Dodatak:Popis vrsta:Sin

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Sinablatta , Sinacalia , Sinacidia , Sinacroneuria , Sinadelius , Sinaechinocyamus , Sinaia , Sinaiella , Sinaiella , Sinaimeandra , Sinaloa , Sinamia , Sinamiidae , Sinamiidae naga , Sinamonas , Sinanapis , Sinanema , Sinanoplomus , Sinantenna , Sinantherina , Sinaodoryctes , Sinaphaenops Ueno & Wang, 1991 , Sinaphodius , Sinapidendron , Sinapis , Sinapisoma , Sinarachna , Sinarella , Sinariola , Sinasteria , Sinasteria , Sinbadiella , Sincara , Sincholata , Sinchonoa , Sinclairia , Sindesus , Sindheres , Sindicola , Sindonophora , Sindora , Sindoropsis , Sindoscopus , Sindris , Sinea , Sinecalca , Sinechostictus Motschulsky, 1864 , Sineleotris , Sineleutherus , Sinella , Sinelobus , Sinentomidae , Sinentomon , Sinepalpigramma , Sineportella , Sinesarima , Sinesetosa Balkenohl, 1996 , Sineudonia , Sineugraphe , Sinezona , Singa , Singabodes , Singafrotypa , Singalangia , Singalissaspis , Singapora , Singaporemma , Singara , Singchia , Singeriella , Singerina , Singeromyces , Singhala , Singhalia , Singhalocryptus , Singhaplax , Singhius , Singida , Singilina Jeannel, 1940 , Singiliomimus Péringuey, 1896 , Singilis Rambur, 1837 , Singula , Singularia , Singularitanais , Singuliurus , Sinhalestes , Sinhalohelea , Sinhaloscia , Sinia , Siniastraea , Siniastraea , Sinibotia , Sinibotys , Sinibrama , Sinica , Sinicaepermenia , Siniconops , Sinicossus , Sinictinogomphus , Sinijanella , Sinilabeo , Sinimia , Sininocellia , Siniotrochus , Siniperca , Siniphanerotomella , Sinipta , Sinis Heer, 1962 , Sinisteroffia , Sinisteroffia Tokioka, 1957 inq. , Sinistracirsa , Sinistraspis , Sinistriconcha , Sinkiangopora , Sinkiangopora , Sinkoraena , Sinna , Sinoadina , Sinoaphidius , Sinoascus , Sinoatactoechus , Sinobaatar , Sinobambusa , Sinobatis , Sinobdella , Sinobirma , Sinobole , Sinobole , Sinoboletus , Sinobracon , Sinobryobia , Sinoburius , Sinoburius , Sinoburius , Sinocalamus , Sinocalanus , Sinocalliergon , Sinocalliopteryx Ji et al., 2007 † , Sinocallipodidae , Sinocallipus , Sinocalon , Sinocarum , Sinochaitophorus , Sinochara , Sinocharis , Sinochasea , Sinochelifer , Sinochelus , Sinochlora , Sinochrysa , Sinocladia , Sinoclytus , Sinocnemis , Sinococcus , Sinoconodon , Sinocoosella , Sinocorophium , Sinocrepicephalus , Sinocrossocheilus , Sinocybe , Sinocybele , Sinocyclocheilus , Sinocyclocyclicus , Sinocyclocyclicus , Sinocyrtaspis , Sinodemanga , Sinodiapterna , Sinodiaptomus , Sinodictya , Sinodillo , Sinodiopsis , Sinodolichos , Sinodonta , Sinodora , Sinodorcadion , Sinodorinae , Sinodrapetis , Sinodrepanus , Sinodytes , Sinoe , Sinoeugnathus , Sinoferdina , Sinoflustra , Sinoflustridae , Sinogastromyzon , Sinogomphus , Sinohaplotropis , Sinoharpes , Sinohomaloptera , Sinohylemya , Sinolachnus , Sinolacme , Sinolapotamon , Sinolenus , Sinolestes , Sinolimprichtia , Sinolinyphia , Sinolochmostylia , Sinomalus , Sinomantis , Sinomastax , Sinomeganeura Prokop et al., 2008 † , Sinomegoura , Sinomelecta , Sinometa Wittmer, 1969 , Sinometrius Wrase & J. Schmidt, 2006 , Sinomimovelleda , Sinomiopteryx , Sinomphisa , Sinomyidae , Sinonaiinae , Sinonatrix , Sinonemestrius , Sinoneoneurus , Sinonereis , Sinonipponaphis , Sinoniscus , Sinonovacula , Sinop , Sinopachys , Sinopanax , Sinopanorpa , Sinoparapilekia , Sinoparapilekiini , Sinopesa , Sinophaonia , Sinophasma , Sinophlaeoba , Sinophlaeobida , Sinophloeus , Sinophora , Sinophorbia , Sinophorus , Sinophyllum , Sinophyllum , Sinophyllum , Sinophysis , Sinopidonia , Sinopiella , Sinoplagiospermum , Sinopoda , Sinopodisma , Sinopodismoides , Sinopotamon , Sinops , Sinopsammobia , Sinopsilonyx , Sinoptychoparia , Sinoquernaspis , Sinorhizobium , Sinoria , Sinornithoides Russell & Dong, 1994 † , Sinornithomimus Kobayashi & Lü, 2003 † , Sinornithosaurus , Sinornithosaurus Xu, Wang & Wu, 1999 † , Sinorogomphus , Sinosauropteryx , Sinosauropteryx Ji & Ji, 1996 † , Sinosciapus , Sinosemionotus , Sinosenecio , Sinosia , Sinosiphonia , Sinosiphonia , Sinosmylus , Sinosphaera , Sinosphaera , Sinosphaera , Sinostemmiulus , Sinosticta , Sinostrangalis , Sinothomisus , Sinotmethis , Sinotrichopeza , Sinotroglodytes Deuve, 1996 , Sinovenator Xu, Norell, Wang, Makovicky & Wu, 2002 † , Sinoxizicus , Sinoxylodes , Sinoxylon , Sinozolus Deuve, 1997 , Sinpalposyllis , Sinployea , Sinskea , Sinskia , Sinskolutella , Sinstauchira , Sinthusa , Sintor , Sintoria , Sintorolana , Sintorops , Sintula , Sinuala , Sinuatophorus , Sinucongeria , Sinuconus , Sinuconus , Sinularia , Sinum , Sinumelon , Sinuolinea Davis, 1917 , Sinuolineidae , Sinuolineidae Shulman, 1959 , Sinuosiphyllia , Sinupetraliella , Sinupetraliella , Sinurus Chaudoir, 1869 , Sinusonasus Xu & Wang, 2004 †


Sina[uredi VE | uredi]

Sinablatta , Sinacalia , Sinacidia , Sinacroneuria , Sinadelius ,

Sinaechinocyamus[uredi VE | uredi]

Animalia > Echinodermata > Echinozoa > Echinoidea > Euechinoidea > Irregularia > Neognathostomata > Clypeasteroida > Scutellina > Scutelliformes >Echinarachniidae Sinaia , Sinaiella , Sinaiella , Sinaimeandra , Sinaloa ,

Sinamia[uredi VE | uredi]

Sinamiid

Sinamiid[uredi VE | uredi]

Sinamiidae , Sinamiidae naga , Sinamonas ,

Sinanapis Wunderlich & Song, 1995[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Anapidae Sinanema , Sinanoplomus , Sinantenna , Sinantherina , Sinaodoryctes , Sinaphaenops Ueno & Wang, 1991 , Sinaphodius , Sinapidendron , Sinapis , Sinapisoma , Sinarachna , Sinarella , Sinariola , Sinasteria , Sinasteria ,

Sinb[uredi VE | uredi]

Sinbadiella ,

Sinc[uredi VE | uredi]

Sincara , Sincholata , Sinchonoa , Sinclairia ,

  1. Sinclairia

Sind[uredi VE | uredi]

Sindesus , Sindheres , Sindicola , Sindonophora , Sindora , Sindoropsis , Sindoscopus , Sindris ,

  1. Sindesus
  2. Sindheres
  3. Sindora
  4. Sindoropsis
  5. Sindoscopus
  6. Sindoscopus

Sine[uredi VE | uredi]

Sinea , Sinecalca , Sinechostictus Motschulsky, 1864 , Sineleotris , Sineleutherus , Sinella , Sinelobus , Sinentomidae , Sinentomon , Sinepalpigramma , Sineportella , Sinesarima , Sinesetosa Balkenohl, 1996 , Sineudonia , Sineugraphe , Sinezona ,

  1. Sineleotris
  2. Sinella
  3. Sinelobus
  4. Sinentomon
  5. Sineportella
  6. Sinezona

Sing[uredi VE | uredi]

Singa , Singabodes , Singafrotypa , Singalangia , Singalissaspis , Singapora , Singaporemma , Singara , Singchia , Singeriella , Singerina , Singeromyces , Singhala , Singhalia , Singhalocryptus , Singhaplax , Singhius , Singida , Singilina Jeannel, 1940 , Singiliomimus Péringuey, 1896 , Singilis Rambur, 1837 , Singula , Singularia , Singularitanais , Singuliurus ,

Singa C. L. Koch, 1836[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae

  1. Singabodes

Singafrotypa Benoit, 1962[uredi VE | uredi]

  1. Singafrotypa acanthopus (Simon, 1907)
  2. Singafrotypa mandela Kuntner & Hormiga, 2002
  3. Singafrotypa okavango Kuntner & Hormiga, 2002
  4. Singafrotypa subinermis (Caporiacco, 1940)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Araneidae

Singalangia[uredi VE | uredi]

  1. Singaporemma
  2. Singchia
  3. Singeriella
  4. Singerina
  5. Singeromyces
  6. Singhalocryptus
  7. Singhaplax
  8. Singula
  9. Singularitanais
  10. Singuliurus

Sinh[uredi VE | uredi]

Sinhalestes , Sinhalohelea , Sinhaloscia ,

  1. Sinhalestes
  2. Sinhaloscia

Sini[uredi VE | uredi]

Sinia , Siniastraea , Siniastraea , Sinibotia , Sinibotys ,

Sinibrama Wu, 1939[uredi VE | uredi]

  1. Sinibrama affinis (Vaillant, 1892)
  2. Sinibrama longianalis Xie, Xie & Zhang, 2003
  3. Sinibrama macrops (Günther, 1868)
  4. Sinibrama melrosei (Nichols & Pope, 1927)
  5. Sinibrama taeniatus (Nichols, 1941)
  6. Sinibrama wui (Rendahl, 1933)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Sinica , Sinicaepermenia , Siniconops , Sinicossus , Sinictinogomphus ,

Sinigarra[uredi VE | uredi]

  1. Sinigarra napoense Zhang & Zhou, 2012

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Sinijanella ,

Sinilabeo Rendahl, 1932[uredi VE | uredi]

  1. Sinilabeo binhluensis Nguyen, 2001
  2. Sinilabeo brevirostris Nguyen, 2001
  3. Sinilabeo cirrhinoides Wu & Lin, 1977
  4. Sinilabeo hummeli Zhang, Kullander & Chen, 2006
  5. Sinilabeo longibarbatus Chen & Zheng, 1988
  6. Sinilabeo longirostris Nguyen, 2001

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Sinimia , Sininocellia , Siniotrochus , Siniperca , Siniphanerotomella , Sinipta , Sinis Heer, 1962 , Sinisteroffia , Sinisteroffia Tokioka, 1957 inq. , Sinistracirsa , Sinistraspis , Sinistriconcha ,

Sink[uredi VE | uredi]

Sinkiangopora , Sinkiangopora , Sinkoraena ,

  1. Sinkoraena

Sinn[uredi VE | uredi]

Sinna ,

Sino[uredi VE | uredi]

Sinoadina , Sinoaphidius ,

Sinoascus Chen and Zhou 1997[uredi VE | uredi]

Ctenophora Sinoatactoechus ,

Sinobaatar Hu & Wang, 2002[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Allotheria → Multituberculata → Plagiaulacida → Plagiaulacidae Sinobambusa ,

Sinobatis Hulley, 1973[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Elasmobranchii → Rajiformes → Anacanthobatidae Sinobdella , Sinobirma , Sinobole , Sinobole , Sinoboletus , Sinobracon , Sinobryobia , Sinoburius , Sinoburius , Sinoburius , Sinocalamus , Sinocalanus , Sinocalliergon , Sinocalliopteryx Ji et al., 2007 † , Sinocallipodidae , Sinocallipus , Sinocalon , Sinocarum , Sinochaitophorus , Sinochara , Sinocharis , Sinochasea , Sinochelifer , Sinochelus , Sinochlora , Sinochrysa , Sinocladia , Sinoclytus , Sinocnemis , Sinococcus , Sinoconodon , Sinocoosella , Sinocorophium , Sinocrepicephalus ,

Sinocrossocheilus Wu, 1977[uredi VE | uredi]

  1. Sinocrossocheilus bamaensis (Fang, 1981)
  2. Sinocrossocheilus guizhouensis Wu, 1977
  3. Sinocrossocheilus labiatus Su, Yang & Cui, 2003
  4. Sinocrossocheilus megalophthalmus Chen, Yang & Cui, 2006

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Sinoctenus Marusik, Zhang & Omelko, 2012[uredi VE | uredi]

  1. Sinoctenus zhui Marusik, Zhang & Omelko, 2012

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Ctenidae Sinocybe , Sinocybele ,

Sinocyclocheilus Fang, 1936[uredi VE | uredi]

  1. Sinocyclocheilus altishoulderus (Li & Lan, 1992)
  2. Sinocyclocheilus anatirostris Lin & Luo, 1986
  3. Sinocyclocheilus angularis Zheng & Wang, 1990
  4. Sinocyclocheilus angustiporus Zheng & Xie, 1985
  5. Sinocyclocheilus anophthalmus Chen, Chu, Luo & Wu, 1988
  6. Sinocyclocheilus anshuiensis Gan, Wu, Wei & Yang, 2013
  7. Sinocyclocheilus aquihornes Li & Yang, 2007
  8. Sinocyclocheilus biangularis Wang, 1996
  9. Sinocyclocheilus bicornutus Wang & Liao, 1997
  10. Sinocyclocheilus brevibarbatus Zhao, Lan & Zhang, 2009
  11. Sinocyclocheilus brevis Lan & Chen, 1992
  12. Sinocyclocheilus broadihornes Li & Mao, 2007
  13. Sinocyclocheilus cyphotergous (Dai, 1988)
  14. Sinocyclocheilus donglanensis Zhao, Watanabe & Zhang, 2006
  15. Sinocyclocheilus dongtangensis Zhou, Liu & Wang, 2011
  16. Sinocyclocheilus flexuosdorsalis Zhu & Zhu, 2012
  17. Sinocyclocheilus furcodorsalis Chen, Yang & Lan, 1997
  18. Sinocyclocheilus gracilicaudatus Zhao & Zhang, 2014
  19. Sinocyclocheilus gracilis Li & Li, 2014
  20. Sinocyclocheilus grahami (Regan, 1904)
  21. Sinocyclocheilus guanduensis Li & Xiao, 2004
  22. Sinocyclocheilus guilinensis Ji, 1985
  23. Sinocyclocheilus guishanensis Li, 2003
  24. Sinocyclocheilus hei Li & Xiao, 2004
  25. Sinocyclocheilus huanglongdongensis Li & Xiao, 2004
  26. Sinocyclocheilus huangtianensis Zhu, Zhu & Lan, 2011
  27. Sinocyclocheilus huaningensis Li, 1998
  28. Sinocyclocheilus huanjiangensis Wu, Gan & Li, 2010
  29. Sinocyclocheilus hugeibarbus Li & Ran, 2003
  30. Sinocyclocheilus hyalinus Chen & Yang, 1993
  31. Sinocyclocheilus jii Zhang & Dai, 1992
  32. Sinocyclocheilus jinxiensis Zheng, Xiu & Yang, 2013
  33. Sinocyclocheilus jiuxuensis Li & Lan, 2003
  34. Sinocyclocheilus lateristriatus Li, 1992
  35. Sinocyclocheilus liboensis Li, Chen & Ran, 2004
  36. Sinocyclocheilus lingyunensis Li, Xiao & Luo, 2000
  37. Sinocyclocheilus longibarbatus Wang & Chen, 1989
  38. Sinocyclocheilus longifinus Li, 1996
  39. Sinocyclocheilus luolouensis Lan, 2013
  40. Sinocyclocheilus luopingensis Li & Tao, 2002
  41. Sinocyclocheilus macrocephalus Li, 1985
  42. Sinocyclocheilus macrolepis Wang & Chen, 1989
  43. Sinocyclocheilus macrophthalmus Zhang & Zhao, 2001
  44. Sinocyclocheilus macroscalus Shen et al., 2000
  45. Sinocyclocheilus maculatus Li, 2000
  46. Sinocyclocheilus maitianheensis Li, 1992
  47. Sinocyclocheilus malacopterus Chu & Cui, 1985
  48. Sinocyclocheilus mashanensis Wu, Liao & Li, 2010
  49. Sinocyclocheilus microphthalmus Li, 1989
  50. Sinocyclocheilus multipunctatus (Pellegrin, 1931)
  51. Sinocyclocheilus oxycephalus Li, 1985
  52. Sinocyclocheilus purpureus Li, 1985
  53. Sinocyclocheilus qiubeiensis Li, 2002
  54. Sinocyclocheilus qujingensis Li, Mao & Lu, 2002
  55. Sinocyclocheilus rhinocerous Li & Tao, 1994
  56. Sinocyclocheilus robustus Chen & Zhao, 1988
  57. Sinocyclocheilus tianlinensis Zhou, Zhang & He, 2004
  58. Sinocyclocheilus tileihornes Mao, Lu & Li, 2003
  59. Sinocyclocheilus tingi Fang, 1936
  60. Sinocyclocheilus wui Li & Li, 2013
  61. Sinocyclocheilus wumengshanensis Li, Mao & Lu, 2003
  62. Sinocyclocheilus xichouensis Pan, Li, Yang & Chen, 2013
  63. Sinocyclocheilus xunlensis Lan, Zhao & Zhang, 2004
  64. Sinocyclocheilus yangzongensis Tsü & Chen, 1977
  65. Sinocyclocheilus yaolanensis Zhou, Li & Hou, 2009
  66. Sinocyclocheilus yimenensis Li & Xiao, 2005
  67. Sinocyclocheilus yishanensis Li & Lan, 1992

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Sinocyclocyclicus , Sinocyclocyclicus , Sinocyrtaspis , Sinodemanga , Sinodiapterna , Sinodiaptomus , Sinodictya , Sinodillo , Sinodiopsis , Sinodolichos , Sinodonta , Sinodora , Sinodorcadion , Sinodorinae , Sinodrapetis , Sinodrepanus , Sinodytes , Sinoe , Sinoeugnathus , Sinoferdina , Sinoflustra , Sinoflustridae , Sinogastromyzon , Sinogomphus , Sinohaplotropis , Sinoharpes , Sinohomaloptera , Sinohylemya , Sinolachnus , Sinolacme , Sinolapotamon , Sinolenus , Sinolestes , Sinolimprichtia ,

Sinolinyphia Wunderlich & Li, 1995[uredi VE | uredi]

  1. Sinolinyphia henanensis (Hu, Wang & Wang, 1991)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae Sinolochmostylia , Sinomalus , Sinomantis , Sinomastax , Sinomeganeura Prokop et al., 2008 † , Sinomegoura , Sinomelecta , Sinometa Wittmer, 1969 , Sinometrius Wrase & J. Schmidt, 2006 , Sinomimovelleda , Sinomiopteryx , Sinomphisa , Sinomyidae , Sinonaiinae , Sinonatrix , Sinonemestrius , Sinoneoneurus , Sinonereis ,

Sinoneta Lin & Li, 2010[uredi VE | uredi]

  1. Sinoneta notabilis Lin & Li, 2010 tipična vrsta
  2. Sinoneta palmata (Chen, Jia & Wang, 2010)
  3. Sinoneta sexdigiti Lin & Li, 2010

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Leptonetidae Sinonipponaphis , Sinoniscus , Sinonovacula , Sinop , Sinopachys , Sinopanax , Sinopanorpa , Sinoparapilekia , Sinoparapilekiini , Sinopesa , Sinophaonia , Sinophasma , Sinophlaeoba , Sinophlaeobida , Sinophloeus ,

Sinophora Melichar, 1902[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Aphrophoridae Sinophorbia , Sinophorus , Sinophyllum , Sinophyllum , Sinophyllum , Sinophysis ,

Sinopia Sakakibara, 1977[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Cercopoidea → Cercopidae Sinopidonia , Sinopiella , Sinoplagiospermum , Sinopoda , Sinopodisma , Sinopodismoides , Sinopotamon , Sinops , Sinopsammobia , Sinopsilonyx , Sinoptychoparia , Sinoquernaspis , Sinorhizobium , Sinoria , Sinornithoides Russell & Dong, 1994 † , Sinornithomimus Kobayashi & Lü, 2003 † , Sinornithosaurus , Sinornithosaurus Xu, Wang & Wu, 1999 † , Sinorogomphus , Sinosauropteryx , Sinosauropteryx Ji & Ji, 1996 † , Sinosciapus , Sinosemionotus , Sinosenecio , Sinosia , Sinosiphonia , Sinosiphonia , Sinosmylus , Sinosphaera , Sinosphaera , Sinosphaera , Sinostemmiulus , Sinosticta , Sinostrangalis ,

Sinothela Haupt, 2003[uredi VE | uredi]

  1. Sinothela heyangensis (Zhu & Wang, 1984)
  2. Sinothela luotianensis (Yin, Tang, Zhao & Chen, 2002)
  3. Sinothela schensiensis (Schenkel, 1953)
  4. Sinothela sinensis (Bishop & Crosby, 1932) tipična

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Liphistiidae Sinothomisus , Sinotmethis , Sinotrichopeza , Sinotroglodytes Deuve, 1996 , Sinovenator Xu, Norell, Wang, Makovicky & Wu, 2002 † ,

Sinowilsonia Hemsl.[uredi VE | uredi]

  1. Sinowilsonia henryi Hemsl.

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Saxifragales → Hamamelidaceae Sinoxizicus , Sinoxylodes , Sinoxylon , Sinozolus Deuve, 1997 ,

Sinp[uredi VE | uredi]

  1. Sinpalposyllis
  2. Sinployea

Sins[uredi VE | uredi]

Sinskea , Sinskia , Sinskolutella , Sinstauchira ,

  1. Sinskea
  2. Sinstauchira

Sint[uredi VE | uredi]

Sinthusa ,

  1. Sintor

Sintoria ,

Sintorolana[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Malacostraca > Isopoda > Cirolanidae

  1. Sintorops

Sintula Simon, 1884[uredi VE | uredi]

  1. Sintula corniger (Blackwall, 1856) tipična
  2. Sintula cretaensis Wunderlich, 1995
  3. Sintula criodes (Thorell, 1875)
  4. Sintula cristatus Wunderlich, 1995
  5. Sintula diceros Simon, 1926
  6. Sintula furcifer (Simon, 1911)
  7. Sintula iberica Bosmans, 2010
  8. Sintula orientalis Bosmans, 1991
  9. Sintula oseticus Tanasevitch, 1990
  10. Sintula pecten Wunderlich, 2011
  11. Sintula penicilliger (Simon, 1884)
  12. Sintula pseudocorniger Bosmans, 1991
  13. Sintula retroversus (O. Pickard-Cambridge, 1875)
  14. Sintula roeweri Kratochvíl, 1935
  15. Sintula solitarius Gnelitsa, 2012
  16. Sintula spiniger (Balogh, 1935)
  17. Sintula subterminalis Bosmans, 1991

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Sinu[uredi VE | uredi]

Sinuala , Sinuatophorus , Sinucongeria , Sinuconus , Sinuconus , Sinularia , Sinum , Sinumelon , Sinuolinea Davis, 1917 , Sinuolineidae , Sinuolineidae Shulman, 1959 , Sinuosiphyllia , Sinupetraliella , Sinupetraliella , Sinurus Chaudoir, 1869 , Sinusonasus Xu & Wang, 2004 †

  1. Sinularia
  2. Sinum
  3. Sinumelon
  4. Sinupetraliella

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Si