Modul:Rasprava o brisanju/doc

Izvor: Wikipedija

Modul služi kao dopuna predlošcima za brisanje i osporavanje brisanja.

Modul pruža tri izvanjske metode:

  • zaglavlje – stvara popis mjeseci u zaglavlju pojedinačne rasprave o brisanju; vidi npr. ovdje.
– Popis se automatski ažurira ovisno o podstranici na kojoj se nalazimo; mjesec na trenutačnoj stranici uvijek je u sredini, a sa svake njegove strane nalaze se još tri kronološki poredana mjeseca.
– Broj mjeseci prije sadašnjeg regulira se varijablom MIN
– Broj nakon sadašnjeg regulira se varijablom MAX
– Tekst između mjeseci regulira se varijablom separator
  • postojiRasprava – koristi se u pojedinačnom predlošku za brisanje ako je naveden mjesec prijedloga.
U pozadini na stranici za osporavanja za mjesec predlaganja traži podnaslov koji nosi ime članka predloženog za brisanje. Ako je podnaslov pronađen, umjesto gumba "ospori ovo brisanje" prikazuje se poveznica na raspravu.
– Ovisno o uspjehu metoda vraća neki od ovih Booleanovih operatora: true ako je podnaslov pronađen, false ako nije (logiku prikazivanja preuzima predložak {{Brisanje}}).
– Ako nije unesen parametar "datum" (mjesec predlaganja) ili ako stranica za osporavanje u pojedinom mjesecu nije stvorena, metoda vraća prazan string.
  • sortirajKategoriju – predložak {{Rasprava o brisanju}} koristi se tom metodom za stvaranje kategorijskog ključa za podstranice rasprava.
– Stranice u kategorijama sortiraju se po brojčanoj vrijednosti godine i mjeseca rasprave umjesto po tekstu podstranice. Primjerice, podstranica "Prosinac 2021." sortirat će se kao 202112.