Dodatak:Popis vrsta:Mio

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Mioacris , Miobantia , Mioblatta , Miocalles , Miocardiella , Miocardiopsis , Miocenogenia , Miocora , Miocryphalus , Mioctenopsylla , Miodera , Miodomeris , Miodontiscus , Mioerycina , Miogryllodes , Miogryllus , Miogypsinita , Miogypsinita , Miogypsinoides , Miogypsinoides , Miojapyx , Miolepidocyclina , Miolepidocyclina , Miolispoides , Miolyta , Miomantis , Miomoptera , Miomyrmex , Mionectes , Mionides , Mionochroma , Miopanesthia , Miophora , Miophrixus , Miopithecus , Mioporomya , Miopotonia , Miopsxenus , Mioptachys , Mioptachys H.W. Bates, 1882 , Miorangia , Miorrhinus , Mioscapophyllia , Mioscapus , Mioscarta , Mioscirtus , Mioseris , Miosira , Miostauropus , Miostictus , Miostylopyga , Miotemna , Miothyrsocera , Miotropis , Mioxena ,

Mioa[uredi VE | uredi]

Mioacris ,

Miob[uredi VE | uredi]

Miobantia , Mioblatta ,

  1. Miobantia

Mioc[uredi VE | uredi]

Miocalles , Miocardiella , Miocardiopsis , Miocenogenia , Miocora , Miocryphalus , Mioctenopsylla ,

  1. Miocalles
  2. Miocora
  3. Miocryphalus
  4. Mioctenopsylla

Miod[uredi VE | uredi]

Miodera , Miodomeris , Miodontiscus ,

  1. Miodontiscus

Mioe[uredi VE | uredi]

Mioerycina ,

Miog[uredi VE | uredi]

Miogryllodes , Miogryllus , Miogypsinita , Miogypsinita , Miogypsinoides , Miogypsinoides ,

  1. Miogryllodes
  2. Miogryllus

Mioj[uredi VE | uredi]

Miojapyx ,

  1. Miojapyx

Miol[uredi VE | uredi]

Miolepidocyclina , Miolepidocyclina , Miolispoides , Miolyta ,

  1. Miolispoides

Miom[uredi VE | uredi]

Miomantis , Miomoptera , Miomyrmex ,

  1. Miomantis

Mion[uredi VE | uredi]

Mionectes ,

Mionictis Matthew, 1924[uredi VE | uredi]

  1. Mionictis angustidens Hall 1930
  2. Mionictis artenensis Ginsburg 1968
  3. Mionictis dubia de Blainville 1841
  4. Mionictis elegans Matthew 1924
  5. Mionictis incertus Matthew 1924
  6. Mionictis letifer Cook and Macdonald 1962
  7. Mionictis pristinus Matthew and Gidley 1904

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Mustelidae Mionides , Mionochroma ,

Miop[uredi VE | uredi]

Miopanesthia , Miophora , Miophrixus , Miopithecus , Mioporomya , Miopotonia , Miopsxenus , Mioptachys , Mioptachys H.W. Bates, 1882 ,

  1. Miophrixus

Miopithecus I. Geoffroy Saint-Hilaire, 1862[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Theria → Eutheria → Primates → Cercopithecidae → Cercopithecinae

  1. Miopotonia
  2. Miopsxenus
  3. Mioptachys

Mior[uredi VE | uredi]

Miorangia , Miorrhinus ,

  1. Miorrhinus

Mios[uredi VE | uredi]

Mioscapophyllia , Mioscapus ,

Mioscarta Breddin, 1901[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae Mioscirtus , Mioseris , Miosira , Miostauropus , Miostictus , Miostylopyga ,

Miot[uredi VE | uredi]

Miotemna , Miothyrsocera , Miotropis ,

Miox[uredi VE | uredi]

Mioxena Simon, 1926[uredi VE | uredi]

  1. Mioxena blanda (Simon, 1884) tipična
  2. Mioxena celisi Holm, 1968
  3. Mioxena longispinosa Miller, 1970

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Mi