Nikolina Ristović

Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno s Nikolina Pišek)
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Nikolina Ristović rođ. Pišek (Zagreb, 8. travnja 1973.)[1] je hrvatska TV voditeljica i glumica. Trenutno živi na relaciji Zagreb - Beograd.

Voditeljska karijera[uredi | uredi kôd]

Nikolina ima završen studij dizajna na arhitekturi. Novinarski je posao učila u HRT-ovoj emisiji "Glamour Cafe", nakon čijeg je ukidanja s Marijom Petrekovićem vodila zabavnu emisiju "Shpitza", koja je bila velika konkurencija emisiji Red Carpet na Novoj TV. Odigrala je i razne uloge u TV serijama npr. u TV seriji "Bitange i princeze".

Pišek je sudjelovala u licencnoj emisiji HRT-a "Ples sa zvijezdama", s partnerom Ištvanom Vargom. Nije uspjela pobijediti, a te su sezone pobjednici bili Luka Nižetić i Mirjana Žutić.[2] U 2008. je s Mirkom Fodorom vodila zabavnu emisiju "Na domaćem terenu".

Također je vodila emisiju "Operacija trijumf", "Farma", "Red Carpet Light" te In Magazin i Red Carpet. Trenutno vodi emisiju Bulevar B92 na B92.[3]

Nikolina je 2011. sa srpskim pjevačem Sašom Kovačevićem snimila pjesmu "Idemo do mene".

Televizijske uloge[uredi | uredi kôd]

Novinarske i voditeljske uloge[uredi | uredi kôd]

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. Nikolina Pišek nada se uskoro završiti doktorat - Gloria. Pristupljeno 12. kolovoza 2020. journal zahtijeva |journal= (pomoć)
  2. Luka Nižetić i Mirjana Žutić pobjednici Plesa sa zvijezdama[neaktivna poveznica]
  3. [1]