Prijeđi na sadržaj

Davor Badrov: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
m uklonjena promjena suradnika 31.223.131.215 (razgovor), vraćeno na posljednju inačicu suradnika NeptuneBot
Oznaka: brzo uklanjanje
Popravio
Oznake: uklonjeno uređivanje VisualEditor mobilni uređaj m.wiki
Redak 22: Redak 22:
}}
}}


'''Davor Badrov''' ([[Vitez (BiH)|Vitez]], [[21. rujna]] [[1992.]]) je bosanskohercegovački i hrvatski pjevač folktronika glazbe iz Bosne i Hercegovine. Na glazbenoj sceni se pojavljuje 2007. godine kao mlada zvijezda tadašnje izdavačke kući VIP. Neke od njegovih poznatih pjesama su: "Momačka", "Jedina", "Ja baraba sve joj džaba", "Svanut će zore bijele", "Subota je ludilo", "Pravo na ljubav", "Zbogom za kraj", "Ne brini oče moj", "Apaurin", "Najdraža"i "Dijelimo sve na pola".
'''Davor Badrov''' ([[Vitez (BiH)|Vitez]], [[21. rujna]] [[1992.]]) je bosanskohercegovački i hrvatski pjevač folktronika glazbe iz Bosne i Hercegovine. Na glazbenoj sceni se pojavljuje 2007. godine kao mlada zvijezda tadašnje izdavačke kući VIP. Neke od njegovih poznatih pjesama su: "Momačka", "Jedina", "Ja baraba sve joj džaba", "Svanut će zore bijele", "Subota je ludilo", "Pravo na ljubav", "Zbogom za kraj", "Ne brini oče moj", "Apaurin", "Najdraža"i "Dijelimo sve na pola".Covjek je tata, uklanjaj koliko hoces, ovo je sajtza vjerodostojne informacije. Kad je neko tata, tata je.


== Diskografija ==
== Diskografija ==

Inačica od 18. svibnja 2024. u 00:28

Davor Badrov
Ime u rodnom listuDavor Badrov
Poznat/a i kaoDaki
Rođen/a21. rujna 1992.
MjestoVitez
Žanr/oviFolktronika
Zanimanjepjevač
Djelatno razdoblje2007. - danas
Producentska kućaBN Music
Internetska stranica{www.davorbadrov.com}

Davor Badrov (Vitez, 21. rujna 1992.) je bosanskohercegovački i hrvatski pjevač folktronika glazbe iz Bosne i Hercegovine. Na glazbenoj sceni se pojavljuje 2007. godine kao mlada zvijezda tadašnje izdavačke kući VIP. Neke od njegovih poznatih pjesama su: "Momačka", "Jedina", "Ja baraba sve joj džaba", "Svanut će zore bijele", "Subota je ludilo", "Pravo na ljubav", "Zbogom za kraj", "Ne brini oče moj", "Apaurin", "Najdraža"i "Dijelimo sve na pola".Covjek je tata, uklanjaj koliko hoces, ovo je sajtza vjerodostojne informacije. Kad je neko tata, tata je.

Diskografija

  • Daj mi grlice, VIP music 2007.
  • Jedina, BN Music, 2009.
  • Ja baraba, sve joj džaba, BN Music, 2010.
  • Subota je ludilo, BN Music, 2011.

Vanjske poveznice

Nedovršeni članak Davor Badrov koji govori o glazbeniku treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.