Dodatak:Popis vrsta:Gyn

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Gyna , Gynacantha , Gynacanthaeschna , Gynaecoserica , Gynaecotyla , Gynaephila , Gynaephora , Gynaeseius , Gynaikothrips , Gynandraspis , Gynandrobremia , Gynandrocarpa , Gynandrocerus , Gynandromorphus Dejean, 1829 , Gynandromyia , Gynandropus , Gynanisa , Gynapteromyia , Gynaria , Gynatoceras , Gynatoma , Gynautocera , Gynenomis , Gynerium , Gyniulus , Gynnidocladius , Gynnidomorpha , Gynochthodes , Gynocladius , Gynodiastylidae , Gynodiastylis , Gynodiplosis , Gynoeryx , Gynoglottis , Gynopeltis , Gynophorea , Gynophyge , Gynoplistia , Gynopygocarta , Gynopygoplax , Gynothemis , Gynotroches , Gynoxys , Gynura ,

Gyna[uredi | uredi kôd]

Gyna[uredi | uredi kôd]

  • Gyna aestuans
  • Gyna aetola
  • Gyna bisannulata
  • Gyna caffrorum
  • Gyna capucina
  • Gyna castanea
  • Gyna centurio
  • Gyna colini
  • Gyna costalis
  • Gyna crassa
  • Gyna cyclops
  • Gyna fourcarti
  • Gyna gloriosa
  • Gyna hyalina
  • Gyna incisura
  • Gyna incommoda
  • Gyna jocosa
  • Gyna kazungulana
  • Gyna laticosta
  • Gyna lineata
  • Gyna lurida
  • Gyna maculipennis
  • Gyna munda
  • Gyna nigrifrons
  • Gyna oblonga
  • Gyna pomposa
  • Gyna scheitzae
  • Gyna scripta
  • Gyna sculpturata
  • Gyna scutelligera
  • Gyna spurcata

Animalia > Arthropoda > Insecta > Blattodea > Blaberoidea > Blaberidae

Gynacantha[uredi | uredi kôd]

  • Gynacantha adela
  • Gynacantha africana
  • Gynacantha albistyla
  • Gynacantha alcathoe
  • Gynacantha andamanae
  • Gynacantha apiaensis
  • Gynacantha apicalis
  • Gynacantha arnaudi
  • Gynacantha arsinoe
  • Gynacantha arthuri
  • Gynacantha auricularis
  • Gynacantha bainbriggei
  • Gynacantha bartai
  • Gynacantha basiguttata
  • Gynacantha bayadera
  • Gynacantha bifida
  • Gynacantha biharica
  • Gynacantha bispina
  • Gynacantha bullata
  • Gynacantha burmana
  • Gynacantha calliope
  • Gynacantha calypso
  • Gynacantha caudata
  • Gynacantha chelifera
  • Gynacantha constricta
  • Gynacantha convergens
  • Gynacantha corbeti
  • Gynacantha croceipennis
  • Gynacantha cylindrata
  • Gynacantha demeter
  • Gynacantha dobsoni
  • Gynacantha dohrni
  • Gynacantha dravida
  • Gynacantha ereagris
  • Gynacantha francesca
  • Gynacantha furcata
  • Gynacantha gracilis
  • Gynacantha helenga
  • Gynacantha hova
  • Gynacantha hyalina
  • Gynacantha immaculifrons
  • Gynacantha incisura
  • Gynacantha interioris
  • Gynacantha japonica
  • Gynacantha jessei
  • Gynacantha kirbyi
  • Gynacantha klagesi
  • Gynacantha laticeps
  • Gynacantha limbalis
  • Gynacantha litoralis
  • Gynacantha maclachlani
  • Gynacantha malgassica
  • Gynacantha manderica
  • Gynacantha membranalis
  • Gynacantha mexicana
  • Gynacantha mocsaryi
  • Gynacantha musa
  • Gynacantha nausicaa
  • Gynacantha nervosa
  • Gynacantha nigeriensis
  • Gynacantha nigripes
  • Gynacantha nourlangie
  • Gynacantha odoneli
  • Gynacantha pasiphae
  • Gynacantha penelope
  • Gynacantha phaeomeria
  • Gynacantha radama
  • Gynacantha rammohani
  • Gynacantha remartinia
  • Gynacantha risi
  • Gynacantha rolandmuelleri
  • Gynacantha rosenbergi
  • Gynacantha rotundata
  • Gynacantha ryukyuensis
  • Gynacantha saltatrix
  • Gynacantha sextans
  • Gynacantha stenoptera
  • Gynacantha stevensoni
  • Gynacantha stylata
  • Gynacantha subinterrupta
  • Gynacantha subviridis
  • Gynacantha tenuis
  • Gynacantha tibiata
  • Gynacantha usambarica
  • Gynacantha vesiculata
  • Gynacantha villosa
  • Gynacantha vilma

Animalia > Arthropoda > Insecta > Odonata > Aeshnoidea > Aeshnidae

Gynacanthaeschna[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Odonata > Aeshnoidea > Aeshnidae

Gynaecotyla[uredi | uredi kôd]

Animalia > Platyhelminthes > Trematoda > Plagiorchiida > Microphallidae

Gynaeseius[uredi | uredi kôd]

  • Gynaeseius armellae
  • Gynaeseius christinae
  • Gynaeseius duanensis
  • Gynaeseius eharai
  • Gynaeseius ghaiae
  • Gynaeseius hebridensis
  • Gynaeseius irregularis
  • Gynaeseius liturivorus
  • Gynaeseius ricini
  • Gynaeseius santosoi
  • Gynaeseius semirregularis

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Mesostigmata > Phytoseioidea > Phytoseiidae

Gynaikothrips[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Thysanoptera > Phlaeothripidae

Gynandrocarpa[uredi | uredi kôd]

  • Gynandrocarpa misanthropos
  • Gynandrocarpa placenta
  • Gynandrocarpa solitaris

Animalia > Chordata > Ascidiacea > Pleurogona > Styelidae

Gynandrocerus[uredi | uredi kôd]

  • Gynandrocerus antennalis
  • Gynandrocerus antennatus
  • Gynandrocerus praecox
  • Gynandrocerus thomasius

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Anthribidae

Gynandropus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Carabidae

Gynaria[uredi | uredi kôd]

  1. Gynaria nasuta

CurculionidaeCurculionoideaColeopteraInsectaArthropodaAnimalia

Gyne[uredi | uredi kôd]

Gynerium P. Beauv.[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Poales > Poaceae > Arundinoideae

Gyng[uredi | uredi kôd]

Ginglymostoma Müller & Henle, 1837[uredi | uredi kôd]

GinglymostomatidaeOrectolobiformesElasmobranchii

Ginglymostomatidae Gill, 1862[uredi | uredi kôd]

OrectolobiformesGaleoideiSelachiiNeoselachiiElasmobranchii

Gyni[uredi | uredi kôd]

Gyniulus[uredi | uredi kôd]

  • Gyniulus bufonius
  • Gyniulus domesticus
  • Gyniulus lacustrinus
  • Gyniulus myakkensis

Animalia > Arthropoda > Diplopoda > Julida > Parajulidae

Gyno[uredi | uredi kôd]

Gynochthodes[uredi | uredi kôd]

  • Gynochthodes australiensis
  • Gynochthodes coriacea
  • Gynochthodes epiphytica
  • Gynochthodes lenticellata
  • Gynochthodes macrophylla
  • Gynochthodes mindanaensis
  • Gynochthodes motleyi
  • Gynochthodes nigra
  • Gynochthodes oligantha
  • Gynochthodes oresbia
  • Gynochthodes philippinensis
  • Gynochthodes polillensis
  • Gynochthodes proboscidea
  • Gynochthodes puberula
  • Gynochthodes pubifolia
  • Gynochthodes sessilis
  • Gynochthodes sublanceolata
  • Gynochthodes verticillata

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Rubiales > Rubiaceae

Gynodiastylis[uredi | uredi kôd]

  • Gynodiastylis ambigua
  • Gynodiastylis ampla
  • Gynodiastylis anguicephala
  • Gynodiastylis attenuata
  • Gynodiastylis bicristata
  • Gynodiastylis brevipes
  • Gynodiastylis carinata
  • Gynodiastylis carinirostris
  • Gynodiastylis concava
  • Gynodiastylis costata
  • Gynodiastylis curvirostris
  • Gynodiastylis dilatata
  • Gynodiastylis echinata
  • Gynodiastylis fulgidus
  • Gynodiastylis hartmeyeri
  • Gynodiastylis inepta
  • Gynodiastylis jadzewskii
  • Gynodiastylis laevis
  • Gynodiastylis lata
  • Gynodiastylis lineata
  • Gynodiastylis margarita
  • Gynodiastylis milleri
  • Gynodiastylis munda
  • Gynodiastylis mutabilis
  • Gynodiastylis nitida
  • Gynodiastylis nordaustraliana
  • Gynodiastylis ornata
  • Gynodiastylis platycarpus
  • Gynodiastylis polita
  • Gynodiastylis profunda
  • Gynodiastylis quadricristata
  • Gynodiastylis robusta
  • Gynodiastylis rochfordi
  • Gynodiastylis roscida
  • Gynodiastylis rotundicaudata
  • Gynodiastylis similis
  • Gynodiastylis strumosa
  • Gynodiastylis subtilis
  • Gynodiastylis sulcata
  • Gynodiastylis truncatifrons
  • Gynodiastylis tubicola
  • Gynodiastylis tumida
  • Gynodiastylis turgida
  • Gynodiastylis vicaria

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Cumacea > Gynodiastylidae

Gynoglottis[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Asparagales > Orchidaceae

Gynopeltis[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Blattodea > Blaberoidea > Blaberidae

Gynophorea[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Capparales > Brassicaceae

Gynophyge Gilli[uredi | uredi kôd]

Plantae > Tracheophyta > Magnoliopsida > Apiales > Apiaceae

Gynoplistia Westwood, 1835[uredi | uredi kôd]

  • Gynoplistia achlys Alexander, 1959
  • Gynoplistia aculeata Alexander, 1924
  • Gynoplistia aequidentata Alexander, 1971
  • Gynoplistia albicincta Edwards, 1923
  • Gynoplistia albizonata Alexander, 1938
  • Gynoplistia alice Theischinger, 1993
  • Gynoplistia alpigena Alexander, 1929
  • Gynoplistia ambulator Alexander, 1924
  • Gynoplistia angustipennis Edwards, 1924
  • Gynoplistia annulata Westwood, 1835
  • Gynoplistia anthracina Alexander, 1920
  • Gynoplistia apicalis Walker, 1856 [3]
  • Gynoplistia argyropleura Alexander, 1930
  • Gynoplistia arthuriana Edwards, 1923
  • Gynoplistia atripes Alexander, 1924
  • Gynoplistia attrita Alexander, 1936
  • Gynoplistia aurantiocincta Alexander, 1930
  • Gynoplistia aurantiopyga Alexander, 1922
  • Gynoplistia auriantopyga Alexander, 1922
  • Gynoplistia babinda Theischinger, 1993
  • Gynoplistia basispinosa Alexander, 1978
  • Gynoplistia basitarsalba Alexander, 1971
  • Gynoplistia basituberosa Alexander, 1978
  • Gynoplistia bella (Walker, 1835)
  • Gynoplistia biangri Theischinger, 1993
  • Gynoplistia biarmata [3]
  • Gynoplistia bickeli Theischinger, 1993
  • Gynoplistia bicolor [2]
  • Gynoplistia bicornis Alexander, 1924
  • Gynoplistia bidentata Alexander, 1922 [2]
  • Gynoplistia bilobata Alexander, 1923
  • Gynoplistia bimaculata Skuse, 1890
  • Gynoplistia bipunctata (Philippi, 1866)
  • Gynoplistia biroana Alexander, 1934
  • Gynoplistia bispica Alexander, 1960
  • Gynoplistia bituberculata Alexander, 1923
  • Gynoplistia bona Alexander, 1920
  • Gynoplistia boomerang Theischinger, 1993
  • Gynoplistia brassi Alexander, 1960
  • Gynoplistia bucera Alexander, 1923
  • Gynoplistia campbelli Alexander, 1922 [2]
  • Gynoplistia canterburiana Edwards, 1923
  • Gynoplistia capreolus Theischinger, 1993
  • Gynoplistia chadwicki Theischinger [2]
  • Gynoplistia chalybeata Alexander, 1947
  • Gynoplistia chalybicolor Alexander, 1930
  • Gynoplistia chathamica Alexander, 1924
  • Gynoplistia cladophora Alexander, 1922
  • Gynoplistia clarkeana Alexander, 1951
  • Gynoplistia clarki Alexander, 1930
  • Gynoplistia clavipes Edwards, 1923
  • Gynoplistia collessi Theischinger, 1994
  • Gynoplistia concava Alexander, 1922
  • Gynoplistia conchyliata Alexander, 1971
  • Gynoplistia conjuncta Edwards, 1923
  • Gynoplistia costospilota Alexander, 1971
  • Gynoplistia cultrata Alexander, 1928
  • Gynoplistia cuprea Hutton, 1900 [2]
  • Gynoplistia cyanea Westwood, 1835
  • Gynoplistia cyanoceps Alexander, 1960
  • Gynoplistia dactylophora Alexander, 1926
  • Gynoplistia davidsoni Alexander, 1929
  • Gynoplistia decacantha Alexander, 1960
  • Gynoplistia digitifera Alexander, 1953
  • Gynoplistia dilatata Alexander, 1924
  • Gynoplistia dileuca Alexander, 1947
  • Gynoplistia dimidiata Alexander, 1922
  • Gynoplistia dispila Alexander, 1923
  • Gynoplistia dispiloides Alexander, 1926
  • Gynoplistia distinctissima [2]
  • Gynoplistia dixantha Alexander, 1948
  • Gynoplistia doddi Alexander, 1921
  • Gynoplistia drekurmi Theischinger, 1993
  • Gynoplistia eburneocincta Alexander
  • Gynoplistia echionis Alexander, 1959
  • Gynoplistia elaphus Theischinger, 1993
  • Gynoplistia elnorae Alexander, 1929
  • Gynoplistia eluta Alexander, 1923
  • Gynoplistia erinundra Theischinger, 1993
  • Gynoplistia erythrina Alexander, 1930
  • Gynoplistia evelynae Alexander, 1947
  • Gynoplistia exornata Alexander, 1929
  • Gynoplistia fergusoni (Alexander, 1923)
  • Gynoplistia fergusoniana Alexander, 1924 [2]
  • Gynoplistia fimbriata Alexander, 1920
  • Gynoplistia flavipennis (Philippi, 1866)
  • Gynoplistia flavipes Theischinger, 1993
  • Gynoplistia flavizona [2]
  • Gynoplistia flavofemorata Alexander, 1928
  • Gynoplistia flavohalterata Alexander, 1926
  • Gynoplistia flindersi Alexander, 1931
  • Gynoplistia forceps Alexander, 1931
  • Gynoplistia formosa Hutton, 1900
  • Gynoplistia frazieri Theischinger, 1993
  • Gynoplistia fulgens Hutton, 1900
  • Gynoplistia fulva Theischinger, 1993
  • Gynoplistia fulviceps Walker, 1861
  • Gynoplistia fulviventris Alexander, 1922
  • Gynoplistia fusca (Jaennicke, 1867)
  • Gynoplistia fuscoplumbea Edwards, 1923
  • Gynoplistia galbraithae Alexander, 1929
  • Gynoplistia generosa Alexander, 1926
  • Gynoplistia gilvipennis Alexander, 1928
  • Gynoplistia gingera Theischinger, 1993
  • Gynoplistia glauca Edwards, 1923 [2]
  • Gynoplistia gloriosa Alexander, 1978
  • Gynoplistia gnamma Theischinger, 1993
  • Gynoplistia gracilirama Alexander, 1937
  • Gynoplistia habbemae [2]
  • Gynoplistia hamiltoni Alexander, 1924
  • Gynoplistia harrisi Alexander, 1922
  • Gynoplistia heighwayi Alexander, 1930
  • Gynoplistia hemiptera [2]
  • Gynoplistia hera Alexander, 1959
  • Gynoplistia heroni Alexander, 1929
  • Gynoplistia hiemalis (Alexander, 1923)
  • Gynoplistia hirsuticauda Alexander, 1923
  • Gynoplistia hirtamera Alexander, 1922
  • Gynoplistia histrionica Alexander, 1928
  • Gynoplistia hotooworry Theischinger, 1993
  • Gynoplistia howensis Skuse, 1890
  • Gynoplistia hyalinata Alexander, 1923
  • Gynoplistia hyalineata Alexander, 1923
  • Gynoplistia hylonympha Alexander, 1929
  • Gynoplistia illcha Theischinger, 1993
  • Gynoplistia incisa Edwards, 1923
  • Gynoplistia inconjuncta Alexander, 1926
  • Gynoplistia inflata Alexander, 1926
  • Gynoplistia insolita Walker, 1865
  • Gynoplistia interrupta (Westwood, 1835)
  • Gynoplistia isolata Theischinger, 1993
  • Gynoplistia jocosa Alexander, 1962
  • Gynoplistia jucunda Osten Sacken, 1881
  • Gynoplistia jucundella Alexander, 1948
  • Gynoplistia jurgiosa Walker, 1858
  • Gynoplistia kaoota Theischinger, 1993
  • Gynoplistia kiandra Theischinger, 1993
  • Gynoplistia klamonoensis Alexander, 1951
  • Gynoplistia krangalang Theischinger, 1993
  • Gynoplistia kraussiana Alexander, 1978
  • Gynoplistia kua Theischinger, 1993
  • Gynoplistia kundy Theischinger, 1993
  • Gynoplistia latibasalis Alexander, 1951
  • Gynoplistia laticosta Alexander, 1930
  • Gynoplistia leai (Alexander, 1922)
  • Gynoplistia leptacantha Alexander, 1959
  • Gynoplistia leto Alexander, 1959
  • Gynoplistia leucopeza Alexander, 1929
  • Gynoplistia lieftinckiana Alexander, 1951
  • Gynoplistia lobulifera Alexander, 1923
  • Gynoplistia longifurcula Alexander, 1959
  • Gynoplistia longiramus Alexander, 1969
  • Gynoplistia lowanna Theischinger, 1993
  • Gynoplistia lowanne Theischinger
  • Gynoplistia luteibasis Alexander, 1922
  • Gynoplistia luteicincta Alexander, 1924
  • Gynoplistia luteoannulata Alexander, 1936
  • Gynoplistia luteola Alexander, 1971
  • Gynoplistia lyrifera Alexander, 1922
  • Gynoplistia magnifica Edwards, 1923
  • Gynoplistia manicata Alexander, 1929
  • Gynoplistia marpanye Theischinger, 1993
  • Gynoplistia melancholica Walker, 1864
  • Gynoplistia melanopyga Schiner, 1868
  • Gynoplistia melape Theischinger, 1993
  • Gynoplistia metajucunda Alexander, 1960
  • Gynoplistia miseranda Alexander, 1930
  • Gynoplistia moanae Alexander, 1951
  • Gynoplistia moma Theischinger, 1993
  • Gynoplistia monozostera Alexander, 1960
  • Gynoplistia moundi Theischinger, 1999
  • Gynoplistia murdiella Theischinger, 1993
  • Gynoplistia myersae Alexander, 1924
  • Gynoplistia myersi Alexander, 1924
  • Gynoplistia narkale Theischinger, 1993
  • Gynoplistia neboissi Theischinger, 1993
  • Gynoplistia nebulipennis Alexander, 1922
  • Gynoplistia nebulosa Edwards, 1923
  • Gynoplistia nematomera Alexander, 1926
  • Gynoplistia neojucunda Alexander, 1948
  • Gynoplistia neonebulosa Alexander, 1923
  • Gynoplistia ngenda Theischinger
  • Gynoplistia ngende Theischinger, 1993
  • Gynoplistia nicholsoni Alexander, 1928
  • Gynoplistia nigripennis Alexander, 1926
  • Gynoplistia nigrithorax Alexander, 1923
  • Gynoplistia nigriventris Alexander, 1948
  • Gynoplistia nigrobimbo Alexander, 1923
  • Gynoplistia nigronitida Edwards, 1923
  • Gynoplistia niveicincta Alexander, 1922
  • Gynoplistia nivicola Alexander, 1959
  • Gynoplistia notabilis Alexander, 1926
  • Gynoplistia notata Edwards, 1923
  • Gynoplistia novempectinata Alexander, 1934
  • Gynoplistia obscurivena Skuse, 1890
  • Gynoplistia occipitalis de Meijere, 1913
  • Gynoplistia ocellifera Alexander, 1923
  • Gynoplistia octofasciata Brunetti, 1911
  • Gynoplistia ofarrelli Theischinger, 1993
  • Gynoplistia opima Alexander, 1928
  • Gynoplistia orophila Edwards, 1923
  • Gynoplistia otagana Alexander, 1930
  • Gynoplistia paketye Theischinger, 1993
  • Gynoplistia pallidicornis Alexander, 1930
  • Gynoplistia pallidicosta Alexander, 1931
  • Gynoplistia pallidistigma Alexander, 1923
  • Gynoplistia paluma Theischinger, 1993
  • Gynoplistia paradisea (Edwards, 1923)
  • Gynoplistia parajucunda Alexander, 1960
  • Gynoplistia patruelis Alexander, 1924 [2]
  • Gynoplistia pectinella Alexander, 1937
  • Gynoplistia pedestris Edwards, 1923
  • Gynoplistia penana Alexander, 1967
  • Gynoplistia peramoena Alexander, 1959
  • Gynoplistia percara Alexander, 1926
  • Gynoplistia perjucunda Riedel, 1921
  • Gynoplistia persephoneia Theischinger, 1993
  • Gynoplistia persimilis Alexander, 1926
  • Gynoplistia philpotti Alexander, 1939
  • Gynoplistia pictipennis (Philippi, 1866)
  • Gynoplistia pleuralis Alexander, 1923 [2]
  • Gynoplistia plumbeicolor Alexander, 1959
  • Gynoplistia plumosa (Osten Sacken, 1888)
  • Gynoplistia plutonis Alexander, 1926
  • Gynoplistia poenghana Theischinger, 1993
  • Gynoplistia polita Edwards, 1923
  • Gynoplistia polycantha Alexander, 1959
  • Gynoplistia postica Alexander, 1929
  • Gynoplistia praesignis Alexander, 1930
  • Gynoplistia princeps Alexander, 1923
  • Gynoplistia pulverulenta [2]
  • Gynoplistia purpurea Alexander, 1922
  • Gynoplistia pygmaea Alexander, 1923
  • Gynoplistia quagga Theischinger, 1993
  • Gynoplistia recurvata Alexander, 1923
  • Gynoplistia resecta Edwards, 1924
  • Gynoplistia resplendens Alexander, 1951
  • Gynoplistia riedeliana (Enderlein, 1917)
  • Gynoplistia rieki Theischinger, 1993
  • Gynoplistia romae Alexander, 1930
  • Gynoplistia rubribasis Alexander, 1960
  • Gynoplistia sackeni Alexander, 1920
  • Gynoplistia salgadoi Alexander, 1971
  • Gynoplistia schachovskoyana Alexander, 1960
  • Gynoplistia scimitar [2]
  • Gynoplistia sculpturata Alexander, 1929
  • Gynoplistia serrulata Alexander, 1926
  • Gynoplistia siebersi Edwards, 1927
  • Gynoplistia signifera Alexander, 1931
  • Gynoplistia skusei Alexander, 1926
  • Gynoplistia speciosa Edwards, 1923
  • Gynoplistia speighti Edwards, 1923
  • Gynoplistia spinicalcar Alexander, 1922
  • Gynoplistia spinigera Alexander, 1922
  • Gynoplistia splendens Alexander, 1922
  • Gynoplistia stolida Alexander, 1930
  • Gynoplistia striatipennis Alexander, 1928
  • Gynoplistia styligera Alexander, 1930
  • Gynoplistia subclavipes Alexander, 1924
  • Gynoplistia subfasciata Walker, 1848
  • Gynoplistia subformosa Alexander, 1924
  • Gynoplistia subimmaculata Alexander, 1922
  • Gynoplistia subobsoleta Alexander, 1923
  • Gynoplistia tenuifilosa Alexander, 1931
  • Gynoplistia tenuistylus Alexander, 1929
  • Gynoplistia tergogibbosa Alexander, 1971
  • Gynoplistia tigris Theischinger, 1994
  • Gynoplistia tillyardi Alexander, 1929
  • Gynoplistia tooronga Theischinger, 1993
  • Gynoplistia toxopei Alexander, 1960
  • Gynoplistia tridactyla Edwards, 1923
  • Gynoplistia trifasciata Edwards, 1923
  • Gynoplistia trispinosa Alexander, 1922
  • Gynoplistia tristillata Alexander, 1929
  • Gynoplistia troglophila Alexander, 1962
  • Gynoplistia tuberculata Edwards, 1923
  • Gynoplistia tubrabucca Theischinger, 1993
  • Gynoplistia umbacoora Theischinger, 1993
  • Gynoplistia unimaculata Alexander, 1922
  • Gynoplistia unwinnia Theischinger, 1993
  • Gynoplistia uwinnia Theischinger, 1993
  • Gynoplistia variabilis Alexander, 1929 [2]
  • Gynoplistia variata [2]
  • Gynoplistia variicalcarata Alexander, 1929
  • Gynoplistia varipes Alexander, 1929
  • Gynoplistia vexator Alexander, 1952
  • Gynoplistia vigilans Alexander, 1951
  • Gynoplistia vilis (Walker, 1835)
  • Gynoplistia violacea Edwards, 1923 [2]
  • Gynoplistia viridis Macquart, 1838
  • Gynoplistia viridithorax Skuse, 1890
  • Gynoplistia vittinervis Alexander, 1924
  • Gynoplistia waigeuensis Alexander, 1947
  • Gynoplistia waitakerensis Alexander, 1952
  • Gynoplistia wakefieldi Westwood, 1881
  • Gynoplistia weiri Theischinger, 1994
  • Gynoplistia wilhelmina Alexander, 1959
  • Gynoplistia williamsi Theischinger, 2000
  • Gynoplistia williamsiana Alexander, 1945
  • Gynoplistia wilsonella Alexander, 1930
  • Gynoplistia wilsoniana Alexander
  • Gynoplistia womba Theischinger, 1993
  • Gynoplistia woodhilli Alexander, 1951
  • Gynoplistia woombye Theischinger, 1993
  • Gynoplistia xanthocera Alexander, 1947
  • Gynoplistia yanka Theischinger, 1993 [2]
  • Gynoplistia yarra Theischinger, 1993
  • Gynoplistia yarrumba Theischinger, 1993
  • Gynoplistia yonguldye Theischinger, 1993
  • Gynoplistia zaluscodes (Alexander, 1922)
  • Gynoplistia zebrata Alexander, 1930

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera > Tipuloidea > Limoniidae

Gynopygocarta Lallemand, 1930[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

Gynopygoplax Schmidt, 1909[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae

Gynothemis[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Odonata > Libelluloidea > Libellulidae

Gynotroches[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Rhizophorales > Rhizophoraceae >

Gynoxys[uredi | uredi kôd]

  • Gynoxys acostae
  • Gynoxys albifluminis
  • Gynoxys albivestita
  • Gynoxys alternifolia
  • Gynoxys apollinaris
  • Gynoxys arnicae
  • Gynoxys asterotricha
  • Gynoxys azuayensis
  • Gynoxys baccharoides
  • Gynoxys berlandieri
  • Gynoxys boliviana
  • Gynoxys bracteolata
  • Gynoxys buxifolia
  • Gynoxys callacallana
  • Gynoxys calyculisolvens
  • Gynoxys campii (Endangered)
  • Gynoxys capituliparva
  • Gynoxys caracensis
  • Gynoxys cerrateana
  • Gynoxys chagalensis (Endangered)
  • Gynoxys chimborazensis
  • Gynoxys chingualensis
  • Gynoxys cochabambensis
  • Gynoxys colanensis
  • Gynoxys columbiana
  • Gynoxys compressissima
  • Gynoxys congestiflora
  • Gynoxys corazonensis
  • Gynoxys costihirsuta
  • Gynoxys cruzensis
  • Gynoxys cuatrecasasii
  • Gynoxys cuicochensis
  • Gynoxys cumingii
  • Gynoxys cusilluyocana
  • Gynoxys cutervensis
  • Gynoxys cuzcoensis
  • Gynoxys cygnata
  • Gynoxys dielsiana
  • Gynoxys dilloniana
  • Gynoxys discolor
  • Gynoxys fabrisii
  • Gynoxys fallax
  • Gynoxys ferreyrae
  • Gynoxys flexopedes
  • Gynoxys florulenta
  • Gynoxys foliosa
  • Gynoxys fragrans
  • Gynoxys frontinoensis
  • Gynoxys fuliginosa
  • Gynoxys glabriuscula
  • Gynoxys haenkei
  • Gynoxys hallii
  • Gynoxys henrici
  • Gynoxys hirsuta
  • Gynoxys hirsutissima
  • Gynoxys hoffmannii
  • Gynoxys huanucona
  • Gynoxys huasahuasis
  • Gynoxys hutchisonii
  • Gynoxys hypoleucophylla
  • Gynoxys hypomalaca
  • Gynoxys ignaciana (Endangered)
  • Gynoxys ilicifolia
  • Gynoxys incana
  • Gynoxys induta
  • Gynoxys infralanata
  • Gynoxys jaramilloi
  • Gynoxys jelskii
  • Gynoxys laurata
  • Gynoxys laurifolia
  • Gynoxys lehmannii
  • Gynoxys leiotheca
  • Gynoxys littlei
  • Gynoxys longifolia
  • Gynoxys longistyla
  • Gynoxys lopezii
  • Gynoxys macfrancisci
  • Gynoxys macrophylla
  • Gynoxys malcabalensis
  • Gynoxys mandonii
  • Gynoxys marcapatana
  • Gynoxys megacephala
  • Gynoxys meridana
  • Gynoxys metcalfii
  • Gynoxys miniphylla
  • Gynoxys monzonensis
  • Gynoxys moritziana
  • Gynoxys multibracteifera
  • Gynoxys myrtoides
  • Gynoxys neovelutina
  • Gynoxys nervosa
  • Gynoxys nitida
  • Gynoxys oerstedii
  • Gynoxys oleifolia
  • Gynoxys pachyphylla
  • Gynoxys paramuna
  • Gynoxys parvifolia
  • Gynoxys pendula
  • Gynoxys perbracteata
  • Gynoxys perbracteosa
  • Gynoxys pillahuatensis
  • Gynoxys poggeana
  • Gynoxys psilophylla
  • Gynoxys pulchella
  • Gynoxys puracensis
  • Gynoxys reinaldi
  • Gynoxys rimbachii
  • Gynoxys rugulosa
  • Gynoxys rusbyi
  • Gynoxys sancti-antonii
  • Gynoxys seleriana
  • Gynoxys sodiroi
  • Gynoxys sorataensis
  • Gynoxys soukupii
  • Gynoxys stuebelii
  • Gynoxys subamplectens
  • Gynoxys subcinerea
  • Gynoxys subhirsuta
  • Gynoxys szyszylowiczii
  • Gynoxys tablaensis
  • Gynoxys tetroici
  • Gynoxys tolimensis
  • Gynoxys tomentosissima
  • Gynoxys trianae
  • Gynoxys vacana
  • Gynoxys validifolia (Endangered)
  • Gynoxys venulosa
  • Gynoxys verrucosa
  • Gynoxys violacea
  • Gynoxys visoensis
  • Gynoxys weberbaueri
  • Gynoxys woytkowskii
  • Gynoxys woytkowslxii
  • Gynoxys yananoensis

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Gynu[uredi | uredi kôd]

Gynura[uredi | uredi kôd]

  • Gynura abbreviata
  • Gynura albicaulis
  • Gynura amplexicaulis
  • Gynura aurantiaca
  • Gynura barbareifolia
  • Gynura batorensis
  • Gynura bicolor
  • Gynura brassii
  • Gynura calciphila
  • Gynura campanulata
  • Gynura carnosula
  • Gynura colaniae
  • Gynura colorata
  • Gynura cusimbua
  • Gynura divaricata
  • Gynura drymophila
  • Gynura elberti
  • Gynura elliptica
  • Gynura emeiensis
  • Gynura formosana
  • Gynura fulva
  • Gynura grandifolia
  • Gynura haematophylla
  • Gynura hispida
  • Gynura hmopaengensis
  • Gynura japonica
  • Gynura lycopersicifolia
  • Gynura malaccensis
  • Gynura mauritiana
  • Gynura micheliana
  • Gynura nepalensis
  • Gynura nitida
  • Gynura panershenia
  • Gynura procumbens
  • Gynura proschii
  • Gynura pseudo-china
  • Gynura pseudochina
  • Gynura rubiginosa
  • Gynura scandens
  • Gynura sechellensis
  • Gynura steenisii
  • Gynura sundaiaca
  • Gynura taiwanensis
  • Gynura travancorica
  • Gynura valeriana
  • Gynura vidaliana

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]