Dodatak:Popis zračnih luka u Mađarskoj

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Ovo je popis zračnih luka Mađarske grupirane po tipu i poredane po lokaciji.


Zračne luke[uredi VE | uredi]

ICAO kodovi usmjeruju na web stranicu HungaryAirport.hu.

Blizina mjesta kojem služi Županija ICAO IATA Ime zračne luke Visina Piste
Međunarodne zračne luke
Budimpešta (glavni grad) LHBP BUD Zračna luka Budimpešta 151 m
495 ft
3.010 m x 59 m
3.707 x 59 m
Debrecin Hajdú-Bihar LHDC DEB Zračna luka Debrecin 109 m
359 ft
2.498 m x 40 m
Sármellék Zalska LHSM SOB Zračna luka Sármellék (Zračna luka FlyBalaton) 124 m
408 ft
2.500 m x 60 m
Győr-Pér Győr-Moson-Sopron LHPR Zračna luka Győr-Pér 129 m
424 ft
1.450 m x 30 m
1.134 m x 43 m
Domaće zračne luke
Fertőszentmiklós Győr-Moson-Sopron LHFM Zračna luka Fertőszentmiklós 134 m
440 ft
985 m x 23 m
Nyíregyháza Szabolcs-Szatmár-Bereg LHNY Zračna luka Nyíregyháza 103 m
338 ft
1000 m x 20 m
Pécs-Pogány Baranja LHPP Zračna luka Pécs Pogány 1.305 m
1000 ft
1.500 m x 30 m
Siófok Somogy LHSK Zračna luka Siófok-Kiliti 127 m
416 ft
2000 m x 50 m
2000 m x 140 m
Szeged Csongrád LHUD Zračna luka Szeged 80 m
262 ft
1185 m x 30 m
1177 m x 50 m
610 m x 50 m
Vojne zračne luke
Kecskemét Bač-Kiškung LHKE Zrakoplovna baza Kecskemét 115 m
376 ft
2.499 m x 60 m
Pápa Veszprém LHPA Zrakoplovna baza Pápa 148 m
485 ft
2.400 m x ? m
Szolnok Jász-Nagykun-Szolnok LHSN Zrakoplovna baza Szolnok 98 m
322 ft
2000 m x 60 m
Taszár Somogy LHTA Zrakoplovna baza Taszár 160 m
526 ft
2.500 m x 70 m
Zračna pristaništa
Békéscsaba Békés LHBC Zračna luka Békéscsabai 90 m
295 ft
1.300 m x 30 m
790 x 40 m
Budakeszi Pest LHFH Zračna luka Farkashegy 215 m
705 ft
1000 m x 200 m
Budaörs Pest LHBS Zračna luka Budaörs 126 m
413 ft
980 m x 60 m
750 x 40 m
Budapest-Hármashatárhegy (capital) LHHH Zračna luka Hármashatárhegy 296 m
961 ft
1000 m x 100 m
Dunakeszi Pest LHDK Zračna luka Dunakeszi 126 m
413 ft
800 m x 500 m
Dunaújváros Fejér LHDV Zračna luka Dunaújváros 123 m
404 ft
950 m x 60 m
Eger Heves LHER Zračna luka Eger 258 m
846 ft
800 m x 70 m
Esztergom Komárom-Esztergom LHEM Zračna luka Esztergom 113 m
371 ft
1000 m x 80 m
Gödöllő Pest LHGD Zračna luka Gödöllő 218 m
715 ft
1000 m x 100 m
Gyöngyös-Pipishegy Heves LHGY Zračna luka Gyöngyös Pipishegy 350 m
1148 ft
760 m x 20 m
Gyúró Fejér LHGR Zračna luka Gyúró 199 m
653 ft
850 m x 200 m
Hajdúszoboszló Hajdú-Bihar LHHO Zračna luka Hajdúszoboszló 102 m
335 ft
1000 m x 50 m
Jakabszállás Bač-Kiškung LHJK Zračna luka Jakabszállás 111 m
364 ft
600 m x 18 m
1000 x 30 m
Kalocsa Bač-Kiškung LHKA Zračna luka Kalocsa 91 m
299 ft
2.500 m x 60 m
1900 m x 300 m
Kaposújlak Somogy LHKV Zračna luka Kaposújlak 156 m
512 ft
610 m x 18 m
1200 m x 200 m
Kecskéd Komárom-Esztergom LHKD Zračna luka Kecskéd 174 m
571 ft
1.200 m x 50 m
1000 x 50 m
Kecskemét Bač-Kiškung LHMP Zračna luka Matkópuszta 112 m
367 ft
1.200 m x 100 m
Kiskunfélegyháza Bač-Kiškung LHKH Zračna luka Kiskunfélegyháza 97 m
318 ft
758 m x 160 m
536 m x 100 m
Kiskunlacháza Pest LHKK Zračna luka Kiskunlacháza 98 m
322 ft
2.500 m x 45 m
Maklár Heves LHMR Zračna luka Maklár 165 m
541 ft
800 m x 80 m
Miskolc Borsod-Abaúj-Zemplén LHMC MCQ Zračna luka Miskolc 119 m
390 ft
800 m x 100 m
Nagykanizsa Zalska LHNK Zračna luka Nagykanizsa 142 m
466 ft
1000 m x 100 m
Székesfehérvár Fejér LHBD Zračna luka Börgönd 123 m
404 ft
1.200 m x 200 m
Szekszárd Tolna LHOY Zračna luka Õcsény 90 m
295 ft
1.200 m x 150 m
Szentes Csongrád LHSZ Zračna luka Szentes 84 m
276 ft
750 m x 150 m
Szolnok-Szandaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok LHSS Zračna luka Szolnok-Szandaszőlős 85 m
279 ft
1.050 m x 200 m
Szombathely Vas LHSY Zračna luka Szombathely 223 m
732 ft
1.150 mm x 80 m
Tököl Pest LHTL Zračna luka Tököl 100 m
328 ft
2.500 m x 60 m
1100 x 50 m
Veszprém-Szentkirályszabadja Veszprém LHSA Zračna luka Veszprém-Szentkirályszabadja (Zračna luka BudaWest) 280 m
918 ft
2000 m x 60 m
Zalaegerszeg-Andráshida Zalska LHZA Zračna luka Zalaegerszeg-Andráshida 196 m
643 ft
1.500 m x 40 m
Zalakaros Zalska LHZK Zračna luka Zalakaros 127 m
445 ft
900 m x 60 m

Vidi također[uredi VE | uredi]

Izvori[uredi VE | uredi]