Dodatak:Popis vrsta:Ect

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Ectabola , Ectactolpium , Ectadia , Ectadiophatnus , Ectadiosoma , Ectaesthesius , Ectaetia , Ectaga , Ectamnogaster , Ectasis , Ectatina , Ectatocyba , Ectatoderus , Ectatomma , Ectatommiphila , Ectatops , Ectatopsides , Ectatorhinus , Ectatorrhinus , Ectatosia , Ectatosticta , Ectatotarsus , Ectatotychius , Ectecephala , Ectecous , Ecteinascidia , Ecteinascidia Herdman, 1880 , Ecteinomyces , Ectemna , Ectemnia , Ectemnocarta , Ectemnomerus , Ectemnonotops , Ectemnonotum , Ectemnoplax , Ectendomeliola , Ecteneolus , Ectenessa , Ectenesseca , Ectenessidia , Ecteninion , Ectenocardiomorpha , Ectenognathus Murray, 1858 , Ectenopsis , Ectenosaurus , Ectentoria , Ectenurus , Ectephrina , Ecthoea , Ecthymia , Ectias , Ectima , Ectinocera , Ectinocerella , Ectinogramma , Ectinohoplia , Ectinope , Ectinoplectron , Ectinorhynchus , Ectinorus , Ectinosoma , Ectinosomatidae , Ectinosomella , Ectinosomoides , Ectinothorax Alluaud, 1941 , Ectmetaspidus , Ectobiidae , Ectobius , Ectocarpaceae , Ectocarpales , Ectocarpus , Ectoceras , Ectochaeta , Ectochaete , Ectochela , Ectocotyla , Ectocyclops , Ectodesmus , Ectodictyon , Ectodrelanva , Ectodus , Ectoedemia , Ectogeron , Ectogonia , Ectogoniella , Ectogrammysia , Ectohomoeosoma , Ectolechiaceae , Ectolopha , Ectomastes , Ectomis , Ectomocolax , Ectomocoris , Ectomoptera , Ectoneura , Ectonocorys , Ectonocryptoides , Ectonocryptops , Ectopatria , Ectophasia , Ectophasiopsis , Ectophora , Ectophylla , Ectopimorpha , Ectopiocephalus , Ectopiocerus , Ectopioglossa , Ectopistes , Ectopistidectes , Ectopius , Ectopleura , Ectopodesmus , Ectopoides , Ectopomyia , Ectopria , Ectopsis , Ectopsocidae , Ectopsocopsis , Ectopsocus , Ectostroma , Ectothiorhodospira , Ectothiorhodospiraceae , Ectothyris , Ectotrypa , Ectrepesthoneura , Ectreposebastes , Ectrocta , Ectrogatha , Ectrogella , Ectrogellaceae , Ectroma , Ectromachernes , Ectromatopsis , Ectropa , Ectropina , Ectropis , Ectropoceros , Ectropodon , Ectropotheciella , Ectropotheciopsis , Ectropothecium , Ectropothecium , Ectrosia , Ectrosiopsis , Ectyonopsis , Ectyoplasia , Ectyphocerca , Ectyphus , Ectypia , Ectypodus , Ectypus , Ectyrsus ,

Ecta[uredi | uredi kôd]

  1. Ectactolpium
  2. Ectaesthesius
  3. Ectamnogaster
  4. Ectatina
  5. Ectatocyba
  6. Ectatops
  7. Ectatopsides
  8. Ectatorhinus
  9. Ectatorrhinus
  10. Ectatosia

Ectatosticta Simon, 1892[uredi | uredi kôd]

  1. Ectatosticta davidi (Simon, 1889) tipična vrsta
  2. Ectatosticta deltshevi Platnick & Jäger, 2009

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Hypochilidae

  1. Ectatotarsus
  2. Ectatotychius

Ecte[uredi | uredi kôd]

  1. Ecteinascidia
  2. Ecteinomyces

Ectemnocarta Lallemand, 1939[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

  1. Ectemnomerus

Ectemnonotops Schmidt, 1910[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

Ectemnonotum Schmidt, 1909[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

  1. Ectendomeliola
  2. Ecteneolus
  3. Ectenessa
  4. Ectenesseca
  5. Ectenessidia

Ectenosaurus[uredi | uredi kôd]

  1. Ectenurus

Ecth[uredi | uredi kôd]

Ecthoea[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Ecti[uredi | uredi kôd]

Ectias[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Janiridae

Ectinogramma[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Ectinope[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

Ectinorus[uredi | uredi kôd]

  • Ectinorus alejoi
  • Ectinorus Barrera
  • Ectinorus budini
  • Ectinorus chilensis
  • Ectinorus claviger
  • Ectinorus cocyti
  • Ectinorus curvatus
  • Ectinorus disjugis
  • Ectinorus galeanus
  • Ectinorus gallardoi
  • Ectinorus hapalus
  • Ectinorus hecate
  • Ectinorus hertigi
  • Ectinorus ineptus
  • Ectinorus ixanus
  • Ectinorus levipes
  • Ectinorus martini
  • Ectinorus mondacai
  • Ectinorus nomisis
  • Ectinorus onychius
  • Ectinorus pearsoni
  • Ectinorus polymerus
  • Ectinorus sentus
  • Ectinorus setosicornis
  • Ectinorus simonsi
  • Ectinorus splendidus
  • Ectinorus trionyx
  • Ectinorus uncinatus
  • Ectinorus viscachae

Animalia > Arthropoda > Insecta > Siphonaptera > Malacopsylloidea > Rhopalopsyllidae

Ectinosoma[uredi | uredi kôd]

  • Ectinosoma breviarticulatum
  • Ectinosoma californicum
  • Ectinosoma compressum
  • Ectinosoma curticorne
  • Ectinosoma dentatum
  • Ectinosoma mediterraneum
  • Ectinosoma melaniceps
  • Ectinosoma normani
  • Ectinosoma obtusum
  • Ectinosoma paranormani
  • Ectinosoma pruvoti
  • Ectinosoma reductum
  • Ectinosoma soyeri
  • Ectinosoma tenuipes
  • Ectinosoma vervoorti
  • Ectinosoma virginiensis

Animalia > Arthropoda > Maxillopoda > Harpacticoida > Ectinosomatidae

Ectinosomella[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Maxillopoda > Harpacticoida > Ectinosomatidae

Ectinosomoides[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Maxillopoda > Harpacticoida > Ectinosomatidae

Ectm[uredi | uredi kôd]

Ectmetaspidus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Ecto[uredi | uredi kôd]

Ectobius[uredi | uredi kôd]

  • Ectobius aeoliensis
  • Ectobius aethiopicus
  • Ectobius aetnaeus
  • Ectobius africanus
  • Ectobius albicinctus
  • Ectobius alleni
  • Ectobius baccetti
  • Ectobius balcani
  • Ectobius burri
  • Ectobius corsorum
  • Ectobius darbandae
  • Ectobius delicatulus
  • Ectobius duskei
  • Ectobius eckerleini
  • Ectobius erythronotus
  • Ectobius filicensis
  • Ectobius finoti
  • Ectobius frieseanus
  • Ectobius haeckeli
  • Ectobius heteropterus
  • Ectobius ichnusae
  • Ectobius indicus
  • Ectobius intermedius
  • Ectobius involutus
  • Ectobius jarringi
  • Ectobius kervillei
  • Ectobius kikensis
  • Ectobius kikuyuensis
  • Ectobius kirgizius
  • Ectobius kraussianus
  • Ectobius lagrecai
  • Ectobius lapponicus (dusky cockroach)
  • Ectobius larus
  • Ectobius leptus
  • Ectobius lineolatus
  • Ectobius lodosi
  • Ectobius lucidus
  • Ectobius makalaka
  • Ectobius minutus
  • Ectobius montanus
  • Ectobius neavei
  • Ectobius nicaeensis
  • Ectobius nuba
  • Ectobius pallidus (tawny cockroach)
  • Ectobius palpalis
  • Ectobius panzeri (lesser cockroach)
  • Ectobius parvosacculatus
  • Ectobius pavlovskii
  • Ectobius punctatissimus
  • Ectobius pusillus
  • Ectobius pyrenaicus
  • Ectobius rammei
  • Ectobius sardous
  • Ectobius scabriculus
  • Ectobius semenovi
  • Ectobius siculus
  • Ectobius sjoestedti
  • Ectobius stanleyanus
  • Ectobius subvitreus
  • Ectobius supramontes
  • Ectobius sylvestris
  • Ectobius tadzhicus
  • Ectobius tamaninii
  • Ectobius textilis
  • Ectobius ticinus
  • Ectobius tingitanus
  • Ectobius togoensis
  • Ectobius tuscus
  • Ectobius tyrrhenicus
  • Ectobius usticaensis
  • Ectobius vittiventris
  • Ectobius willemsei

Animalia > Arthropoda > Insecta > Blattodea > Blaberoidea > Blattellidae

Ectoceras[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Pseudoscorpiones > Cheliferoidea > Cheliferidae

Ectochaete[uredi | uredi kôd]

Plantae > Chlorophyta > Chlorophyceae > Chaetophorales > Chaetophoraceae

Ectocotyla[uredi | uredi kôd]

Animalia > Platyhelminthes > Turbellaria > Proseriata > Monocelididae

Ectocyclops[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Maxillopoda > Cyclopoida > Cyclopidae

Ectodesmus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Polydesmida > Paradoxosomatidae

Ectodus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Cichlidae

Ectogeron[uredi | uredi kôd]

Plantae > Chlorophyta > Chlorophyceae > Chlorococcales > Chlorococcaceae

Ectomastes[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Ectoneura[uredi | uredi kôd]

  • Ectoneura annectens
  • Ectoneura appendiculata
  • Ectoneura borealis
  • Ectoneura caledonica
  • Ectoneura hanitschi
  • Ectoneura hesperia
  • Ectoneura insularis
  • Ectoneura maculata
  • Ectoneura major
  • Ectoneura minima
  • Ectoneura pallidula
  • Ectoneura pectinata
  • Ectoneura pictifrons
  • Ectoneura picturata
  • Ectoneura shelfordi
  • Ectoneura sublucida
  • Ectoneura suffusa
  • Ectoneura tasmanica
  • Ectoneura tepperi
  • Ectoneura verticalis
  • Ectoneura victoriae

Animalia > Arthropoda > Insecta > Blattodea > Blaberoidea > Blattellidae

Ectonocryptoides[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Chilopoda > Scolopendromorpha > Scolopocryptopidae

Ectonocryptops[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Chilopoda > Scolopendromorpha > Scolopocryptopidae

Ectophora[uredi | uredi kôd]

Plantae > Rhodophyta > Florideophyceae > Gigartinales > Kallymeniaceae

Ectophylla H. Allen, 1892[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Chiroptera → Microchiroptera → Phyllostomidae → Stenodermatinae

Ectopistes[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Aves > Columbiformes > Columbidae

Ectopleura L. Agassiz, 1862[uredi | uredi kôd]

  • Ectopleura americana Peterson, 1990
  • Ectopleura antarctica (Billard, 1914)
  • Ectopleura apicisacciformis Xu, Huang & Guo, 2007
  • Ectopleura atentaculata Xu & Huang, 2006
  • Ectopleura attenoides (Coughtrey, 1876)
  • Ectopleura bethae (Warren, 1908)
  • Ectopleura crassocanalis Huang, Xu & Guo, 2011
  • Ectopleura crocea (Agassiz, 1862)
  • Ectopleura dumortierii (Van Beneden, 1844)
  • Ectopleura elongata Lin, Xu, Huang & Wang, 2010
  • Ectopleura exxonia (Watson, 1978)
  • Ectopleura exxorna (Watson, 1978)
  • Ectopleura gemmifera Xu, Huang & Guo, 2007
  • Ectopleura grandis Fraser, 1944
  • Ectopleura guangdongensis Xu, Huang & Chen, 1991
  • Ectopleura indica Petersen, 1990
  • Ectopleura integra (Fraser, 1938)
  • Ectopleura japonica (Hirohito, 1988)
  • Ectopleura larynx (Ellis & Solander, 1786)
  • Ectopleura latitaeniata Xu & Zhang, 1978
  • Ectopleura marina (Torrey, 1902)
  • Ectopleura mayeri Petersen, 1990
  • Ectopleura media Fraser, 1948
  • Ectopleura minerva Mayer, 1900
  • Ectopleura multicirrata Schuchert, 1996
  • Ectopleura obypa Migotto & Marques, 1999
  • Ectopleura prolifica Hargitt, 1908
  • Ectopleura radiata (Uchida, 1937)
  • Ectopleura sacculifera Kramp, 1957
  • Ectopleura triangularis Lin, Xu, Huang & Wang, 2010b
  • Ectopleura venusta (Yamada, 1950)
  • Ectopleura viridis (Pictet, 1893)
  • Ectopleura wrighti Petersen, 1979
  • Ectopleura xiamenensis Zhang & Lin, 1984
  • Ectopleura xuxuanii Xu, Huang & Guo, 2007

Animalia > Cnidaria > Hydrozoa > Anthoathecata > Tubulariidae

Ectopodesmus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Polydesmida > Nearctodesmidae

Ectopsis[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Ectopsocopsis[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Psocoptera > Ectopsocidae

Ectopsocus[uredi | uredi kôd]

  • Ectopsocus briggsi
  • Ectopsocus californicus
  • Ectopsocus maindroni
  • Ectopsocus meridionalis
  • Ectopsocus petersi
  • Ectopsocus pumilis
  • Ectopsocus richardsi
  • Ectopsocus salpinx
  • Ectopsocus strauchi
  • Ectopsocus thibaudi
  • Ectopsocus titschacki
  • Ectopsocus vachoni

Animalia > Arthropoda > Insecta > Psocoptera > Ectopsocidae

Ectostroma[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota

Ectothiorhodospira[uredi | uredi kôd]

Bacteria > Proteobacteria > Gammaproteobacteria > Chromatiales > Ectothiorhodospiraceae

Ectr[uredi | uredi kôd]

Ectrepopterus[uredi | uredi kôd]

  1. Ectrepopterus uruguayensis, (Fowler, 1943)

Characidae

Ectreposebastes[uredi | uredi kôd]

  1. Ectreposebastes imus
  2. Ectreposebastes niger

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Scorpaeniformes > Setarchidae

Ectromachernes[uredi | uredi kôd]

Ectropotheciella[uredi | uredi kôd]

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Hypnales > Hypnaceae

Ectropotheciopsis[uredi | uredi kôd]

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Hypnales > Hypnaceae

Ectropothecium[uredi | uredi kôd]

Plantae > Bryophyta > Bryopsida

Ectropothecium (Hypnaceae)[uredi | uredi kôd]

  • Ectropothecium aciculare
  • Ectropothecium adnatum
  • Ectropothecium aeruginosum
  • Ectropothecium affine
  • Ectropothecium afromolluscum
  • Ectropothecium andoi
  • Ectropothecium andrei
  • Ectropothecium aneitense
  • Ectropothecium angusto-textum
  • Ectropothecium anisophyllum
  • Ectropothecium annamense
  • Ectropothecium antarense
  • Ectropothecium aquaticum
  • Ectropothecium arcuatum
  • Ectropothecium arfakense
  • Ectropothecium aubertii
  • Ectropothecium aureo-crispum
  • Ectropothecium aureum
  • Ectropothecium aurifolium
  • Ectropothecium barbelloides
  • Ectropothecium bingerianum
  • Ectropothecium bowiei
  • Ectropothecium brachycarpum
  • Ectropothecium brevifalcatum
  • Ectropothecium brotheri
  • Ectropothecium buitenzorgii
  • Ectropothecium burmense
  • Ectropothecium campaniforme
  • Ectropothecium campanulatum
  • Ectropothecium capillisetum
  • Ectropothecium carolinarum
  • Ectropothecium chamissonis
  • Ectropothecium chenagonii
  • Ectropothecium compressifolium
  • Ectropothecium condensatum
  • Ectropothecium costaricense
  • Ectropothecium cupressoides
  • Ectropothecium cyathothecioides
  • Ectropothecium cyathothecium
  • Ectropothecium cygnicollum
  • Ectropothecium cylindricum
  • Ectropothecium cyperoides
  • Ectropothecium dafilae
  • Ectropothecium dealbatum
  • Ectropothecium decurrens
  • Ectropothecium densum
  • Ectropothecium dentatum
  • Ectropothecium dentigerum
  • Ectropothecium diffusum
  • Ectropothecium diminutum
  • Ectropothecium diversifolium
  • Ectropothecium diversirete
  • Ectropothecium dixonii
  • Ectropothecium doliare
  • Ectropothecium dolosum
  • Ectropothecium drepanocladioides
  • Ectropothecium drepanophyllum
  • Ectropothecium duemmeri
  • Ectropothecium eccremocladum
  • Ectropothecium effusum
  • Ectropothecium eleganti-pinnatum
  • Ectropothecium engleri
  • Ectropothecium epiphytum
  • Ectropothecium erythrocaule
  • Ectropothecium falcifolium
  • Ectropothecium falciforme
  • Ectropothecium ferrugineum
  • Ectropothecium fiorinae
  • Ectropothecium fluviatile
  • Ectropothecium fosbergii
  • Ectropothecium giganteum
  • Ectropothecium goliathense
  • Ectropothecium gunnii
  • Ectropothecium haplocladum
  • Ectropothecium howeanum
  • Ectropothecium hyalinum
  • Ectropothecium hypnoides
  • Ectropothecium ichnotocladum
  • Ectropothecium incubans
  • Ectropothecium intertextum
  • Ectropothecium intorquatum
  • Ectropothecium isophyllum
  • Ectropothecium kerstanii
  • Ectropothecium kinabaluense
  • Ectropothecium kweichowense
  • Ectropothecium laevigatum
  • Ectropothecium lateriticola
  • Ectropothecium laticuspis
  • Ectropothecium latifolium
  • Ectropothecium leiophyllum
  • Ectropothecium leptochaeton
  • Ectropothecium leptotapes
  • Ectropothecium leucochloron
  • Ectropothecium lonchocormus
  • Ectropothecium longicapillare
  • Ectropothecium longicaule
  • Ectropothecium longicollum
  • Ectropothecium longipedunculatum
  • Ectropothecium luzoniae
  • Ectropothecium mac-gregorii
  • Ectropothecium macrobolax
  • Ectropothecium malacoblastum
  • Ectropothecium manii
  • Ectropothecium mauritianum
  • Ectropothecium meti
  • Ectropothecium micholitzii
  • Ectropothecium micro-verrucosum
  • Ectropothecium micronesiense
  • Ectropothecium minutum
  • Ectropothecium molle
  • Ectropothecium mollicellum
  • Ectropothecium mollissimum
  • Ectropothecium monumentorum
  • Ectropothecium moritzii
  • Ectropothecium nishimurii
  • Ectropothecium nitidum
  • Ectropothecium novae-guineae
  • Ectropothecium novae-valesiae
  • Ectropothecium obtusulum
  • Ectropothecium occultum
  • Ectropothecium ohosimense
  • Ectropothecium ovalifolium
  • Ectropothecium pacificum
  • Ectropothecium pailotii
  • Ectropothecium pallascens
  • Ectropothecium palustre
  • Ectropothecium papillosulum
  • Ectropothecium papuanum
  • Ectropothecium penangense
  • Ectropothecium penzigianum
  • Ectropothecium percomplanatum
  • Ectropothecium perlatifolium
  • Ectropothecium perminutum
  • Ectropothecium perplicatum
  • Ectropothecium perrevolutum
  • Ectropothecium perrieri
  • Ectropothecium perrotii
  • Ectropothecium perscabrum
  • Ectropothecium pinnatum
  • Ectropothecium plicatum
  • Ectropothecium plumigerum
  • Ectropothecium plumosum
  • Ectropothecium polyandrum
  • Ectropothecium ponapense
  • Ectropothecium protractulum
  • Ectropothecium ptychofolium
  • Ectropothecium pulchrum
  • Ectropothecium ramuligerum
  • Ectropothecium rechingeri
  • Ectropothecium rectifolium
  • Ectropothecium regulare
  • Ectropothecium revolutum
  • Ectropothecium rhynchostegioides
  • Ectropothecium riparioides
  • Ectropothecium robbinsii
  • Ectropothecium robustum
  • Ectropothecium rostellatum
  • Ectropothecium rupicola
  • Ectropothecium sandwichense
  • Ectropothecium saprophilum
  • Ectropothecium savaicum
  • Ectropothecium sericeum
  • Ectropothecium serratum
  • Ectropothecium seubertii
  • Ectropothecium seychellarum
  • Ectropothecium siamense
  • Ectropothecium singapurense
  • Ectropothecium sodale
  • Ectropothecium sparsipilum
  • Ectropothecium squarrifolium
  • Ectropothecium stereodontoides
  • Ectropothecium stigmophyllum
  • Ectropothecium striatulum
  • Ectropothecium subangense
  • Ectropothecium subcallichroides
  • Ectropothecium subdistichellum
  • Ectropothecium subhaplocladum
  • Ectropothecium sublaticuspis
  • Ectropothecium sublaxirete
  • Ectropothecium subsparsipilum
  • Ectropothecium subulosum
  • Ectropothecium sydneyense
  • Ectropothecium tamatavense
  • Ectropothecium tannaense
  • Ectropothecium tapes
  • Ectropothecium taxiforme
  • Ectropothecium tophigerum
  • Ectropothecium trichomitrium
  • Ectropothecium triviale
  • Ectropothecium turgidum
  • Ectropothecium tutuilum
  • Ectropothecium umbilicatum
  • Ectropothecium urceolatum
  • Ectropothecium valentinii
  • Ectropothecium venustulum
  • Ectropothecium vesicularioides
  • Ectropothecium viridifolium
  • Ectropothecium viridulum
  • Ectropothecium vitiense
  • Ectropothecium wainioi
  • Ectropothecium wangianum
  • Ectropothecium yasudae
  • Ectropothecium zollingeri

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Hypnales > Hypnaceae

Ectrosia[uredi | uredi kôd]

  • Ectrosia agrostoides
  • Ectrosia anomala
  • Ectrosia appressa
  • Ectrosia blakei
  • Ectrosia confusa
  • Ectrosia danesii
  • Ectrosia gulliveri
  • Ectrosia laxa
  • Ectrosia leporina
  • Ectrosia ovata
  • Ectrosia scabrida
  • Ectrosia schultzii

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Poales > Poaceae

Ectrosiopsis[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Poales > Poaceae

Ecty[uredi | uredi kôd]

Ectyonopsis Carter, 1883[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida → Myxillidae

Ectyoplasia Topsent, 1931[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Axinellida → Raspailiidae

Ectyrsus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Ec