Dodatak:Popis vrsta:Bem

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni: Bema , Bemaspis , Bematha , Bematistes , Bembecia , Bembidarenas Erwin, 1972 , Bembidiina Stephens, 1827 , Bembidiini Stephens, 1827 , Bembidiomorphum Champion, 1918 , Bembidion , Bembidion Latreille, 1802 , Bembina , Bembix , Bembradium , Bembras , Bembridae , Bembrops , Bemisia , Bemlos ,

Bema[uredi VE | uredi]

Bema , Bemaspis , Bematha , Bematistes ,

Bemb[uredi VE | uredi]

Bembecia Hübner, 1819[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Sesioidea → Sesiidae

Bembidarenas Erwin, 1972[uredi VE | uredi]

Bembidiina Stephens, 1827[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Carabidae → Trechinae → Bembidiini

Tribus Bembidiini Stephens, 1827[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Carabidae → Trechinae Bembidiomorphum Champion, 1918 ,

Bembidion Latreille, 1802[uredi VE | uredi]

  • Bembidion abbreviatum Solsky, 1874
  • Bembidion abbreviatum abbreviatum Solsky, 1874
  • Bembidion abbreviatum longicrum DeMonte, 1956
  • Bembidion abbreviatum pulpani Fassati, 1955
  • Bembidion abbreviatum uvidum Andrewes, 1924
  • Bembidion abchasicum Müller-Motzfeld, 1989
  • Bembidion abdelkrimi Netolitzky, 1926
  • Bembidion abeillei Bedel, 1879
  • Bembidion aberdarense Alluaud, 1939
  • Bembidion abnormale Jedlicka, 1965
  • Bembidion achipungi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion acticola Casey, 1884
  • Bembidion actuarium Broun, 1903
  • Bembidion actuosum Casey, 1918
  • Bembidion acutifrons LeConte, 1879
  • Bembidion adductum Casey, 1918
  • Bembidion admirandum (Sharp, 1903)
  • Bembidion adowanum Chaudoir, 1876
  • Bembidion advena Sharp, 1903
  • Bembidion adygorum Belousov & Sokolov, 1996
  • Bembidion aegrum Erwin, 1982
  • Bembidion aegyptiacum Dejean, 1831
  • Bembidion aeneicolle (LeConte, 1848)
  • Bembidion aeneipes Bates, 1883
  • Bembidion aeneum Germar, 1824
  • Bembidion aeneum aeneum Germar, 1824
  • Bembidion aeneum athalassicum DeMonte, 1953
  • Bembidion aenulum Hayward, 1901
  • Bembidion aeruginosum (Gebler, 1833)
  • Bembidion aethiopicum Raffray, 1885
  • Bembidion aetolicum Apfelbeck, 1901
  • Bembidion aetolicum aetolicum Apfelbeck, 1901
  • Bembidion aetolicum taygetanum Maran, 1935
  • Bembidion affine Say, 1823
  • Bembidion africanum Chaudoir, 1876
  • Bembidion agonoides Toledano, 2008
  • Bembidion ainu Habu & Baba, 1968
  • Bembidion ajmonis Netolitzky, 1935
  • Bembidion ajmonis ajmonis Netolitzky, 1935
  • Bembidion ajmonis staveni J.Schmidt, 2004
  • Bembidion alacre (Broun, 1921)
  • Bembidion alaf Britton, 1948
  • Bembidion alaskense Lindroth, 1962
  • Bembidion albescens (Bates, 1878)
  • Bembidion algidum Andrewes, 1935
  • Bembidion aliense Habu, 1973
  • Bembidion alikhelicum Kirschenhofer, 1989
  • Bembidion allegroi Toledano, 2008
  • Bembidion almum J.Sahlberg, 1900
  • Bembidion almum almum J.Sahlberg, 1900
  • Bembidion almum protalmum Netolitzky, 1934
  • Bembidion alpineanum Casey, 1924
  • Bembidion alsium Coquerel, 1866
  • Bembidion altaicum (Gebler, 1833)
  • Bembidion altestriatum Netolitzky, 1934
  • Bembidion alticola A.Fiori, 1903
  • Bembidion alticola alticola A.Fiori, 1903
  • Bembidion alticola lagae (Neri & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion altipeta Alluaud, 1917
  • Bembidion amamiense Morita, 2008
  • Bembidion amaurum Bates, 1883
  • Bembidion ambiguum Dejean, 1831
  • Bembidion americanum Dejean, 1831
  • Bembidion amnicola J.Sahlberg, 1900
  • Bembidion amoenum R.F.Sahlberg, 1844
  • Bembidion ampliceps Casey, 1918
  • Bembidion amurense (Motschulsky, 1859)
  • Bembidion ancash Toledano, 2008
  • Bembidion anchonoderus Bates, 1878
  • Bembidion andersoni Toledano, 2008
  • Bembidion andinum Bates, 1891
  • Bembidion andreae (Fabricius, 1787)
  • Bembidion andrewesi Jedlicka, 1932
  • Bembidion angelieri (Bonniard de Saludo, 1970)
  • Bembidion angulicolle Putzeys, 1878
  • Bembidion anguliferum (LeConte, 1852)
  • Bembidion antarcticum Fairmaire, 1889
  • Bembidion antennarium (Morvan, 1972)
  • Bembidion anthracinum Germain, 1906
  • Bembidion antiquum Dejean, 1831
  • Bembidion antoinei Puel, 1935
  • Bembidion apicale Ménétriés, 1832
  • Bembidion approximatum (LeConte, 1852)
  • Bembidion aratum (LeConte, 1852)
  • Bembidion arcticum Lindroth, 1963
  • Bembidion arenobilis Maddison, 2008
  • Bembidion argaeicola Ganglbauer, 1905
  • Bembidion argenteolum Ahrens, 1812
  • Bembidion aricense (Jeannel, 1962)
  • Bembidion arizonae Lindroth, 1963
  • Bembidion armeniacum Chaudoir, 1846
  • Bembidion armeniacum armeniacum Chaudoir, 1846
  • Bembidion armeniacum kokandicum Solsky, 1874
  • Bembidion armuelles Erwin, 1982
  • Bembidion articulatoides Jedlicka, 1932
  • Bembidion articulatum (Panzer, 1796)
  • Bembidion ascendens K.Daniel, 1902
  • Bembidion asiaeminoris Netolitzky, 1935
  • Bembidion asiaeminoris asiaeminoris Netolitzky, 1935
  • Bembidion asiaeminoris asiorum Müller-Motzfeld in Belousov & Müller-Motzfeld, 199
  • Bembidion asiaticum Jedlicka, 1965
  • Bembidion aspericolle (Germar, 1829)
  • Bembidion assalemi Jedlicka, 1968
  • Bembidion assimile Gyllenhal, 1810
  • Bembidion astrabadense (Mannerheim in Chaudoir, 1844)
  • Bembidion ateradustum Liebherr, 2008
  • Bembidion ateradustum Liebherr, 2008
  • Bembidion atillense Toledano, 2008
  • Bembidion atlanticum Wollaston, 1854
  • Bembidion atlanticum atlanticum Wollaston, 1854
  • Bembidion atlanticum galbenum Netolitzky, 1930
  • Bembidion atlanticum leveillei Sainte-Claire Deville, 1914
  • Bembidion atlanticum megaspilum (Walker, 1871)
  • Bembidion atlanticum palaciosi Andrewes, 1932
  • Bembidion atomarium (Sharp, 1903)
  • Bembidion atripes (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion atrocaeruleum (Stephens, 1828)
  • Bembidion atrox Andrewes, 1935
  • Bembidion atrum Germain, 1906
  • Bembidion aubei Solier, 1849
  • Bembidion auratum (Perkins, 1917)
  • Bembidion aureofuscum Bates, 1883
  • Bembidion auxiliator Casey, 1924
  • Bembidion avaricum Belousov & Sokolov, 1988
  • Bembidion avidum Casey, 1918
  • Bembidion axillare (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion axillare axillare (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion axillare euxinum Apfelbeck, 1904
  • Bembidion axillare occiduum Marggi & C.Huber, 2001
  • Bembidion azuayi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion azurescens Dalla Torre, 1877
  • Bembidion azurescens azurescens Dalla Torre, 1877
  • Bembidion azurescens kurangense (Morvan, 1973)
  • Bembidion babaulti Andrewes, 1924
  • Bembidion bactrianum K.Daniel, 1902
  • Bembidion badakshanicum Mikhailov, 1988
  • Bembidion baehri Toledano, 2000
  • Bembidion baghlanicum Kirschenhofer, 1989
  • Bembidion baicalicum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion bakeri Andrewes, 1924
  • Bembidion balcanicum Apfelbeck, 1899
  • Bembidion balli Lindroth, 1962
  • Bembidion bandotaro Morita, 1991
  • Bembidion barkamense Toledano, 1998
  • Bembidion barrense Erwin, 1982
  • Bembidion basicorne Notman, 1920
  • Bembidion basiplagiatoides Toledano, 2008
  • Bembidion basiplagiatum Putzeys, 1878
  • Bembidion basistriatum Fairmaire, 1893
  • Bembidion bedelianum Netolitzky, 1918
  • Bembidion beesoni Andrewes, 1933
  • Bembidion bellorum Maddison, 2008
  • Bembidion beloborodovi Belousov & Mikhailov, 1990
  • Bembidion belousovi Toledano, 2000
  • Bembidion bibliani Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion bicikense (Bonavita & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion bicolor (Bonniard de Saludo, 1970)
  • Bembidion bifossulatum (LeConte, 1852)
  • Bembidion biguttatum (Fabricius, 1779)
  • Bembidion bimaculatum (Kirby, 1837)
  • Bembidion bipunctatum (Linnaeus, 1761)
  • Bembidion bipunctatum alii Marggi & C.Huber, 1999
  • Bembidion bipunctatum biincisum (Antoine, 1956)
  • Bembidion bipunctatum bipunctatum (Linnaeus, 1761)
  • Bembidion bipunctatum laevifrons L.Schaufuss, 1882
  • Bembidion bipunctatum nivale Heer, 1837
  • Bembidion bipunctatum pyritosum (P.Rossi, 1792)
  • Bembidion bipunctatum tectimundi Netolitzky, 1943
  • Bembidion birulai Poppius, 1910
  • Bembidion bisulcatum (Chaudoir, 1844)
  • Bembidion blackburni (Sharp, 1903)
  • Bembidion blandulum Netolitzky, 1910
  • Bembidion bodenheimeri Netolitzky, 1935
  • Bembidion bolivari Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion bolsoni Toledano, 2002
  • Bembidion bonariense Boheman, 1858
  • Bembidion bonniardae Toledano, 2002
  • Bembidion bordoni Toledano, 2008
  • Bembidion botezati Netolitzky, 1922
  • Bembidion bowditchii LeConte, 1878
  • Bembidion boyaca Toledano, 2008
  • Bembidion bracculatum Bates, 1889
  • Bembidion brachythorax Lindroth, 1963
  • Bembidion braminum Andrewes, 1923
  • Bembidion brancuccii Toledano, 2000
  • Bembidion breve (Motschulsky, 1845)
  • Bembidion brevistriatum Hayward, 1897
  • Bembidion brittoni Fassati, 1955
  • Bembidion brullei Gemminger & Harold, 1868
  • Bembidion brunnicorne Dejean, 1831
  • Bembidion brunoi (Bonavita, 2001)
  • Bembidion bruxellense Wesmael, 1835
  • Bembidion bryanti Andrewes, 1921
  • Bembidion bucephalum Netolitzky, 1920
  • Bembidion bugnioni K.Daniel, 1902
  • Bembidion bugnioni bugnioni K.Daniel, 1902
  • Bembidion bugnioni sclanoi (Magrini, 1996)
  • Bembidion bulgani Jedlicka, 1968
  • Bembidion bulirschianum Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion buxtoni (Basilewsky, 1953)
  • Bembidion californicum Hayward, 1897
  • Bembidion caligatum Jeanne & Müller-Motzfeld, 1982
  • Bembidion callacalla Toledano, 2008
  • Bembidion callens Casey, 1918
  • Bembidion callipeplum Bates, 1878
  • Bembidion callosum Küster, 1847
  • Bembidion callosum callosum Küster, 1847
  • Bembidion callosum paralaterale DeMonte, 1953
  • Bembidion callosum subconnexum DeMonte, 1953
  • Bembidion calverti Germain, 1906
  • Bembidion camposi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion canadianum Casey, 1924
  • Bembidion cantalicum Fauvel, 1882
  • Bembidion caoduroi Toledano, 2008
  • Bembidion capito G.Müller, 1918
  • Bembidion captivorum Netolitzky, 1943
  • Bembidion caricum J.Sahlberg, 1907
  • Bembidion carinatum (LeConte, 1852)
  • Bembidion carinula Chaudoir, 1868
  • Bembidion carnifex Netolitzky, 1922
  • Bembidion carolinense Casey, 1924
  • Bembidion carpetanum Sharp, 1901
  • Bembidion carreli Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion cassinense (Roig-Juñent & Gianuca, 2001)
  • Bembidion cassolai (Bonavita & Vigna Taglianti, 1993)
  • Bembidion castaneipenne Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion castilicum Netolitzky, 1918
  • Bembidion castor Lindroth, 1963
  • Bembidion castum Casey, 1918
  • Bembidion catharinae Netolitzky, 1943
  • Bembidion caucasicum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion cavazzutii Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion cayambense Bates, 1891
  • Bembidion cekalovici (Jeannel, 1962)
  • Bembidion cekalovicianum Toledano, 2002
  • Bembidion celisi (Basilewsky, 1955)
  • Bembidion chakrata Andrewes, 1935
  • Bembidion chalceipes Bates, 1878
  • Bembidion chalceum Dejean, 1831
  • Bembidion chalcodes Andrewes, 1935
  • Bembidion chalmeri (Broun, 1886)
  • Bembidion championi Bates, 1882
  • Bembidion charile Bates, 1867
  • Bembidion charon Andrewes, 1926
  • Bembidion chaudoirianum Csiki, 1928
  • Bembidion chaudoirii Chaudoir, 1850
  • Bembidion chilense Solier, 1849
  • Bembidion chilesi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion chimborazonum Bates, 1891
  • Bembidion chinense Csiki, 1901
  • Bembidion chintimini Erwin & Kavanaugh, 1981
  • Bembidion chiriqui Erwin, 1982
  • Bembidion chloreum Bates, 1873
  • Bembidion chloropus Bates, 1883
  • Bembidion chlorostictum Reed, 1874
  • Bembidion cilicicum DeMonte, 1947
  • Bembidion cilicicum cilicicum DeMonte, 1947
  • Bembidion cilicicum syriacum DeMonte, 1953
  • Bembidion cillenoides Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion cimmerium Andrewes, 1922
  • Bembidion circassicum Reitter, 1890
  • Bembidion cirtense Netolitzky, 1914
  • Bembidion citulum Casey, 1918
  • Bembidion ciudadense Bates, 1891
  • Bembidion clarkii (Dawson, 1849)
  • Bembidion clarkii clarkii (Dawson, 1849)
  • Bembidion clarkii magistrettii DeMonte, 1947
  • Bembidion clarum Andrewes, 1923
  • Bembidion clemens Casey, 1918
  • Bembidion cnemidotum Bates, 1883
  • Bembidion cocuyanum Toledano, 2008
  • Bembidion coecum (Sharp, 1903)
  • Bembidion coelestinum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion coeruleum Audinet-Serville, 1821
  • Bembidion cognatum Dejean, 1831
  • Bembidion collutum Bates, 1873
  • Bembidion collutum collutum Bates, 1873
  • Bembidion collutum nakanoshimense (Ueno, 1955)
  • Bembidion collutum semiluitum Bates, 1883
  • Bembidion colombianum Toledano, 2008
  • Bembidion coloradense Hayward, 1897
  • Bembidion colvillense Lindroth, 1965
  • Bembidion combustum Ménétriés, 1832
  • Bembidion combustum combustum Ménétriés, 1832
  • Bembidion combustum lugubriveste Netolitzky, 1943
  • Bembidion commissum Erichson, 1847
  • Bembidion commotum Casey, 1918
  • Bembidion compactum Andrewes, 1922
  • Bembidion complanatum Heer, 1837 t
  • Bembidion complanulum (Mannerheim, 1853)
  • Bembidion compressum Lindroth, 1963
  • Bembidion concoeruleum Netolitzky, 1943
  • Bembidion concolor (Kirby, 1837)
  • Bembidion concretum Casey, 1918
  • Bembidion conforme Dejean, 1831
  • Bembidion confusum Hayward, 1897
  • Bembidion conicolle Motschulsky, 1844
  • Bembidion connivens (LeConte, 1852)
  • Bembidion consanguineum Hayward, 1897
  • Bembidion consimile Hayward, 1897
  • Bembidion conspersum Chaudoir, 1868
  • Bembidion constricticolle Hayward, 1897
  • Bembidion constrictum (LeConte, 1848)
  • Bembidion consuetum Casey, 1918
  • Bembidion consummatum Bates, 1873
  • Bembidion contractum Say, 1823
  • Bembidion convergens C.Berg, 1883
  • Bembidion convexiusculum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion convexulum Hayward, 1897
  • Bembidion cooteri Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion cordatum (LeConte, 1848)
  • Bembidion cordicolle Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion cordillerae Steinheil, 1869
  • Bembidion coreanum Jedlicka, 1946
  • Bembidion corsicum Csiki, 1928
  • Bembidion cortes Erwin, 1982
  • Bembidion corticarium (Sharp, 1903)
  • Bembidion cosangaense Toledano, 2008
  • Bembidion cotopaxi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion coxendix Say, 1823
  • Bembidion crassicorne Putzeys, 1872
  • Bembidion crenulatum R.F.Sahlberg, 1844
  • Bembidion crotchii Wollaston, 1864
  • Bembidion cruciatum Dejean, 1831
  • Bembidion cruciatum albanicum G.Müller, 1935
  • Bembidion cruciatum anglicanum Sharp, 1869
  • Bembidion cruciatum atlantis (Antoine, 1944)
  • Bembidion cruciatum baenningeri Netolitzky, 1926
  • Bembidion cruciatum bualei Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion cruciatum cruciatum Dejean, 1831
  • Bembidion cruciatum dromioides Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion cruciatum espinassei Puel, 1937
  • Bembidion cruciatum hummleri G.Müller, 1918
  • Bembidion cruciatum liberum Netolitzky, 1937
  • Bembidion cruciatum polonicum G.Müller, 1930
  • Bembidion cruciatum quadriflammeum Reitter, 1889
  • Bembidion cruciatum subtypicum (Schuler, 1958)
  • Bembidion cruciatum tyrrhenicum (Jeannel, 1941)
  • Bembidion cruciatum vorax Andrewes, 1935
  • Bembidion cruciatum xanthomum Chaudoir, 1850
  • Bembidion csikii Jedlicka, 1932
  • Bembidion cubanum Darlington, 1937
  • Bembidion culminicola Piochard de la Brûlerie, 1876
  • Bembidion culminicola culminicola Piochard de la Brûlerie, 1876
  • Bembidion culminicola davatchii (Morvan, 1971)
  • Bembidion cumanum Lutshnik, 1938
  • Bembidion cupido Andrewes, 1935
  • Bembidion cupreolum Solsky, 1874
  • Bembidion cupreostriatum Germain, 1906
  • Bembidion curtulatum Casey, 1918
  • Bembidion cyaneum Chaudoir, 1846
  • Bembidion cyclodes Bates, 1884
  • Bembidion cymindulum Andrewes, 1930
  • Bembidion dabashanicum Toledano & J.Schmidt, 2010
  • Bembidion daccordii Toledano, 2005
  • Bembidion dacicum (Jeannel, 1941)
  • Bembidion dagestanum Jedlicka, 1962
  • Bembidion daisetsuzanum Habu, 1958
  • Bembidion daliangi Toledano, 2000
  • Bembidion dalmatinum Dejean, 1831
  • Bembidion dalmatinum dalmatinum Dejean, 1831
  • Bembidion dalmatinum hybridum Apfelbeck, 1904
  • Bembidion dammermani Andrewes, 1933
  • Bembidion dannieae Perrault, 1982
  • Bembidion darlingtoni Mutchler, 1934
  • Bembidion darlingtonicum Jedlicka, 1951
  • Bembidion dauricum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion davaai Jedlicka, 1968
  • Bembidion daviacum Jedlicka, 1970
  • Bembidion davidi (Schuler, 1956)
  • Bembidion davidsoni Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion daxuense Toledano, 1998
  • Bembidion debiliceps Casey, 1918
  • Bembidion decolor Apfelbeck, 1911
  • Bembidion decorum (Panzer, 1799)
  • Bembidion decorum bodemeyeri K. & J.Daniel, 1902
  • Bembidion decorum caraffai Sainte-Claire Deville, 1906
  • Bembidion decorum decorum (Panzer, 1799)
  • Bembidion decorum subconvexum K. & J.Daniel, 1902
  • Bembidion degeense Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion dehiscens Broun, 1893
  • Bembidion dejectum Casey, 1884
  • Bembidion delamarei (Jeannel, 1962)
  • Bembidion delerei Fassati, 1957
  • Bembidion deletum Audinet-Serville, 1821
  • Bembidion deletum deletum Audinet-Serville, 1821
  • Bembidion deletum schulerianum Müller-Motzfeld, 1986
  • Bembidion deliae (Morvan, 1973)
  • Bembidion demartini Neri & Gudenzi, 2011
  • Bembidion demidenkoae Dudko, 1999
  • Bembidion dentelloides Netolitzky, 1943
  • Bembidion dentellum (Thunberg, 1787)
  • Bembidion deplanatum A.Morawitz, 1862
  • Bembidion depressicolle Landin, 1955
  • Bembidion depressiusculum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion depressum Ménétriés, 1832
  • Bembidion derbesi Solier, 1849
  • Bembidion derelictum Alluaud, 1926
  • Bembidion diabola Erwin, 1982
  • Bembidion dicksoniae Wollaston, 1877
  • Bembidion dieckmanni Fassati, 1957
  • Bembidion difficile (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion difforme (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion diligens Casey, 1918
  • Bembidion dilutipenne Solsky, 1874
  • Bembidion dimidiatum Ménétriés, 1832
  • Bembidion discoideum Brullé, 1843
  • Bembidion discordans Netolitzky, 1935
  • Bembidion disjunctum Lindroth, 1963
  • Bembidion distinguendum Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion distinguendum arrisi Jedlicka, 1937
  • Bembidion distinguendum distinguendum Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion distinguendum lindrothi DeMonte, 1957
  • Bembidion distinguendum meyeri DeMonte, 1957
  • Bembidion distinguendum rupestroides Netolitzky, 1943
  • Bembidion dolorosum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion doris (Panzer, 1796)
  • Bembidion dormeyeri Reitter, 1897
  • Bembidion dorsale Say, 1823
  • Bembidion dostali Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion drago (Basilewsky, 1958)
  • Bembidion dudichi Csiki, 1928
  • Bembidion dudichi dudichi Csiki, 1928
  • Bembidion dudichi tunetanum DeMonte, 1947
  • Bembidion dufourii Perris, 1864
  • Bembidion durangoense Bates, 1891
  • Bembidion duvali Steinheil, 1869
  • Bembidion dyscheres Netolitzky, 1943
  • Bembidion dyschirinum LeConte, 1861
  • Bembidion eburneonigrum Germain, 1906
  • Bembidion echarouxi Toledano, 2000
  • Bembidion echigonum Habu & Baba, 1957
  • Bembidion edwardsi (Basilewsky, 1953)
  • Bembidion edwardsi Erwin, 1982
  • Bembidion egens Casey, 1918
  • Bembidion ehikoense Habu, 1984
  • Bembidion eichleri Marggi; Wrase & C.Huber, 2002
  • Bembidion ejusmodi Landin, 1955
  • Bembidion elatum Andrewes, 1930
  • Bembidion elbursicum Netolitzky, 1939
  • Bembidion eleonorae (Bonavita & Vigna Taglianti, 1993)
  • Bembidion elevatum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion elevatum elevatum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion elevatum lamprosimile Netolitzky, 1939
  • Bembidion ellipticocurtum Netolitzky, 1935
  • Bembidion embersoni Lindroth, 1980
  • Bembidion endymion Andrewes, 1935
  • Bembidion engelhardti Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion engelhardti engelhardti Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion engelhardti rayoda Toledano, 2008
  • Bembidion ephippiger (LeConte, 1852)
  • Bembidion ephippium (Marsham, 1802)
  • Bembidion epistomale (Jeannel, 1962)
  • Bembidion equatoriale Van Dyke, 1953
  • Bembidion eques Sturm, 1825
  • Bembidion erasum LeConte, 1859
  • Bembidion eregliense Jedlicka, 1961
  • Bembidion errans Blackburn, 1888
  • Bembidion erwini Perrault, 1982
  • Bembidion escherichi Ganglbauer, 1897
  • Bembidion escherichi erratum DeMonte, 1949
  • Bembidion escherichi escherichi Ganglbauer, 1897
  • Bembidion escherichi latiore DeMonte, 1949
  • Bembidion escherichi paganettii Netolitzky, 1914
  • Bembidion escherichi subatratum DeMonte, 1949
  • Bembidion espejoense Perrault, 1991
  • Bembidion eucheres Netolitzky, 1943
  • Bembidion eucheres darvasicum Mikhailov, 1984
  • Bembidion eucheres eucheres Netolitzky, 1943
  • Bembidion eucheres michailovi Müller-Motzfeld, 1986
  • Bembidion eupages Andrewes, 1934
  • Bembidion eurydice Andrewes, 1926
  • Bembidion eurygonum Bates, 1883
  • Bembidion eutherum Andrewes, 1923
  • Bembidion evanescens Wollaston, 1877
  • Bembidion evidens Casey, 1918
  • Bembidion exornatum Andrewes, 1930
  • Bembidion exquisitum Andrewes, 1923
  • Bembidion facchinii Toledano, 1998
  • Bembidion falsum Blaisdell, 1902
  • Bembidion farkaci Toledano & Sciaky, 1998
  • Bembidion farrarae Hatch, 1950
  • Bembidion farsense Marggi & C.Huber, 1999
  • Bembidion fasciolatum (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion fassatii Jedlicka, 1951
  • Bembidion fellmanni (Mannerheim, 1823)
  • Bembidion fellmanni deubeli Netolitzky, 1918
  • Bembidion fellmanni fellmanni (Mannerheim, 1823)
  • Bembidion femoratum Sturm, 1825
  • Bembidion ferghanicum Müller-Motzfeld & Kryzhanovskij, 1983
  • Bembidion ferghanicum almasyi Fassati, 1990
  • Bembidion ferghanicum ferghanicum Müller-Motzfeld & Kryzhanovskij, 1983
  • Bembidion festivum Casey, 1918
  • Bembidion fischeri Solier, 1849
  • Bembidion flavopictum Casey, 1918
  • Bembidion flavoposticatum Jacquelin du Val, 1855
  • Bembidion flohri Bates, 1878
  • Bembidion florentinum K. & J.Daniel, 1898
  • Bembidion fluviatile Dejean, 1831
  • Bembidion fluviatile acragas DeMonte, 1956
  • Bembidion fluviatile amplum J.Sahlberg, 1908
  • Bembidion fluviatile basale (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion fluviatile exhibitum Netolitzky, 1911
  • Bembidion fluviatile fluviatile Dejean, 1831
  • Bembidion fluviatile pyrrium DeMonte, 1956
  • Bembidion fluviatile richteri Fassati, 1961
  • Bembidion fluviatile unctulum Antoine, 1941
  • Bembidion foraminosum Sturm, 1825
  • Bembidion foraticolle (Jeanne, 1995)
  • Bembidion fortestriatum (Motschulsky, 1845)
  • Bembidion fortunatum Wollaston, 1871
  • Bembidion fossor Wollaston, 1877
  • Bembidion foveatum W.J.MacLeay, 1871
  • Bembidion foveolatum Dejean, 1831
  • Bembidion foveum Motschulsky, 1844
  • Bembidion franiae Erwin, 1982
  • Bembidion franzi Fassati, 1957
  • Bembidion fraxator Ménétriés, 1832
  • Bembidion friebi Netolitzky, 1914
  • Bembidion frontale (LeConte, 1848)
  • Bembidion fuchsii Blaisdell, 1902
  • Bembidion fugax (LeConte, 1848)
  • Bembidion fujiyamai Habu, 1958
  • Bembidion fulgens (Sharp, 1903)
  • Bembidion fuliginosum Netolitzky, 1914
  • Bembidion fulvipenne (Schuler, 1959)
  • Bembidion fulvipes Sturm, 1827
  • Bembidion fulvocinctum Bates, 1891
  • Bembidion fumatum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion fumigatum (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion fusiforme Netolitzky, 1914
  • Bembidion gabrielum (Bonniard de Saludo, 1970)
  • Bembidion gagates Andrewes, 1924
  • Bembidion gagates gagates Andrewes, 1924
  • Bembidion gagates sindicum Netolitzky, 1935
  • Bembidion gagneorum Liebherr, 2008
  • Bembidion galapagoense (G.R.Waterhouse, 1845)
  • Bembidion gansuense Jedlicka, 1965
  • Bembidion gassneri Netolitzky, 1922
  • Bembidion gautieri Netolitzky, 1921
  • Bembidion gazella Antoine, 1925
  • Bembidion geberti Marggi, 2011
  • Bembidion gebieni Netolitzky, 1928
  • Bembidion gebleri (Gebler, 1833)
  • Bembidion gebleri gebleri (Gebler, 1833)
  • Bembidion gebleri nakanei Jedlicka, 1965
  • Bembidion gebleri persuasum Netolitzky, 1938
  • Bembidion gebleri turbatum Casey, 1918
  • Bembidion gemmulipenne Wollaston, 1877
  • Bembidion genei Küster, 1847
  • Bembidion genei genei Küster, 1847
  • Bembidion genei hispaniae (Bonavita & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion genei trinacriae (Bonavita & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion geniculatum Heer, 1837
  • Bembidion geniculatum ayderense Korge, 1971
  • Bembidion geniculatum claudejeannei Marggi in Löbl & Smetana, 2003
  • Bembidion geniculatum dilutipes Sainte-Claire Deville, 1906
  • Bembidion geniculatum geniculatum Heer, 1837
  • Bembidion georgeballi Toledano, 2008
  • Bembidion georgettae Perrault, 1982
  • Bembidion gerdi Mikhailov, 1995
  • Bembidion gerdmuelleri Toledano & J.Schmidt, 2010
  • Bembidion germainianum Toledano, 2002
  • Bembidion gersdorfi Fassati, 1957
  • Bembidion ghilarovi Mikhailov, 1988
  • Bembidion giganteum J.Sahlberg, 1900
  • Bembidion giganteum giganteum J.Sahlberg, 1900
  • Bembidion giganteum reinigi Netolitzky, 1934
  • Bembidion gilgit Andrewes, 1935
  • Bembidion gilgit gilgit Andrewes, 1935
  • Bembidion gilgit nuristanicum Fassati, 1957
  • Bembidion gilgit peratrum DeMonte, 1956
  • Bembidion gilvipes Sturm, 1825
  • Bembidion giselae Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion glabrum Motschulsky, 1850
  • Bembidion glaciale Heer, 1837
  • Bembidion glasunovi Mikhailov, 1988
  • Bembidion gobiense Jedlicka, 1964
  • Bembidion goetzi Jedlicka, 1965
  • Bembidion golem Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion gordoni Lindroth, 1963
  • Bembidion gotoense Habu, 1973
  • Bembidion gotschii Chaudoir, 1846
  • Bembidion graciliforme Hayward, 1897
  • Bembidion grandiceps Hayward, 1897
  • Bembidion grandipenne Schaum, 1862
  • Bembidion grandipenne bulgardagense Fassati, 1990
  • Bembidion grandipenne freyi Netolitzky, 1937
  • Bembidion grandipenne grandipenne Schaum, 1862
  • Bembidion granuliferum Lindroth, 1976
  • Bembidion graphicum Casey, 1918
  • Bembidion grapii Gyllenhal, 1827
  • Bembidion gratiosum Casey, 1918
  • Bembidion grayanum Wollaston, 1877
  • Bembidion gredosanum (Jeanne, 1974)
  • Bembidion grisvardi (Dewailly, 1949)
  • Bembidion grosclaudei Normand, 1940
  • Bembidion grossepunctatum Germain, 1906
  • Bembidion guadarramense Gautier des Cottes, 1866
  • Bembidion guamani Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion guaramacal Toledano, 2008
  • Bembidion gudenzii (Neri, 1981)
  • Bembidion guttula (Fabricius, 1792)
  • Bembidion guttulatum Chaudoir, 1850
  • Bembidion guttuloides DeMonte, 1953
  • Bembidion guzzettii Toledano, 2008
  • Bembidion habui Jedlicka, 1965
  • Bembidion hageni Hayward, 1897
  • Bembidion hajeki Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion haleakalae Liebherr, 2008
  • Bembidion hamanense Jedlicka, 1933
  • Bembidion hammondianum Müller-Motzfeld, 1988
  • Bembidion hansi Jedlicka, 1932
  • Bembidion haruspex Casey, 1918
  • Bembidion hastii C.R.Sahlberg, 1827
  • Bembidion hasurada Andrewes, 1924
  • Bembidion hasurada hasurada Andrewes, 1924
  • Bembidion hasurada pagmanicum Fassati, 1959
  • Bembidion hauserianum Netolitzky, 1918
  • Bembidion havelkai Fassati, 1955
  • Bembidion hayachinense Nakane, 1979
  • Bembidion hebeicum Toledano, 2008
  • Bembidion heineri Toledano, 2011
  • Bembidion heinzi Korge, 1971
  • Bembidion heishuianum Toledano, 2008
  • Bembidion herbertfranzi Toledano, 1998
  • Bembidion hesperidum Wollaston, 1867
  • Bembidion hesperium Fall, 1910
  • Bembidion hesperum Crotch, 1866
  • Bembidion hetzeli Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion heydeni Ganglbauer, 1891
  • Bembidion heyrovskyi Jedlicka, 1932
  • Bembidion hiekei Müller-Motzfeld, 1986
  • Bembidion hikosanum (Habu & Ueno, 1955)
  • Bembidion himalayanum Andrewes, 1924
  • Bembidion hiogoense Bates, 1873
  • Bembidion hiranoi (Morita, 1996)
  • Bembidion hirmocaelum Chaudoir, 1850
  • Bembidion hirtipalposum Landin, 1955
  • Bembidion hirtipes (Jeannel, 1962)
  • Bembidion hispanicum Dejean, 1831
  • Bembidion hissaricum Netolitzky, 1943
  • Bembidion hoberlandti Jedlicka, 1951
  • Bembidion hoberlandtianum Fassati, 1959
  • Bembidion hokitikense Bates, 1878
  • Bembidion holconotum Andrewes, 1935
  • Bembidion honestum Say, 1823
  • Bembidion horii Morita, 2009
  • Bembidion hornense (Jeannel, 1962)
  • Bembidion horni Hayward, 1897
  • Bembidion hosodai Morita, 2011
  • Bembidion huberi Toledano, 2008
  • Bembidion humboldtense Blaisdell, 1902
  • Bembidion humboldti Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion humerale Sturm, 1825
  • Bembidion humerale humerale Sturm, 1825
  • Bembidion humerale petribulirschi Toledano, 2000
  • Bembidion hustachei Antoine, 1923
  • Bembidion hyperboraeorum Munster, 1923
  • Bembidion hypocrita Dejean, 1831
  • Bembidion hypocrita hypocrita Dejean, 1831
  • Bembidion hypocrita illyricum Netolitzky, 1918
  • Bembidion hypocrita normandi DeMonte, 1947
  • Bembidion hysteron Netolitzky, 1943
  • Bembidion ibericum Piochard de la Brûlerie, 1867
  • Bembidion icterodes Alluaud, 1933
  • Bembidion idoneum Casey, 1918
  • Bembidion ignicola Blackburn, 1879
  • Bembidion igorot Darlington, 1959
  • Bembidion iliense Iablokoff-Khnzorain, 1970
  • Bembidion illigeri Netolitzky, 1914
  • Bembidion illuchi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion imereticum Belousov & Sokolov, 1996
  • Bembidion immaturum Lindroth, 1954
  • Bembidion impotens Casey, 1918
  • Bembidion improvidens Casey, 1924
  • Bembidion inaense Habu, 1956
  • Bembidion inaequale Say, 1823
  • Bembidion incisum Andrewes, 1921
  • Bembidion incognitum G.Müller, 1931
  • Bembidion incommodum Netolitzky, 1926
  • Bembidion inconspicuum Wollaston, 1864
  • Bembidion inconstans Solier, 1849
  • Bembidion incrematum LeConte, 1860
  • Bembidion indistinctum Dejean, 1831
  • Bembidion infans Andrewes, 1930
  • Bembidion infuscatipenne Netolitzky, 1938
  • Bembidion infuscatum Dejean, 1831
  • Bembidion inoptatum Schaum, 1857
  • Bembidion insidiosum Solsky, 1874
  • Bembidion insidiosum betegara Andrewes, 1924
  • Bembidion insidiosum clops Andrewes, 1935
  • Bembidion insidiosum holdhausi Fassati, 1952
  • Bembidion insidiosum insidiosum Solsky, 1874
  • Bembidion insidiosum ixion Andrewes, 1934
  • Bembidion insidiosum luntaka Andrewes, 1924
  • Bembidion insulatum (LeConte, 1852)
  • Bembidion integrum Casey, 1918
  • Bembidion intermedium (Kirby, 1837)
  • Bembidion interventor Lindroth, 1963
  • Bembidion iphigenia Netolitzky, 1931
  • Bembidion iranicum Jedlicka, 1962
  • Bembidion iricolor Bedel, 1879
  • Bembidion iridescens (LeConte, 1852)
  • Bembidion iridipenne Bousquet & Webster, 2006
  • Bembidion irregulare Netolitzky, 1935
  • Bembidion irroratum Reitter, 1891
  • Bembidion ispartanum Netolitzky, 1930
  • Bembidion ispartanum ispartanum Netolitzky, 1930
  • Bembidion ispartanum nairicum Iablokoff-Khnzorain, 1976
  • Bembidion israelita Ravizza, 1971
  • Bembidion italicum DeMonte, 1943
  • Bembidion ixtatan Erwin, 1982
  • Bembidion jacksoniense Guérin-Méneville, 1830
  • Bembidion jacobianum Casey, 1918
  • Bembidion jacobseni (Jensen-Haarup, 1910)
  • Bembidion jacobsoni Mikhailov, 1988
  • Bembidion jacqueti (Jeannel, 1941)
  • Bembidion jacqueti apenninum DeMonte in Netolitzky, 1943
  • Bembidion jacqueti jacqueti (Jeannel, 1941)
  • Bembidion jaechi Toledano, 2000
  • Bembidion jamaicense Darlington, 1934
  • Bembidion janatai Toledano, 2008
  • Bembidion janatai janatai Toledano, 2008
  • Bembidion janatai yanmenense Toledano, 2008
  • Bembidion jani Toledano, 1998
  • Bembidion japonicum Jedlicka, 1961
  • Bembidion jaroslavi Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion jeanneli Alluaud, 1939
  • Bembidion jeannelicum Toledano, 2002
  • Bembidion jedlickai Fassati, 1945
  • Bembidion jedlickai jedlickai Fassati, 1945
  • Bembidion jedlickai turkestanicum Fassati, 1957
  • Bembidion jelineki Toledano, 2009
  • Bembidion jimburae Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion jintangi Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion joachimschmidti Toledano, 2008
  • Bembidion josephi (Bonavita, 2001)
  • Bembidion jucundum G.Horn, 1895
  • Bembidion judaicum J.Sahlberg, 1908
  • Bembidion julianum DeMonte in Netolitzky, 1943
  • Bembidion justinae Meschnigg, 1947
  • Bembidion kabakovi Mikhailov, 1984
  • Bembidion kaloprosopon Toledano & Sciaky, 2004
  • Bembidion kalumae Lindroth, 1963
  • Bembidion kamakou Liebherr, 2008
  • Bembidion kamikochii Jedlicka, 1965
  • Bembidion kara Andrewes, 1921
  • Bembidion kareli Toledano, 2008
  • Bembidion karinae J.Schmidt, 2009
  • Bembidion karokhense Marggi in Löbl & Smetana, 2003
  • Bembidion kartalinicum Lutshnik, 1938
  • Bembidion kaschmirense Netolitzky, 1920
  • Bembidion kaschmirense dux Andrewes, 1935
  • Bembidion kaschmirense kaschmirense Netolitzky, 1920
  • Bembidion kaschmirense ochropus Andrewes, 1935
  • Bembidion kauaiense (Sharp, 1903)
  • Bembidion kazakhstanicum Kryzhanovskij, 1979
  • Bembidion kempi Andrewes, 1922
  • Bembidion kenyense Alluaud, 1917
  • Bembidion khanakense Mikhailov, 1984
  • Bembidion khuchuchani Toledano, 2008
  • Bembidion kilimanum Alluaud, 1908
  • Bembidion kimurai Morita, 2008
  • Bembidion kiritshenkoi Mikhailov, 1984
  • Bembidion kirschenhoferi (Müller-Motzfeld, 1988)
  • Bembidion kirschenhoferi annapurnae (Müller-Motzfeld & J.Schmidt, 2001)
  • Bembidion kirschenhoferi kirschenhoferi (Müller-Motzfeld, 1988)
  • Bembidion kishimotoi (Morita, 1996)
  • Bembidion kivuanum (Basilewsky, 1951)
  • Bembidion klapperichi Jedlicka, 1953
  • Bembidion klapperichianum Fassati, 1957
  • Bembidion klimai Neri & Gudenzi, 2013
  • Bembidion kmecoi Toledano & Nakladal, 2011
  • Bembidion koebelei (Sharp, 1903)
  • Bembidion koikei Habu & Baba, 1960
  • Bembidion kolbei C.Bruc, 18?
  • Bembidion komareki Fassati, 1955
  • Bembidion kryzhanovskii Mikhailov, 1988
  • Bembidion kucerai Toledano, 2008
  • Bembidion kuesteri Schaum, 1845
  • Bembidion kuhitangi Mikhailov & Belousov, 1991
  • Bembidion kulzeri Netolitzky, 1935
  • Bembidion kunarense Kirschenhofer, 1989
  • Bembidion kuprianovii Mannerheim, 1843
  • Bembidion kurdistanicum Netolitzky, 1920
  • Bembidion kurram Andrewes, 1935
  • Bembidion kuscheli (Jeannel, 1962)
  • Bembidion kuznetsovi Lafer, 2002
  • Bembidion lachnophoroides Darlington, 1926
  • Bembidion lacrimans Netolitzky, 1935
  • Bembidion lacunarium (Zimmermann, 1869)
  • Bembidion ladakense Andrewes, 1924
  • Bembidion ladakense baumi Müller-Motzfeld, 1985
  • Bembidion ladakense hazara Andrewes, 1935
  • Bembidion ladakense ladakense Andrewes, 1924
  • Bembidion ladakense naltarense Müller-Motzfeld, 1988
  • Bembidion ladas Andrewes, 1924
  • Bembidion ladas ladas Andrewes, 1924
  • Bembidion ladas lehense Müller-Motzfeld, 1985
  • Bembidion laetum Brullé, 1836
  • Bembidion laevibase (Reitter, 1902)
  • Bembidion laevipenne G.Müller, 1918
  • Bembidion lafertei Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion lais Bedel, 1900
  • Bembidion lamproides Netolitzky, 1920
  • Bembidion lampros (Herbst, 1784)
  • Bembidion languens Andrewes, 1935
  • Bembidion lapponicum Zetterstedt, 1828
  • Bembidion lares Toledano, 2008
  • Bembidion latebricola Casey, 1918
  • Bembidion laticeps (LeConte, 1858)
  • Bembidion laticolle (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion latinum Netolitzky, 1911
  • Bembidion latiplaga Chaudoir, 1850
  • Bembidion latiplaga flavibase (Antoine, 1956)
  • Bembidion latiplaga latiplaga Chaudoir, 1850
  • Bembidion latiplaga mateui (Antoine, 1953)
  • Bembidion lavernae Erwin, 1982
  • Bembidion laxatum Casey, 1918
  • Bembidion lecontei Csiki, 1928
  • Bembidion ledouxianum Kirschenhofer, 1989
  • Bembidion leleupi (Basilewsky, 1954)
  • Bembidion lenae Csiki, 1928
  • Bembidion leonense Jeanne & Müller-Motzfeld, 1982
  • Bembidion leonhardi Netolitzky, 1909
  • Bembidion leptaleum Andrewes, 1922
  • Bembidion leucolenum Bates, 1873
  • Bembidion leucoscelis Chaudoir, 1850
  • Bembidion leucoscelis leucoscelis Chaudoir, 1850
  • Bembidion leucoscelis tripolitanum Schatzmayr, 1937
  • Bembidion leve Andrewes, 1924
  • Bembidion levettei Casey, 1918
  • Bembidion levigatum Say, 1823
  • Bembidion liangi Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion liliputanum (J.Sahlberg, 1908)
  • Bembidion limatum Andrewes, 1924
  • Bembidion linauense Müller-Motzfeld, 1988
  • Bembidion lindbergi (Schuler, 1959)
  • Bembidion lindrothellum Erwin & Kavanaugh, 1981
  • Bembidion liparum Andrewes, 1935
  • Bembidion lirykense Reitter, 1908
  • Bembidion lissonotoides Kirschenhofer, 1989
  • Bembidion lissonotum Bates, 1873
  • Bembidion litorale (A.G.Olivier, 1790)
  • Bembidion livens Andrewes, 1930
  • Bembidion lobanovi Mikhailov, 1984
  • Bembidion loeffleri Jedlicka, 1963
  • Bembidion loefflerianum Jedlicka, 1963
  • Bembidion lonae Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion longipenne Putzeys, 1846
  • Bembidion longipes K.Daniel, 1902
  • Bembidion longriba Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion lorenzi Toledano, 2002
  • Bembidion loricatum Andrewes, 1922
  • Bembidion lorquinii Chaudoir, 1868
  • Bembidion loscondesi Toledano, 2002
  • Bembidion louisella Maddison, 2008
  • Bembidion lucifugum (Neri & Pavesi, 1989)
  • Bembidion lucillum Bates, 1883
  • Bembidion lucillum lucillum Bates, 1883
  • Bembidion lucillum sundukovi Toledano, 2008
  • Bembidion luculentum Casey, 1918
  • Bembidion luhuoense Toledano, 1998
  • Bembidion luisae Toledano, 2000
  • Bembidion lulinense Habu, 1973
  • Bembidion lummi Erwin & Kavanaugh, 1981
  • Bembidion lunatum (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion luniferum Andrewes, 1924
  • Bembidion lunulatum (Geoffroy in Fourcroy, 1785)
  • Bembidion luridicorne Solsky, 1874
  • Bembidion luridicorne lamprinum Reitter, 1895
  • Bembidion luridicorne luridicorne Solsky, 1874
  • Bembidion lycicum (Jeanne, 1996)
  • Bembidion lysander Andrewes, 1935
  • Bembidion m-signatum Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion mackinderi Alluaud, 1917
  • Bembidion macrogonum Bates, 1891
  • Bembidion macropterum J.Sahlberg, 1880
  • Bembidion maculatum Dejean, 1831
  • Bembidion maculatum maculatum Dejean, 1831
  • Bembidion maculatum serbicum Apfelbeck, 1902
  • Bembidion maculiferum Gemminger & Harold, 1868
  • Bembidion maddisoni Toledano, 2000
  • Bembidion maeklini LeConte, 1863
  • Bembidion magellense Schauberger, 1922
  • Bembidion magellense alpicola (Jeannel, 1941)
  • Bembidion magellense magellense Schauberger, 1922
  • Bembidion magrinii Toledano, 2011
  • Bembidion mallmaense Toledano, 2008
  • Bembidion mandarin Netolitzky, 1939
  • Bembidion mandibulare Solier, 1849
  • Bembidion manfredschmidi Kirschenhofer, 1985
  • Bembidion manicatum Andrewes, 1935
  • Bembidion mannerheimii C.R.Sahlberg, 1827
  • Bembidion manningense Lindroth, 1969
  • Bembidion maorinum Bates, 1867
  • Bembidion maorinum levatum Lindroth, 1976
  • Bembidion maorinum maorinum Bates, 1867
  • Bembidion marggii J.Schmidt, 2004
  • Bembidion marginatum Solier, 1849
  • Bembidion marginipenne Solsky, 1874
  • Bembidion marinianum Casey, 1924
  • Bembidion maritimum (Stephens, 1839)
  • Bembidion maritimum lusitanicum Putzeys, 1845
  • Bembidion maritimum maritimum (Stephens, 1839)
  • Bembidion maroccanum Antoine, 1923
  • Bembidion martachemai (Toribio, 2002)
  • Bembidion marthae Reitter, 1902
  • Bembidion marussii DeMonte, 1956
  • Bembidion massaicum (Antoine, 1962)
  • Bembidion mathani Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion mauritii (Bonavita & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion mckinleyi Fall, 1926
  • Bembidion mckinleyi carneum Lindroth, 1963
  • Bembidion mckinleyi mckinleyi Fall, 1926
  • Bembidion mckinleyi scandicum Lindroth, 1943
  • Bembidion megalops (Wollaston, 1877)
  • Bembidion melanocerum Chaudoir, 1876
  • Bembidion melanopodum Solier, 1849
  • Bembidion mellissii Wollaston, 1869
  • Bembidion menander Andrewes, 1935
  • Bembidion mendocinum Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion menetriesii (Kolenati, 1845)
  • Bembidion meruanum (Basilewsky, 1962)
  • Bembidion merum Jedlicka, 1933
  • Bembidion mesasiaticum Mikhailov, 1988
  • Bembidion meschniggi Netolitzky, 1943
  • Bembidion mexicanum Dejean, 1831
  • Bembidion mikitjukovi Mikhailov, 1997
  • Bembidion mikyskai Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion milleri Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion milleri carpathicum G.Müller, 1918
  • Bembidion milleri kulti Fassati, 1942
  • Bembidion milleri milleri Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion milleri pseudocarpathicum Fassati in Netolitzky, 1943
  • Bembidion milleri vogesiacum (Schuler, 1962)
  • Bembidion milosfassatii J.Schmidt, 2004
  • Bembidion mimekara Toledano & J.Schmidt, 2010
  • Bembidion mimus Hayward, 1897
  • Bembidion mingrelicum Belousov & Sokolov, 1994
  • Bembidion minimum (Fabricius, 1792)
  • Bembidion minoum C.Huber & Marggi, 1997
  • Bembidion mirasoi Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion mirzayani (Morvan, 1973)
  • Bembidion misellum Harold, 1877
  • Bembidion miwai Jedlicka, 1946
  • Bembidion mixtum Schaum, 1863
  • Bembidion modestum (Fabricius, 1801)
  • Bembidion modocianum Casey, 1924
  • Bembidion montanum Rambur, 1838
  • Bembidion montei Fassati, 1959
  • Bembidion monticola Sturm, 1825
  • Bembidion monticola makolskii Netolitzky, 1929
  • Bembidion monticola monticola Sturm, 1825
  • Bembidion monticola ponticum Korge, 1964
  • Bembidion morawitzi Csiki, 1928
  • Bembidion moreti Toledano, 2008
  • Bembidion moritai Toledano, 2000
  • Bembidion mormon Hayward, 1897
  • Bembidion morulum LeConte, 1863
  • Bembidion morvanianum Müller-Motzfeld, 1986
  • Bembidion motschulskyi Csiki, 1928
  • Bembidion motzfeldi Belousov & Sokolov, 1994
  • Bembidion moursyi Abdel-Dayem, 1998
  • Bembidion mucubaji Perrault, 1991
  • Bembidion muellermotzfeldi Toledano, 2000
  • Bembidion multipunctatum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion mundatum Netolitzky, 1920
  • Bembidion mundum (LeConte, 1852)
  • Bembidion munroi (Sharp, 1903)
  • Bembidion murrilloense Toledano, 2008
  • Bembidion mus Netolitzky, 1931
  • Bembidion musae Broun, 1882
  • Bembidion muscicola (Basilewsky, 1953)
  • Bembidion muscicola Hayward, 1897
  • Bembidion mutatum Gemminger & Harold, 1868
  • Bembidion nahuala Erwin, 1982
  • Bembidion narzikulovi Kryzhanovskij, 1973
  • Bembidion nebraskense LeConte, 1863
  • Bembidion negreanum Toledano, 2002
  • Bembidion negrei Habu, 1958
  • Bembidion nemrutdagi Toledano & Rebl, 2006
  • Bembidion neocoerulescens Bousquet in Bousquet & Larochelle, 1993
  • Bembidion neodelamarei Toledano, 2008
  • Bembidion neresheimeri G.Müller, 1929
  • Bembidion neresheimeri dagense Korge, 1971
  • Bembidion neresheimeri neresheimeri G.Müller, 1929
  • Bembidion nerii Toledano, 2008
  • Bembidion netolitzkyanum Schatzmayr, 1940
  • Bembidion netolitzkyi Krausse, 1910
  • Bembidion nevadense Ulke, 1875
  • Bembidion nigricorne Gyllenhal, 1827
  • Bembidion nigripes (Kirby, 1837)
  • Bembidion nigritum Solier, 1849
  • Bembidion nigrivestis Bousquet, 2006
  • Bembidion nigrocoeruleum Hayward, 1897
  • Bembidion nigropiceum (Marsham, 1802)
  • Bembidion nigrum Say, 1823
  • Bembidion niloticum Dejean, 1831
  • Bembidion nipponicum (Habu & Ueno, 1955)
  • Bembidion nirasawai Morita, 2008
  • Bembidion nishidai Morita, 2009
  • Bembidion nitidicolle Bousquet, 2006
  • Bembidion nitidum (Kirby, 1837)
  • Bembidion nivicola Andrewes, 1923
  • Bembidion nobile Rottenberg, 1870
  • Bembidion nogalesium Casey, 1924
  • Bembidion nonaginta Toledano, 2008
  • Bembidion normannum Dejean, 1831
  • Bembidion normannum apfelbecki Müller-Motzfeld, 1986
  • Bembidion normannum mediterraneum Csiki, 1928
  • Bembidion normannum normannum Dejean, 1831
  • Bembidion notatum Andrewes, 1922
  • Bembidion nubiculosum Chaudoir, 1868
  • Bembidion nubigena Wollaston, 1877
  • Bembidion nudipenne Lindroth, 1963
  • Bembidion nuncaestimatum Netolitzky, 1939
  • Bembidion obenbergeri Lutshnik, 1928
  • Bembidion oberthueri Hayward, 1901
  • Bembidion obliquulum LeConte, 1859
  • Bembidion obliquum Sturm, 1825
  • Bembidion obliteratum Solier, 1849
  • Bembidion obscurellum (Motschulsky, 1845)
  • Bembidion obscurellum corporaali Netolitzky, 1935
  • Bembidion obscurellum fumipenne Fassati, 1957
  • Bembidion obscurellum insperatum Lutshnik, 1938
  • Bembidion obscurellum obscurellum (Motschulsky, 1845)
  • Bembidion obscurellum thibeticum Fassati, 1957
  • Bembidion obscurellum turanicum Csiki, 1928
  • Bembidion obscuripenne Blaisdell, 1902
  • Bembidion obscuromaculatum (Motschulsky, 1859)
  • Bembidion obtusangulum LeConte, 1863
  • Bembidion obtusidens Fall, 1922
  • Bembidion obtusum Audinet-Serville, 1821
  • Bembidion occultator Notman, 1919
  • Bembidion ochsi (Schuler, 1959)
  • Bembidion octomaculatum (Goeze, 1777)
  • Bembidion ocylum Jedlicka, 1933
  • Bembidion ohkurai Morita, 1992
  • Bembidion ohtsukai (Morita, 1996)
  • Bembidion olegleonidovici Fassati, 1990
  • Bembidion olemartini Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion onorei Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion onsen Morita, 2010
  • Bembidion operosum Casey, 1918
  • Bembidion oppressum Casey, 1918
  • Bembidion opulentum Nietner, 1858
  • Bembidion opulentum luzonicum Netolitzky, 1931
  • Bembidion opulentum opulentum Nietner, 1858
  • Bembidion opulentum riverinae Sloane, 1895
  • Bembidion orbiferum Bates, 1878
  • Bembidion orbiferum giachinoi Toledano, 2005
  • Bembidion orbiferum orbiferum Bates, 1878
  • Bembidion oregonense Hatch, 1953
  • Bembidion orinum Andrewes, 1922
  • Bembidion orregoi Germain, 1906
  • Bembidion ortsi Netolitzky, 1938
  • Bembidion ortsi grabense (Basilewsky, 1956)
  • Bembidion ortsi ortsi Netolitzky, 1938
  • Bembidion osculans Casey, 1918
  • Bembidion ovale (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion ovalipenne (Solsky, 1874)
  • Bembidion ovoideum Marggi & C.Huber, 1999
  • Bembidion ovulum Netolitzky, 1910
  • Bembidion oxapampa Toledano, 2008
  • Bembidion oxyglymma Bates, 1883
  • Bembidion ozakii Morita, 2010
  • Bembidion ozarkense Maddison & Hildebrandt, 2011
  • Bembidion pacificum Blackburn, 1878
  • Bembidion paediscum Bates, 1883
  • Bembidion pallideguttula Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion pallidicorne G.Müller, 1921
  • Bembidion pallidipenne (Illiger, 1802)
  • Bembidion pallidiveste Carret, 1905
  • Bembidion pamiricola Lutshnik, 1930
  • Bembidion pamiricola beybienkoi Kryzhanovskij, 1979
  • Bembidion pamiricola kunlunshanicum Toledano, 2008
  • Bembidion pamiricola pamiricola Lutshnik, 1930
  • Bembidion panda Toledano, 2000
  • Bembidion paracomplanatum Nitzu, 1995
  • Bembidion paraenulum Maddison, 2009
  • Bembidion parallelipenne Chaudoir, 1850
  • Bembidion parallelipenne exisonum Lutshnik, 1938
  • Bembidion parallelipenne parallelipenne Chaudoir, 1850
  • Bembidion parallelipenne pseudoripicola Iablokoff-Khnzorain, 1963
  • Bembidion paralongulum Toledano, 2002
  • Bembidion paratomarium Liebherr, 2008
  • Bembidion parconaturaviva Toledano & J.Schmidt, 2010
  • Bembidion parepum Jedlicka, 1933
  • Bembidion parsorum Netolitzky, 1934
  • Bembidion parviceps Bates, 1878
  • Bembidion parvum (Jeannel, 1962)
  • Bembidion pascoense Toledano, 2008
  • Bembidion patris J.Schmidt, 2010
  • Bembidion patruele Dejean, 1831
  • Bembidion paulinae Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion paulinae bolivianum Toledano, 2008
  • Bembidion paulinae paulinae Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion paulinoi Heyden, 1870
  • Bembidion pavesii Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion pedestre (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion pedicellatum LeConte, 1857
  • Bembidion peleum Jedlicka, 1933
  • Bembidion peliopterum Chaudoir, 1850
  • Bembidion penai Toledano, 2002
  • Bembidion penninum Netolitzky, 1918
  • Bembidion perbrevicolle Casey, 1924
  • Bembidion perditum Netolitzky, 1920
  • Bembidion perkinsi (Sharp, 1903)
  • Bembidion pernotum Casey, 1918
  • Bembidion perraulti Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion persephone Andrewes, 1926
  • Bembidion persephone nanqenense Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion persephone persephone Andrewes, 1926
  • Bembidion persephone yanjumae J.Schmidt, 2003
  • Bembidion persicum Ménétriés, 1832
  • Bembidion persimile A.Morawitz, 1862
  • Bembidion peruvianum Brèthes, 1920
  • Bembidion peterseni Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion petrimagni Netolitzky, 1920
  • Bembidion petrosum Gebler, 1833
  • Bembidion petrosum attuense Lindroth, 1963
  • Bembidion petrosum petrosum Gebler, 1833
  • Bembidion pfizenmayeri Netolitzky, 1943
  • Bembidion phaedrum Andrewes, 1923
  • Bembidion philippii Germain, 1906
  • Bembidion phoeniceum C.Huber & Marggi, 1997
  • Bembidion phryganobium Belousov & Sokolov, 1996
  • Bembidion piceocyaneum Solsky, 1874
  • Bembidion piceocyaneum piceocyaneum Solsky, 1874
  • Bembidion piceocyaneum zaisanicum Müller-Motzfeld & Kryzhanovskij, 1983
  • Bembidion pichincha Toledano, 2008
  • Bembidion pieroi Toledano, 2000
  • Bembidion pierrei Toledano, 2008
  • Bembidion pilatei Chaudoir, 1868
  • Bembidion pimanum Casey, 1918
  • Bembidion pindicum Apfelbeck, 1901
  • Bembidion pinkeri Netolitzky, 1935
  • Bembidion placeranum Casey, 1924
  • Bembidion placitum Bates, 1878
  • Bembidion plagiatum (Zimmermann, 1869)
  • Bembidion planatum (LeConte, 1848)
  • Bembidion planiusculum Mannerheim, 1843
  • Bembidion planum (Haldeman, 1843)
  • Bembidion platyderoides (Wollaston, 1877)
  • Bembidion platynoides Hayward, 1897
  • Bembidion platypterum (Solsky, 1874)
  • Bembidion pliculatum Bates, 1883
  • Bembidion plutenkoi Toledano, 2008
  • Bembidion pluto Andrewes, 1924
  • Bembidion pluto hartmanni J.Schmidt, 2003
  • Bembidion pluto hingstoni Andrewes, 1930
  • Bembidion pluto pluto Andrewes, 1924
  • Bembidion poculare Bates, 1884
  • Bembidion pogonoides (Bates, 1883)
  • Bembidion pogonopsis Alluaud, 1933
  • Bembidion pokharense Habu, 1973
  • Bembidion poli Toledano & Sciaky, 2004
  • Bembidion polites Andrewes, 1935
  • Bembidion politum (Motschulsky, 1845)
  • Bembidion poppii Netolitzky, 1914
  • Bembidion poppii eugenes Jedlicka, 1933
  • Bembidion poppii pohlai Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion poppii poppii Netolitzky, 1914
  • Bembidion poppii schalleri Lindroth, 1963
  • Bembidion portoricense Darlington, 1939
  • Bembidion posticale Germain, 1906
  • Bembidion posticale platense (Nègre, 1973)
  • Bembidion posticale posticale Germain, 1906
  • Bembidion postremum Say, 1830
  • Bembidion praecinctum LeConte, 1879
  • Bembidion praeustum Dejean, 1831
  • Bembidion praeustum fauveli Ganglbauer, 1891
  • Bembidion praeustum praeustum Dejean, 1831
  • Bembidion praeustum viridifluum G.Müller, 1929
  • Bembidion prasinum (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion praticola Lindroth, 1963
  • Bembidion properans (Stephens, 1828)
  • Bembidion proportionale Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion proprium Blackburn, 1888
  • Bembidion proteron Netolitzky, 1920
  • Bembidion pseudocautum Lindroth, 1963
  • Bembidion pseudoconsumatum Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion pseudocyaneum Belousov & Sokolov, 1994
  • Bembidion pseudoerasum Lindroth, 1963
  • Bembidion pseudokara Toledano & J.Schmidt, 2010
  • Bembidion pseudolucillum Netolitzky, 1938
  • Bembidion pseudosiebkei Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion pseudovale Toledano, 2008
  • Bembidion psilodorum Andrewes, 1933
  • Bembidion psuchrum Andrewes, 1922
  • Bembidion punctatellum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion punctatostriatum Say, 1823
  • Bembidion punctigerum Solier, 1849
  • Bembidion punctulatum Drapiez, 1820
  • Bembidion punctulatum bracteonoides Reitter, 1908
  • Bembidion punctulatum punctulatum Drapiez, 1820
  • Bembidion punctulipenne Bates, 1878
  • Bembidion purulha Erwin, 1982
  • Bembidion putzeysi Csiki, 1928
  • Bembidion pygmaeum (Fabricius, 1792)
  • Bembidion pyrenaeum Dejean, 1831
  • Bembidion pyrenaeum poenini Marggi & C.Huber, 1993
  • Bembidion pyrenaeum pyrenaeum Dejean, 1831
  • Bembidion pyxidum Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion qinghaicum Toledano, 1998
  • Bembidion quadratulum Notman, 1919
  • Bembidion quadricolle Motschulsky, 1844
  • Bembidion quadrifossulatum Schaum, 1862
  • Bembidion quadrifossulatum coelesyriae Netolitzky, 1921
  • Bembidion quadrifossulatum quadrifossulatum Schaum, 1862
  • Bembidion quadrifoveolatum Mannerheim, 1843
  • Bembidion quadriimpressum (Motschulsky, 1860)
  • Bembidion quadrimaculatum (Linnaeus, 1761)
  • Bembidion quadrimaculatum caporiaccoi Netolitzky, 1935
  • Bembidion quadrimaculatum cardiaderum Solsky, 1874
  • Bembidion quadrimaculatum dubitans (LeConte, 1852)
  • Bembidion quadrimaculatum mandli Netolitzky, 1932
  • Bembidion quadrimaculatum oppositum Say, 1823
  • Bembidion quadrimaculatum quadrimaculatum (Linnaeus, 1761)
  • Bembidion quadriplagiatum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion quadripustulatum Audinet-Serville, 1821
  • Bembidion quadripustulatum afghanistanicum Fassati, 1957
  • Bembidion quadripustulatum hassani Antoine, 1933
  • Bembidion quadripustulatum iraniculum Jedlicka, 1963
  • Bembidion quadripustulatum quadripustulatum Audinet-Serville, 1821
  • Bembidion quadripustulatum trimaculatum Andrewes, 1927
  • Bembidion quadrulum LeConte, 1861
  • Bembidion quailaicum Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion quebrada Toledano, 2008
  • Bembidion quetzal Erwin, 1982
  • Bembidion radians Andrewes, 1922
  • Bembidion radians puetzi Toledano, 2000
  • Bembidion radians radians Andrewes, 1922
  • Bembidion radians shaanxianum Toledano, 2000
  • Bembidion rapidum (LeConte, 1848)
  • Bembidion rapola Toledano, 2008
  • Bembidion rawlinsi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion rebeccae Toledano, 1998
  • Bembidion rebeccanum Toledano, 2008
  • Bembidion rebli Toledano, 2008
  • Bembidion rectangulum Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion recticolle LeConte, 1863
  • Bembidion regale Andrewes, 1922
  • Bembidion regismontium Netolitzky, 1943
  • Bembidion reichardti Lutshnik, 1930
  • Bembidion reiseri Apfelbeck, 1902
  • Bembidion reiseri reiseri Apfelbeck, 1902
  • Bembidion reiseri vranense Apfelbeck, 1902
  • Bembidion relictum K.Daniel, 1902
  • Bembidion renei Toledano, 2002
  • Bembidion rengense Morita, 2009
  • Bembidion renoanum Casey, 1918
  • Bembidion retipenne G.Müller, 1918
  • Bembidion rhaeticum Heer, 1837
  • Bembidion rhodopense Apfelbeck, 1902
  • Bembidion ricei Maddison & Toledano, 2012
  • Bembidion rickmersi Reitter, 1898
  • Bembidion rilong Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion ringueleti (Jeannel, 1962)
  • Bembidion riobamba Toledano, 2008
  • Bembidion rionicum Müller-Motzfeld, 1983
  • Bembidion ripicola L.Dufour, 1820
  • Bembidion roberti Toledano, 2000
  • Bembidion roborowskii Mikhailov, 1988
  • Bembidion robusticolle Hayward, 1897
  • Bembidion rogersi Bates, 1878
  • Bembidion rolandi Fall, 1922
  • Bembidion roosevelti Pic, 1902
  • Bembidion rosslandicum Lindroth, 1963
  • Bembidion rothfelsi Maddison, 2008
  • Bembidion rotundicolle Bates, 1874
  • Bembidion rotundicolle eustictum Bates, 1878
  • Bembidion rotundicolle rotundicolle Bates, 1874
  • Bembidion rubidum Andrewes, 1924
  • Bembidion rubiginosum LeConte, 1879
  • Bembidion rucillum Darlington, 1939
  • Bembidion rude (Sharp, 1903)
  • Bembidion rude DeMonte, 1947
  • Bembidion ruffoi Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion ruficolle (Panzer, 1796)
  • Bembidion rufimacula G.Müller, 1918
  • Bembidion rufinum Lindroth, 1963
  • Bembidion rufoplagiatum Germain, 1906
  • Bembidion rufosuffusum Wollaston, 1877
  • Bembidion rufotibiellum Fairmaire, 1888
  • Bembidion rufotinctum Chaudoir, 1868
  • Bembidion rufum Mikhailov, 1996
  • Bembidion rugicolle Reiche & Saulcy, 1855
  • Bembidion rugicolle rugicolle Reiche & Saulcy, 1855
  • Bembidion rugicolle sporadicum J.Sahlberg, 1903
  • Bembidion rugosellum (Jeannel, 1962)
  • Bembidion rupicola (Kirby, 1837)
  • Bembidion rusticum Casey, 1918
  • Bembidion rusticum lenensoides Lindroth, 1963
  • Bembidion rusticum rusticum Casey, 1918
  • Bembidion ruthenum Tschitscherine, 1895
  • Bembidion ruwenzoricum Alluaud, 1933
  • Bembidion ryei Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion saitoi Morita, 2009
  • Bembidion sajanum Shilenkov in Kryzhanovskij & al., 1995
  • Bembidion salebratum (LeConte, 1848)
  • Bembidion salinarium Casey, 1918
  • Bembidion sanandresi Toledano, 2002
  • Bembidion sanatum Bates, 1883
  • Bembidion sanctaemarthae Darlington, 1934
  • Bembidion sapporense Jedlicka, 1951
  • Bembidion saragurense Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion satanas Andrewes, 1924
  • Bembidion satanas mandlianum Fassati, 1957
  • Bembidion satanas satanas Andrewes, 1924
  • Bembidion satelles Casey, 1918
  • Bembidion satellites Bates, 1884
  • Bembidion satoi Morita, 1993
  • Bembidion saxatile Gyllenhal, 1827
  • Bembidion saxatile bimorsum Netolitzky, 1930
  • Bembidion saxatile caesareum Netolitzky, 1914
  • Bembidion saxatile devillei Netolitzky, 1930
  • Bembidion saxatile flavipalpe Netolitzky, 1930
  • Bembidion saxatile fuscomaculatum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion saxatile kuruschicum Netolitzky, 1930
  • Bembidion saxatile morsum Netolitzky, 1930
  • Bembidion saxatile saxatile Gyllenhal, 1827
  • Bembidion scandens Landin, 1955
  • Bembidion scapulare Dejean, 1831
  • Bembidion scapulare lomnickii Netolitzky, 1916
  • Bembidion scapulare scapulare Dejean, 1831
  • Bembidion scapulare tergluense Netolitzky, 1918
  • Bembidion scenicum Casey, 1918
  • Bembidion schermanni Kirschenhofer, 1985
  • Bembidion schillhammeri Toledano, 1998
  • Bembidion schmidti Wollaston, 1854
  • Bembidion schmidti alluaudi (Antoine, 1925)
  • Bembidion schmidti jeannelianum (Casale & Vigna Taglianti, 1993)
  • Bembidion schmidti méquignoni Colas, 1939
  • Bembidion schmidti moses Schatzmayr, 1936
  • Bembidion schmidti oenotrium (Bonavita & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion schmidti pseudocallosum Meyer, 1949
  • Bembidion schmidti schmidti Wollaston, 1854
  • Bembidion schmidti subcallosum Wollaston, 1864
  • Bembidion schmidti tibesticum (Bruneau de Miré, 1990)
  • Bembidion schoedli Toledano, 2005
  • Bembidion schoenmanni Toledano, 2000
  • Bembidion schuelkei Toledano, 2000
  • Bembidion schueppelii Dejean, 1831
  • Bembidion sciakyi Toledano, 1999
  • Bembidion sciakyi luguense Toledano, 1999
  • Bembidion sciakyi rinaldi Toledano, 1999
  • Bembidion sciakyi sciakyi Toledano, 1999
  • Bembidion scitulum Erichson, 1834
  • Bembidion scopulinum (Kirby, 1837)
  • Bembidion scotti Netolitzky, 1931
  • Bembidion scottustulatum Netolitzky, 1937
  • Bembidion scudderi LeConte, 1878
  • Bembidion sculpturatum (Motschulsky, 1859)
  • Bembidion scythicum K.Daniel, 1902
  • Bembidion scythicum imitator K.Daniel, 1902
  • Bembidion scythicum scythicum K.Daniel, 1902
  • Bembidion seijii Toledano, 2009
  • Bembidion sejunctum Casey, 1918
  • Bembidion sejunctum sejunctum Casey, 1918
  • Bembidion sejunctum semiaureum Fall, 1922
  • Bembidion semenovi Lindroth, 1965
  • Bembidion semibraccatum Netolitzky, 1911
  • Bembidion semicinctum Notman, 1919
  • Bembidion semifasciatum Say, 1830
  • Bembidion semiferrugineum Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion semilotum Netolitzky, 1911
  • Bembidion semilunium Netolitzky, 1914
  • Bembidion semilunium muchei Jedlicka, 1961
  • Bembidion semilunium semilunium Netolitzky, 1914
  • Bembidion semilunium serorum Netolitzky, 1934
  • Bembidion seminskiense Shilenkov, 1990
  • Bembidion semiopacum Casey, 1924
  • Bembidion semipunctatum (Donovan, 1806)
  • Bembidion semistriatum (Haldeman, 1843)
  • Bembidion sengleti Toledano & Marggi, 2007
  • Bembidion sequoiae Lindroth, 1963
  • Bembidion seriatum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion serpentinum Landin, 1955
  • Bembidion servillei Solier, 1849
  • Bembidion sexfoveatum Germain, 1906
  • Bembidion shibatai Morita, 2008
  • Bembidion shikokuense (Morita, 1996)
  • Bembidion shilenkovi Morita, 1989
  • Bembidion shimoyamai Habu, 1978
  • Bembidion shugela Toledano, 2000
  • Bembidion shunichii Habu, 1973
  • Bembidion sibiricum Dejean, 1831
  • Bembidion siculum Dejean, 1831
  • Bembidion siculum breiti Netolitzky, 1918
  • Bembidion siculum certans Netolitzky, 1930
  • Bembidion siculum durudense Marggi & C.Huber, 1999
  • Bembidion siculum siculum Dejean, 1831
  • Bembidion siculum smyrnense Apfelbeck, 1904
  • Bembidion siculum winkleri Netolitzky, 1943
  • Bembidion sierricola Casey, 1924
  • Bembidion signatipenne Jacquelin du Val, 1852
  • Bembidion sillemi Netolitzky, 1935
  • Bembidion silvicola (Jeannel, 1962)
  • Bembidion simienense (Basilewsky, 1957)
  • Bembidion simplex Hayward, 1897
  • Bembidion sirinae Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion siticum Casey, 1918
  • Bembidion sjolanderi Jedlicka, 1965
  • Bembidion sjostedti Alluaud, 1926
  • Bembidion skoraszewskyi Korge, 1971
  • Bembidion smaragdinum (Sharp, 1903)
  • Bembidion smetanai Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion smirnovi Kryzhanovskij, 1979
  • Bembidion soederbomi Jedlicka, 1965
  • Bembidion sogdianum Belousov & Mikhailov, 1990
  • Bembidion sokolowskii Fassati, 1957
  • Bembidion solanum Jedlicka, 1965
  • Bembidion solieri Gemminger & Harold, 1868
  • Bembidion solitarium Lindroth, 1976
  • Bembidion solskyi Netolitzky, 1934
  • Bembidion sordidum (Kirby, 1837)
  • Bembidion sparsum Bates, 1882
  • Bembidion speciense Jedlicka, 1932
  • Bembidion spectans Jedlicka, 1933
  • Bembidion sperans Netolitzky, 1931
  • Bembidion sphaeroderum Bates, 1882
  • Bembidion sphaeruliferum Bates, 1891
  • Bembidion spinolai Solier, 1849
  • Bembidion splendens Andrewes, 1923
  • Bembidion splendidum Sturm, 1825
  • Bembidion splendidum luteipes (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion splendidum pincum DeMonte, 1957
  • Bembidion splendidum splendidum Sturm, 1825
  • Bembidion spretum Dejean, 1831
  • Bembidion spurcum Blackburn, 1881
  • Bembidion starkii Schaum, 1860
  • Bembidion steinbuehleri Ganglbauer, 1891
  • Bembidion steinbuehleri gridellii DeMonte, 1947
  • Bembidion steinbuehleri steinbuehleri Ganglbauer, 1891
  • Bembidion steini Netolitzky, 1914
  • Bembidion stenoderum Bates, 1873
  • Bembidion stephensii Crotch, 1866
  • Bembidion sterbai Jedlicka, 1965
  • Bembidion stewartense Lindroth, 1976
  • Bembidion stillaguamish Hatch, 1950
  • Bembidion stolfai G.Müller, 1943
  • Bembidion storkianum Müller-Motzfeld, 1988
  • Bembidion straussi Netolitzky, 1910
  • Bembidion straussi gurwani Jedlicka, 1968
  • Bembidion straussi iridicyaneum Belousov & Mikhailov, 1990
  • Bembidion straussi iridipiceum Fassati, 1957
  • Bembidion straussi straussi Netolitzky, 1910
  • Bembidion striaticeps Andrewes, 1935
  • Bembidion striatum (Fabricius, 1792)
  • Bembidion stricticolle Germain, 1906
  • Bembidion strictum (Schuler, 1962)
  • Bembidion striola (LeConte, 1852)
  • Bembidion subaerarium Casey, 1924
  • Bembidion subangustatum Hayward, 1897
  • Bembidion subapterum Darlington, 1934
  • Bembidion subcostatum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion subcostatum aleppense Fassati, 1947
  • Bembidion subcostatum creticum G.Müller, 1918
  • Bembidion subcostatum javurkovae Fassati, 1944
  • Bembidion subcostatum spartanum Fassati, 1944
  • Bembidion subcostatum subcostatum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion subcostatum vau Netolitzky, 1913
  • Bembidion subcylindricum Reitter, 1892
  • Bembidion subcylindricum kuliabense Netolitzky, 1931
  • Bembidion subcylindricum kyros Netolitzky, 1931
  • Bembidion subcylindricum subcylindricum Reitter, 1892
  • Bembidion subfasciatum Chaudoir, 1850
  • Bembidion subfusum Darlington, 1959
  • Bembidion subimpressum Kirschenhofer, 1989
  • Bembidion sublimbatum Wollaston, 1877
  • Bembidion submaculatum Bates, 1878
  • Bembidion submutatum Netolitzky, 1911
  • Bembidion subplagiatum J.Sahlberg, 1907
  • Bembidion suensoni Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion sulcicolle J.Sahlberg, 1880
  • Bembidion sulcipenne J.Sahlberg, 1880
  • Bembidion sulcipenne hyperboroides Lindroth, 1963
  • Bembidion sulcipenne prasinoides Lindroth, 1963
  • Bembidion sulcipenne sulcipenne J.Sahlberg, 1880
  • Bembidion sulfurarium Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion suturale Motschulsky, 1850
  • Bembidion syropalaestinum (Bonavita & Vigna Taglianti, 2010)
  • Bembidion tabellatum Wollaston, 1854
  • Bembidion taguense Toledano, 2000
  • Bembidion tairuense Bates, 1878
  • Bembidion taiwanum Netolitzky, 1939
  • Bembidion taiyuanense Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion takasagonis Habu, 1973
  • Bembidion tambra Andrewes, 1923
  • Bembidion tauricum G.Müller, 1918
  • Bembidion tauricum frivaldszkyi Csiki, 1928
  • Bembidion tauricum tauricum G.Müller, 1918
  • Bembidion tauricum weiratheri Netolitzky, 1930
  • Bembidion tekapoense Broun, 1886
  • Bembidion tenellum Erichson, 1837
  • Bembidion tenellum buchariplaga Netolitzky, 1943
  • Bembidion tenellum pseudoplaga Netolitzky, 1943
  • Bembidion tenellum tenellum Erichson, 1837
  • Bembidion teradai Toledano, 2009
  • Bembidion teres Blackburn, 1881
  • Bembidion terminale Heer, 1841
  • Bembidion terminale confinis Korge, 1964
  • Bembidion terminale dardum Bates, 1889
  • Bembidion terminale kirgisorum Netolitzky, 1934
  • Bembidion terminale pulcherrimum (Motschulsky, 1850)
  • Bembidion terminale terminale Heer, 1841
  • Bembidion terminale tujngoli Jedlicka, 1966
  • Bembidion tesselatum Brullé, 1843
  • Bembidion testaceum (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion testaceum brevius Netolitzky, 1918
  • Bembidion testaceum testaceum (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion tethys Netolitzky, 1926
  • Bembidion tetracolum Say, 1823
  • Bembidion tetracolum pfefferi Maran, 1933
  • Bembidion tetracolum tetracolum Say, 1823
  • Bembidion tetracolum uralense Fassati, 1944
  • Bembidion tetragrammum Chaudoir, 1846
  • Bembidion tetragrammum cycladicum Schatzmayr, 1940
  • Bembidion tetragrammum tetragrammum Chaudoir, 1846
  • Bembidion tetraporum Bates, 1883
  • Bembidion tetraporum kurokawense Habu & Baba, 1958
  • Bembidion tetraporum tetraporum Bates, 1883
  • Bembidion tetrasemum Chaudoir, 1846
  • Bembidion texanum Chaudoir, 1868
  • Bembidion tibiale (Duftschmid, 1812)
  • Bembidion tigrinum LeConte, 1879
  • Bembidion tillyardi (Brookes, 1927)
  • Bembidion timidum (LeConte, 1848)
  • Bembidion tinctum Zetterstedt, 1828
  • Bembidion tizianoi Marggi & C.Huber, 1999
  • Bembidion tolbonuri Müller-Motzfeld, 1984
  • Bembidion toledanoi J.Schmidt, 2004
  • Bembidion toledanoi rawuense Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion toledanoi sertarense Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion toledanoi tobanum Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion toledanoi toledanoi J.Schmidt, 2004
  • Bembidion toledanoi zhongdianicum Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion toledanoianum Echaroux, 2008
  • Bembidion topali (Nègre, 1973)
  • Bembidion torosiense Jedlicka, 1961
  • Bembidion torosum Marggi & C.Huber, 1999
  • Bembidion townsendi Lindroth, 1976
  • Bembidion toyodai Morita, 2009
  • Bembidion trabzonicum Belousov & Sokolov, 1994
  • Bembidion trajectum Netolitzky, 1939
  • Bembidion transcaucasicum Lutshnik, 1938
  • Bembidion transparens (Gebler, 1829)
  • Bembidion transparens prostratum (Motschulsky, 1844)
  • Bembidion transparens transparens (Gebler, 1829)
  • Bembidion transsylvanicum Bielz, 1852
  • Bembidion transversale Dejean, 1831
  • Bembidion transversum G.Müller, 1918
  • Bembidion trebinjense Apfelbeck, 1899
  • Bembidion trechiforme (LeConte, 1852)
  • Bembidion trechoides Wollaston, 1877
  • Bembidion triviale Casey, 1918
  • Bembidion tropicale (Bruneau de Miré, 1952)
  • Bembidion tropicum Chaudoir, 1876
  • Bembidion tucumanum (Jeannel, 1962)
  • Bembidion tunuyanense Jensen-Haarup, 1910
  • Bembidion turcicum Gemminger & Harold, 1868
  • Bembidion turnai Toledano, 1998
  • Bembidion turquinum Darlington, 1937
  • Bembidion uenoianum (Morita, 1996)
  • Bembidion ugartei Toledano, 2002
  • Bembidion ulkei Lindroth, 1963
  • Bembidion umbratum (LeConte, 1848)
  • Bembidion umeyai Habu, 1959
  • Bembidion umi Sasakawa, 2007
  • Bembidion umiatense Lindroth, 1963
  • Bembidion unifasciatum (Bonniard de Saludo, 1970)
  • Bembidion uniforme Csiki, 1928
  • Bembidion urewerense Lindroth, 1976
  • Bembidion uruguayense Csiki, 1928
  • Bembidion ustum (Quensel in Schönherr, 1806)
  • Bembidion utahense Van Dyke, 1925
  • Bembidion vaillanti (Schuler, 1956)
  • Bembidion validum Netolitzky, 1920
  • Bembidion validum marquardti Netolitzky, 1920
  • Bembidion validum validum Netolitzky, 1920
  • Bembidion vandykei Blaisdell, 1902
  • Bembidion varicolor (Fabricius, 1803)
  • Bembidion varicolor agurense Lutshnik, 1938
  • Bembidion varicolor varicolor (Fabricius, 1803)
  • Bembidion variegatum Say, 1823
  • Bembidion variola Netolitzky, 1910
  • Bembidion variolatum Mikhailov, 1983
  • Bembidion varium (A.G.Olivier, 1795)
  • Bembidion velox (Linnaeus, 1761)
  • Bembidion veneriatum (Normand, 1946)
  • Bembidion vernale Bates, 1882
  • Bembidion versicolor (LeConte, 1848)
  • Bembidion versutum LeConte, 1878
  • Bembidion vespertinum Casey, 1918
  • Bembidion viator Casey, 1918
  • Bembidion vicinum Lucas, 1846
  • Bembidion viduum Netolitzky, 1910
  • Bembidion vignai Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion vile (LeConte, 1852)
  • Bembidion villagomesi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion virens Gyllenhal, 1827
  • Bembidion viridicolle (LaFerté-Sénectère, 1841)
  • Bembidion vitalisi Andrewes, 1921
  • Bembidion vitiosum Gemminger & Harold, 1868
  • Bembidion vividum Casey, 1884
  • Bembidion vodozi Sainte-Claire Deville, 1906
  • Bembidion vseteckai Maran, 1936
  • Bembidion vseteckai adanae DeMonte, 1953
  • Bembidion vseteckai dissimile G.Müller, 1943
  • Bembidion vseteckai vseteckai Maran, 1936
  • Bembidion vulcanium Darlington, 1934
  • Bembidion vulpecula Casey, 1918
  • Bembidion waialeale Liebherr, 2008
  • Bembidion walterrossii Toledano, 2008
  • Bembidion wanakense Lindroth, 1976
  • Bembidion wardii Toledano, 2008
  • Bembidion watanabei Morita, 2003
  • Bembidion waziristanum Andrewes, 1932
  • Bembidion waziristanum murreense Müller-Motzfeld, 1985
  • Bembidion waziristanum waziristanum Andrewes, 1932
  • Bembidion weiratherianum Netolitzky, 1932
  • Bembidion whymperi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion wickhami Hayward, 1897
  • Bembidion wittmeri (Basilewsky, 1979)
  • Bembidion wolfgangi Toledano, 2008
  • Bembidion wollastoni (Basilewsky, 1972)
  • Bembidion wraseanum Toledano, 1998
  • Bembidion wrzecionkoi Toledano & J.Schmidt, 2008
  • Bembidion wutaishanense Kirschenhofer, 1984
  • Bembidion xanthacrum Chaudoir, 1850
  • Bembidion xanthocerum Bates, 1883
  • Bembidion xanthochiton Andrewes, 1922
  • Bembidion xanthoxanthum Netolitzky, 1939
  • Bembidion xestum Andrewes, 1923
  • Bembidion yatsuense Morita, 2009
  • Bembidion yoshidai Morita, 2009
  • Bembidion yoshikawai (Morita, 1996)
  • Bembidion youngi Moret & Toledano, 2002
  • Bembidion yuae Toledano, 2008
  • Bembidion yukonum Fall, 1926
  • Bembidion yunnanum Andrewes, 1923
  • Bembidion zagrosense (Morvan, 1972)
  • Bembidion zaitzevi Lutshnik, 1937
  • Bembidion zanettii Toledano, 2008
  • Bembidion zephyrum Fall, 1910
  • Bembidion zierisi Toledano, 2008
  • Bembidion zlotini Mikhailov, 1996
  • Bembidion zolotarewi Reitter, 1910

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Carabidae → Trechinae → Bembidiini → Bembidiina

Bembina[uredi VE | uredi]

Bembix ,

Bembradium[uredi VE | uredi]

  1. Bembradium furici
  2. Bembradium roseum

Bembras[uredi VE | uredi]

  1. Bembras adenensis
  2. Bembras japonica
  3. Bembras longipinnis
  4. Bembras macrolepis
  5. Bembras megacephala

Bembridae ,

Bembrops[uredi VE | uredi]

  1. Bembrops anatirostris
  2. Bembrops cadenati
  3. Bembrops caudimacula
  4. Bembrops curvatura
  5. Bembrops filiferus
  6. Bembrops gobioides
  7. Bembrops greyi
  8. Bembrops heterurus
  9. Bembrops macromma
  10. Bembrops magnisquamis
  11. Bembrops morelandi
  12. Bembrops nelsoni
  13. Bembrops nematopterus
  14. Bembrops ocellatus
  15. Bembrops platyrhynchus
  16. Bembrops quadrisella
  17. Bembrops raneyi

Bemi[uredi VE | uredi]

Bemisia Quaintance & Baker, 1914[uredi VE | uredi]

  • Bemisia afer (Priesner & Hosny, 1934)
  • Bemisia alni Takahashi, 1957
  • Bemisia antennata Gameel, 1968
  • Bemisia bambusae Takahashi, 1942
  • Bemisia berbericola Cockerell, 1896
  • Bemisia capitata Regu & David, 1991
  • Bemisia caudasculptura Quaintance & Baker, 1937
  • Bemisia centroamericana Martin, 2005
  • Bemisia combreticula Bink-Moenen, 1983
  • Bemisia confusa Danzig, 1964
  • Bemisia cordylinidis Dumbleton, 1961
  • Bemisia decipiens (Maskell, 1896)
  • Bemisia elliptica Takahashi, 1960
  • Bemisia formosana Takahashi, 1933
  • Bemisia giffardi (Kotinsky, 1907)
  • Bemisia gigantea Martin, 1999
  • Bemisia grossa Singh, 1931
  • Bemisia guierae Bink-Moenen, 1983
  • Bemisia hirta Bink-Moenen, 1983
  • Bemisia lampangensis Takahashi, 1942
  • Bemisia lauracea Martin, Aguiar & Pita, 1996
  • Bemisia leakii Peal, 1903
  • Bemisia medinae Gomez-Menor, 1954
  • Bemisia mesasiatica Danzig, 1969
  • Bemisia moringae David & Subramaniam, 1976
  • Bemisia multituberculata Sundararaj & David, 1990
  • Bemisia ovata (Goux, 1940)
  • Bemisia poinsettiae Hempel, 1922
  • Bemisia pongamiae Takahashi, 1931
  • Bemisia porteri Corbett, 1935
  • Bemisia psiadiae Takahashi, 1955
  • Bemisia puerariae Takahashi, 1955
  • Bemisia religiosa Peal, 1903
  • Bemisia shinanoensis Kuwana, 1922
  • Bemisia spiraeae Young, 1944
  • Bemisia spiraeoides Mound & Halsey, 1978
  • Bemisia subdecipiens Martin, 1999
  • Bemisia sugonjaevi Danzig, 1969
  • Bemisia tabaci (Gennadius, 1889)
  • Bemisia tuberculata Bondar, 1923

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Aleyrodidae

Beml[uredi VE | uredi]

Bemlos Shoemaker, 1935[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Malacostraca → Amphipoda → Corophiidira → Aoroidea → Aoridae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Be