan & Tasl. † , Arthrinium , Arthritica , Arthritica , Arthriticosoma , Arthrobacter , Arthrobotryomyces , Arthrobotrys , Arthrobotryum , Arthrocardia , Arthrocarpum , Arthroceras , Arthrochaete , Arthrochilus , Arthrochites , Arthrochites , Arthrochrysis , Arthrocladia , Arthrocladiaceae , Arthrocladiella , Arthrocladium , Arthroclema , Arthroclianthus , Arthrocnemum , Arthrocnodax , Arthrocormus , Arthrocorynus , Arthrocristula , Arthrodamaeus , Arthroderma , Arthrodermataceae , Arthrodesmus , Arthrodia Raf. , Arthrodiriformes , Arthrodochium , Arthrogloea , Arthrogonopus , Arthrogorgia , Arthrographis , Arthroleptella , Arthroleptidae , Arthroleptis , Arthrolips , Arthrolytus , Arthromachus , Arthromyces , Arthromysis , Arthronema , Arthronemina , Arthroon Renault † , Arthropeas , Arthropeina , Arthrophryxus , Arthrophycus , Arthrophycus , Arthrophytum , Arthroplea , Arthroplea Bengtsson, 1909 , Arthropleidae , Arthropleidae Balthasar, 1937 , Arthropleinae , Arthropoda , Arthropoda , Arthropoda , Arthropodichnus , Arthropodichnus , Arthropodium , Arthropogon , Arthropoma , Arthropoma , Arthropoma , Arthropsis , Arthropterillus Wasmann, 1926 , Arthropterites Wasmann, 1926 † , Arthropteritina Luna de Carvalho, 1961 † , Arthropterus W.S. Macleay, 1838 , Arthropterygius , Arthropycnis , Arthropyxis , Arthrorhabdus , Arthrorhaphidaceae , Arthrorhaphis , Arthrorhynchus , Arthrosaura , Arthroschista , Arthrosolaenomeris , Arthrosphaera , Arthrospira , Arthrosporella , Arthrosporium , Arthrosporum , Arthrostemma , Arthrostenus , Arthrostylidae , Arthrostylidium , Arthrostylis , Arthrostyloecia , Arthrostylus , Arthrotardigrada , Arthroteles , Arthrothamnus , Arthrotomoidellus , Arthrotomus , Arthrotrypa , Arthrovertex , Arthrowallemia , Arthroxylaria , Arthrura , Arthula , Arthurdendyus , Arthurella , Arthurhumesia , Arthuria , Arthuricornua , Arthuriomyces , Artianus , Artiastis , Artibeus , Articoelidia , Articolla , Articrius , Articularia , Articulatia , Articulina , Articulophora , Articulospora , Artifodina , Artigesia , Artigisa , Artiloxis , Artimpaza , Artines , Artiodactyla , Artiora , Artipe , Artiphanes , Artipus , Artiscinae , Artiscinae , Artiscus , Artiscus , Artitropa , Artobotrys , Artobotrys , Artocapsa , Artocarpomyces , Artocarpus , Artocella , Artocreas Berk. & Broome , Artomyces , Artona , Artonis , Artoperina , Artophormis , Artopilium , Artopoetes , Artopoles , Artopotamon , Artoria , Artoriellula , Artorima , Artoriopsis , Artostobium , Artostrobiidae , Artostrobiidae , Artostrobium , Artostrobus , Artostrobus , Artotrogidae , Artotrogus , Artucephalus , Arturoa , Artystone ,

Arta[uredi VE | uredi]

Arta Grote, 1875[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Pyraloidea → Pyralidae Artabotrys , Artabrus , Artacama , Artacamella ,

Artacarus Cook, 1899[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Schizomida → Hubbardioidea → Hubbardiidae Artace , Artacie , Artamella , Artamidae , Artamus , Artanasa , Artapocyrtus , Artaversala , Artaxa ,

Artc[uredi VE | uredi]

Artchedella ,

Arte[uredi VE | uredi]

Artedia , Artedidraco , Artedidraconidae , Artediellichthys , Artediellina , Artedielloides , Artediellus , Artedius , Artelida , Artema , Artematocis , Artematopodidae , Artemesia , Artemia , Artemicoccus , Artemidactis , Artemidora , Artemiidae , Artemiopsis , Artemisaphis , Artemisia , Artemisiella , Artemisina , Artemisiobia , Artemisiomyia , Artemisiopsis , Artemita , Artemitomima , Artena , Artenacia , Artenolepis , Artepityophthorus , Arteriviridae , Arterivirus , Artesia , Artesiidae , Arteurotia ,

  1. Artedia

Artedidraco[uredi VE | uredi]

  1. Artedidraco glareobarbatus
  2. Artedidraco lonnbergi
  3. Artedidraco mirus
  4. Artedidraco orianae
  5. Artedidraco shackletoni
  6. Artedidraco skottsbergi

Artediellichthys[uredi VE | uredi]

  1. Artediellichthys nigripinnis

Artediellina[uredi VE | uredi]

  1. Artediellina antilope

Artedielloides[uredi VE | uredi]

  1. Artedielloides auriculatus

Artediellus[uredi VE | uredi]

  1. Artediellus aporosus
  2. Artediellus atlanticus
  3. Artediellus camchaticus
  4. Artediellus dydymovi
  5. Artediellus fuscimentus
  6. Artediellus gomojunovi
  7. Artediellus ingens
  8. Artediellus miacanthus
  9. Artediellus minor
  10. Artediellus neyelovi
  11. Artediellus ochotensis
  12. Artediellus pacificus
  13. Artediellus scaber
  14. Artediellus schmidti
  15. Artediellus uncinatus

Artedius[uredi VE | uredi]

  1. Artedius corallinus
  2. Artedius fenestralis
  3. Artedius harringtoni
  4. Artedius lateralis
  5. Artedius notospilotus
  6. Artelida
  7. Artema
  8. Artematocis
  9. Artemesia

Artemia Leach, 1819[uredi VE | uredi]

  1. Artemia franciscana Kellog, 1906
  2. Artemia gracilis Verrill, 1869
  3. Artemia monica Verrill, 1869
  4. Artemia persimilis Piccinelli & Prosdocimi, 1968
  5. Artemia salina (Linnaeus, 1758)
  6. Artemia sinica Cai, 1989
  7. Artemia tibetiana Abatzopoulos, Zhang & Sorgeloos, 1998
  8. Artemia urmiana Günther, 1899

Animalia → Arthropoda → Branchiopoda → Anostraca → Artemiidae

Porodica Artemiidae Grochowski, 1895[uredi VE | uredi]

  1. Artemia Leach, 1819

Animalia → Arthropoda → Branchiopoda → Anostraca

  1. Artemiopsis

Artemisia L., 1753[uredi VE | uredi]

  1. Artemisia abaensis Y.R.Ling & S.Y.Zhao
  2. Artemisia abbreviata (Krasch. ex Korobkov) Krasnob.
  3. Artemisia abrotanum L.
  4. Artemisia absinthium L.
  5. Artemisia abyssinica Sch.Bip. ex A.Rich.
  6. Artemisia adamsii Besser
  7. Artemisia afghanica Rech.f. & Köie
  8. Artemisia aflatunensis Poljakov ex U.P.Pratov & V.V.Bakanova
  9. Artemisia afra Jacq. ex Willd.
  10. Artemisia aksaiensis Y.R.Ling
  11. Artemisia alaskana Rydb.
  12. Artemisia alba Turra
  13. Artemisia albicaulis Nevski
  14. Artemisia albicerata Krasch.
  15. Artemisia alcockii Pamp.
  16. Artemisia aleutica Hultén
  17. Artemisia algeriensis Filatova
  18. Artemisia alpina Pall. ex Willd.
  19. Artemisia ammaniana Besser
  20. Artemisia amoena Poljakov
  21. Artemisia amygdalina Decne.
  22. Artemisia andersiana Podlech
  23. Artemisia anethifolia Weber ex Stechm.
  24. Artemisia anethoides Mattf.
  25. Artemisia angustissima Nakai
  26. Artemisia annua L.
  27. Artemisia anomala S.Moore
  28. Artemisia apiacea Hance
  29. Artemisia aralensis Krasch.
  30. Artemisia araxina Takht.
  31. Artemisia arborescens (Vaill.) L.
  32. Artemisia arbuscula Nutt.
  33. Artemisia arctica (Besser) Leonova
  34. Artemisia arctisibirica Korobkov
  35. Artemisia argentea L'Hér.
  36. Artemisia argyi H.Lév. & Vaniot
  37. Artemisia argyrophylla Ledeb.
  38. Artemisia armeniaca Lam.
  39. Artemisia arschantinica Darijma
  40. Artemisia aschurbajewii C.Winkl.
  41. Artemisia atlantica Coss. & Durieu
  42. Artemisia atrata Lam.
  43. Artemisia atrovirens Hand.-Mazz.
  44. Artemisia aucheri Boiss.
  45. Artemisia aurata Kom.
  46. Artemisia australis Less.
  47. Artemisia austriaca Jacq.
  48. Artemisia austrohimalayana Y.R.Ling & Puri
  49. Artemisia austroyunnanensis Ling & Y.R.Ling
  50. Artemisia avarica Minat.
  51. Artemisia badhysi Krasch. & Lincz. ex Poljakov
  52. Artemisia baimaensis Y.R.Ling & Z.C.Chuo
  53. Artemisia balchanorum Krasch.
  54. Artemisia baldshuanica Krasch. & Zaprjag.
  55. Artemisia banihalensis M.K.Kaul & S.K.Bakshi
  56. Artemisia bargusinensis Spreng.
  57. Artemisia barrelieri Besser
  58. Artemisia bejdemaniae Leonova
  59. Artemisia bhutanica Grierson & Spring.
  60. Artemisia biennis Willd.
  61. Artemisia bigelovii A.Gray
  62. Artemisia blepharolepis Bunge
  63. Artemisia borealisiamensis Y.R.Ling & Humphries
  64. Artemisia botschantzevii Filatova
  65. Artemisia bottnica Lundstr. ex Kindb.
  66. Artemisia brachyloba Franch.
  67. Artemisia brachyphylla Kitam.
  68. Artemisia brevifolia Wall.
  69. Artemisia caerulescens L.
  70. Artemisia caespitosa Ledeb.
  71. Artemisia californica Less.
  72. Artemisia calophylla Pamp.
  73. Artemisia camelorum Krasch.
  74. Artemisia campbellii Hook.f. & Thomson ex C.B.Clarke
  75. Artemisia campestris L.
  76. Artemisia cana Pursh
  77. Artemisia capillaris Thunb.
  78. Artemisia carruthii Alph.Wood ex Carruth.
  79. Artemisia carvifolia Buch.-Ham. ex Roxb.
  80. Artemisia cashemirica Kaul & Bakshi
  81. Artemisia chamaemelifolia Vill.
  82. Artemisia chamissoniana Besser ex Hook.
  83. Artemisia chienshanica Ling & W.Wang
  84. Artemisia chingii Pamp.
  85. Artemisia chitachensis (Maire) Coss. ex Y.R.Ling
  86. Artemisia chrysostachya Rech.f. & Köie
  87. Artemisia cina Berg ex Poljakov
  88. Artemisia ciniformis Krasch. & Popov ex Poljakov
  89. Artemisia codonocephala Diels
  90. Artemisia comaiensis Ling & Y.R.Ling
  91. Artemisia commutata Besser
  92. Artemisia compacta Fisch. ex DC.
  93. Artemisia conaensis Ling & Y.R.Ling
  94. Artemisia congesta Kitam.
  95. Artemisia copa Phil.
  96. Artemisia cuspidata Krasch.
  97. Artemisia daghestanica Krasch. & Poretzky
  98. Artemisia dahurica (Turcz.) Poljakov
  99. Artemisia dalailamae Krasch.
  100. Artemisia davazamczii Darijma & Kamelin
  101. Artemisia debilis Kitam.
  102. Artemisia demissa Krasch.
  103. Artemisia densifolia Filatova
  104. Artemisia depauperata Krasch.
  105. Artemisia deserti Krasch.
  106. Artemisia desertorum Spreng.
  107. Artemisia deversa Diels
  108. Artemisia dimoana Popov
  109. Artemisia disjuncta Krasch.
  110. Artemisia divaricata (Pamp.) Pamp.
  111. Artemisia dolosa Krasch.
  112. Artemisia domingensis Urb.
  113. Artemisia douglasiana Besser ex Besser
  114. Artemisia dracunculiformis Krasch.
  115. Artemisia dracunculus L.
  116. Artemisia dubia L. ex B.D.Jacks.
  117. Artemisia dumosa Poljakov
  118. Artemisia duthreuil-de-rhinsi Krasch.
  119. Artemisia echegarayi Hieron.
  120. Artemisia eldarica Rzazade
  121. Artemisia elenae Kupr.
  122. Artemisia emeiensis Y.R.Ling
  123. Artemisia eriopoda Bunge
  124. Artemisia erlangshanensis Ling & Y.R.Ling
  125. Artemisia fauriei Nakai
  126. Artemisia feddei H.Lév. & Vaniot
  127. Artemisia ferganensis Krasch. ex Poljakov
  128. Artemisia filatovae Kuorijanov
  129. Artemisia filifolia Torr.
  130. Artemisia filiformilobulata Y.R.Ling & Puri
  131. Artemisia finita Kitag.
  132. Artemisia flaccida Hand.-Mazz.
  133. Artemisia flahaultii Emb. & Maire
  134. Artemisia fontanesiana Besser
  135. Artemisia forrestii W.W.Sm.
  136. Artemisia fragrans Willd.
  137. Artemisia franserioides Greene
  138. Artemisia freyniana (Pamp.) Krasch.
  139. Artemisia frigida Willd.
  140. Artemisia fukudo Makino
  141. Artemisia fulgens Pamp.
  142. Artemisia furcata M.Bieb.
  143. Artemisia galinae Ikonn.
  144. Artemisia gansuensis Ling & Y.R.Ling
  145. Artemisia genipi Weber ex Stechm.
  146. Artemisia gilvescens Miq.
  147. Artemisia giraldii Pamp.
  148. Artemisia glabella Kar. & Kir.
  149. Artemisia glacialis L.
  150. Artemisia glanduligera Krasch. ex Poljakov
  151. Artemisia globosa Krasch.
  152. Artemisia globosoides Ling & Y.R.Ling
  153. Artemisia globularia Cham. ex Besser
  154. Artemisia glomerata Ledeb.
  155. Artemisia gmelinii Weber ex Stechm.
  156. Artemisia gobica (Krasch.) Grubov
  157. Artemisia gongshanensis Y.R.Ling & Humphries
  158. Artemisia gorgonum Webb
  159. Artemisia gracilescens Krasch. & Iljin
  160. Artemisia granatensis Boiss.
  161. Artemisia grubovii Filatova
  162. Artemisia gurganica (Krasch.) Filat.
  163. Artemisia gyangzeensis Ling & Y.R.Ling
  164. Artemisia gyitangensis Ling & Y.R.Ling
  165. Artemisia gypsacea "Krasch., Popov & Lincz. ex Poljakov"
  166. Artemisia hallaisanensis Nakai
  167. Artemisia halodendron Turcz. ex Besser
  168. Artemisia halophila Krasch.
  169. Artemisia hancei (Pamp.) Ling & Y.R.Ling
  170. Artemisia haussknechtii Boiss.
  171. Artemisia hedinii Ostenf.
  172. Artemisia henriettae Krasch.
  173. Artemisia herba-alba Asso
  174. Artemisia hippolyti Butkov
  175. Artemisia hololeuca M.Bieb. ex Besser
  176. Artemisia huguetii Caball.
  177. Artemisia hulteniana Vorosch.
  178. Artemisia ifranensis J.Didier
  179. Artemisia igniaria Maxim.
  180. Artemisia implicata Leonova
  181. Artemisia imponens Pamp.
  182. Artemisia incana (L.) Druce
  183. Artemisia incisa Pamp.
  184. Artemisia inculta Delile
  185. Artemisia indica Willd.
  186. Artemisia insipida Vill.
  187. Artemisia insulana Krasch.
  188. Artemisia insularis Kitam.
  189. Artemisia integrifolia Richards.
  190. Artemisia iskenderiana Rzazade
  191. Artemisia issaevii Rzazade
  192. Artemisia issykkulensis Poljakov
  193. Artemisia jacutica Drobow
  194. Artemisia japonica Thunb.
  195. Artemisia jaxartica Poljakov
  196. Artemisia jilongensis Y.R.Ling & Humphries
  197. Artemisia jordanica Danin
  198. Artemisia judaica L.
  199. Artemisia junatovii Filatova
  200. Artemisia juncea Kar. & Kir.
  201. Artemisia kanashiroi Kitam.
  202. Artemisia kangmarensis Ling & Y.R.Ling
  203. Artemisia karavajevii Leonova
  204. Artemisia kasakorum (Krasch.) Pavlov
  205. Artemisia kaschgarica Krasch.
  206. Artemisia kauaiensis (Skottsb.) Skottsb.
  207. Artemisia kawakamii Hayata
  208. Artemisia keiskeana Miq.
  209. Artemisia kelleri Krasch.
  210. Artemisia kemrudica Krasch.
  211. Artemisia kitadakensis Hara & Kitam.
  212. Artemisia klementzae Krasch.
  213. Artemisia klotzchiana Besser
  214. Artemisia knorringiana Krasch.
  215. Artemisia kochiiformis Krasch. & Lincz. ex Poljakov
  216. Artemisia koidzumii Nakai
  217. Artemisia kopetdaghensis "Krasch., Popov & Lincz. ex Poljakov"
  218. Artemisia korovinii Poljakov
  219. Artemisia kotuchovii Kupr.
  220. Artemisia kruhsiana Besser
  221. Artemisia kuschakewiczii C.Winkl.
  222. Artemisia laciniata Willd.
  223. Artemisia lactiflora Wall. ex DC.
  224. Artemisia lagocephala (Fisch. ex Besser) DC.
  225. Artemisia lagopus Fisch. ex Besser
  226. Artemisia lancea Vaniot
  227. Artemisia latifolia Ledeb.
  228. Artemisia ledebouriana Besser
  229. Artemisia lehmaniana Hook.f.
  230. Artemisia lehmanniana Bunge
  231. Artemisia lercheana Weber ex Stechm.
  232. Artemisia lerchiana Weber
  233. Artemisia lessingiana Besser
  234. Artemisia leucodes Schrenk
  235. Artemisia leucophylla (Turcz. ex Besser) Turcz. ex C.B.Clarke
  236. Artemisia liaotungensis Kitag.
  237. Artemisia limosa Koidz.
  238. Artemisia lipskyi Poljakov
  239. Artemisia littoricola Kitam.
  240. Artemisia liukiuensis Kitam.
  241. Artemisia lobulifolia Boiss.
  242. Artemisia longifolia Nutt.
  243. Artemisia loureiroi Kostel.
  244. Artemisia lucentica "O. de Bolos, Vallès & J. Vigo"
  245. Artemisia ludoviciana Nutt.
  246. Artemisia luxurians Ghesq. ex Cavaco & Keraudr.
  247. Artemisia macilenta (Maxim.) Krasch.
  248. Artemisia macivarae Hutch. & Dalziel
  249. Artemisia macrantha Ledeb.
  250. Artemisia macrocephala Jacquem. ex Besser
  251. Artemisia macrorhiza Turcz.
  252. Artemisia magellanica Sch.Bip.
  253. Artemisia mairei H.Lév.
  254. Artemisia mandschurica (Kom.) Kom.
  255. Artemisia mangolica Fisch. ex Bess.
  256. Artemisia manshurica (Kom.) Kom.
  257. Artemisia marcellii Pamp.
  258. Artemisia maritima L.
  259. Artemisia maroccana Coss.
  260. Artemisia mattfeldii Pamp.
  261. Artemisia mauiensis (A.Gray) Skottsb.
  262. Artemisia maximovicziana (Schum.) Krasch. ex Poljakov
  263. Artemisia medioxima Krasch. ex Poljakov
  264. Artemisia mesatlantica Maire
  265. Artemisia messerschmidtiana Besser
  266. Artemisia mexicana Willd.
  267. Artemisia michauxiana Besser
  268. Artemisia minor Jacquem. ex Besser
  269. Artemisia molinieri "Quézel, M.Barbero & R.J.Loisel"
  270. Artemisia mollis J.Gay ex DC.
  271. Artemisia mollissima D.Don
  272. Artemisia molluccana Roxb.
  273. Artemisia mongolica (Fisch. ex Besser) Fisch. ex Naka
  274. Artemisia monophylla Kitam.
  275. Artemisia monosperma Delile
  276. Artemisia montana (Nakai) Pamp.
  277. Artemisia moorcroftiana Wall.
  278. Artemisia morrisonensis Hayata
  279. Artemisia multiflora Trev.
  280. Artemisia multisecta Leonova
  281. Artemisia myriantha Wall. ex Besser
  282. Artemisia nachitschevanica Rzazade
  283. Artemisia nakaii Pamp.
  284. Artemisia namanganica Poljakov
  285. Artemisia nanschanica Krasch.
  286. Artemisia negrei Ouyahya
  287. Artemisia nesiotica P.H.Raven
  288. Artemisia niitakayamensis Hayata
  289. Artemisia nilagirica (C.B.Clarke) Pamp.
  290. Artemisia nitida Bertol.
  291. Artemisia nitrosa Weber ex Stechm.
  292. Artemisia nortonii Pamp.
  293. Artemisia norvegica Fr.
  294. Artemisia nova A.Nelson
  295. Artemisia nujianensis (Ling & Y.R.Ling) Y.R.Ling
  296. Artemisia nutans Willd.
  297. Artemisia obtusiloba Ledeb.
  298. Artemisia occidentalisichuanensis Y.R.Ling & S.Y.Zhao
  299. Artemisia occidentalisinensis Y.R.Ling
  300. Artemisia oelandica (Besser) Krasch.
  301. Artemisia olchonensis Leonova
  302. Artemisia olgensis Vorosch.
  303. Artemisia oligocarpa Hayata
  304. Artemisia olivieri J.Gay ex DC.
  305. Artemisia oranensis (Debeaux) Filatova
  306. Artemisia ordosica Krasch.
  307. Artemisia orientalihengduangensis Ling & Y.R.Ling
  308. Artemisia orientalixizangensis Y.R.Ling & Humphries
  309. Artemisia orientaliyunnanensis Y.R.Ling
  310. Artemisia oxycephala Kitag.
  311. Artemisia packardiae J.W.Grimes & Ertter
  312. Artemisia pallens Wall. ex DC.
  313. Artemisia palmeri A.Gray
  314. Artemisia palustris L.
  315. Artemisia pamirica C.Winkl.
  316. Artemisia pancicii Ronniger ex Danihelka & Marhold
  317. Artemisia pannosa Krasch.
  318. Artemisia papposa S.F.Blake & Cronquist
  319. Artemisia parviflora Roxb. ex D.Don
  320. Artemisia pattersonii A.Gray
  321. Artemisia pauciflora Weber ex Stechm.
  322. Artemisia pedatifida Nutt.
  323. Artemisia pedemontana Balb.
  324. Artemisia pedunculosa Miq.
  325. Artemisia pengchuoensis Y.R.Ling & S.Y.Zhao
  326. Artemisia persica Boiss.
  327. Artemisia pewzowii C.Winkl.
  328. Artemisia phaeolepis Krasch.
  329. Artemisia phyllobotrys (Hand.-Mazz.) Ling & Y.R.Ling
  330. Artemisia pineticola Kupr.
  331. Artemisia poljakovii Filatova
  332. Artemisia polybotryoidea Y.R.Ling
  333. Artemisia polysticha Poljakov
  334. Artemisia pontica L.
  335. Artemisia porrecta Krasch. ex Poljakov
  336. Artemisia porteri Cronquist
  337. Artemisia potentillifolia H.Lév.
  338. Artemisia prasina Krasch. ex Poljakov
  339. Artemisia prattii (Pamp.) Ling & Y.R.Ling
  340. Artemisia prilipkoana Rzazade
  341. Artemisia princeps Pamp.
  342. Artemisia pringlei Greenm.
  343. Artemisia prolixa Krasch. ex Poljakov
  344. Artemisia przewalskii Krasch.
  345. Artemisia pubescens Ledeb.
  346. Artemisia punctigera Krasch. ex Poljakov
  347. Artemisia pycnocephala (Less.) DC.
  348. Artemisia pycnorhiza Ledeb.
  349. Artemisia pygmaea A.Gray
  350. Artemisia qinlingensis Ling & Y.R.Ling
  351. Artemisia quinqueloba Trautv.
  352. Artemisia radicans Kupr.
  353. Artemisia ramosa Buch
  354. Artemisia remotiloba Krasch. ex Poljakov
  355. Artemisia reptans C.Sm. ex Link
  356. Artemisia rhodantha Rupr.
  357. Artemisia rigida (Nutt.) A.Gray
  358. Artemisia robusta (Pamp.) Ling & Y.R.Ling
  359. Artemisia rosthornii Pamp.
  360. Artemisia rothrockii A.Gray
  361. Artemisia roxburghiana Wall. ex Besser
  362. Artemisia rubripes Nakai
  363. Artemisia rupestris L.
  364. Artemisia rutifolia Stephan ex Spreng.
  365. Artemisia saharae Pomel
  366. Artemisia saissanica (Krasch.) Filatova
  367. Artemisia saitoana Kitam.
  368. Artemisia salsoloides Willd.
  369. Artemisia samoiedorum Pamp.
  370. Artemisia santolina Schrenk
  371. Artemisia santolinifolia Turcz. ex Krasch.
  372. Artemisia santonicum L.
  373. Artemisia saposhnikovii Krasch. ex Poljakov
  374. Artemisia sarawschanica C.Winkl.
  375. Artemisia saxicola Rydb.
  376. Artemisia schimperi Sch.Bip. ex Engl.
  377. Artemisia schischkinii Krasch.
  378. Artemisia schlagintweitiana Klatt
  379. Artemisia schmidtiana Maxim.
  380. Artemisia schrenkiana Ledeb.
  381. Artemisia scoparia Waldst. & Kitam.
  382. Artemisia scopiformis Ledeb.
  383. Artemisia scopulorum A.Gray
  384. Artemisia scotina Nevski
  385. Artemisia semiarida (Krasch. & Lavrenko) Filatova
  386. Artemisia senjavinensis Besser
  387. Artemisia sericea Weber ex Stechm.
  388. Artemisia serotina Bunge
  389. Artemisia serrata Nutt.
  390. Artemisia shangnanensis Ling & Y.R.Ling
  391. Artemisia shennongjiaensis Ling & Y.R.Ling
  392. Artemisia sichuanensis Ling & Y.R.Ling
  393. Artemisia sieberi Besser
  394. Artemisia sieversiana Ehrh.
  395. Artemisia simulans Pamp.
  396. Artemisia sinanensis Y.Yabe
  397. Artemisia sinensis (Pamp.) Ling & Y.R.Ling
  398. Artemisia siversiana Ehrh. ex Willd.
  399. Artemisia smithii Mattf.
  400. Artemisia sodiroi Hieron. ex Sodiro
  401. Artemisia sogdiana Bunge
  402. Artemisia somai Hayata
  403. Artemisia songarica Schrenk
  404. Artemisia speciosa (Pamp.) Ling & Y.R.Ling
  405. Artemisia sphaerocephala Krasch.
  406. Artemisia spiciformis Osterh.
  407. Artemisia spicigera K.Koch
  408. Artemisia splendens Willd.
  409. Artemisia stelleriana Besser
  410. Artemisia stenocephala Krasch. ex Poljakov
  411. Artemisia stipularis Urb. & Ekman
  412. Artemisia stolonifera (Maxim.) Kom.
  413. Artemisia stricta Edgew.
  414. Artemisia subdigitata Mattf.
  415. Artemisia sublessingiana Krasch. ex Poljakov
  416. Artemisia subsericea Rouy
  417. Artemisia succulenta Ledeb.
  418. Artemisia succulentoides Ling & Y.R.Ling
  419. Artemisia suksdorfii Piper
  420. Artemisia swatensis Podlech
  421. Artemisia sylvatica Maxim.
  422. Artemisia sylviana F.O.Wolf
  423. Artemisia szowitziana (Besser) Grossh.
  424. Artemisia tafelii Mattf.
  425. Artemisia taibaishanensis Y.R.Ling & Humphries
  426. Artemisia tainingensis Hand.-Mazz.
  427. Artemisia tanacetifolia L.
  428. Artemisia tangutica Pamp.
  429. Artemisia taurica Willd.
  430. Artemisia tenuis Rydb.
  431. Artemisia tenuisecta Nevski
  432. Artemisia terrae-albae Krasch.
  433. Artemisia thellungiana Pamp.
  434. Artemisia thuscula Cav.
  435. Artemisia tilesii Ledeb.
  436. Artemisia tilhoana Quézel
  437. Artemisia togusbulakensis O.Fedtsch.
  438. Artemisia tomentella Trautv.
  439. Artemisia tournefortiana Rchb.
  440. Artemisia transbaicalensis Leonova
  441. Artemisia transiliensis Poljakov
  442. Artemisia trautvetteriana Besser
  443. Artemisia tridactyla Hand.-Mazz.
  444. Artemisia tridentata Nutt.
  445. Artemisia triniana Besser
  446. Artemisia tripartita (Nutt.) Rydb.
  447. Artemisia tsugitakaensis (Kitam.) Ling & Y.R.Ling
  448. Artemisia tsuneoi Tatew. & Kitam.
  449. Artemisia tukuchaensis Kitam.
  450. Artemisia turanica Krasch.
  451. Artemisia turkestanica Franch.
  452. Artemisia umbelliformis Lam.
  453. Artemisia umbrosa (Besser) Turcz.
  454. Artemisia vachanica Krasch. ex Poljakov
  455. Artemisia vahliana Kostel.
  456. Artemisia valentina Lam.
  457. Artemisia valida Krasch. ex Poljakov
  458. Artemisia vallesiaca All.
  459. Artemisia velutina Pamp.
  460. Artemisia verbenacea (Kom.) Kitag.
  461. Artemisia verlotiorum Lamotte
  462. Artemisia vestica Wall.
  463. Artemisia vestita Wall. ex Besser
  464. Artemisia vexans Pamp.
  465. Artemisia viridisquama Kitam.
  466. Artemisia viridissima (Kom.) Pamp.
  467. Artemisia viscida (Mattf.) Pamp.
  468. Artemisia viscidissima Ling & Y.R.Ling
  469. Artemisia vulgaris L.
  470. Artemisia waltonii J.R.Drumm. ex Pamp.
  471. Artemisia wellbyi Hemsl. & H.Pearson
  472. Artemisia wudanica S.L.Liou & W.Wang
  473. Artemisia wurzellii C.M.James & Stace
  474. Artemisia xanthochloa Krasch.
  475. Artemisia xerophytica Krasch.
  476. Artemisia xigazeensis Ling & Y.R.Ling
  477. Artemisia yadongensis Ling & Y.R.Ling
  478. Artemisia yongii Y.R.Ling
  479. Artemisia younghusbandii J.R.Drumm. ex Pamp.
  480. Artemisia yunnanensis Jeffrey
  481. Artemisia zayuensis Ling & Y.R.Ling
  482. Artemisia zhongdianensis Y.R.Ling
status nije riješen:
  1. Artemisia abrotanifolium Siev.
  2. Artemisia abrotanum Habl.
  3. Artemisia abrotanum Thunb.
  4. Artemisia abrotanum S.G.Gmel.
  5. Artemisia abyssinica Sch.Bip.
  6. Artemisia adamsii Kitag.
  7. Artemisia afra Jacq.
  8. Artemisia albida Willd. ex Ledeb.
  9. Artemisia albida Willd. ex Spreng.
  10. Artemisia albida Maxim.
  11. Artemisia alpina Fritsch
  12. Artemisia amorpha Raf.
  13. Artemisia anethifolia Poljakov
  14. Artemisia angustina Vacc.
  15. Artemisia anthriscifolia Steud.
  16. Artemisia aquatica Lour.
  17. Artemisia arenaria H.C.Fu
  18. Artemisia argophylla Rydb.
  19. Artemisia arragonensis Auct.
  20. Artemisia astrachanica Poljakov
  21. Artemisia augustana Vacc.
  22. Artemisia avaria Minatullaev
  23. Artemisia biebersteinii Hort.
  24. Artemisia biennis Hook.f.
  25. Artemisia biflora Spreng.
  26. Artemisia billardiereana Besser
  27. Artemisia bomtalensis Poljakov
  28. Artemisia borealis Kitam.
  29. Artemisia borealis Liou
  30. Artemisia borealisiamensis Y.R.Ling
  31. Artemisia bourgeauana Rydb.
  32. Artemisia brachyloba Kom.
  33. Artemisia burnatii
  34. Artemisia campestris Pursh
  35. Artemisia campestris auct.hisp. ex Willk. & Lange
  36. Artemisia campestris Kitam.
  37. Artemisia candidum M.Bieb. ex DC.
  38. Artemisia cannabina Jacquem. ex Besser
  39. Artemisia caspia B.Keller & Komarov
  40. Artemisia ceretana Sennen
  41. Artemisia chanousii Vacc.
  42. Artemisia chiajeana Kunze ex Rich.
  43. Artemisia chirripoi (Suess.) Mathias & Constance
  44. Artemisia chitachensis Coss. ex Batt. & Trab.
  45. Artemisia chitachensis (Maire) Coss.
  46. Artemisia cina Berg
  47. Artemisia cinoides Poljakov
  48. Artemisia coloradensis Gand.
  49. Artemisia compacta Fisch. ex Besser
  50. Artemisia cooleyae Rydb.
  51. Artemisia czekanovakiana Trautv.
  52. Artemisia davurica Vitman
  53. Artemisia × decipiens Giacom. & Pignatti
  54. Artemisia declinata Kupr.
  55. Artemisia desertorum Takeda
  56. Artemisia desertorum C.B.Clarke
  57. Artemisia desertorum Poljakov
  58. Artemisia discolor Douglas
  59. Artemisia dracunculus Hook.f.
  60. Artemisia dubia Wall. ex Besser
  61. Artemisia dubia Hara
  62. Artemisia dubjanskyana Krasch. ex Poljakov
  63. Artemisia edtschenkoana Krasch.
  64. Artemisia fasciculata Hook.f. & Thomson ex C.B.Clarke
  65. Artemisia fasciculata Hook.f. & Thomson ex Hook.f.
  66. Artemisia filatovae Kupr.
  67. Artemisia floccosa Rydb.
  68. Artemisia fragosoana Font Quer
  69. Artemisia frutescens Pall.
  70. Artemisia gapensis Rouy
  71. Artemisia genipi Weber
  72. Artemisia glabra Jacquem. ex Besser
  73. Artemisia glabrata Wight
  74. Artemisia glabriflora Borza
  75. Artemisia glacialis herb.mosc. ex Besser
  76. Artemisia glauca Forbes & Hemsl.
  77. Artemisia glauca Hook.f.
  78. Artemisia glauca Maxim.
  79. Artemisia globularia Ledeb. ex Maxim.
  80. Artemisia globularia Cham.
  81. Artemisia glutinosa J.Gay
  82. Artemisia gmelini Besser
  83. Artemisia gnaphalioides Besser
  84. Artemisia gracillima Rydb.
  85. Artemisia granatensis Boiss. ex DC.
  86. Artemisia grandiflora DC.
  87. Artemisia grata Heyne ex Steud.
  88. Artemisia grata Wall.
  89. Artemisia graveolens Rydb.
  90. Artemisia griffithiana C.B.Clarke
  91. Artemisia groenlandica Hornem.
  92. Artemisia gurganica Krasch.
  93. Artemisia halimodendron Ledeb.
  94. Artemisia handelii-mazzettii Pamp.
  95. Artemisia herbacea Ehrh.
  96. Artemisia hirsuta Rottler
  97. Artemisia hispanica Weber ex Stechm.
  98. Artemisia ibukijomogi Siebold
  99. Artemisia incana B.Keller
  100. Artemisia insipida Schur
  101. Artemisia integrifolia Falk
  102. Artemisia integrifolia Pursh
  103. Artemisia integrifolia Nakai
  104. Artemisia integrifolia L.
  105. Artemisia italica Stechm.
  106. Artemisia × jaeggiana Wolf
  107. Artemisia japonica Lauener
  108. Artemisia japonica Kitam.
  109. Artemisia jauberti Sennen
  110. Artemisia jeniseensis Spreng.
  111. Artemisia kennedyi A.Nelson
  112. Artemisia khuzdarense Ghafoor & Ali
  113. Artemisia × kobayashii Kitam.
  114. Artemisia kobstanica Rzazade
  115. Artemisia koelreuteriana Besser
  116. Artemisia koidzumii Kitag.
  117. Artemisia laciniata C.B.Clarke
  118. Artemisia laevigata Standl.
  119. Artemisia lagocephala Fisch. ex Besser
  120. Artemisia lamprocaulos Rech.f.
  121. Artemisia latifolia Maxim.
  122. Artemisia lavandulaefolia Nakai
  123. Artemisia lavandulaefolia Miq.
  124. Artemisia leibergii Rydb.
  125. Artemisia lercheana Ling
  126. Artemisia lercheana Ledeb.
  127. Artemisia lessingiana G.V.Krylov
  128. Artemisia leucanthemifolia Desf.
  129. Artemisia leucophylla Kom.
  130. Artemisia leucophylla (Turcz. ex Besser) Pamp.
  131. Artemisia leucophylla Kitag.
  132. Artemisia lewisii Torr. & A.Gray
  133. Artemisia lloydii Rouy
  134. Artemisia ludoviciana (Besser) Torr. & A.Gray
  135. Artemisia maccallae Rydb.
  136. Artemisia magellensis Rouy
  137. Artemisia manca Rydb.
  138. Artemisia manshurica Poljak.
  139. Artemisia maritima Kitag.
  140. Artemisia maritima Pourr. ex Willk. & Lange
  141. Artemisia maritima Besser
  142. Artemisia maritima Ledeb.
  143. Artemisia mecicana Less.
  144. Artemisia megacephala Rupr.
  145. Artemisia mexicana Willd. ex Schult.
  146. Artemisia michauxii Besser ex Hook.
  147. Artemisia minuta Rydb.
  148. Artemisia mollis J.Gay
  149. Artemisia mongolica Chang
  150. Artemisia mongolica Fisch. ex Besser
  151. Artemisia montevidensis Spreng.
  152. Artemisia moorcroftiana Mattf.
  153. Artemisia moorcroftiana Wall. ex DC.
  154. Artemisia moorcroftiana Pamp.
  155. Artemisia multifida Kar. & Kir.
  156. Artemisia murcica Sennen
  157. Artemisia mutellina S.G.Gmel.
  158. Artemisia myriantha Y.R.Ling
  159. Artemisia myriantha Wall.
  160. Artemisia neglecta Spreng.
  161. Artemisia neomexicana Greene
  162. Artemisia nepalensis Nees
  163. Artemisia nitens Steven ex Ledeb.
  164. Artemisia nitrosa Poljakov
  165. Artemisia nivalis Braun-Blanq.
  166. Artemisia nuttalliana Besser ex Hook.
  167. Artemisia obtusa Rydb.
  168. Artemisia officinalis Gueldenst. ex Ledeb.
  169. Artemisia pallasii Willd. ex Spreng.
  170. Artemisia pallida Poljakov & Krasch.
  171. Artemisia pampaninii Vacc.
  172. Artemisia pancicii (Janka) Ronniger
  173. Artemisia parviflora Aitch.
  174. Artemisia pauciflora M.Bieb.
  175. Artemisia pauciflora Krylov
  176. Artemisia pauciflorum Weber ex Stechm.
  177. Artemisia pectinata Hand.-Mazz.
  178. Artemisia pedemontana Balb. ex Loisel.
  179. Artemisia pedifida Nutt.
  180. Artemisia × perinii Giacom. & Pignatti
  181. Artemisia perrieri Petitm.
  182. Artemisia peucedanifolia Juss. ex Besser
  183. Artemisia × pfaffii Giacom. & Pignatti
  184. Artemisia pirottae Vacc.
  185. Artemisia pirottae Heimerl
  186. Artemisia plumosa Fisch. ex Besser
  187. Artemisia porrecta Krasch. ex Nevski
  188. Artemisia potens A.Nelson
  189. Artemisia procumbens Norona
  190. Artemisia procumbens Ledeb.
  191. Artemisia prolixa Krasch. & Poljakov
  192. Artemisia pseudogallica Rouy
  193. Artemisia pubescens Kitag.
  194. Artemisia pusilla Lucé
  195. Artemisia racemosa Kit.
  196. Artemisia ramosa C.Sm. ex Link
  197. Artemisia redolens Wooton & Standl.
  198. Artemisia remotiloba Krasch.
  199. Artemisia reptans Buch
  200. Artemisia roezlii Huter ex Kolb
  201. Artemisia rotundifolia (Debeaux) Krasch.
  202. Artemisia roxburghiana Wall.
  203. Artemisia rubripes Kitag.
  204. Artemisia rupestris Diels
  205. Artemisia ruprechtii Poljakov
  206. Artemisia sacrorum Ledeb. ex Hook.f.
  207. Artemisia salsoloides Pamp.
  208. Artemisia salsoloides Ling
  209. Artemisia saxatilis Waldst. & Kit.
  210. Artemisia scariosa Rich. ex Besser
  211. Artemisia schimperi Sch.Bip. ex Schweinf.
  212. Artemisia scoparia Maxim.
  213. Artemisia scoparia Waldst. & Kit.
  214. Artemisia scopariaii Wierzbicki
  215. Artemisia scopariiformis Popov
  216. Artemisia seileri Wolf ex Magnier
  217. Artemisia × seileri Wolf
  218. Artemisia semsek Forssk.
  219. Artemisia senecionis J.Gay ex DC.
  220. Artemisia silvicola Osterh.
  221. Artemisia sinecionis Jacq. ex Bess.
  222. Artemisia souliei Sennen
  223. Artemisia × spiciformis Osterh. (pro sp.)
  224. Artemisia stolonifera Ling
  225. Artemisia stolonifera Maxim.
  226. Artemisia stricta Fisch.
  227. Artemisia suaveolens Fisch.
  228. Artemisia suaveolens Lam.
  229. Artemisia subglabra A.Nelson
  230. Artemisia subriscosa Turcz. ex Bess
  231. Artemisia subulata Nakai
  232. Artemisia tanacetifolia Georgi
  233. Artemisia tanacetoides Less.
  234. Artemisia tatarica Weber ex Stechm.
  235. Artemisia taurica M.Bieb.
  236. Artemisia tenella Weber ex Stechm.
  237. Artemisia tenuifolia Adams
  238. Artemisia texana Rydb.
  239. Artemisia thomsonianum C.B.Clarke
  240. Artemisia thomsonii C.B.Clarke ex Pamp.
  241. Artemisia tibetica Hook.f.
  242. Artemisia tilesii DC.
  243. Artemisia trichophylla Wall.
  244. Artemisia trifida Pav. ex Delpino
  245. Artemisia turcomanica Gand.
  246. Artemisia turschaninowiana Krasn.
  247. Artemisia umbrosa (Turcz. ex Besser) Turcz. ex A.DC.
  248. Artemisia umbrosa Verl.
  249. Artemisia underwoodii Rydb.
  250. Artemisia uralensis Spreng. ex Besser
  251. Artemisia uzbekistanica Poljakov
  252. Artemisia vazqueziana Merino
  253. Artemisia vestita Wall.
  254. Artemisia vestita Kitag.
  255. Artemisia virgata Gueldenst. ex Ledeb.
  256. Artemisia viridifolia Spreng.
  257. Artemisia viridis Willd. ex A.DC.
  258. Artemisia viridis Willd.
  259. Artemisia volfii Petitm.
  260. Artemisia vulgaris Mattf.
  261. Artemisia vulgaris C.B.Clarke
  262. Artemisia wedei Edgew.
  263. Artemisia wilczekiana Heimerl
  264. Artemisia wulingshanensis Bar. & Skv. ex Liou
  265. Artemisia xerophila Magnier
  266. Artemisia xylorrhiza Krasch.
  267. Artemisia zollingeriana Sch.Bip.

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Asterales → Asteraceae

Artemisiella[uredi VE | uredi]

Artemisina Vosmaer, 1885[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida → Microcionidae

  1. Artemisiopsis
  2. Artepityophthorus
  3. Arterivirus

Arth[uredi VE | uredi]

Arthaldeus , Artheneidae , Artheneis , Artherola , Arthisma ,

Arthmius[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Staphylinoidea > Staphylinidae Arthonia , Arthoniaceae , Arthoniales , Arthoniomycetes , Arthopyrenia , Arthopyreniaceae , Arthothelium , Arthracanthida , Arthragrostis , Arthraria , Arthraria , Arthraxon , Arthrhoplophora , Arthriniites D.N. Babajan & Tasl. † , Arthrinium , Arthritica , Arthritica , Arthriticosoma , Arthrobacter , Arthrobotryomyces , Arthrobotrys , Arthrobotryum , Arthrocardia , Arthrocarpum , Arthroceras , Arthrochaete , Arthrochilus , Arthrochites , Arthrochites , Arthrochrysis , Arthrocladia , Arthrocladiaceae , Arthrocladiella , Arthrocladium , Arthroclema , Arthroclianthus , Arthrocnemum , Arthrocnodax , Arthrocormus , Arthrocorynus , Arthrocristula , Arthrodamaeus , Arthroderma , Arthrodermataceae , Arthrodesmus , Arthrodia Raf. , Arthrodiriformes , Arthrodochium , Arthrogloea , Arthrogonopus , Arthrogorgia , Arthrographis , Arthroleptella ,

Porodica Arthroleptidae Mivart, 1869 (145 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura

Podporodica Arthroleptinae Mivart, 1869 (63 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Arthroleptidae

Arthroleptis Smith, 1849 (47 sp.)[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Amphibia → Anura → Arthroleptidae → Arthroleptinae Arthrolips ,

Arthrolycosa Harger, 1874[uredi VE | uredi]

  1. Arthrolycosa antiqua Harger, 1874 tipična
  2. Arthrolycosa danielsi Petrunkevitch, 1913

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Arthrolycosidae

Porodica †Arthrolycosidae Frič, 1904[uredi VE | uredi]

  1. Arthrolycosa Harger, 1874
  2. Eocteniza Pocock, 1911

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae Arthrolytus , Arthromachus , Arthromyces , Arthromysis , Arthronema , Arthronemina , Arthroon Renault † , Arthropeas , Arthropeina , Arthrophryxus , Arthrophycus , Arthrophycus , Arthrophytum , Arthroplea , Arthroplea Bengtsson, 1909 , Arthropleidae , Arthropleidae Balthasar, 1937 , Arthropleinae ,

Koljeno Arthropoda Latreille, 1829 (člankonošci)[uredi VE | uredi]

  1. Chelicerata Heymons, 1901 [1]
  2. Crustacea Brünnich, 1772 [1]
  3. Hexapoda Latreille, 1825 [1]
  4. Myriapoda Latreille, 1802 [1]
  5. Trilobita
  • Taksoni: Actaeus†, Almenia†, Arachnoidea†, Arachnomorpha†, Aristocaris†, Bostrichopus†, Bradoriida†, Bundenbachiellus, Burgessia, Cambropachycope, Chelicerata, Cindarella, Clypecaris, Conchostraca, Conciliterga, Corcorania, Dalmaniopsis, Dicerocaris, Dinocarida, Dongshanocaris, Douglasocaris, Duslia, Emeiella, Ercaia, Forfexicaris, Fuxianhuiida, Gaoqiaioella, Gigantopleurida, Goticaris, Guangweicarididae, Habelia, Hanburia, Helmetia, Henningsmoenicaris, Huangshandongia, Isoxys, Jianfengia, Jiucunella, Kablikia, Kleptothule, Kuamaia, Liantuoia, Longquania, Mandibulata, Marrella, Marrelomorpha, Martinssonia, Meristosomo, Merostomoidea, Molaria, Mollisonia, Motina, Naptile, Nektaspida, Occacaris, Odaraia, Orstenocarida, Orstenotubulus, Oxyuropoda, Pahvantia, Panlongia, Parapaleomerus, Paratrilobita, Parvancorinomorpha, Pauloterminus, Pectocaris, Pisinnocaris, Platicytes, Plenocaris, Priscansermarinus, Proschizoramia, Protocarcinus, Protocaris, Pseudarthron, Pseudoarctolepis, Pseudoiulia, Pygmaclypeatus, Quasicaris, Rehbachiella, Retifacies, Rhombicalvaria, Saperion, Schinderhannes, Schizodiscus, Serracaris, Shafferia, Shankouia, Sinoburius, Skaracarida, Skioldia, Squamacula, Tanglangia, Thylacocephala, Urokodia, Utahcaris, Walossekia, Xandarella

Animalia → Eumetazoa → Bilateria → Protostomia

Arthropoda , Arthropoda , Arthropodichnus , Arthropodichnus ,

Arthropodium[uredi VE | uredi]

  1. Arthropodium bifurcatum
  2. Arthropodium caesioides
  3. Arthropodium candidum
  4. Arthropodium cirrhatum
  5. Arthropodium curvipes
  6. Arthropodium dyeri
  7. Arthropodium milleflorum
  8. Arthropodium minus
  9. Arthropodium neocaledonicum

AsparagaceaeAsparagalesLiliopsidaMagnoliophytaPlantae

Arthropogon , Arthropoma , Arthropoma , Arthropoma , Arthropsis , Arthropterillus Wasmann, 1926 , Arthropterites Wasmann, 1926 † , Arthropteritina Luna de Carvalho, 1961 † , Arthropterus W.S. Macleay, 1838 , Arthropterygius , Arthropycnis , Arthropyxis , Arthrorhabdus , Arthrorhaphidaceae , Arthrorhaphis , Arthrorhynchus , Arthrosaura , Arthroschista ,

Arthrosolaenomeris[uredi VE | uredi]

  1. Arthrosolaenomeris chapadensis Schubart, 1943
  2. Arthrosolaenomeris planaltensis Schubart, 1960

ChelodesmidaePolydesmidaDiplopodaArthropodaAnimalia

Arthrosphaera , Arthrospira , Arthrosporella , Arthrosporium , Arthrosporum , Arthrostemma , Arthrostenus , Arthrostylidae , Arthrostylidium , Arthrostylis , Arthrostyloecia , Arthrostylus ,

Red Arthrotardigrada Marcus, 1927[uredi VE | uredi]

Animalia → Tardigrada → Heterotardigrada Arthroteles , Arthrothamnus , Arthrotomoidellus , Arthrotomus , Arthrotrypa , Arthrovertex , Arthrowallemia , Arthroxylaria , Arthrura , Arthula , Arthurdendyus , Arthurella , Arthurhumesia ,

Arthuria Klautau et al., 2013[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Calcarea → Clathrinida → Clathrinidae Arthuricornua , Arthuriomyces ,

Arti[uredi VE | uredi]

Artianus , Artiastis , Artibeus , Articoelidia , Articolla , Articrius , Articularia , Articulatia , Articulina , Articulophora , Articulospora , Artifodina , Artigesia , Artigisa , Artiloxis , Artimpaza , Artines , Artiodactyla , Artiora , Artipe , Artiphanes , Artipus , Artiscinae , Artiscinae , Artiscus , Artiscus , Artitropa ,

Artibeus Leach, 1821[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Phyllostomidae → Stenodermatinae

Articrius Emeljanov, 2008[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Fulgoroidea → Dictyopharidae

  1. Articularia
  2. Articulatia
  3. Articulophora
  4. Articulospora
  5. Artimpaza

Red Artiodactyla Owen, 1848[uredi VE | uredi]

  1. Antilocapridae Gray, 1866
  2. Bovidae Gray, 1821
  3. Camelidae Gray, 1821
  4. Cervidae Goldfuss, 1820
  5. Giraffidae Gray, 1821
  6. Hippopotamidae Gray, 1821
  7. Moschidae Gray, 1821
  8. Suidae Gray, 1821
  9. Tayassuidae Palmer, 1897
  10. Tragulidae Milne-Edwards, 1864

Animalia → Chordata → Mammalia

  1. Artipus

Arto[uredi VE | uredi]

Artobotrys , Artobotrys , Artocapsa , Artocarpomyces , Artocarpus , Artocella , Artocreas Berk. & Broome , Artomyces , Artona ,

Artonis Simon, 1895[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae Artoperina , Artophormis , Artopilium , Artopoetes ,

Artopoles Barnard, 1920[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Sphaeromatoidea → Sphaeromatidae Artopotamon ,

Artoria Thorell, 1877[uredi VE | uredi]

  1. Artoria albopedipalpis Framenau, 2002
  2. Artoria albopilata (Urquhart, 1893)
  3. Artoria alta Framenau, 2004
  4. Artoria amoena (Roewer, 1960)
  5. Artoria avona Framenau, 2002
  6. Artoria berenice (L. Koch, 1877)
  7. Artoria cingulipes Simon, 1909
  8. Artoria flavimana Simon, 1909
  9. Artoria gloriosa (Rainbow, 1920)
  10. Artoria hebridisiana (Berland, 1938)
  11. Artoria hospita Vink, 2002
  12. Artoria howquaensis Framenau, 2002
  13. Artoria impedita (Simon, 1909)
  14. Artoria ligulacea (Qu, Peng & Yin, 2009)
  15. Artoria lineata (L. Koch, 1877)
  16. Artoria linnaei Framenau, 2008
  17. Artoria lycosimorpha Strand, 1909
  18. Artoria maculatipes (Roewer, 1960)
  19. Artoria mckayi Framenau, 2002
  20. Artoria minima (Berland, 1938)
  21. Artoria palustris Dahl, 1908
  22. Artoria parvula Thorell, 1877 tipična
  23. Artoria pruinosa (L. Koch, 1877)
  24. Artoria quadrata Framenau, 2002
  25. Artoria schizocoides Framenau & Hebets, 2007
  26. Artoria segrega Vink, 2002
  27. Artoria separata Vink, 2002
  28. Artoria taeniifera Simon, 1909
  29. Artoria thorelli (Berland, 1929)
  30. Artoria triangularis Framenau, 2002
  31. Artoria ulrichi Framenau, 2002
  32. Artoria victoriensis Framenau, Gotch & Austin, 2006

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae

Artoriellula Roewer, 1960[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae Artorima ,

Artoriopsis Framenau, 2007[uredi VE | uredi]

  1. Artoriopsis anacardium Framenau, 2007
  2. Artoriopsis eccentrica Framenau, 2007
  3. Artoriopsis expolita (L. Koch, 1877) tipična
  4. Artoriopsis joergi Framenau, 2007
  5. Artoriopsis klausi Framenau, 2007
  6. Artoriopsis melissae Framenau, 2007
  7. Artoriopsis whitehouseae Framenau, 2007

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Lycosidae Artostobium , Artostrobiidae , Artostrobiidae , Artostrobium , Artostrobus , Artostrobus , Artotrogidae , Artotrogus ,

Artu[uredi VE | uredi]

Artucephalus DeLong, 1943[uredi VE | uredi]

  1. Artucephalus fasciatus DeLong 1943

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Membracoidea → Cicadellidae

Arturoa Gonzalez-Guerrero, 1951[uredi VE | uredi]

  1. Arturoa anae González-Guerrero, 1951

Bacteria → Cyanobacteria → Cyanophyceae → Oscillatoriales → Oscillatoriaceae

Arty[uredi VE | uredi]

Artystone Schioedte, 1866[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Isopoda → Cymothooidea → Cymothoidae

Izvori[uredi VE | uredi]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 [1] ASF phylum Arthropoda

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Ar