Dodatak:Popis vrsta:Ber

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Beraba , Berabichia , Beraea , Beraeamyia , Beraeidae , Beraeodes , Beraeodina , Beraeoptera , Beralade , Beraldia , Berardia , Berardius , Berastagia , Berberentulus , Berberia , Berberidaceae , Berberidaphis , Berberis , Berberisomyia , Berberodes , Bercaeopsis , Berchemia , Berchmansus , Berdeniella , Berdura , Berea , Beregama , Berengueria , Berenice , Berenicea , Bereniceidae , Berenicornis , Beresella , Beresella, , Beresellaceae , Beresellaceae , Berestovia , Berethia , Bergallia , Bergamoniscus , Bergamosoma , Bergaueria , Bergaueria , Bergenstammia , Bergeria , Bergeriella , Bergerocactus , Bergerolimbus , Bergeronia , Bergeroniaspis , Bergeroniellus , Bergeronites , Bergevinium , Bergeyella , Berggrenia , Berggrenia , Berghesia , Berghia , Berghiella , Bergia , Bergia , Bergiaria , Bergiola , Bergolix , Bergonia , Bergrothomyia , Bergrothora , Bergstroemia , Berguapapulospora , Bericostenus , Beridella , Beridops , Berinda , Beringia , Beringiaphoxus , Beringiella , Beringius , Beringobdella , Beringomyia , Berioana , Beriohansa , Beriotisia , Beriqua , Beris , Berisina , Berismyia , Berkelella , Berkeleya , Berkeleyaceae , Berkeleyia , Berkella , Berkheya , Berkhoutia Verona & Cif. , Berkleasmium , Berkshiria , Berkutaspis , Berla , Berlandembia , Berlandia , Berlandiella , Berlandiera , Berlandina , Berlekrumyia , Berlepschia , Berlesaspidiotus , Berlesaspis , Berlesedesmus , Berlesezetes , Berlesiella , Berlinia , Bermiella , Bermiodes , Bermius , Bermudaclis , Bermudamysis , Bermudasignum , Bermudezella , Bermudezina , Bermudezinella , Bermudorhynchus , Bermudrilus , Bernardia , Bernardia , Bernardina , Bernardina , Bernardinium , Bernardita , Bernardodon , Bernathonomus , Berndamerus , Berndgerdia , Berndibula , Bernerius Waltz & McCafferty, 1987 , Bernhardia , Bernhardius , Berningerus , Berniniella , Bernoullia , Bernoulliidae , Bernoulliidae , Bernoullius , Bero , Berocynta , Beroe , Beroida , Beroidae , Beroides , Beroides , Beroniscus , Berosicus , Berosiris , Berosus , Berotha , Berothella , Berothidae , Berothimerobius , Berresa , Berrillia , Berroa , Berrya , Berryteuthis , Berta , Bertamyia , Bertawolia , Bertelia , Bertella , Berteroa , Berteroella , Berthelina , Berthelinella , Berthelinia , Berthelinopsis , Berthella , Berthellina , Bertholdia , Bertholletia , Bertia , Bertiaceae , Bertiella , Bertiera , Bertiliella , Bertiliellidae , Bertius , Bertkauia , Bertolonia , Bertolonia , Bertoniella , Bertramia , Bertrana , Bertrandia , Bertula , Bertulania , Bertya , Berula , Berycidae , Beryciformes , Beryllophantis , Berylmys , Berylsimpsonia , Berytidae , Berytinus , Berytoniscidae , Berytoniscus , Beryx ,

Bera[uredi VE | uredi]

Beraba , Berabichia , Beraea , Beraeamyia , Beraeidae , Beraeodes , Beraeodina , Beraeoptera , Beralade , Beraldia , Berardia , Berardius , Berastagia ,

  1. Beraba
  2. Beraea
  3. Beraeamyia
  4. Beraeodes
  5. Beraeodina
  6. Beraeoptera
  7. Berardia

Berardius Duvernoy, 1851[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Cetacea → Odontoceti → Hyperoodontidae

Berb[uredi VE | uredi]

Berberentulus , Berberia , Berberidaceae , Berberidaphis , Berberis , Berberisomyia , Berberodes ,

Potporodica Berberentulinae Yin, 1983[uredi VE | uredi]

  1. Acerentuloides Ewing, 1921
  2. Acerentulus Berlese, 1908
  3. Amazonentulus Yin, 1989
  4. Amphientulus Tuxen, 1981
  5. Andinentulus Tuxen, 1984,
  6. Australentulus Tuxen, 1967
  7. Baculentulus Tuxen, 1977
  8. Berberentulus Tuxen, 1963
  9. Bolivaridia Bonet, 1942
  10. Brasilentulus Nosek, 1973
  11. Brasilidia Nosek, 1973
  12. Chosonentulus Imadaté and Szeptycki, 1976
  13. Delamarentulus Tuxen, 1963
  14. Gracilentulus Tuxen, 1963
  15. Kenyentulus Tuxen, 1981
  16. Madagascaridia Nosek, 1978
  17. Maderentulus Tuxen, 1963
  18. Najtentulus Szeptycki and Weiner, 1997
  19. Neobaculentulus Yin, 1984
  20. Notentulus Yin, 1989
  21. Podolinella Szeptycki, 1995
  22. Polyadenum Yin, 1980
  23. Proacerella Bernard, 1976
  24. Silvestridia Bonet, 1942
  25. Tasmanentulus Tuxen, 1986
  26. Tuxenidia Nosek and Cvijovic, 1969
  27. Vindobonella Szeptycki and Christian, 2001
  28. Yinentulus Tuxen, 1986
  29. Zangentulus Yin, 1983

Animalia → Arthropoda → Entognatha → Protura → Acerentomidae

Berberentulus Tuxen, 1963[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Entognatha → Protura → Acerentomidae

Berberidaceae (žutikovke)[uredi VE | uredi]

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Ranunculales

Berberis[uredi VE | uredi]

  • Berberis actinacantha Mart. ex Schult. & Schult.f.
  • Berberis acuminata Franch.
  • Berberis acutifolia Prantl
  • Berberis acutinervia L.A.Camargo
  • Berberis aemulans C.K.Schneid.
  • Berberis aetnensis C.Presl
  • Berberis affinis G.Don
  • Berberis afghanica C.K.Schneid.
  • Berberis agapatensis Lechl.
  • Berberis aggregata C.K.Schneid.
  • Berberis agricola Ahrendt
  • Berberis ahrendtii R.R.Rao & Uniyal
  • Berberis aitchisonii Ahrendt
  • Berberis albicans Zamudio & Marroq.
  • Berberis aldenhamensis Ahrendt
  • Berberis alpicola C.K.Schneid.
  • Berberis alpina Zamudio
  • Berberis amabilis C.K.Schneid.
  • Berberis ambigua Ahrendt
  • Berberis ambrozyana C.K.Schneid.
  • Berberis amoena Dunn
  • Berberis amplectens (Eastw.) Wheeler
  • Berberis amurensis Rupr.
  • Berberis andeana Job
  • Berberis andreana Naudin
  • Berberis angulosa Wall. ex Hook.f. & Thomson
  • Berberis anhweiensis Ahrendt
  • Berberis annaemariae L.A.Camargo
  • Berberis annamica (Gagnep.) Laferr.
  • Berberis × anniae Ahrendt
  • Berberis × antoniana Ahrendt
  • Berberis approximata Sprague
  • Berberis aquifolium Pursh
  • Berberis argentinensis Hosseus
  • Berberis arguta (Franch.) C.K.Schneid.
  • Berberis aridocalida Ahrendt
  • Berberis aristata DC.
  • Berberis aristatoserrulata Hayata
  • Berberis aristeguietae L.A.Camargo
  • Berberis aristoserrulata Hayata
  • Berberis armata Citerne
  • Berberis asiatica Roxb. ex DC.
  • Berberis asmyana C.K.Schneid.
  • Berberis atrocarpa C.K.Schneid.
  • Berberis atroprasina Ahrendt
  • Berberis atroviridiana T.S.Ying
  • Berberis aurahuacensis Lem.
  • Berberis baltistanica Qureshi & Chaudhri
  • Berberis baluchistanica Ahrendt
  • Berberis barandana S.Vidal
  • Berberis barbeyana C.K.Schneid.
  • Berberis batangensis T.S.Ying
  • Berberis beaniana C.K.Schneid.
  • Berberis beauverdiana C.K.Schneid.
  • Berberis beesiana Ahrendt
  • Berberis beijingensis T.S.Ying
  • Berberis × bella C.K.Schneid.
  • Berberis benoistiana J.F.Macbr.
  • Berberis berberidifolia (P.K.Hsiao & Y.S.Wang) Laferr.
  • Berberis bergeriana C.K.Schneid.
  • Berberis bergmanniae C.K.Schneid.
  • Berberis berriozabalensis (V.V.Miranda) Marroq.
  • Berberis bicolor H.Lév.
  • Berberis × bidentata Lechl.
  • Berberis bidentata Lechler
  • Berberis bodinieri H.Lév.
  • Berberis boliviana Lechl.
  • Berberis × bombycina Ahrendt
  • Berberis borealis (Takeda) Laferr.
  • Berberis borealisinensis Nakai
  • Berberis boschanii C.K.Schneid.
  • Berberis brachybotria Gay
  • Berberis brachybotrys Gay
  • Berberis brachypoda Maxim.
  • Berberis brachystachys T.S.Ying
  • Berberis bracteata (Ahrendt) Ahrendt
  • Berberis bracteolata (Takeda) Laferr.
  • Berberis brandisiana Ahrendt
  • Berberis × brevifolia Phil. ex Reiche
  • Berberis brevifolia Phil. ex Reiche
  • Berberis brevipaniculata C.K.Schneid.
  • Berberis brevipes Greene
  • Berberis breviracema (Y.S.Wang & P.K.Hsiao) Laferr.
  • Berberis × breviscapa (Ahrendt) Ahrendt
  • Berberis brevissima Jafri
  • Berberis × bristolensis Ahrendt
  • Berberis brumalis J.F.Macbr.
  • Berberis buceronis J.F.Macbr.
  • Berberis buchananii C.K.Schneid.
  • Berberis bullata Ahrendt
  • Berberis bumeliifolia C.K.Schneid.
  • Berberis burmanica Ahrendt
  • Berberis bykoviana Pavlov
  • Berberis cabrerae Job
  • Berberis caelicolor (S.Y.Bao) Laferr.
  • Berberis caesia (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis calcipratorum Ahrendt
  • Berberis californica Jeps.
  • Berberis calliantha Mulligan
  • Berberis calliobotrys Bien. ex Koehne
  • Berberis × campbellii Ahrendt
  • Berberis campos-portoi Brade
  • Berberis campylotropa T.S.Ying
  • Berberis canadensis Mill.
  • Berberis candidula (C.K.Schneid.) C.K.Schneid.
  • Berberis caraganifolia Banks ex DC.
  • Berberis carinata Lechl.
  • Berberis × carminea Chitt. ex Ahrendt
  • Berberis carolii C.K.Schneid.
  • Berberis carrikeri L.A.Camargo
  • Berberis carupensis L.A.Camargo
  • Berberis caudatifolia S.Y.Bao
  • Berberis cavaleriei H.Lév.
  • Berberis centiflora Diels
  • Berberis centifolia Forrest
  • Berberis × cerasina Schrad.
  • Berberis ceratophylla G.Don
  • Berberis ceylanica C.K.Schneid.
  • Berberis chaquirensis L.A.Camargo
  • Berberis chekiangensis Ahrendt
  • Berberis × chenaultii Ahrendt
  • Berberis chiapensis (Lundell) Lundell
  • Berberis chilensis Gillet
  • Berberis chillacochensis L.A.Camargo
  • Berberis × chilternensis Ahrendt
  • Berberis chimboensis C.K.Schneid.
  • Berberis chinensis Poir.
  • Berberis chinensis K.Koch
  • Berberis chingii C.Y.Cheng
  • Berberis chingshuiensis Shimizu
  • Berberis chirisigui Azara
  • Berberis chitria Buch.-Ham. ex Lindl.
  • Berberis chochoco Schltdl.
  • Berberis chococa Schltdl.
  • Berberis chocontana L.A.Camargo
  • Berberis chrysacantha C.K.Schneid.
  • Berberis chrysosphaera Mulligan
  • Berberis chunanensis T.S.Ying
  • Berberis ciliaris Lindl.
  • Berberis circumserrata (C.K.Schneid.) C.K.Schneid.
  • Berberis citernei Ahrendt
  • Berberis claireae R.C.Moran
  • Berberis × claroflammea Ahrendt
  • Berberis claussenii Citerne
  • Berberis cliffortioides Diels
  • Berberis collettii C.K.Schneid.
  • Berberis colombiana Ahrendt
  • Berberis comberi Sprague & Sandwith
  • Berberis commutata Eichler
  • Berberis concinna Hook.f.
  • Berberis concolor W.W.Sm.
  • Berberis conferta Kunth
  • Berberis confusa (Sprague) Laferr.
  • Berberis congestiflora Gay
  • Berberis consanguinea Fortune
  • Berberis consimilis C.K.Schneid.
  • Berberis contracta T.S.Ying
  • Berberis cooperi Ahrendt
  • Berberis copahuensis Job
  • Berberis coriacea A.St.-Hil.
  • Berberis coriacea Brandis ex Gamble
  • Berberis coriaria Royle ex Lindl.
  • Berberis coryi H.J.Veitch
  • Berberis corymbosa Hook. & Arn.
  • Berberis coxii C.K.Schneid.
  • Berberis crassilimba C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis crataegina DC.
  • Berberis × crenulata Schrad.
  • Berberis cretata L.A.Camargo
  • Berberis cretica L.
  • Berberis cuatrecasasii L.A.Camargo
  • Berberis daiana T.S.Ying
  • Berberis daochengensis T.S.Ying
  • Berberis darwinii Hook.
  • Berberis dasyclada Ahrendt
  • Berberis dasystachya Maxim.
  • Berberis daurica Lodd. ex Loudon
  • Berberis davidii Ahrendt
  • Berberis dawoensis K.Mey.
  • Berberis dealbata Lindl.
  • Berberis × decandolleana Ahrendt
  • Berberis decipiens (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis ×declinata Schrad.
  • Berberis ×decumbens (Stace) Verloove & Lambinon
  • Berberis deinacantha C.K.Schneid.
  • Berberis delavayi C.K.Schneid.
  • Berberis densa Planch. & Linden ex Triana & Planch.
  • Berberis densiflora Raf.
  • Berberis densifolia Rusby
  • Berberis densifolia Bijh.
  • Berberis derongensis T.S.Ying
  • Berberis × diantha Ahrendt
  • Berberis diaphana Maxim.
  • Berberis diazii L.A.Camargo
  • Berberis dictyoneura C.K.Schneid.
  • Berberis dictyophylla Franch.
  • Berberis dielsiana Fedde
  • Berberis discolor Turcz.
  • Berberis discolorifolia (Ahrendt) Laferr.
  • Berberis diversifolia Steud.
  • Berberis dolichobotrys Fedde
  • Berberis dolichostylis (Takeda) Laferr.
  • Berberis dongchuanensis T.S.Ying
  • Berberis dryandriphylla Diels
  • Berberis dubia C.K.Schneid.
  • Berberis duclouxiana (Gagnep.) Laferr.
  • Berberis dumaniana L.A.Camargo
  • Berberis dumicola C.K.Schneid.
  • Berberis × durobrivensis C.K.Schneid.
  • Berberis duthieana C.K.Schneid.
  • Berberis edentata Rusby
  • Berberis edgeworthiana C.K.Schneid.
  • Berberis ehrenbergii Kunze
  • Berberis elegans H.Lév.
  • Berberis elliotii Ahrendt
  • Berberis × emarginata Willd.
  • Berberis emilii C.K.Schneid.
  • Berberis empetrifolia Lam.
  • Berberis engleriana C.K.Schneid.
  • Berberis erythroclada Ahrendt
  • Berberis esquirolii H.Lév.
  • Berberis eurybracteata (Fedde) Laferr.
  • Berberis eutriphylla (Fedde) C.H.Müll.
  • Berberis everestiana Ahrendt
  • Berberis faberi C.K.Schneid.
  • Berberis fallaciosa C.K.Schneid.
  • Berberis fallax C.K.Schneid.
  • Berberis fargesii (Takeda) Laferr.
  • Berberis farinosa Benoist
  • Berberis farreri Ahrendt
  • Berberis faxoniana C.K.Schneid.
  • Berberis feddeana C.K.Schneid.
  • Berberis fendleri A.Gray
  • Berberis fengii S.Y.Bao
  • Berberis ferdinandi-coburgii C.K.Schneid.
  • Berberis ferruginea Lechl.
  • Berberis fiebrigii C.K.Schneid.
  • Berberis flavida (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis flexuosa Ruiz & Pav.
  • Berberis floribunda Wall. ex G.Don
  • Berberis fordii (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis forrestii Ahrendt
  • Berberis forsskaliana C.K.Schneid.
  • Berberis franchetiana C.K.Schneid.
  • Berberis francisci-ferdinandi C.K.Schneid.
  • Berberis fraxinifolia Hook.
  • Berberis fremontii Torr.
  • Berberis × frikartii C.K.Schneid. ex Vandel.
  • Berberis fujianensis C.M.Hu
  • Berberis gagnepainii C.K.Schneid.
  • Berberis gambleana Ahrendt
  • Berberis ganpinensis H.Lév.
  • Berberis garhwalensis C.K.Schneid.
  • Berberis gautamae Laferr.
  • Berberis gayi K.Koch
  • Berberis × georgii Ahrendt
  • Berberis × gibbsii Ahrendt
  • Berberis gilgiana Fedde
  • Berberis gilungensis T.S.Ying
  • Berberis giraldii Hesse
  • Berberis × gladwynensis E.S.Anderson
  • Berberis glauca Kunth
  • Berberis glaucescens A.St.-Hil.
  • Berberis glaucocarpa Stapf
  • Berberis glazioviana Brade
  • Berberis globosa Benth.
  • Berberis glomerata Hook. & Arn.
  • Berberis glumacea Spreng.
  • Berberis goudotii Triana & Planch.
  • Berberis gracilis Hartw. ex Benth.
  • Berberis graminea Ahrendt
  • Berberis grandibracteata Ahrendt
  • Berberis grandiflora Turcz.
  • Berberis grantii Ahrendt
  • Berberis gratissima Klotzsch
  • Berberis grevilleana Gillet
  • Berberis griffithiana C.K.Schneid.
  • Berberis griffithii (Takeda) Laferr.
  • Berberis grodtmanniana C.K.Schneid.
  • Berberis × guernseyensis Ahrendt
  • Berberis guilache Triana & Planch.
  • Berberis guimpelii K.Koch & C.D.Bouché
  • Berberis guizhouensis T.S.Ying
  • Berberis gyalaica Ahrendt ex F.Br.
  • Berberis gyalaica Ahrendt
  • Berberis haematocarpa Wooton
  • Berberis haenkeana C.Presl ex Schult.f.
  • Berberis hainesii Ahrendt
  • Berberis hajirensis Qureshi & Chaudhri
  • Berberis hallii Hieron.
  • Berberis hamiltoniana Ahrendt
  • Berberis hancockiana (Takeda) Laferr.
  • Berberis haoi T.S.Ying
  • Berberis harrisoniana Kearney & Peebles
  • Berberis hartwegii Benth.
  • Berberis × hauniensis C.K.Schneid.
  • Berberis hayatana Mizush.
  • Berberis hazarica Qureshi & Chaudhri
  • Berberis × helenae Ahrendt
  • Berberis hemsleyana Ahrendt
  • Berberis hemsleyi Donn.Sm.
  • Berberis henryana C.K.Schneid.
  • Berberis henryi Laferr.
  • Berberis hersii Ahrendt
  • Berberis heteracantha Ahrendt
  • Berberis heterobotrys E.L.Wolf
  • Berberis heteropoda Schrenk
  • Berberis hieronymi C.K.Schneid.
  • Berberis hilliana Ahrendt
  • Berberis himalaica Ahrendt
  • Berberis hirtellipes Ahrendt
  • Berberis hobsonii Ahrendt
  • Berberis hochreutineriana J.F.Macbr.
  • Berberis holocraspedon Ahrendt
  • Berberis holstii Engl.
  • Berberis honanensis Ahrendt
  • Berberis hookeri Lem.
  • Berberis horrida Gay
  • Berberis hsuyunensis P.K.Hsiao & W.C.Sung
  • Berberis hsuyunensis P.G. Xiao & W.C. Sung
  • Berberis huanucensis (C.K.Schneid.) J.F.Macbr.
  • Berberis huegeliana C.K.Schneid.
  • Berberis huertasii L.A.Camargo
  • Berberis huiliensis (Hand.-Mazz.) Laferr.
  • Berberis humbertiana J.F.Macbr.
  • Berberis humidoumbrosa Ahrendt
  • Berberis × hybridogagnepainii Suringar
  • Berberis hypericifolia T.S.Ying
  • Berberis hyperythra Diels
  • Berberis hypokerina Airy Shaw
  • Berberis hypoxantha C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis iberica Stev. & Fisch. ex DC.
  • Berberis ignorata C.K.Schneid.
  • Berberis ilicifolia L.f.
  • Berberis iliensis Popov
  • Berberis impedita C.K.Schneid.
  • Berberis impetrifolia Lam.
  • Berberis incerta (Fedde) Marroq.
  • Berberis insignis Hook.f. & Thomson
  • Berberis insolita C.K.Schneid.
  • Berberis integerrima Bunge
  • Berberis integripetala T.S.Ying
  • Berberis intermedia K.Koch
  • Berberis × interposita Ahrendt
  • Berberis × irwinii Bijh.
  • Berberis iteophylla C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis jaeschkeana C.K.Schneid.
  • Berberis jamesiana Forrest & W.W.Sm.
  • Berberis jamesonii Lindl.
  • Berberis japonica R.Br.
  • Berberis jelskiana C.K.Schneid.
  • Berberis jiangxiensis C.M.Hu
  • Berberis jinfoshanensis T.S.Ying
  • Berberis jingguensis G.S.Fan & X.W.Li
  • Berberis jinshajiangensis X.H.Li
  • Berberis jiulongensis T.S.Ying
  • Berberis jobii Orsi
  • Berberis johannis Ahrendt
  • Berberis johnstonii Standl. & Steyerm.
  • Berberis jujuyensis Job
  • Berberis julianae C.K.Schneid.
  • Berberis kangdingensis T.S.Ying
  • Berberis kansuensis C.K.Schneid.
  • Berberis karkaralensis Kornil. & Potopov
  • Berberis kartanica Ahrendt
  • Berberis kaschgarica Rupr.
  • Berberis kasgarica Rupr.
  • Berberis kashmirana Ahrendt
  • Berberis kawakamii Hayata
  • Berberis keikoe Laferr.
  • Berberis keissleriana C.K.Schneid.
  • Berberis kerriana Ahrendt
  • Berberis × kewensis C.K.Schneid.
  • Berberis khasiana Ahrendt
  • Berberis khorasanica Browicz & Ziel.
  • Berberis kleinii Mattos
  • Berberis koehneana C.K.Schneid.
  • Berberis kohistanensis Qureshi & Chaudhri
  • Berberis kongboensis Ahrendt
  • Berberis koreana Palib.
  • Berberis kumaonensis C.K.Schneid.
  • Berberis kunawurensis Royle
  • Berberis kunmingensis C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis laidivo L.A.Camargo
  • Berberis lambertii R.Parker
  • Berberis × lamondiae Browicz & Ziel.
  • Berberis lanceolata Benth.
  • Berberis laojunshanensis T.S.Ying
  • Berberis lasioclema Ahrendt
  • Berberis latifolia Ruiz & Pav.
  • Berberis laurina Thunb.
  • Berberis laurina Billb.
  • Berberis laxa Raf.
  • Berberis × leachiana Ahrendt
  • Berberis leboensis T.S.Ying
  • Berberis lechleriana C.K.Schneid.
  • Berberis lecomtei C.K.Schneid.
  • Berberis lehmannii Hieron.
  • Berberis leichtensteinii C.K.Schneid.
  • Berberis × lemoinei Ahrendt
  • Berberis lempergiana Ahrendt
  • Berberis lepidifolia Ahrendt
  • Berberis leptodonta (Gagnep.) Laferr.
  • Berberis leschenaultii Wall. ex Wight & Arn.
  • Berberis leucocarpa W.W.Sm.
  • Berberis leveilleana (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis levis Franch.
  • Berberis libanotica Ehrenb. ex C.K.Schneid.
  • Berberis libertatis L.A.Camargo
  • Berberis ligonii K.Koch
  • Berberis lijiangensis C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis lijiangensis D.F.Chamb. & C.M.Hu
  • Berberis lilloana Job
  • Berberis lindleyana Ahrendt
  • Berberis liophylla C.K.Schneid.
  • Berberis littoralis Phil.
  • Berberis littoralis Rupr.
  • Berberis lobbiana (C.K.Schneid.) C.K.Schneid.
  • Berberis lomariifolia (Takeda) Laferr.
  • Berberis longibracteata (Takeda) Laferr.
  • Berberis longipes (Standl.) Marroq. & Laferr.
  • Berberis longispina T.S.Ying
  • Berberis longlinensis (Y.S.Wang & P.K.Hsiao) Laferr.
  • Berberis lorentzii Hieron.
  • Berberis loudonii Ahrendt
  • Berberis loxensis Benth.
  • Berberis lubrica C.K.Schneid.
  • Berberis lucida Schrad.
  • Berberis ludlowii Ahrendt
  • Berberis luhuoensis T.S.Ying
  • Berberis lutea Ruiz & Pav.
  • Berberis lycium Royle
  • Berberis × macracantha Schrad.
  • Berberis macrosepala Hook.f. & Thomson
  • Berberis maderensis Lowe
  • Berberis magellanica K.Koch
  • Berberis magnifolia Ahrendt
  • Berberis malipoensis C.Y.Wu & S.Y.Bao
  • Berberis manipurana Ahrendt
  • Berberis manipurensis (Takeda) Laferr.
  • Berberis masafuerana Skottsb.
  • Berberis medellinensis L.A.Camargo
  • Berberis × media Groot. ex Boom
  • Berberis medogensis T.S.Ying
  • Berberis × meehanii C.K.Schneid. ex Rehder
  • Berberis mekongensis W.W.Sm.
  • Berberis melanocarpa Schauer
  • Berberis meollacensis L.A.Camargo
  • Berberis metapolyantha Ahrendt
  • Berberis mianningensis T.S.Ying
  • Berberis michay Job
  • Berberis micrantha (Hook.f. & Thomson) Ahrendt
  • Berberis microcarpa Warsz.
  • Berberis micropetala C.K.Schneid.
  • Berberis microphylla G.Forst.
  • Berberis microtricha C.K.Schneid.
  • Berberis × miethkeana (L.W.Melander & Eade) Laferr.
  • Berberis mikuna Job
  • Berberis mingetsensis Hayata
  • Berberis minutiflora C.K.Schneid.
  • Berberis minzaensis L.A.Camargo
  • Berberis miqueliana Ahrendt
  • Berberis mitifolia Stapf
  • Berberis monguiensis L.A.Camargo
  • Berberis monosperma Ruiz & Pav.
  • Berberis montana Gay
  • Berberis montevidensis C.K.Schneid.
  • Berberis monyulensis (Ahrendt) Laferr.
  • Berberis morana L.A.Camargo
  • Berberis moranensis Hebenstr. & Ludw. ex Schult. & Schult.f.
  • Berberis moritzii Hieron.
  • Berberis morrisonensis Hayata
  • Berberis mouillacana C.K.Schneid.
  • Berberis mucrifolia Ahrendt
  • Berberis mucuchiensis L.A. Camargo
  • Berberis mucuchiesensis L.A.Camargo
  • Berberis muelleri (I.M.Johnst.) Marroq. ex Laferr.
  • Berberis muiscarum L.A.Camargo
  • Berberis muliensis Ahrendt
  • Berberis multicaulis T.S.Ying
  • Berberis multiflora Benth.
  • Berberis multiovula T.S.Ying
  • Berberis multiserrata T.S.Ying
  • Berberis multispinosa Zaprjagaeva
  • Berberis murensis Federer
  • Berberis napaulensis (DC.) Laferr.
  • Berberis negeriana Tischler
  • Berberis neglecta Turcz.
  • Berberis nemorosa C.K.Schneid.
  • Berberis nepalensis Spreng.
  • Berberis nervosa Pursh
  • Berberis × neubertii Lem.
  • Berberis nevadensis L.A.Camargo
  • Berberis nevinii A.Gray ex A.Gray & S.Watson
  • Berberis nigra Raf.
  • Berberis nigricans Kuntze
  • Berberis nilghiriensis Ahrendt
  • Berberis nivea (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis × notabilis C.K.Schneid.
  • Berberis nullinervis T.S.Ying
  • Berberis nummularia Bunge
  • Berberis nutanticarpa C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis oblanceifolia C.M.Hu
  • Berberis oblanceolata (C.K.Schneid.) Ahrendt
  • Berberis oblonga (Regel) C.K.Schneid.
  • Berberis obovatifolia T.S.Ying
  • Berberis oiwakensis (Hayata) Laferr.
  • Berberis oritrepha C.K.Schneid.
  • Berberis orthobotrys Bien. ex Aitch.
  • Berberis osmastonii Dunn
  • Berberis × ottawensis C.K.Schneid. ex Rehder
  • Berberis ovalifolia Rusby
  • Berberis × oxoniensis Ahrendt
  • Berberis pachakshirensis (Ahrendt) Laferr.
  • Berberis pachyacantha Bien. ex Koehne
  • Berberis pakistanica Qureshi & Chaudhri
  • Berberis pallens Franch.
  • Berberis pallida Hartw. ex Benth.
  • Berberis paniculata Juss. ex DC.
  • Berberis paniculata Hemsl.
  • Berberis papillifera (Franch.) Koehne
  • Berberis papillosa Benoist
  • Berberis parapruinosa T.S.Ying
  • Berberis paraspecta Ahrendt
  • Berberis paravirescens Ahrendt
  • Berberis parisepala Ahrendt
  • Berberis parkeriana C.K.Schneid.
  • Berberis × parsonsii C.K.Schneid.
  • Berberis parviflora Lindl.
  • Berberis paucidentata Rusby
  • Berberis paucijuga (C.Y.Wu) Laferr.
  • Berberis pavoniana Ahrendt
  • Berberis pectinata Hieron.
  • Berberis pectinocraspedon C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis peruviana Schellenb.
  • Berberis petiolaris Wall. ex G.Don
  • Berberis petiolata Graham
  • Berberis petriruizii L.A.Camargo
  • Berberis petrogena C.K.Schneid.
  • Berberis phanera C.K.Schneid.
  • Berberis photiniifolia C.M.Hu
  • Berberis phyllacantha Rusby
  • Berberis pichinchensis Turcz.
  • Berberis pimana Laferr. & Marroq.
  • Berberis pindilicensis Hieron.
  • Berberis pingbaensis M.T.An
  • Berberis pingbienensis S.Y.Bao
  • Berberis pingjiangensis Q.L.Chen & B.M.Yang
  • Berberis pingwuensis T.S.Ying
  • Berberis pinifolia (Lundell) C.H.Müll.
  • Berberis pinifolia (Lundell) Lundell
  • Berberis pinnata Kunth
  • Berberis pinnata Lag.
  • Berberis pinnata Roxb.
  • Berberis pinnata Sessé & Moc.
  • Berberis pinshanensis W.C. Sung & P.G. Xiao
  • Berberis piperiana (Abrams) McMinn
  • Berberis platyphylla (Ahrendt) Ahrendt
  • Berberis podophylla C.K.Schneid.
  • Berberis poiretii C.K.Schneid.
  • Berberis polyantha Hemsl.
  • Berberis polyodonta (Fedde) Laferr.
  • Berberis pomensis (Ahrendt) Laferr.
  • Berberis potaninii Maxim.
  • Berberis praecipua C.K.Schneid.
  • Berberis prainiana Stapf
  • Berberis prattii C.K.Schneid.
  • Berberis prolifica Pittier
  • Berberis pruinocarpa C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis pruinosa Franch.
  • Berberis pseudoamoena T.S.Ying
  • Berberis × pseudoilicifolia Skottsb.
  • Berberis pseudothunbergii P.Y.Li
  • Berberis pseudotibetica C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis pseudumbellata R.Parker
  • Berberis psiloclada (C.K.Schneid.) Ahrendt
  • Berberis psilopoda Turcz.
  • Berberis pubescens Pamp.
  • Berberis puca Laferr.
  • Berberis pulangensis T.S.Ying
  • Berberis pumila Greene
  • Berberis purangensis T.S.Ying
  • Berberis purdomii C.K.Schneid.
  • Berberis purpurea Raf.
  • Berberis pygmaea Koehne
  • Berberis qiaojiaensis S.Y.Bao
  • Berberis quelpaertensis Nakai
  • Berberis quindiuensis Kunth ex DC.
  • Berberis quinduensis Kunth
  • Berberis quinquefolia (Standl.) Marroq. & Laferr.
  • Berberis racemosa (A.R.Molina) Marroq. & Laferr.
  • Berberis racemulosa T.S.Ying
  • Berberis radula Kuntze
  • Berberis rariflora Lechl.
  • Berberis rawatii U.L.Tiwari & B.S.Adhikari
  • Berberis rechingeri C.K.Schneid.
  • Berberis rectinervia Rusby
  • Berberis × rehderiana C.K.Schneid.
  • Berberis reicheana C.K.Schneid.
  • Berberis repens Lindl.
  • Berberis replicata W.W.Sm.
  • Berberis reticulata Bijh.
  • Berberis reticulinerva (C.Y.Wu) Laferr.
  • Berberis reticulinervis T.S.Ying
  • Berberis retinervia Triana & Planch. ex Wedd.
  • Berberis retinervis Triana & Planch.
  • Berberis retusa T.S.Ying
  • Berberis rigida Hieron.
  • Berberis rigidifolia Kunth
  • Berberis rockii Ahrendt
  • Berberis roemeriana Scheele
  • Berberis rotunda J.F.Macbr.
  • Berberis rotundifolia Poepp. & Endl.
  • Berberis roxburghii (DC.) Laferr.
  • Berberis royleana Ahrendt
  • Berberis × rubrostilla Chitt.
  • Berberis rufescens Ahrendt
  • Berberis rusbyana Ahrendt
  • Berberis ruscifolia Lam.
  • Berberis russellii (N.P.Taylor) Marroq. & Laferr.
  • Berberis sabulicola T.S.Ying
  • Berberis salicaria Fedde
  • Berberis salweenensis (Ahrendt) Laferr.
  • Berberis samacana L.A.Camargo
  • Berberis sanctipetrii L.A.Camargo
  • Berberis sanei Husain & al.
  • Berberis sanguinea Franch.
  • Berberis sanguinolenta Schrad.
  • Berberis sargentiana C.K.Schneid.
  • Berberis saxicola Lechl.
  • Berberis saxorum Ahrendt
  • Berberis schickendantzii Hieron.
  • Berberis schochii (Hand.-Mazz.) Laferr.
  • Berberis schwerinii C.K.Schneid.
  • Berberis sellowiana C.K.Schneid.
  • Berberis × serrata Koehne
  • Berberis serratodentata Lechl.
  • Berberis setigrifolia Ahrendt
  • Berberis setosa (Gagnep.) Laferr.
  • Berberis shenii (Chun) Laferr.
  • Berberis shensiana Ahrendt
  • Berberis sheridaniana (C.K.Schneid.) Laferr.
  • Berberis sherriffii Ahrendt
  • Berberis siamensis (Takeda) Laferr.
  • Berberis sibirica Pall.
  • Berberis sichuanica T.S.Ying
  • Berberis sieboldii Miq.
  • Berberis sikkimensis (C.K.Schneid.) Ahrendt
  • Berberis silva-taroucana C.K.Schneid.
  • Berberis silvicola C.K.Schneid.
  • Berberis simonsii Ahrendt
  • Berberis sinensis Desf.
  • Berberis × smithiana Sprague ex Ahrendt
  • Berberis solutiflora Ahrendt
  • Berberis sonnei (Abrams) McMinn
  • Berberis soulieana C.K.Schneid.
  • Berberis × spaethii C.K.Schneid.
  • Berberis spathulata Schrad.
  • Berberis sphalera Fedde
  • Berberis spinulosa A.St.-Hil.
  • Berberis spraguei Ahrendt
  • Berberis spruceana (C.K.Schneid.) Ahrendt
  • Berberis standleyi Marroq. & Laferr.
  • Berberis stearnii Ahrendt
  • Berberis × stenophylla Lindl.
  • Berberis stenostachya Ahrendt
  • Berberis stewartiana Jafri
  • Berberis stiebritziana C.K.Schneid.
  • Berberis stipulacea Steud.
  • Berberis stolonifera Koehne & E.Wolf
  • Berberis stuebelii Hieron.
  • Berberis subacuminata C.K.Schneid.
  • Berberis suberecta Ahrendt
  • Berberis subholophylla C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis subimbricata (Chun & F.Chun) Laferr.
  • Berberis sublevis W.W.Sm.
  • Berberis subsessiliflora Pamp.
  • Berberis sulcata K.Koch & C.D.Bouché
  • Berberis sumacana Camargo
  • Berberis sumapazana L.A.Camargo
  • Berberis swaseyi Buckley
  • Berberis tabiensis L.A.Camargo
  • Berberis taliensis C.K.Schneid.
  • Berberis tarokoensis S.Y.Lu & Yuen P.Yang
  • Berberis taronensis Ahrendt
  • Berberis taylorii Ahrendt
  • Berberis × teaselliana Ahrendt
  • Berberis telomaica Ahrendt
  • Berberis temolaica Ahrendt
  • Berberis tenuifolia Lindl.
  • Berberis tenuipedicellata T.S.Ying
  • Berberis thibetica C.K.Schneid.
  • Berberis thomsoniana C.K.Schneid.
  • Berberis thunbergii DC.
  • Berberis tianbaoshanensis S.Y.Bao
  • Berberis tianshuiensis T.S.Ying
  • Berberis tibetensis Laferr.
  • Berberis tikushiensis (Hayata) Laferr.
  • Berberis tinctoria Lesch.
  • Berberis tinctoria Larrañaga
  • Berberis tischleri C.K.Schneid.
  • Berberis tolimensis Planch. & Linden ex Triana & Planch.
  • Berberis tomentosa Ruiz & Pav.
  • Berberis tomentulosa Ahrendt
  • Berberis tragacanthoides DC.
  • Berberis triacanthophora Fedde
  • Berberis trichiata T.S.Ying
  • Berberis trichohaematoides Ahrendt
  • Berberis trifolia (Cham. & Schltdl.) Schult. & Schult.f.
  • Berberis trifoliata Hartw. ex Lindl.
  • Berberis trifoliolata Moric.
  • Berberis trifurca Loudon
  • Berberis trigona Kunze ex Poepp. & Endl.
  • Berberis truxillensis Turcz.
  • Berberis tsailunii Laferr.
  • Berberis tsangpoensis Ahrendt
  • Berberis tsarica Ahrendt
  • Berberis tsarongensis Stapf
  • Berberis tschonoskyana Regel
  • Berberis tsienii T.S.Ying
  • Berberis turcomanica Kar. ex Ledeb.
  • Berberis turcomanica Kar.
  • Berberis ulicina Hook.f. & Thomson
  • Berberis umbellata Wall. ex G.Don
  • Berberis umbratica T.S.Ying
  • Berberis undulata Lindl.
  • Berberis uniflora F.N.Wei & Y.G.Wei
  • Berberis uribei L.A.Camargo
  • Berberis valdiviana Phil.
  • Berberis valenzuelae L.A.Camargo
  • Berberis valida (C.K.Schneid.) C.K.Schneid.
  • Berberis validisepala Ahrendt
  • Berberis vallensis L.A.Camargo
  • Berberis × vanfleetii C.K.Schneid.
  • Berberis veitchii C.K.Schneid.
  • Berberis venusta C.K.Schneid.
  • Berberis vernae C.K.Schneid.
  • Berberis vernalis (C.K.Schneid.) D.F.Chamb. & C.M.Hu
  • Berberis verruculosa Hemsl. & E.H.Wilson
  • Berberis verschaffeltii C.K.Schneid.
  • Berberis verticillata Turcz.
  • Berberis victoriana D.F.Chamb. & C.M.Hu
  • Berberis × vilmorinii C.K.Schneid.
  • Berberis vinifera T.S.Ying
  • Berberis virescens Hook.f.
  • Berberis virgata Ruiz & Pav.
  • Berberis virgetorum C.K.Schneid.
  • Berberis vitellina Hieron.
  • Berberis volcania (Standl. & Steyerm.) Marroq. & Laferr.
  • Berberis vulgaris L.
  • Berberis wagneri Koehne
  • Berberis wallichiana DC.
  • Berberis walteriana Ahrendt
  • Berberis wangii C.K.Schneid.
  • Berberis wanhuashanensis Y.J.Zhang
  • Berberis wardii C.K.Schneid.
  • Berberis warscewiczii Hieron.
  • Berberis × watlingtonensis Ahrendt
  • Berberis wazaristanica Ahrendt
  • Berberis weberbaueri C.K.Schneid.
  • Berberis weddellii Lechl.
  • Berberis weiningensis T.S.Ying
  • Berberis weisiensis C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis weixinensis S.Y.Bao
  • Berberis wettsteiniana C.K.Schneid.
  • Berberis wightiana C.K.Schneid.
  • Berberis wilcoxii Kearney
  • Berberis wilsoniae Hemsl.
  • Berberis × wintonensis Ahrendt
  • Berberis × wisleyensis Ahrendt
  • Berberis woomungensis C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis wuliangshanensis C.Y.Wu ex S.Y.Bao
  • Berberis wuyiensis C.M.Hu
  • Berberis xanthoclada C.K.Schneid.
  • Berberis xanthophlaea Ahrendt
  • Berberis xanthoxylon Hassk. ex Schneid.
  • Berberis xinganensis G.H.Liu & S.Q.Zhou
  • Berberis xingwenensis T.S.Ying
  • Berberis yui T.S.Ying
  • Berberis yunnanensis Franch.
  • Berberis zanlanscianensis Pamp.
  • Berberis zayulana Ahrendt
  • Berberis ziaratensis Qureshi & Chaudhri
  • Berberis ziyunensis P.K.Hsiao & Z.Yu.Li

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Ranunculales → Berberidaceae

Berc[uredi VE | uredi]

Bercaeopsis , Berchemia , Berchmansus ,

  1. Berchemia
  2. Berchmansus

Berd[uredi VE | uredi]

Berdeniella , Berdura ,

  1. Berdura

Bere[uredi VE | uredi]

Berea , Beregama , Berengueria , Berenice , Berenicea , Bereniceidae , Berenicornis , Beresella , Beresella, , Beresellaceae , Beresellaceae , Berestovia , Berethia ,

  1. Berea
  2. Beregama
  3. Berengueria
  4. Berenice
  5. Berenicea
  6. Berenicornis
  7. Berethia

Berg[uredi VE | uredi]

Bergallia , Bergamoniscus , Bergamosoma , Bergaueria , Bergaueria , Bergenstammia , Bergeria , Bergeriella , Bergerocactus , Bergerolimbus , Bergeronia , Bergeroniaspis , Bergeroniellus , Bergeronites , Bergevinium , Bergeyella , Berggrenia , Berggrenia , Berghesia , Berghia , Berghiella , Bergia , Bergia , Bergiaria , Bergiola , Bergolix , Bergonia , Bergrothomyia , Bergrothora , Bergstroemia , Berguapapulospora ,

  1. Bergamoniscus
  2. Bergamosoma
  3. Bergeriella
  4. Bergerocactus
  5. Bergeronia
  6. Bergeyella

Berggrenia[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Pezizomycetes > Pezizales

  1. Berghesia
  2. Berghia
  3. Bergia
  4. Bergia

Bergiaria[uredi VE | uredi]

  1. Bergiaria platana
  2. Bergiaria westermanni
  3. Berginus
  4. Bergiola
  5. Bergstroemia

Beri[uredi VE | uredi]

Bericostenus , Beridella , Beridops ,

Berinda Roewer, 1928[uredi VE | uredi]

  1. Berinda aegilia Chatzaki, 2002
  2. Berinda amabilis Roewer, 1928
  3. Berinda cooki Logunov, 2012
  4. Berinda cypria Chatzaki & Panayiotou, 2010
  5. Berinda ensigera (O. Pickard-Cambridge, 1874)
  6. Berinda hakani Chatzaki & Seyyar, 2010
  7. Berinda idae Lissner, 2016

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Gnaphosidae Beringia , Beringiaphoxus , Beringiella , Beringius , Beringobdella , Beringomyia , Berioana , Beriohansa , Beriotisia , Beriqua , Beris , Berisina , Berismyia ,

Berk[uredi VE | uredi]

Berkelella , Berkeleya , Berkeleyaceae , Berkeleyia , Berkella , Berkheya , Berkhoutia Verona & Cif. , Berkleasmium , Berkshiria , Berkutaspis ,

  1. Berkelella
  2. Berkeleya
  3. Berkeleyia
  4. Berkella
  5. Berkheya
  6. Berkleasmium

Berl[uredi VE | uredi]

Berla , Berlandembia , Berlandia , Berlandiella , Berlandiera ,

Berlandina Dalmas, 1922[uredi VE | uredi]

  1. Berlandina afghana Denis, 1958
  2. Berlandina apscheronica Dunin, 1984
  3. Berlandina asbenica Denis, 1955
  4. Berlandina avishur Levy, 2009
  5. Berlandina caspica Ponomarev, 1979
  6. Berlandina charitonovi Ponomarev, 1979
  7. Berlandina cinerea (Menge, 1872)
  8. Berlandina corcyraea (O. Pickard-Cambridge, 1874)
  9. Berlandina denisi Roewer, 1961
  10. Berlandina deserticola (Dalmas, 1921)
  11. Berlandina drassodea (Caporiacco, 1934)
  12. Berlandina hui Song, Zhu & Zhang, 2004
  13. Berlandina kolosvaryi Caporiacco, 1947
  14. Berlandina koponeni Marusik, Fomichev & Omelko, 2014
  15. Berlandina meruana (Dalmas, 1921)
  16. Berlandina mishenini Marusik, Fomichev & Omelko, 2014
  17. Berlandina nabozhenkoi Ponomarev & Tsvetkov, 2006
  18. Berlandina nakonechnyi Marusik, Fomichev & Omelko, 2014
  19. Berlandina nenilini Ponomarev & Tsvetkov, 2006
  20. Berlandina nigromaculata (Blackwall, 1865)
  21. Berlandina nubivaga (Simon, 1878)
  22. Berlandina obscurata Caporiacco, 1947
  23. Berlandina ovtsharenkoi Marusik, Fomichev & Omelko, 2014
  24. Berlandina piephoi Schmidt, 1994
  25. Berlandina plumalis (O. Pickard-Cambridge, 1872)
  26. Berlandina potanini (Schenkel, 1963)
  27. Berlandina propinqua Roewer, 1961
  28. Berlandina pulchra (Nosek, 1905)
  29. Berlandina punica (Dalmas, 1921)
  30. Berlandina saraevi Ponomarev, 2008
  31. Berlandina schenkeli Marusik & Logunov, 1995
  32. Berlandina shnitnikovi (Spassky, 1934)
  33. Berlandina shumskyi Kovblyuk, 2003
  34. Berlandina spasskyi Ponomarev, 1979
  35. Berlandina ubsunurica Marusik & Logunov, 1995
  36. Berlandina venatrix (O. Pickard-Cambridge, 1874)
  37. Berlandina yakovlevi Marusik, Fomichev & Omelko, 2014

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Gnaphosidae Berlekrumyia , Berlepschia , Berlesaspidiotus , Berlesaspis , Berlesedesmus , Berlesezetes , Berlesiella , Berlinia ,

Berlinianche (Harms) Vattimo-Gil[uredi VE | uredi]

  1. Berlinianche aethiopica (Welw.) Vattimo
  2. Berlinianche holtzii (Engl.) Vattimo

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Cucurbitales → Apodanthaceae

Berm[uredi VE | uredi]

Bermiella , Bermiodes , Bermius , Bermudaclis , Bermudamysis , Bermudasignum , Bermudezella , Bermudezina , Bermudezinella , Bermudorhynchus , Bermudrilus ,

  1. Bermiella
  2. Bermiodes
  3. Bermius
  4. Bermudaclis
  5. Bermudamysis
  6. Bermudamysis
  7. Bermudasignum
  8. Bermudorhynchus
  9. Bermudrilus

Bern[uredi VE | uredi]

Bernardia , Bernardia , Bernardina , Bernardina , Bernardinium , Bernardita ,

Bernardodon G. Hahn & R. Hahn, 1999[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Allotheria → Multituberculata → Plagiaulacida → Pinheirodontidae Bernathonomus , Berndamerus , Berndgerdia , Berndibula , Bernerius Waltz & McCafferty, 1987 , Bernhardia , Bernhardius , Berningerus , Berniniella , Bernoullia , Bernoulliidae , Bernoulliidae , Bernoullius ,

Bero[uredi VE | uredi]

Bero[uredi VE | uredi]

  1. Bero elegans
  2. Bero zanclus

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Scorpaeniformes > Cottidae Berocynta ,

Beroe Gronov, 1760[uredi VE | uredi]

Animalia → Ctenophora → Nuda → Beroida → Beroidae

Red Beroida[uredi VE | uredi]

Animalia → Ctenophora → Nuda

Porodica Beroidae Eschscholtz, 1825[uredi VE | uredi]

Animalia → Ctenophora → Nuda → Beroida Beroides , Beroides ,

Beroniscus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Trichoniscidae

Berosicus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Berosiris[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae Berosus ,

Berotha[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Neuroptera > Berothidae

Berothella[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Neuroptera > Dilaridae

Berothidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Asadeteva, Austroberothella, Barrowiella, Berlekrumyia, Berotha, Berothimerobius, Cyrenoberotha, Hoelzeliella, Isoscelipteron, Lekrugeria, Lomamyia, Manselliberotha, Mucroberotha, Naizema, Nodalla, Nosybus, Nyrma, Ormiscocerus, Podallea, Protobiella, Quasispermophorella, Rhachiberotha, Spermophorella, Spiroberotha, Stenobiella, Tanzanberotha, Trichoberotha, Trichoma

Animalia > Arthropoda > Insecta > Neuroptera

Berothimerobius[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Neuroptera > Berothidae

Berotingis Drake, 1956[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Tingidae

Berr[uredi VE | uredi]

Berresa , Berrillia , Berroa , Berrya , Berryteuthis ,

  1. Berrillia
  2. Berroa
  3. Berrya
  4. Berryteuthis

Bert[uredi VE | uredi]

Berta , Bertamyia , Bertawolia , Bertelia ,

Bertella[uredi VE | uredi]

  1. Bertella idiomorpha

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Lophiiformes > Oneirodidae Berteroa , Berteroella , Berthelina , Berthelinella , Berthelinia , Berthelinopsis ,

Berthella[uredi VE | uredi]

Animalia > Mollusca > Gastropoda > Notaspidea > Pleurobranchidae

Berthellina , Bertholdia , Bertholletia , Bertia , Bertiaceae , Bertiella , Bertiera , Bertiliella , Bertiliellidae , Bertius , Bertkauia , Bertolonia , Bertolonia , Bertoniella , Bertramia ,

Bertrana Keyserling, 1884[uredi VE | uredi]

  1. Bertrana abbreviata (Keyserling, 1879)
  2. Bertrana arena Levi, 1989
  3. Bertrana benuta Levi, 1994
  4. Bertrana elinguis (Keyserling, 1883)
  5. Bertrana laselva Levi, 1989
  6. Bertrana nancho Levi, 1989
  7. Bertrana planada Levi, 1989
  8. Bertrana poa Levi, 1994
  9. Bertrana rufostriata Simon, 1893
  10. Bertrana striolata Keyserling, 1884
  11. Bertrana urahua Levi, 1994
  12. Bertrana vella Levi, 1989

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae Bertrandia , Bertula , Bertulania , Bertya ,

Beru[uredi VE | uredi]

Berula ,

  1. Berula

Bery[uredi VE | uredi]

Berycidae , Beryciformes , Beryllophantis , Berylmys , Berylsimpsonia , Berytidae , Berytinus , Berytoniscidae , Berytoniscus , Beryx ,

Berycidae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Beryx, Centroberyx

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Beryciformes

Beryciformes[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii

  1. Berylmys
  2. Berylsimpsonia
  3. Berytoniscus

Beryx[uredi VE | uredi]

  1. Beryx decadactylus
  2. Beryx mollis
  3. Beryx splendens

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Beryciformes > Berycidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Be