Razgovor sa suradnikom:Dtom/Arhiva3: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Novi odlomak: dopuna o marici stanković
m Novi odlomak: Titije
Redak 52: Redak 52:


Dostupan sam na mail: hanleiah@yahoo.com
Dostupan sam na mail: hanleiah@yahoo.com

== Titije ==

A zašto ste izbrisali stranicu? Zar ju niste mogli premjestiti? Gotovo je ista kao kod one neke suradnice čudnog imena.--[[Suradnik:Lord Valensus|Lord Valensus]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Lord Valensus|razgovor]])</small> 20:25, 5. kolovoz 2008. (CEST)

Inačica od 5. kolovoza 2008. u 20:25

Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo suradnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same Wikipedije.

Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Vidi također: Wikibonton, Bez osobnih napada, Maltretiranje i Pretpostavite dobru namjeru

Arhiva razgovora1Arhiva razgovora2

kategorije

mislim da nisi baš shvatio što sam htio reći, ja nisam imao namjeru samo dodavati infokutije već srediti kategoriju jer je prenatrpana, odnosno, dodati potkategorije da bude preglednije i lakše za buduće sređivanje, pa sam zato pitao! :) pozdrav! --finding myself (razgovor) 12:00, 5. srpanj 2008. (CEST)

Pozdrav. (ne snalazim se još sa ovim slanjem poruka na Wikipediji, pa se nadam da ovo dobro šaljem:) Reagirao sam na članak koji je objavljen u časopisu I3 Fakulteta strojarstva i brodogradnje, u kojem je Matij aMalacko objavio ovaj članak koji je napisao na Wikipediji (u biti nije ga napisao nego ga je preveo i to poprilično loše) Uglavnom, na dotični se tekst odn. prijevod i studentima zrakoplovstva a i profesorima koji predavaju na studiju zrakoplovstva digla kosa na glavi jer je tekst prepun krivih i netočnih tehničkih izraza.

Ono što Tu-144 ima na prednjem djelu trupa nazivaju se kanardi. Ta je riječ francuskog porijekla isto kao što su i avion i kamion francuskog porijekla (prema tome nema potrebe da za ova dva prijevozna sredstva izmišljamo hrvatske nazive kada se oni već koriste u hrvatskom jeziku)

Stabilizacijska krilca su pak potpuno netočan naziv, jer na zrakoplovu su krilca dijelovi aerodinamičke površine koji se zakreću (npr. eleroni, upravljačke površine na repu, upravljačke površine na stabilizatorima itd.)

U duhu onoga što želiš koristiti hrvatsku riječ, prailniji bi naziv bio "Stabilizator visine" jer to je ono što kanard i jest) Međutim riječ kanard upućuje na stabilizator visine koji se nalazi ispred krila, a ne na repu kao što je to slučaj sa klasičnim stabilizartorom visine.

zato su "stabilizacijska krilca" krivi naziv. Možda bi kompromisno rješenje bilo da se napiše "Stabilizator visine kanard-tipa", međutim u tehničkoj literaturi se uvriježila riječ Kanard koju bi trebalo koristiti.

Pozdrav i nadam se da sam malo pojasnio stvar :)

(ups, mislim da sam ovo krivo upisao... stvarno još neznam kako se poruke ovdje šalju.... :( ) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Fbundalo (razgovordoprinosi)

Zasto????

a zasto mi brises ove postove o ILUMINATIMA I O PUZU(MARIO)????— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Skafa (razgovordoprinosi)

Hej

oprosti ali ja tebe nisam nista pisao o zim avionima ili sta je vec to?????

ja sam vas pitao zasto mi stalno brisete clanke koje sam ja napisao a odnose se na ILUMINATE i na pisca MARIA PUZA!!!!!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Skafa (razgovordoprinosi)

Pozdrav

Dragi Dtom,

opet sam ja kriv. Saxum se malo zaigrao i napravio novu kategoriju. No tek što je napravio kategoriju, shvatio je da nema što u nju stavit. Pa pošto sam ja kriv, morao sam ti pisati i zamoliti te da izbrišeš istu.

Srdačan pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 11:30, 1. kolovoz 2008. (CEST)

dopuna o marici stanković

Pozdrav!

Ispričavam se ako sam nešto krivo napravio, ali mislio sam da je dopušteno i poželjno upotpunjavati podatke na Wikipediji. Ne razumijem iz kojeg je razloga maknut link na stranicu koja se bavi istom temom kao i Vaš članak. Molim Vas da mi objasnite svoje razloge. Žao mi je zbog nesporazuma. Da ne bi bilo zabune, imam odobrenje i potpunu suglasnost autora stranice kao i ljudi koji stoje iza njenog sadržaja.

Dostupan sam na mail: hanleiah@yahoo.com

Titije

A zašto ste izbrisali stranicu? Zar ju niste mogli premjestiti? Gotovo je ista kao kod one neke suradnice čudnog imena.--Lord Valensus (razgovor) 20:25, 5. kolovoz 2008. (CEST)