Mary Beth Bonacci

Izvor: Wikipedija

Mary Beth Bonacci, američka katolička kolumnistica, govornica i publicistica. Održava predavanja na temu ljubavi, veza i čistoće u SAD-u i širom svijeta od 1986. godine. Utemeljiteljica je Real Love Inc., organizacije posvećene promicanju poštovanja prema Božjem daru spolnosti. Autorica je i šest video filmova o čistoći ( Real Love Video Series), piše kolumne za mnogobrojne časopise i autorica je knjige "We're on a Mission from God" (U Božjoj smo misiji). Magistrirala je iz teologije braka i obitelji na Institutu Ivan Pavao II. Živi u Phoenixu u Arizoni gdje djeluje i kao savjetnica u nacionalnom programu za tinejdžere (Life Teen program). Djela: Prava ljubav i dr.[1]

Studirala je organizacijsku komunikaciju na Institutu sv. Ignacija pri isusovačkom Sveučilištu San Francisca.[2] Na njen rad utjecala su predavanja pape Ivana Pavla II. Ima počasni doktorat u komunikacijama Franjevačkog sveučilišta u Steubenvilleu.[3] Godine 2005. napravila je stanku s govorničkim radom. Razlog je bio fizički zamor i uhoditelj, zbog čega se morao uključiti i FBI. Sredinom veljače 2018. vratila se radu.[4]

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. VerbumArhivirana inačica izvorne stranice od 14. travnja 2018. (Wayback Machine) Mary Beth Bonacci (pristupljeno 13. travnja 2018.)
  2. Reallove.net. Inačica izvorne stranice arhivirana 7. svibnja 2016. Pristupljeno 13. travnja 2018. journal zahtijeva |journal= (pomoć)
  3. (eng.) Arlington Catholic Herald Mary Beth Bonacci (pristupljeno 13. travnja 2018.)
  4. (eng.) Catholic World Report Jeanette Flood: Mary Beth Bonacci is back , 19. veljače 2018. (pristupljeno 13. travnja 2018.)
 
Ovaj tekst ili jedan njegov dio preuzet je s mrežnih stranica tvrtke Verbum (http://www.verbum.hr). Vidi dopusnicu za Wikipediju na hrvatskome jeziku: Verbum.
Dopusnica nije potvrđena VRTS-om.
Sav sadržaj pod ovom dopusnicom popisan je ovdje.

Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]