Dodatak:Popis vrsta:Mio

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Mioacris , Miobantia , Mioblatta , Miocalles , Miocardiella , Miocardiopsis , Miocenogenia , Miocora , Miocryphalus , Mioctenopsylla , Miodera , Miodomeris , Miodontiscus , Mioerycina , Miogryllodes , Miogryllus , Miogypsinita , Miogypsinita , Miogypsinoides , Miogypsinoides , Miojapyx , Miolepidocyclina , Miolepidocyclina , Miolispoides , Miolyta , Miomantis , Miomoptera , Miomyrmex , Mionectes , Mionides , Mionochroma , Miopanesthia , Miophora , Miophrixus , Miopithecus , Mioporomya , Miopotonia , Miopsxenus , Mioptachys , Mioptachys H.W. Bates, 1882 , Miorangia , Miorrhinus , Mioscapophyllia , Mioscapus , Mioscarta , Mioscirtus , Mioseris , Miosira , Miostauropus , Miostictus , Miostylopyga , Miotemna , Miothyrsocera , Miotropis , Mioxena ,

Mioa[uredi | uredi kôd]

Mioacris ,

Miob[uredi | uredi kôd]

Miobantia , Mioblatta ,

  1. Miobantia

Mioc[uredi | uredi kôd]

Miocalles , Miocardiella , Miocardiopsis , Miocenogenia , Miocora , Miocryphalus , Mioctenopsylla ,

  1. Miocalles
  2. Miocora
  3. Miocryphalus
  4. Mioctenopsylla

Miod[uredi | uredi kôd]

Miodera , Miodomeris , Miodontiscus ,

  1. Miodontiscus

Mioe[uredi | uredi kôd]

Mioerycina ,

Miog[uredi | uredi kôd]

Miogryllodes , Miogryllus , Miogypsinita , Miogypsinita , Miogypsinoides , Miogypsinoides ,

  1. Miogryllodes
  2. Miogryllus

Mioj[uredi | uredi kôd]

Miojapyx ,

  1. Miojapyx

Miol[uredi | uredi kôd]

Miolepidocyclina , Miolepidocyclina , Miolispoides , Miolyta ,

  1. Miolispoides

Miom[uredi | uredi kôd]

Miomantis , Miomoptera , Miomyrmex ,

  1. Miomantis

Mion[uredi | uredi kôd]

Mionectes ,

Mionictis Matthew, 1924[uredi | uredi kôd]

  1. Mionictis angustidens Hall 1930
  2. Mionictis artenensis Ginsburg 1968
  3. Mionictis dubia de Blainville 1841
  4. Mionictis elegans Matthew 1924
  5. Mionictis incertus Matthew 1924
  6. Mionictis letifer Cook and Macdonald 1962
  7. Mionictis pristinus Matthew and Gidley 1904

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Mustelidae Mionides , Mionochroma ,

Miop[uredi | uredi kôd]

Miopanesthia , Miophora , Miophrixus , Miopithecus , Mioporomya , Miopotonia , Miopsxenus , Mioptachys , Mioptachys H.W. Bates, 1882 ,

  1. Miophrixus

Miopithecus I. Geoffroy Saint-Hilaire, 1862[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Theria → Eutheria → Primates → Cercopithecidae → Cercopithecinae

  1. Miopotonia
  2. Miopsxenus
  3. Mioptachys

Mior[uredi | uredi kôd]

Miorangia , Miorrhinus ,

  1. Miorrhinus

Mios[uredi | uredi kôd]

Mioscapophyllia , Mioscapus ,

Mioscarta Breddin, 1901[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae Mioscirtus , Mioseris , Miosira , Miostauropus , Miostictus , Miostylopyga ,

Miot[uredi | uredi kôd]

Miotemna , Miothyrsocera , Miotropis ,

Miox[uredi | uredi kôd]

Mioxena Simon, 1926[uredi | uredi kôd]

  1. Mioxena blanda (Simon, 1884) tipična
  2. Mioxena celisi Holm, 1968
  3. Mioxena longispinosa Miller, 1970

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Mi