Prijeđi na sadržaj

Zrela ljubav

Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno s Piel de otoño)

Zrela ljubav (orig. Piel de otoño) je romantična meksička telenovela koju je producirala Televisa pod vodstvom Mapat L. de Zatarain 2005. godine. Snimljeno je 90 epizoda.

Obrada je Televisine telenovele iz 1986. Cicatrices del alma.

Serija koja je tematska prethodnica Zrele ljubavi je Inocente de ti, a nastavak Zrele ljubavi je Ljubav nema cijene (El amor no tiene precio).

Sadržaj

[uredi | uredi kôd]

Uz bezuvjetnu ljubav i podršku supruge Lucie, Ramon je uspio pokrenuti vlastiti posao. Njihova djeca Liliana i Miguel ne znaju koliko su se nihovi roditelji namučili da im priušte luksuz u kojem žive. Ipak, Lucia nije sretna jer je Ramon postao okrutni materijalist koji je stalno ponižava, a i djecu je okrenuo protiv nje. Zbog toga je Lucia nesiugurna i potištena, a jedini sretni trenutci su oni provedeni pred računalom, dok se dopisuje s tajanstvenim muškarcem kojemu otvara dušu. Premda ga nikad nije vidjela, beznadno se zaljubi u njega. Lucia ima dvije prijateljice, Rosario i Trianu. Triana teško oboli i oporučno ostavi Luciji svoju imovinu u Španjolskoj. Kad Lucia zatekne Ramona u krevetu s ljubavnicom, uzima svoje stvari i odlazi u Španjolsku, gdje želi početi novi život i pronaći Nataliju, svoju unuku koju je bez njena znanja Liliana dala na usvojenje. U Španjolskoj će otkriti svoj talent za biznis te postati nova, elegantna i samouvjerena žena. Upoznat će i Santiaga, ljubav svog života."

Uloge

[uredi | uredi kôd]

Vanjske poveznice

[uredi | uredi kôd]