Dodatak:Popis vrsta:Mia

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Miacora , Miacris , Miagrammopes , Mialsemia , Miamiensis , Miamimyia , Miamimyiops , Mianeuretus , Miantochora , Mianxianella , Miaobanpoia , Miarogonalia , Miarotagmata , Miarus , Miasa , Miastor , Miathyria ,

Miac[uredi VE | uredi]

Miacora Dyar, 1905[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Cossoidea → Cossidae

Miacris Descamps, 1981[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Orthoptera → Acridoidea → Acrididae

Miag[uredi VE | uredi]

Miagrammopes O. Pickard-Cambridge, 1870[uredi VE | uredi]

  1. Miagrammopes albocinctus Simon, 1892
  2. Miagrammopes alboguttatus F. O. Pickard-Cambridge, 1902
  3. Miagrammopes albomaculatus Thorell, 1891
  4. Miagrammopes animotus Chickering, 1968
  5. Miagrammopes apostrophus Sen, Saha & Raychaudhuri, 2013
  6. Miagrammopes aspinatus Chickering, 1968
  7. Miagrammopes auriventer Schenkel, 1953
  8. Miagrammopes bambusicola Simon, 1893
  9. Miagrammopes bifurcatus Dong et al., 2004
  10. Miagrammopes birabeni Mello-Leitão, 1945
  11. Miagrammopes biroi Kulczyński, 1908
  12. Miagrammopes bradleyi O. Pickard-Cambridge, 1874
  13. Miagrammopes brasiliensis Roewer, 1951
  14. Miagrammopes brevicaudus O. Pickard-Cambridge, 1882
  15. Miagrammopes brevior Kulczyński, 1908
  16. Miagrammopes brooksptensis Barrion & Litsinger, 1995
  17. Miagrammopes cambridgei Thorell, 1887
  18. Miagrammopes caudatus Keyserling, 1890
  19. Miagrammopes ciliatus Petrunkevitch, 1926
  20. Miagrammopes constrictus Purcell, 1904
  21. Miagrammopes corticeus Simon, 1892
  22. Miagrammopes cubanus Banks, 1909
  23. Miagrammopes extensus Simon, 1889
  24. Miagrammopes fasciatus Rainbow, 1916
  25. Miagrammopes ferdinandi O. Pickard-Cambridge, 1870
  26. Miagrammopes flavus (Wunderlich, 1976)
  27. Miagrammopes gravelyi Tikader, 1971
  28. Miagrammopes gulliveri Butler, 1876
  29. Miagrammopes guttatus Mello-Leitão, 1937
  30. Miagrammopes indicus Tikader, 1971
  31. Miagrammopes intempus Chickering, 1968
  32. Miagrammopes kirkeensis Tikader, 1971
  33. Miagrammopes larundus Chickering, 1968
  34. Miagrammopes latens Bryant, 1936
  35. Miagrammopes lehtineni (Wunderlich, 1976)
  36. Miagrammopes licinus Chickering, 1968
  37. Miagrammopes longicaudus O. Pickard-Cambridge, 1882
  38. Miagrammopes luederwaldti Mello-Leitão, 1925
  39. Miagrammopes maigsieus Barrion & Litsinger, 1995
  40. Miagrammopes mexicanus O. Pickard-Cambridge, 1893
  41. Miagrammopes molitus Chickering, 1968
  42. Miagrammopes oblongus Yoshida, 1982
  43. Miagrammopes oblucus Chickering, 1968
  44. Miagrammopes orientalis Bösenberg & Strand, 1906
  45. Miagrammopes paraorientalis Dong, Zhu & Yoshida, 2005
  46. Miagrammopes pinopus Chickering, 1968
  47. Miagrammopes plumipes Kulczyński, 1911
  48. Miagrammopes poonaensis Tikader, 1971
  49. Miagrammopes raffrayi Simon, 1881
  50. Miagrammopes rimosus Simon, 1886
  51. Miagrammopes romitii Caporiacco, 1947
  52. Miagrammopes rubripes Mello-Leitão, 1949
  53. Miagrammopes satpudaensis Rajoria, 2015
  54. Miagrammopes scoparius Simon, 1891
  55. Miagrammopes sexpunctatus Simon, 1906
  56. Miagrammopes similis Kulczyński, 1908
  57. Miagrammopes simus Chamberlin & Ivie, 1936
  58. Miagrammopes singaporensis Kulczyński, 1908
  59. Miagrammopes spatulatus Dong et al., 2004
  60. Miagrammopes sutherlandi Tikader, 1971
  61. Miagrammopes thwaitesi O. Pickard-Cambridge, 1870
  62. Miagrammopes tonatus Chickering, 1968
  63. Miagrammopes trailli O. Pickard-Cambridge, 1882
  64. Miagrammopes unguliformis Dong et al., 2004
  65. Miagrammopes unipus Chickering, 1968
  66. Miagrammopes viridiventris Strand, 1911
  67. Miagrammopes zenzesi (Mello-Leitão, 1945)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Uloboridae

Mial[uredi VE | uredi]

Mialsemia Fedonkin 1985[uredi VE | uredi]

  1. Mialsemia semichatovi Fedonkin 1985

Animalia → Cnidaria → Erniettamorpha

Miam[uredi VE | uredi]

Miamiensis Thompson & Moewus, 1964[uredi VE | uredi]

Chromista → Ciliophora → Oligohymenophorea → Philasterida → Parauronematidae Miamimyia , Miamimyiops

Mian[uredi VE | uredi]

Mianeuretus , Miantochora , Mianxianella ,

Miao[uredi VE | uredi]

Miaobanpoia ,

Miar[uredi VE | uredi]

Miarogonalia , Miarotagmata ,

Miarus[uredi VE | uredi]

  • Miarus abeillei
  • Miarus afer
  • Miarus araxis
  • Miarus arrogans
  • Miarus balcanicus
  • Miarus banaticus
  • Miarus consuetus
  • Miarus curtus
  • Miarus degorsi
  • Miarus dentiventris
  • Miarus distinctus
  • Miarus erebus
  • Miarus flavus
  • Miarus frigidus
  • Miarus fuscopubens
  • Miarus graminis
  • Miarus hispidulus
  • Miarus hispidus
  • Miarus horni
  • Miarus illini
  • Miarus imitator
  • Miarus italicus
  • Miarus jakowlewi
  • Miarus kobanzo
  • Miarus linariae
  • Miarus maroccanus
  • Miarus mayeti
  • Miarus medius
  • Miarus monticola
  • Miarus méquignoni
  • Miarus nanus
  • Miarus nasturtii
  • Miarus phyteumatis
  • Miarus puritanus
  • Miarus rectirostris
  • Miarus rotundicollis
  • Miarus rufipes
  • Miarus scutellaris
  • Miarus stöckleini
  • Miarus subfulvus
  • Miarus subuniseriatus
  • Miarus tristis
  • Miarus ursinus
  • Miarus vestitus

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Mias[uredi VE | uredi]

Miasa Distant, 1906[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Fulgoroidea → Dictyopharidae Miastor ,

Miat[uredi VE | uredi]

Miathyria Kirby, 1889[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Odonata → Libelluloidea → Libellulidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]