Dodatak:Popis vrsta:Sit

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Sita , Sitadevinema , Sitalcas , Sitalces , Sitalia , Sitana , Sitanion , Sitanus , Sitaphe Moore, 1963 , Sitella , Sitella , Sitella , Sitellitergus , Siteroptes , Siteroptidae , Siteytes , Sithon , Sitiorica , Sitiphus , Sitnikovaella , Sitobion , Sitochora , Sitochroa , Sitodiplosis , Sitona , Sitonapterus , Sitones , Sitonia , Sitonidius , Sitophilus , Sitophora , Sitotroga , Sitta , Sittasomus , Sitticus , Sittidae , Situla , Situlaspis , Sitvia ,

Sita[uredi VE | uredi]

Sita ,

  1. Sitadevinema

Sitalcas Bishop & Crosby, 1938[uredi VE | uredi]

  1. Sitalcas ruralis Bishop & Crosby, 1938

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

  1. Sitalces

Sitalia ,

  1. Sitana
  2. Sitanion
  3. Sitanus

Sitaphe Moore, 1963 ,

Site[uredi VE | uredi]

Sitella , Sitella , Sitella , Sitellitergus , Siteroptes , Siteroptidae , Siteytes ,

  1. Siteroptes
  2. Siteytes

Sith[uredi VE | uredi]

Sithon ,

Siti[uredi VE | uredi]

Sitiorica , Sitiphus ,

  1. Sitiorica

Sitn[uredi VE | uredi]

  1. Sitnikovaella

Sito[uredi VE | uredi]

Sitobion ,

  1. Sitochora

Sitochroa , Sitodiplosis ,

Sitona[uredi VE | uredi]

  • Sitona aberrans
  • Sitona adanensis
  • Sitona aemulus
  • Sitona affinis
  • Sitona alba
  • Sitona albarius
  • Sitona albescens
  • Sitona albocrinitus
  • Sitona albolineatus
  • Sitona albovittatus
  • Sitona albus
  • Sitona allardi
  • Sitona alpinus
  • Sitona alternans
  • Sitona alternatus
  • Sitona ambiguus
  • Sitona ambulans
  • Sitona amurensis
  • Sitona anchora
  • Sitona angustesquamosa
  • Sitona angustifrons
  • Sitona angustulus
  • Sitona apacheanus
  • Sitona araxidis
  • Sitona arcticollis
  • Sitona argentatus
  • Sitona argutulus
  • Sitona asellus
  • Sitona aspera
  • Sitona assimilis
  • Sitona atlasicus
  • Sitona atomarius
  • Sitona attavina
  • Sitona attritus
  • Sitona audax
  • Sitona bedeli
  • Sitona bellus
  • Sitona bicolor
  • Sitona bimaculata
  • Sitona biseriatus
  • Sitona bisphaericus
  • Sitona bispilota
  • Sitona bituberculatus
  • Sitona blanchardi
  • Sitona bosnicus
  • Sitona brevicollis
  • Sitona breviculus
  • Sitona brucki
  • Sitona bucephalus
  • Sitona cachecta
  • Sitona californicus
  • Sitona californius
  • Sitona callosus
  • Sitona calosa
  • Sitona cambrica
  • Sitona cambricus
  • Sitona campestris
  • Sitona canescens
  • Sitona canina
  • Sitona caninus
  • Sitona canus
  • Sitona carmelita
  • Sitona caucasicus
  • Sitona caudata
  • Sitona caviceps
  • Sitona cephalotes
  • Sitona chloroloma
  • Sitona chloropus
  • Sitona cinerea
  • Sitona cinnamomeus
  • Sitona circumductus
  • Sitona cockerelli
  • Sitona concavirostris
  • Sitona conspectus
  • Sitona constrictus
  • Sitona corcyreus
  • Sitona correctus
  • Sitona corycaea
  • Sitona costata
  • Sitona costatus
  • Sitona costipennis
  • Sitona cribricollis
  • Sitona crinita
  • Sitona crinitoides
  • Sitona crinitus
  • Sitona cupreo-squamosus
  • Sitona curviscelis
  • Sitona cylindricollis
  • Sitona damascenus
  • Sitona decora
  • Sitona dectipiens
  • Sitona delicatulus
  • Sitona densatus
  • Sitona deubeli
  • Sitona discoideus (Sitona weevil)
  • Sitona dispersus
  • Sitona durius
  • Sitona elegans
  • Sitona ellipticus
  • Sitona exilis
  • Sitona eximius
  • Sitona explicitus
  • Sitona extrusus
  • Sitona faedus
  • Sitona faillai
  • Sitona fairmairei
  • Sitona fallax
  • Sitona fascicularis
  • Sitona femoralis
  • Sitona festai
  • Sitona flavescens
  • Sitona flavipes
  • Sitona flecki
  • Sitona foedus
  • Sitona formaneki
  • Sitona fronto
  • Sitona fusca
  • Sitona fuscopilosus
  • Sitona fuscus
  • Sitona gemellatus
  • Sitona gemmellatus
  • Sitona geniculatus
  • Sitona giganteus
  • Sitona giraudi
  • Sitona globosa
  • Sitona globulicollis
  • Sitona gotzelmanni
  • Sitona gracilicornis
  • Sitona grammatus
  • Sitona granulatus
  • Sitona gressoria
  • Sitona gressorius
  • Sitona grisea
  • Sitona griseus
  • Sitona grissorius
  • Sitona guttulatus
  • Sitona haemorrhoidalis
  • Sitona hebraeus
  • Sitona hermanni
  • Sitona hinnulus
  • Sitona hipponensis
  • Sitona hirsutula
  • Sitona hirsutus
  • Sitona hirta
  • Sitona hirticornis
  • Sitona hirtus
  • Sitona hispanicus
  • Sitona hispidiceps
  • Sitona hispidula
  • Sitona hispidulus
  • Sitona horrens
  • Sitona humeralis
  • Sitona humilis
  • Sitona ignavus
  • Sitona incana
  • Sitona indifferens
  • Sitona infossor
  • Sitona inops
  • Sitona insulsus
  • Sitona intermedius
  • Sitona intersectus
  • Sitona japonicus
  • Sitona kraussei
  • Sitona languidus
  • Sitona lateralis
  • Sitona laticeps
  • Sitona latifrons
  • Sitona latipennis
  • Sitona lepidus (Clover Root Weevil)
  • Sitona limosa
  • Sitona limosus
  • Sitona lineata
  • Sitona lineatulus
  • Sitona lineatus (Striped Pea Weevil)
  • Sitona lineella
  • Sitona lineellus
  • Sitona liscoideus
  • Sitona lividipes
  • Sitona longiclavis
  • Sitona longicollis
  • Sitona longulus
  • Sitona luctuosa
  • Sitona lurida
  • Sitona luridus
  • Sitona macularis
  • Sitona macularius
  • Sitona maculata
  • Sitona maculatus
  • Sitona maculipennis
  • Sitona maculosus
  • Sitona margaritosus
  • Sitona margarum
  • Sitona maroccanus
  • Sitona mauritanicus
  • Sitona medicaginis
  • Sitona meliloti
  • Sitona melitensis
  • Sitona modesta
  • Sitona molitor
  • Sitona montanus
  • Sitona munganasti
  • Sitona nanus
  • Sitona nebulosus
  • Sitona negletus
  • Sitona neophytes
  • Sitona neophytis
  • Sitona niger
  • Sitona nigrescens
  • Sitona nigriclavis
  • Sitona nigrocrinitus
  • Sitona nispidicens
  • Sitona obscuratus
  • Sitona obscuripes
  • Sitona obsoleta
  • Sitona obsoletus
  • Sitona occator
  • Sitona occidentalis
  • Sitona ocellatus
  • Sitona ochrysquamosus
  • Sitona octopunctatus
  • Sitona ocularis
  • Sitona oculatus
  • Sitona onerosus
  • Sitona ononidis
  • Sitona ophthalmicus
  • Sitona ordinarius
  • Sitona orientalis
  • Sitona osculans
  • Sitona ovipennis
  • Sitona palliata
  • Sitona palliatus
  • Sitona pallidicornis
  • Sitona pallipes
  • Sitona parallelipennis
  • Sitona parvulus
  • Sitona paupercula
  • Sitona persulcatus
  • Sitona pictus
  • Sitona pisi
  • Sitona pisivora
  • Sitona pleuritica
  • Sitona pleuriticus
  • Sitona praeambulus
  • Sitona procerus
  • Sitona prominens
  • Sitona promptus
  • Sitona puberulus
  • Sitona puncticeps
  • Sitona puncticollis
  • Sitona punctiger
  • Sitona ragusai
  • Sitona rasilis
  • Sitona regensteinensis
  • Sitona reitteri
  • Sitona remaudierei
  • Sitona rubiginosa
  • Sitona ruficlavis
  • Sitona rufipes
  • Sitona rugulosa
  • Sitona scansoria
  • Sitona scissifrons
  • Sitona sekerai
  • Sitona senegalensis
  • Sitona seniculus
  • Sitona seriesetosus
  • Sitona serpentarius
  • Sitona serrimana
  • Sitona setiger
  • Sitona setosa
  • Sitona setosus
  • Sitona setulifer
  • Sitona setulosa
  • Sitona sieversi
  • Sitona simplex
  • Sitona sordidus
  • Sitona sparsus
  • Sitona spartii
  • Sitona squamosus
  • Sitona staudingeri
  • Sitona stierlini
  • Sitona striatellus
  • Sitona stricticollis
  • Sitona strumosa
  • Sitona strumosus
  • Sitona sturmii
  • Sitona subaurata
  • Sitona subauratus
  • Sitona subcordatus
  • Sitona subcostatus
  • Sitona subovatus
  • Sitona subrufus
  • Sitona subvicarius
  • Sitona sulcifrons
  • Sitona sutura alba
  • Sitona suturalis
  • Sitona syriacus
  • Sitona temperei
  • Sitona tenietensis
  • Sitona tenuis
  • Sitona tessulatus
  • Sitona tibialis
  • Sitona tibiellus
  • Sitona trisulcatus
  • Sitona turbatus
  • Sitona turkestanica
  • Sitona turkestanicus
  • Sitona ulicis
  • Sitona unicolor
  • Sitona ursus
  • Sitona varians
  • Sitona variegatus
  • Sitona vaucheri
  • Sitona verecundus
  • Sitona verrucosa
  • Sitona verrucosus
  • Sitona versicolor
  • Sitona vestita
  • Sitona vestitus
  • Sitona vicinus
  • Sitona villosus
  • Sitona virgatus
  • Sitona viridifrons
  • Sitona vittatus
  • Sitona waterhousei

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

  1. Sitonapterus
  2. Sitones
  3. Sitonia
  4. Sitonidius
  5. Sitophilus

Sitophora , Sitotroga ,

Sitt[uredi VE | uredi]

Sitta , Sittasomus , Sitticus , Sittidae ,

  1. Sitta
  2. Sittasomus
  3. Sitticus

Situ[uredi VE | uredi]

Situla , Situlaspis , Sitvia ,

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]