Dodatak:Popis vrsta:Rus

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Rusapeana , Ruscarius , Ruscus , Rusichthys , Rusina , Ruskiniana , Rusophycus , Rusophycus , Ruspolia , Russalpia , Russelia , Russellhanleya , Russellia , Russellia , Russellia , Russelliana , Russobex , Russocampus , Russograptis , Russowia , Russula , Russulaceae , Russulales , Rustia , Rustia , Rustia , Rusticoclytus , Rustleria , Rusurplia ,

Rusa[uredi VE | uredi]

Rusa C. H. Smith, 1827[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Cervidae → Cervinae

  1. Rusapeana

Rusc[uredi VE | uredi]

  1. Ruscarius
  2. Ruscus

Rusi[uredi VE | uredi]

  1. Rusichthys

Rusp[uredi VE | uredi]

  1. Ruspolia

Russ[uredi VE | uredi]

Russalpia[uredi VE | uredi]

  1. Russelia
  2. Russellhanleya
  3. Russobex

Russocampus Tanasevitch, 2004[uredi VE | uredi]

  1. Russocampus polchaninovae Tanasevitch, 2004

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Russowia

Russula Pers.[uredi VE | uredi]

26[uredi VE | uredi]

  • Russula cupreoaffinis
  • Russula cupreola
  • Russula cupreoviolacea
  • Russula curtipes
  • Russula curtispora
  • Russula cyanea
  • Russula cyanescens
  • Russula cyanoxantha
  • Russula cyclosperma
  • Russula cystidiosa
  • Russula dadmunii
  • Russula dafianus
  • Russula davisii
  • Russula decaryi
  • Russula deceptiva
  • Russula decipiens
  • Russula declinata
  • Russula decolorans
  • Russula decora
  • Russula delica
  • Russula delicatoides
  • Russula delicula
  • Russula dennisii
  • Russula densifolia
  • Russula densissima
  • Russula derelicta
  • Russula dhakuriana
  • Russula diaboli
  • Russula diffusa
  • Russula dipigmentata
  • Russula discopus
  • Russula disparilis
  • Russula dissimulans
  • Russula diversicolor
  • Russula dryadicola
  • Russula dryophila
  • Russula dulcior
  • Russula duportii
  • Russula dura
  • Russula earlei
  • Russula eburneoareolata
  • Russula echinosperma
  • Russula echinospora
  • Russula elatior
  • Russula ellenae
  • Russula emetica
  • Russula emeticicolor
  • Russula eogranulata
  • Russula eperythra
  • Russula epitheliosa
  • Russula erubescens
  • Russula erumpens
  • Russula exalbicans
  • Russula excentrica
  • Russula fagetorum
  • Russula faginea
  • Russula farinipes
  • Russula fastigiata
  • Russula fattoensis
  • Russula faustiana
  • Russula favrei
  • Russula fellea
  • Russula felleaecolor
  • Russula felleicolor
  • Russula ferreri
  • Russula ferrotincta
  • Russula fimbriata
  • Russula firmula
  • Russula fistulosa
  • Russula flaviceps
  • Russula flavida
  • Russula flavisiccans
  • Russula flavispora
  • Russula flavobrunnea
  • Russula flavocitrina
  • Russula floccosa
  • Russula flocculosa
  • Russula flocktonae
  • Russula floridana
  • Russula flucticolor
  • Russula fluxicolor
  • Russula foeda
  • Russula foetens
  • Russula foetentula
  • Russula foetulenta
  • Russula font-queri
  • Russula formosa
  • Russula fosteriana
  • Russula fragaria
  • Russula fragaricolor
  • Russula fragilis
  • Russula fragilissima
  • Russula fragiloides
  • Russula fragrans
  • Russula fragrantissima
  • Russula frondosae
  • Russula fucosa
  • Russula fuegiana
  • Russula fuliginosa
  • Russula fulva
  • Russula fulvescens
  • Russula fulvo-ochrascens
  • Russula fulvograminea
  • Russula furcata
  • Russula furcatifolia
  • Russula fuscescens
  • Russula fusco-ochracea
  • Russula fuscogrisea
  • Russula fuscolilacea
  • Russula fuscomaculata
  • Russula fusconigra
  • Russula fuscorosea
  • Russula fuscorubroides
  • Russula galactea
  • Russula galbana
  • Russula galochroides
  • Russula gelatinascens
  • Russula gelatinivelata
  • Russula gigasperma
  • Russula gilva
  • Russula gilvescens
  • Russula glauca
  • Russula glaucescentipes
  • Russula glutinosa
  • Russula gomezii
  • Russula goossensiae
  • Russula gossypina
  • Russula gracilis
  • Russula gracillima
  • Russula graminea
  • Russula granulata
  • Russula granulosula
  • Russula grata
  • Russula grisea
  • Russula griseobrunnea
  • Russula griseocarnosa
  • Russula griseocephala
  • Russula griseostipitata
  • Russula griseoviolacea
  • Russula griseoviridis
  • Russula groenlandica
  • Russula grundii
  • Russula guayarensis
  • Russula haasii
  • Russula handelii
  • Russula harkoneniana
  • Russula heinemannii
  • Russula helgae
  • Russula heliochroma
  • Russula helios
  • Russula helodes
  • Russula henningsii
  • Russula herrerae
  • Russula heterochroa
  • Russula heterophylla
  • Russula heterospora
  • Russula heterosporoides
  • Russula hibbardae
  • Russula hiemisilvae
  • Russula himalayana
  • Russula hixsonii
  • Russula hoehnelii
  • Russula hongoi
  • Russula hortensis
  • Russula horticola
  • Russula humboldtii
  • Russula humidicola
  • Russula hydrophila
  • Russula hydropica
  • Russula hygrophytica
  • Russula hysgina
  • Russula idroboi
  • Russula ilicis
  • Russula illota
  • Russula imitatrix
  • Russula immaculata
  • Russula inamoena
  • Russula incarnaticeps
  • Russula inconspicua
  • Russula inconstans
  • Russula incrassata
  • Russula indecorata
  • Russula indica
  • Russula inedulis
  • Russula inflata
  • Russula ingens
  • Russula ingwa
  • Russula innocua
  • Russula inopina
  • Russula inquinata
  • Russula insignis
  • Russula integra
  • Russula integriformis
  • Russula intermedia
  • Russula intricata
  • Russula ionochlora
  • Russula iterika
  • Russula japonica
  • Russula javanica
  • Russula jilinensis
  • Russula joannis
  • Russula josserandii
  • Russula kalimna
  • Russula kangchenjungae
  • Russula kansaiensis
  • Russula kathmanduensis
  • Russula kauffmaniana
  • Russula kauffmanii
  • Russula kavinae
  • Russula kellyi
  • Russula kermesina
  • Russula kirinea
  • Russula kivuensis
  • Russula koleggiensis
  • Russula laccata
  • Russula laeta
  • Russula lamprocystidiata
  • Russula langei
  • Russula languida
  • Russula laricina
  • Russula laricinoaffinis
  • Russula lateralipes
  • Russula lateritia
  • Russula leelavathyi
  • Russula leguminosarum
  • Russula lenkunya
  • Russula lentiginosa
  • Russula lepidicolor
  • Russula lepidiformis
  • Russula lepidissima
  • Russula leucomodesta
  • Russula leucospora
  • Russula levispora
  • Russula levisporiformis
  • Russula levyana
  • Russula lewisii
  • Russula liberiensis
  • Russula lilacea
  • Russula lilacinocremea
  • Russula lilacipes
  • Russula littoralis
  • Russula littorea
  • Russula livescens
  • Russula lividirosea
  • Russula lividopallescens
  • Russula longipes
  • Russula ludoviciana
  • Russula luteispora
  • Russula lutensis
  • Russula luteoaurantia
  • Russula luteobasis
  • Russula luteofolia
  • Russula luteomaculata
  • Russula luteopulverulenta
  • Russula luteotacta
  • Russula luteoviridans
  • Russula lutescentifolia
  • Russula macrocarpa
  • Russula macrocystidiata
  • Russula macrocystis
  • Russula macropoda
  • Russula maculata
  • Russula maculosa
  • Russula madagassensis
  • Russula maenadum
  • Russula maesta
  • Russula magna
  • Russula magnifica
  • Russula major
  • Russula mallophora
  • Russula marangania
  • Russula marginata
  • Russula mariae
  • Russula marronina
  • Russula martinica
  • Russula matoubensis
  • Russula maxima
  • Russula maximispora
  • Russula mayawatiana
  • Russula medullata
  • Russula meleagris
  • Russula melitodes
  • Russula melliolens
  • Russula melzeri
  • Russula melzeriana
  • Russula mendocinensis
  • Russula mephitica
  • Russula messapica
  • Russula metachromatica
  • Russula mexicana
  • Russula michiganensis
  • Russula microspora
  • Russula mimetica
  • Russula miniata
  • Russula minutula
  • Russula mitis
  • Russula mitissima
  • Russula modesta
  • Russula monspeliensis
  • Russula montana
  • Russula montensis
  • Russula montivaga
  • Russula moravica
  • Russula mordax
  • Russula moyersoenii
  • Russula mukteshwarica
  • Russula multicolor
  • Russula multicystidiata
  • Russula multifurcata
  • Russula murina
  • Russula murinacea
  • Russula murrillii
  • Russula mussooriensis
  • Russula mustelina
  • Russula mustelinicolor
  • Russula mutabilis
  • Russula mutantipes
  • Russula myrmecobroma
  • Russula nana
  • Russula nanella
  • Russula natarajanii
  • Russula nauseosa
  • Russula neerimea
  • Russula neglecta
  • Russula neodiscopoda
  • Russula neoemetica
  • Russula nepalensis
  • Russula netrabaricus
  • Russula nigrescentipes
  • Russula nigricans
  • Russula nigropurpurea
  • Russula niigatensis
  • Russula nitida
  • Russula nkayambae
  • Russula nobilis
  • Russula nothofaginea
  • Russula novae-zelandiae
  • Russula novispora
  • Russula nuoljae
  • Russula nuragica
  • Russula obscuriformis
  • Russula obsoleta
  • Russula obtecta
  • Russula obtusopunctata
  • Russula ochracea
  • Russula ochraceofuliginosa
  • Russula ochraceorivulosa
  • Russula ochraleucoides
  • Russula ochrifloridana
  • Russula ochrocephala
  • Russula ochroflavescens
  • Russula ochroleuca
  • Russula ochroleuciformis
  • Russula ochroleucoides
  • Russula ochrosperma
  • Russula ochrostraminea
  • Russula ochroviridis
  • Russula odorata
  • Russula oinochroa
  • Russula oleifera
  • Russula olgae
  • Russula olivacea
  • Russula olivaceomalva
  • Russula olivina
  • Russula olivobrunnea
  • Russula omiensis
  • Russula operta
  • Russula oreades
  • Russula oreina
  • Russula ornaticeps
  • Russula pachycystis
  • Russula pacifica
  • Russula pallescens
  • Russula pallidorimosa
  • Russula pallidospora
  • Russula paludosa
  • Russula palustris
  • Russula panamae
  • Russula pantherina
  • Russula pantoleuca
  • Russula papakaiensis
  • Russula papavericolor
  • Russula papillata
  • Russula paradecipiens
  • Russula paraemetica
  • Russula parahelios
  • Russula paralepida
  • Russula parasitica
  • Russula parazurea
  • Russula parerubescens
  • Russula parodorata
  • Russula parolivascens
  • Russula partirosea
  • Russula parva
  • Russula parvopurpurea
  • Russula parvorosea
  • Russula parvovirescens
  • Russula parvula
  • Russula parvulospora
  • Russula pascua
  • Russula patouillardii
  • Russula pausiaca
  • Russula paxilliformis
  • Russula paxilloides
  • Russula peckii
  • Russula pectinata
  • Russula pectinatoides
  • Russula pelargonia
  • Russula perelegans
  • Russula perincarnata
  • Russula perlactea
  • Russula perneglecta
  • Russula perplexa
  • Russula persanguinea
  • Russula persicina
  • Russula persobria
  • Russula personata
  • Russula pervirginea
  • Russula phaeocephala
  • Russula phoenix
  • Russula picearum
  • Russula piceetorum
  • Russula picrea
  • Russula pilatii
  • Russula pilocystidiata
  • Russula pinetorum
  • Russula pinicola
  • Russula pinophila
  • Russula piperata
  • Russula placita
  • Russula pleurogena
  • Russula plumbeobrunnea
  • Russula pluteoides
  • Russula pluvialis
  • Russula poetae
  • Russula poichilochroa
  • Russula poissonii
  • Russula polychroma
  • Russula polycystis
  • Russula polyphylla
  • Russula porolamellata
  • Russula porphyrocephala
  • Russula postiana
  • Russula praeclavipes
  • Russula praecompacta
  • Russula praeformosa
  • Russula praefragilis
  • Russula praepalustris
  • Russula praerubra
  • Russula praerubriceps
  • Russula praetenuis
  • Russula praetermissa
  • Russula praetervisa
  • Russula praeumbonata
  • Russula primaverna
  • Russula prinophila
  • Russula pruinata
  • Russula pruinosa
  • Russula psammophila
  • Russula pseudo-olivascens
  • Russula pseudoaeruginea
  • Russula pseudoaffinis
  • Russula pseudoareolata
  • Russula pseudoaurata
  • Russula pseudocampestris
  • Russula pseudocarmesina
  • Russula pseudocavipes
  • Russula pseudodelica
  • Russula pseudoemetica
  • Russula pseudoepitheliosa
  • Russula pseudofoetens
  • Russula pseudoimpolita
  • Russula pseudointegra
  • Russula pseudolaeta
  • Russula pseudolateriticola
  • Russula pseudolepida
  • Russula pseudoluteoviridans
  • Russula pseudomaenadum
  • Russula pseudomelitodes
  • Russula pseudomelliolens
  • Russula pseudopeckii
  • Russula pseudopectinata
  • Russula pseudopuellaris
  • Russula pseudopurpurea
  • Russula pseudoraoultii
  • Russula pseudoromellii
  • Russula pseudorosea
  • Russula pseudostriatoviridis
  • Russula pseudosuberetorum
  • Russula pseudovesca
  • Russula pubescens
  • Russula pudica
  • Russula pudorina
  • Russula puellaris
  • Russula puellula
  • Russula pulcherrima
  • Russula pulchra
  • Russula pulchrisperma
  • Russula pulverulenta
  • Russula pumicoidea
  • Russula punctipes
  • Russula pungens
  • Russula punicea
  • Russula purpurascens
  • Russula purpureo-olivascens
  • Russula purpureoflava
  • Russula purpureofusca
  • Russula purpureomaculata
  • Russula purpureomutabilis
  • Russula purpureonigra
  • Russula purpureotincta
  • Russula purpurissata
  • Russula pusilliformis
  • Russula pusillissima
  • Russula putida
  • Russula pyrenaica
  • Russula pyriodora
  • Russula pyrrhonii
  • Russula queletii
  • Russula querceti
  • Russula quercetorum
  • Russula quercilicis
  • Russula quercophila
  • Russula quercus-oleoidis
  • Russula radicans
  • Russula raoultii
  • Russula reddellii
  • Russula redolens
  • Russula regalis
  • Russula reisneri
  • Russula renidens
  • Russula reumauxiana
  • Russula rhodella
  • Russula rhodomarginata
  • Russula rhodomelanea
  • Russula rhodopus
  • Russula rhodoxantha
  • Russula rigelliae
  • Russula rimosa
  • Russula rimulosa
  • Russula riograndensis
  • Russula risigallina
  • Russula rivulicola
  • Russula rivulosa
  • Russula robertii
  • Russula robinsoniae
  • Russula robusta
  • Russula rolfeana
  • Russula romagnesiana
  • Russula romellii
  • Russula rooseveltiana
  • Russula rosea
  • Russula roseicolor
  • Russula roseitincta
  • Russula rosella
  • Russula roseoalba
  • Russula roseoalbescens
  • Russula roseoaurantia
  • Russula roseobrunnea
  • Russula roseoisabellina
  • Russula roseopileata
  • Russula roseostipitata
  • Russula roseostriata
  • Russula roseovelata
  • Russula roseoviolacea
  • Russula rostraticystidia
  • Russula rubella
  • Russula rubellipes
  • Russula rubens
  • Russula ruberrima
  • Russula rubescens
  • Russula rubida
  • Russula rubra
  • Russula rubrifolia
  • Russula rubripurpurea
  • Russula rubro-ochracea
  • Russula rubroalba
  • Russula rubrocarminea
  • Russula rubrogrisea
  • Russula rubrorobusta
  • Russula rubrotincta
  • Russula rugosella
  • Russula rugulosa
  • Russula rutila
  • Russula sabulosa
  • Russula saliceticola
  • Russula salmoneolutea
  • Russula salmonicolor
  • Russula sancti-ramonensis
  • Russula sanguinaria
  • Russula sanguinea
  • Russula sapinea
  • Russula sardonia
  • Russula schaefferi
  • Russula schaefferiana
  • Russula schaefferina
  • Russula schizoderma
  • Russula schoeffelii
  • Russula scotica
  • Russula sejuncta
  • Russula semililacea
  • Russula senecis
  • Russula seperina
  • Russula septentrionalis
  • Russula sericatula
  • Russula sericella
  • Russula sericeonitens
  • Russula serissima
  • Russula sese
  • Russula sesemoindu
  • Russula sesenagula
  • Russula siamensis
  • Russula sienicolor
  • Russula sierrensis
  • Russula silvestris
  • Russula silvicola
  • Russula similis
  • Russula simulans
  • Russula singeri
  • Russula singularis
  • Russula sinuata
  • Russula sladkyi
  • Russula smithii
  • Russula solaris
  • Russula solitaria
  • Russula sordida
  • Russula sororia
  • Russula sororiicolor
  • Russula speciosa
  • Russula sphagnetorum
  • Russula sphagnophila
  • Russula splendens
  • Russula spurcata
  • Russula squalida
  • Russula stagnorum
  • Russula stagnosa
  • Russula steinbachii
  • Russula stenocystidiata
  • Russula stenotricha
  • Russula straminea
  • Russula striatella
  • Russula striatoviridis
  • Russula stricta
  • Russula stuntzii
  • Russula subacris
  • Russula subaffinis
  • Russula subalbidula
  • Russula subalpina
  • Russula subalutacea
  • Russula subarctica
  • Russula subazurea
  • Russula subbrevis
  • Russula subbrunneipes
  • Russula subcarminea
  • Russula subcarnicolor
  • Russula subcremeiceps
  • Russula subcristulata
  • Russula subcrustosa
  • Russula subcyanoxantha
  • Russula subdensifolia
  • Russula suberetorum
  • Russula subfistulosa
  • Russula subflava
  • Russula subfloridana
  • Russula subfoetens
  • Russula subfragiliformis
  • Russula subfurcata
  • Russula subglauca
  • Russula subgraminicolor
  • Russula subgranulosa
  • Russula subincarnata
  • Russula sublaevis
  • Russula sublevispora
  • Russula subloculata
  • Russula sublongipes
  • Russula subluteobasis
  • Russula submelitodes
  • Russula subminutula
  • Russula subnigricans
  • Russula subobscura
  • Russula subochroleuca
  • Russula subochrophylla
  • Russula subolivascens
  • Russula subpavonina
  • Russula subpruinosa
  • Russula subpunctata
  • Russula subpurpurea
  • Russula subpusilla
  • Russula subrubens
  • Russula subrubescens
  • Russula subsericeonitens
  • Russula subseriflua
  • Russula subsilvestris
  • Russula subsmaragdina
  • Russula subsordida
  • Russula subsulphurea
  • Russula subtenuiceps
  • Russula subterfurcata
  • Russula subtilis
  • Russula subtorulosa
  • Russula subusta
  • Russula subvariata
  • Russula subvelata
  • Russula subvelutina
  • Russula subveternosa
  • Russula subvinosa
  • Russula subviridella
  • Russula subviridescens
  • Russula sulcatipes
  • Russula sulphurea
  • Russula syringina
  • Russula taeniospora
  • Russula taigarum
  • Russula taliensis
  • Russula tanzaniae
  • Russula tapawera
  • Russula tarda
  • Russula tawai
  • Russula tennesseensis
  • Russula tenuiceps
  • Russula tenuipilosa
  • Russula tenuithrix
  • Russula terenopus
  • Russula termitaria
  • Russula terrena
  • Russula testacea
  • Russula testaceiceps
  • Russula testaceoaurantiaca
  • Russula texensis
  • Russula thapsina
  • Russula theissenii
  • Russula tinctipes
  • Russula tomentosa
  • Russula torulosa
  • Russula transiens
  • Russula tricholomopsis
  • Russula tricolor
  • Russula trimbachii
  • Russula tristis
  • Russula tsokae
  • Russula tuberculata
  • Russula tuberculosa
  • Russula turci
  • Russula tyrrhenica
  • Russula ulixis
  • Russula umbrina
  • Russula umerensis
  • Russula uncialiformis
  • Russula unicolor
  • Russula usambarae
  • Russula valtellinensis
  • Russula vanillina
  • Russula variegatula
  • Russula variicolor
  • Russula variispora
  • Russula vassilievae
  • Russula vaurasiana
  • Russula velenovskyi
  • Russula velutina
  • Russula venezueliana
  • Russula venosopurpurea
  • Russula ventricosipes
  • Russula venusta
  • Russula venustissima
  • Russula verna
  • Russula verrucosa
  • Russula versatilis
  • Russula versicolor
  • Russula vesca
  • Russula vesicatoria
  • Russula veternosa
  • Russula vinacea
  • Russula vinaceocuticulata
  • Russula vinosa
  • Russula vinosirosea
  • Russula vinosobrunnea
  • Russula vinosopurpurea
  • Russula vinososordida
  • Russula violacea
  • Russula violaceo-olivascens
  • Russula violaceoides
  • Russula violaceoincarnata
  • Russula violaceotunicata
  • Russula violeipes
  • Russula virentirubens
  • Russula virescens
  • Russula viridella
  • Russula viridicans
  • Russula viridioculata
  • Russula viridis
  • Russula viridofusca
  • Russula viridrobusta
  • Russula viridulorosea
  • Russula viroviolacea
  • Russula viscida
  • Russula viscidula
  • Russula vivida
  • Russula wahgiensis
  • Russula watsoniana
  • Russula werneri
  • Russula westii
  • Russula wollumbina
  • Russula wrightii
  • Russula xanthoporphyrea
  • Russula xenochlora
  • Russula xerampelina
  • Russula xylophila
  • Russula yaeneroensis
  • Russula yunnanensis
  • Russula zelleri
  • Russula zenkeri
  • Russula zhejiangensis
  • Russula zonatula Ebbesen & Jul. Schäff., 1952
  • Russula zvarae Velen., 1922

Fungi → Basidiomycota → Agaricomycetes → Russulales → Russulaceae

Rust[uredi VE | uredi]

  1. Rustia
  2. Rusticoclytus
  3. Rustleria

Rusu[uredi VE | uredi]

  1. Rusurplia

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Ru