Razgovor sa suradnikom:Dtom/Arhiva3

Page contents not supported in other languages.
Izvor: Wikipedija
Project editor retention logo 1.svg
Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo suradnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same Wikipedije.

Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Vidi također: Wikibonton, Bez osobnih napada, Maltretiranje i Pretpostavite dobru namjeru

Beech D17S Staggerwing.jpgArhiva 1Beech D17S Staggerwing.jpgArhiva 2Beech D17S Staggerwing.jpgArhiva 3

kategorije[uredi kôd]

mislim da nisi baš shvatio što sam htio reći, ja nisam imao namjeru samo dodavati infokutije već srediti kategoriju jer je prenatrpana, odnosno, dodati potkategorije da bude preglednije i lakše za buduće sređivanje, pa sam zato pitao! :) pozdrav! --finding myself (razgovor) 12:00, 5. srpanj 2008. (CEST)

Pozdrav. (ne snalazim se još sa ovim slanjem poruka na Wikipediji, pa se nadam da ovo dobro šaljem:) Reagirao sam na članak koji je objavljen u časopisu I3 Fakulteta strojarstva i brodogradnje, u kojem je Matij aMalacko objavio ovaj članak koji je napisao na Wikipediji (u biti nije ga napisao nego ga je preveo i to poprilično loše) Uglavnom, na dotični se tekst odn. prijevod i studentima zrakoplovstva a i profesorima koji predavaju na studiju zrakoplovstva digla kosa na glavi jer je tekst prepun krivih i netočnih tehničkih izraza.

Ono što Tu-144 ima na prednjem djelu trupa nazivaju se kanardi. Ta je riječ francuskog porijekla isto kao što su i avion i kamion francuskog porijekla (prema tome nema potrebe da za ova dva prijevozna sredstva izmišljamo hrvatske nazive kada se oni već koriste u hrvatskom jeziku)

Stabilizacijska krilca su pak potpuno netočan naziv, jer na zrakoplovu su krilca dijelovi aerodinamičke površine koji se zakreću (npr. eleroni, upravljačke površine na repu, upravljačke površine na stabilizatorima itd.)

U duhu onoga što želiš koristiti hrvatsku riječ, prailniji bi naziv bio "Stabilizator visine" jer to je ono što kanard i jest) Međutim riječ kanard upućuje na stabilizator visine koji se nalazi ispred krila, a ne na repu kao što je to slučaj sa klasičnim stabilizartorom visine.

zato su "stabilizacijska krilca" krivi naziv. Možda bi kompromisno rješenje bilo da se napiše "Stabilizator visine kanard-tipa", međutim u tehničkoj literaturi se uvriježila riječ Kanard koju bi trebalo koristiti.

Pozdrav i nadam se da sam malo pojasnio stvar :)

(ups, mislim da sam ovo krivo upisao... stvarno još neznam kako se poruke ovdje šalju.... :( ) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Fbundalo (razgovordoprinosi)

Zasto????[uredi kôd]

a zasto mi brises ove postove o ILUMINATIMA I O PUZU(MARIO)????— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Skafa (razgovordoprinosi)

oprosti ali ja tebe nisam nista pisao o zim avionima ili sta je vec to?????

ja sam vas pitao zasto mi stalno brisete clanke koje sam ja napisao a odnose se na ILUMINATE i na pisca MARIA PUZA!!!!!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Skafa (razgovordoprinosi)

Pozdrav[uredi kôd]

Dragi Dtom,

opet sam ja kriv. Saxum se malo zaigrao i napravio novu kategoriju. No tek što je napravio kategoriju, shvatio je da nema što u nju stavit. Pa pošto sam ja kriv, morao sam ti pisati i zamoliti te da izbrišeš istu.

Srdačan pozdrav --Suradnik13 (razgovor) 11:30, 1. kolovoz 2008. (CEST)

dopuna o marici stanković[uredi kôd]

Pozdrav!

Ispričavam se ako sam nešto krivo napravio, ali mislio sam da je dopušteno i poželjno upotpunjavati podatke na Wikipediji. Ne razumijem iz kojeg je razloga maknut link na stranicu koja se bavi istom temom kao i Vaš članak. Molim Vas da mi objasnite svoje razloge. Žao mi je zbog nesporazuma. Da ne bi bilo zabune, imam odobrenje i potpunu suglasnost autora stranice kao i ljudi koji stoje iza njenog sadržaja.

Dostupan sam na mail: hanleiah@yahoo.com

Titije[uredi kôd]

A zašto ste izbrisali stranicu? Zar ju niste mogli premjestiti? Gotovo je ista kao kod one neke suradnice čudnog imena.--Lord Valensus (razgovor) 20:25, 5. kolovoz 2008. (CEST)

Eh, ima ovo ovdje?--Jared Highmore (razgovor) 15:48, 9. kolovoz 2008. (CEST)

hvala --Jared Highmore (razgovor) 16:03, 9. kolovoz 2008. (CEST)

neprijavljeni[uredi kôd]

A zašto ste blokirali Vatrenu kad nije ništa zgriješila, kao što nisam ni ja? Optužili su me da sam "zao". Pa tko je vidio zloću u meni? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.88.130 (razgovordoprinosi) (Lord Valentinos) Nije tebi žao ništa, nego si zao i želiš joj opet napakostit... Ja ću ti odgovorit, što ti je Ante napisao x-puta. Sve što napišeš bit će obrisano. A Maricu ostavi na miru. Toi je napisao Zeljko. Dakle, ja sam zao, želim svima napakostiti, lijep kompliment, a hoćete mi sada dopustiti da se vratim. Nisam znao da imate neke loše riječi u rječniku, osim ako niste htjeli reći: za|jelo.--83.131.90.190 19:43, 7. rujan 2008. (CEST) Lord Valensus

Bitka za Vukovar[uredi kôd]

Wikicitati »Bitka za Vukovar

Mislim da bi bilo dobro, da se proširi članak Bitka za Vukovar te da se on predloži za izabrani. Ako on bude izabran, a nadam se da hoće (nek' se napiše dobar i opširan članak sa dosta referenci i prvi ću glasati da on bude izabrani), dobro bi bilo da na glavnoj stranici stoji kao izabrani u tjednu u kojem se nalazi 18. studeni! Zamolio bih suradnike koji su u mogućnosti da prošire taj članak, ima još vremena do studenog. Materijala na internetu ima mnogo, a može se i samo prevesti članak sa engleske wikipedije! Lijep pozdrav! --Mostarac (razgovor) 21:48, 12. kolovoz 2008. (CEST)

Definitivno. Na commonsima ima dosta slika rusevina i spomenika, te dvije karte. Vrlo opsiran clanak o bici se moze naci na domovinskirat.hr. Mislim da pored toga ni ne treba traziti druge izvore, barem sto se tice kronologije. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:26, 13. kolovoz 2008. (CEST)
Imamo dopusnicu portala Domovinski rat on line, pročitajte uvjete i s obzirom da kod preuzimanja fotografija ne možemo biti sigurni tko je autor pojedine fotografije i pod kojom licencijom stoji na portalu, uvijek uz fotografiju dodajte stranicu na kojoj se nalazi fotografija na portalu, i licencije {{Uz dozvolu}} i {{Provjereno poštena upotreba}}. Na dno svakoga članka u kojem rabite sadržaje tih stranica dodajte na dno predložak {{Domovinski rat on line}}. --Roberta F. 22:12, 13. kolovoz 2008. (CEST)
Slažem se s tobom, Sombrero. Što se tiče kronologije bitke, snaga koje su se borile i žrtava, to sve ima na Domovinski rat on line i to se treba prepisati i wikipedizirati. Dok, ove podnaslove sa engleske wikipedije Political aspects, Aftermath treba prevesti i mislim da ćemo tada imati članak koji je dostojan Grada heroja i ove zvjezdice LinkFA-star.png! Eto, tko ima vremena i želju da napiše taj članak, neka to uradi! --Mostarac (razgovor) 21:16, 14. kolovoz 2008. (CEST)«

Zainteresiran?! --Mostarac (razgovor) 21:36, 14. kolovoz 2008. (CEST)

Neograniceno[uredi kôd]

Neograniceno blokiranje IP-a :)? Da, ako se radi o stalnom IP-u i ako je suradnik blokrian na stalno :). Inace, bolje ne. --Pancho W. Villa (razgovor) 11:12, 29. kolovoz 2008. (CEST)

Ako ga opet vidis, samo mu reci da ce dobiti duzi blok ne bude li strpljiv. --Pancho W. Villa (razgovor) 11:22, 29. kolovoz 2008. (CEST)

Pozdrav![uredi kôd]

Molim te da mi pomogneš napraviti i urediti stranice o Međimurskom Veleučilištu, ako imaš vremena. Hvala!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Rpoljak5 (razgovordoprinosi)

Kategorije[uredi kôd]

Pozdrav tebi Dtome. Što su one kategorije dolje ispod teksta? Kako ih mogu ubaciti? Malo sam na brzinu pročitao one tečajeve, ali nisam našao ništa o njima. Šedrvan. Šedrvan (razgovor) 15:37, 5. rujan 2008. (CEST)

Rekla mi je Vatrena ptica. Upravo radim. Hvala. Šedrvan (razgovor) 15:56, 5. rujan 2008. (CEST)

DTOM možeš poništit ovo što sam napravio ovdje na zadnjem Srednjogornjonjemački jezici. --Zeljko (razgovor) 16:22, 5. rujan 2008. (CEST)

revertirat moju promjenu, maknuti je ća, staviti na prethodnu inačicu. Meni ne ide. Treba biti na kraju jezik, a ne jezici. Hvala DTOM. --Zeljko (razgovor) 17:08, 5. rujan 2008. (CEST)

Vidi, prošlo je [1], treba vratiti na ono sa čega je preusmjereno, i da se ne izgubi povijest. Moj pogrešni doprinos ovdje izbrisat --Zeljko (razgovor) 17:13, 5. rujan 2008. (CEST)

Jesi vidia onog... da pozavidi i tv-Nova na reklami. --Zeljko (razgovor) 17:28, 8. rujan 2008. (CEST)

Molba[uredi kôd]

Pozdrav!

Ja ne prozivam administratore, već jednog suradnika za kojeg ne znam zašto ispravlja točne podatke i pretvara wikipediju u izvor nepotpunih informacija. Nemoj molim te shvatiti sve kao moj vandalizam, jer ja svoje radnje čvrsto argumentiram, a neki to ne čine. Uostalom, trebali bi preispitati tko bi trebao biti admin, jer je to čast i dužnost, a ne igračka za pojedince. Koliko god bio dobar sa sombrerom, nadam se da to ne utječe na procjenu toga tko je ovdje u pravu. Štoviše, ne napadam Sombrera zato jer sam takav, nego mi se ne sviđa njegovo ponašanje ili dio ponašanja na hr.wikipediji. Nadam se da ne uzima sve osobno srcu, jer ni ja to ne činim. Pa dvije godine nitko nije uređivao geografske članke, kategorije, portal... Volio bih na nekom sljedećem sastanku wikipedista (nadam se u Zagrebu) upoznati cijelu tu ekipu da vidim u čemu je razlog njihove tvrdoglavosti ili vandalizma, što bi više odgovaralo situaciji.

78.3.214.176 12:31, 10. rujan 2008. (CEST)

Kažeš da o vandalizmu nema nikakvog govora. To si djelomično u pravu, jer onda mi molim te okarakteriziraj sombrerove opstrukcije i vraćanja starijih inačica članaka i kategorija. Uostalom, pozivam te da kao admin kažeš da li wikipedija treba slijediti ostale enciklopedije, rječnike i ostalu stručnu literaturu pa na glavnoj stranici navesti geografija ili zemljopis, a svugdje drugdje geografija. Nadam se da si barem donekle pročitao raspravu, pa da ćeš moći objektivno procjeniti. Također, znam da su admini ljudi i da nisu bezgrešni, ali neki uporno griješe i ne žele se popraviti. Stoga bi bez obzira na minuli rad pojedine suradnike s adminskim pravima trebalo spustiti na razinu normalnog suradnika, jer sombrero je definitivno zlorabio svoja prava. Reci što hoćeš, ali to je činjenica. Nisam ja kriv što mu je teško izgovoriti fizička geografija ili antropogeografija. Uostalom, mislim da ti ne bi bilo lijepo kad bi netko počeo bezrazložno haračiti po člancima i kategorijama o zrakoplovstvu o kojima si puno pisao. Srdačan pozdrav!

78.3.214.176 12:54, 10. rujan 2008. (CEST)

hip-hop[uredi kôd]

Postovani, upravo sam primjetila da u hrvatskoj verziji wikipedije ima jako malo clanaka o hip-hop izvodjacima, koliko domacim, toliko i stranim, pa namjeravam cim prije pridonjeti tome. Ispricavam se na pogreskama koje radim kao pocetnica, ali se jako trudim i nadam se da mi necete zamjeriti. Lijepi pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Missjood (razgovordoprinosi)

bracne vode...[uredi kôd]

ej, ja sam novi ovdje na wikipediji, i pretostavljam da si pobrisao moj clanak jer nisam stavio izvor tekstova? smijem napraviti novi clanak sa izvorom?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je DarioBabic (razgovordoprinosi)

HAHK Mladost[uredi kôd]

u redu,od sada ću paziti na te stvari!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Janca (razgovordoprinosi)

Brisanje sadržaja[uredi kôd]

ja mislim da ja sam mogu odlučiti jeli me to pitanje uvrijedilo ili nije. ipak hvala --Ivica M. (razgovor) 18:31, 17. rujan 2008. (CEST)

dojdi na kratko, znaš kam ;o) --Dalibor Bosits © 13:31, 21. rujan 2008. (CEST)

Vandal[uredi kôd]

Pozdrav, predlažem ovog vandala za blokadu, jutros sam imao posla s njim. Hvala i pozdrav--CERminator (razgovor) 10:29, 26. rujan 2008. (CEST)

Tajna zlatnog zuba[uredi kôd]

Nisam još završio clanak...— Prethodni nepotpisani komentar napisao je W.M. (razgovordoprinosi)

tipka: prikaži[uredi kôd]

hvala, pazit ću. pozz— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ive16 75 (razgovordoprinosi)

Novi sam na wikipediji pa me zanimaju neke stvari... Za početak, kako postaviti sve ove stvari o sebi koje Vi imate?

Bog Dtom! Neko je uranio u nedjelju ujutro :)). Slažem se s tobom oko prebacivanja članaka Ami Suzuki na razgovor. Vrlo je neuredan i treba ga dotjerati. Ja sad radim nesto drugo pa nemam vremena ali ako stignem, napravit ću nešto da zadovolji standarde pa ti javim da ga vratiš u imenski. Uživaj!--frk@ 10:49, 28. rujan 2008. (CEST)

Hvala![uredi kôd]

Zahvaljujem na čestitki:-) Pogotovo me ugodno iznenadilo jer nikada dosada nismo komunicirali. To se moralo nagraditi:-) --Flopy (razgovor) 11:50, 29. rujan 2008. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Je, to je to. Fala, opet si pogodija u sridu, baš ka i zadnji put kad si mi pomoga --Bicikla (razgovor) 08:22, 1. listopad 2008. (CEST)

Dtom, jel možeš malo doć na irc?--Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 12:09, 11. listopad 2008. (CEST)

zabrana[uredi kôd]

Kada će mi se maknut zabrana postavljanja slika piše da istječe 16.10.2008.? Branimir Bilić (razgovor) 15:27, 16. listopad 2008. (CEST)

Ajd pliz vrati Torpedo (oružje) na Torpedo --Suradnik13 (razgovor) 09:46, 19. listopad 2008. (CEST)

Dtome, molim Vas možete li mi reći zbog čega ste pojedine riječi iz članka "Boka kotorska" vratili na prijašnju varijantu, gdje su te riječi bile napisane na srpskom jeziku. S poštovanjem, --Romario711 (razgovor) 02:01, 21. listopad 2008. (CEST)

Zaštićeni članak[uredi kôd]

Ispričavam se zbog postavljanja zaštićenog rada. Nisam pozorno pročitao pravila Wikipedije. Samo da napomenem da je biografija prenesena sa stranice HAZU-a, a ne sa one koju si naveo. Pozdrav! --Avdanom (razgovor) 13:57, 2. studeni 2008. (CET)

Izmišljeni crkveni raskoli![uredi kôd]

Molim držite se zrakoplovstva, a ne postavljajte izmišljotine o tri velika crkvena raskola! HVala!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.164.40.111 (razgovordoprinosi)

najbolji hr triTLONAC[uredi kôd]

kaj si ti briješ da brišeš moje tekstove?!?!?! ako sam ja napisao da je Zvonko Čubrić naš najbolji triatlonac onda je to tako jer ja valjda znam bolje od tebe!!!!!!!!!!!!!!!!! a ti si nekompetentan da govoriš ili pišeš išta o triatlonu!!! zto vrati da je zvonko naš najbolji triatlonac!!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 88.207.8.159 (razgovordoprinosi)

Interwiki link at Sociologija[uredi kôd]

Dear Dtom, please remove the following interwiki link from the article Sociologija:

[[yi:סאציאליזם]]

Thank you in advance, --Julian (razgovor) 19:41, 26. studeni 2008. (CET)

ignorisanje[uredi kôd]

Poslao sam ti e-mail nedavno preko wiki, ali nisam dobio nikakav odgovor. Kako doživljavam potpuno ignorisanje u porukama od strane tebe, kao administratora, suradnika Saxum također administratora, i kako me je Suradnik13, također administrator, blokirao i obrisao mi članak zbog svog nacionalističkog šovinizma, shvatam da ovdje nisam dobrodošao zbog svoje nacionalne pripadnosti. Hvala vam što ste mi to jasno i glasno dali do znanja. Pozdrav. --Дарко Максимовић. 21:31, 30. studeni 2008. (CET)

UPIT vezan uz autorizaciju, dodavanje i uređivanje članaka[uredi kôd]

Pozdrav,

Nov sam u dodavanju sadržaja na wikipediju pa imam par brzih pitanja.

Dosla mi je poruka o potrebnoj autorizaciji za postavljanje sadržaja ( eklego, platforma vizualnog dijaloga )jer se slichan tekst vech nalazi na određenoj stranici (konkretno stranici na facebooku koju sam napravio). tekst je o udruzi u kojoj sam ja predsjednik ...

1. zanime sto trebam napravti kad se zapravo radi o tome da sam sebi trebam dati autorizaciju?

2. nadalje, mislim dodavati sadržaje vezane uz rad udruge, projekte i sl... dakle ... na koji nachin trebam dokazat da sam ja (ovaj account) autoriziran za stavljanje takvih tekstova tako da nemoram svaki put slati dopustenje?

3. zadnje pitanje... jel smijem staviti adresu, broj telefona, žiro i sl udruge na članak?


Hvala!

Matija Raos, predsjednik udruge Eklego, platforma vizualnog dijaloga

Eklego (razgovor) 13:33, 2. prosinac 2008. (CET)

Naravno da nikad nije kasno:) Hvala:) Branka France (razgovor) 09:40, 6. prosinac 2008. (CET)

Obljetnice[uredi kôd]

Moga bi ja danas konačno završit siječanj :) --SaxumBf109 Mölders.jpg 13:46, 7. prosinac 2008. (CET)

Zabava[uredi kôd]

Dtom, hvala ti na čestitkama, a mogli bi neki proslaviti i na ovaj način India.Military.03.jpg Emblem-cool.svg--Roberta F. 12:04, 12. prosinac 2008. (CET)

Slika[uredi kôd]

En.wiki nemože biti izvor. Napiši self-made by en:user:Heron660 (transfered from en:wiki + link), a kod autora stavi poveznicu na suradničku stranicu. Doduše to je sve malo nategnuto, jer teško da bi en:user bio autor te slike, tako da možad i obrišu tu sliku. --Suradnik13 (razgovor) 11:11, 15. prosinac 2008. (CET)

Potpisi?[uredi kôd]

na koji e-mail da Vam posaljem dozvolu za korištenje materijala sa mojeg web portala www.gorskikotar.com?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.2.20.32 (razgovordoprinosi)

Poštovani,

Imate dopuštenje za korištenje materijala sa www.gorskikotar.com portala na hr.wikipedia.org

Srdačan pozdrav

Patrik Zaborac

Webmaster i urednik portala www.gorskikotar.com

patrik@gorskikotar.com pzaborac@gmail.com 091/250-6204— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Xpatrik (razgovordoprinosi)

Ja sam autor tekstova na www.gorskikotar.com, i mislim da samim time ne moram mjenjati njihov sadržaj da bi se objevili na wikipedia.org. Moj članak je bolji i potpuniji od prijašnjeg, i samim time je svrha objave ispunjena...molio bih Vas da mi date neki mail na koji mogu poslati dozvolu za korištenje materijala sa mojeg portala, i to je to...poslat cu ga sa patrik@gorskikotar.com, i nadam se time dokazati tko sam...uredno sam se predstavio, dao e-mail na koji me se moze dobiti, te broj mob. telefona...091/250-6204...nadam se da je to dovoljno...izgleda da sam dovoljno pismen da napravim web stranice Gorskog kotara, ali za snalazenje na wikipedii cu morat jos puuuno ucit...

Moguca suradnja[uredi kôd]

Poštovani, Moje ime je Gabrijela Đebro Hodnik i voditelj sam razvoja sadržaja na međunarodnom projektu čiji je cilj izgradnja virtualne zajednice na portalu na kojem se nalaze turistički vodiči za zemlje iz cijelog svijeta.

Budući da ste iskusni korisnici wikipedije i aktivni sudionici u jednoj takvoj zajednici interesira me biste li bili dostupni za jedan sastanak i razgovor o mogućoj suradnji. Dio projekta odvija se u Zagrebu i voljeli bismo u prvom redu kontaktirati s administratorima iz Zagreba, odnosno, Hrvatske.

Ukoliko bi bilo moguće, nadam se da bismo ovaj sastanak mogli dogovoriti prije Božićnih blagdana.

Hvala Vam unaprijed na odgovoru

Srdačni pozdrav,

Gabrijela Đebro Hodnik Chief Editor Bombus d.d. - Office Croatia

e-mail: gabrijela.djebro@bumblehood.com Phone: +385 1 4444030 Fax: +385 1 4882 209 Mobile: +385 91 552 8796 Adress: Savska 23a

       HR-10000 Zagreb

Ucinjeno. Manje-vise slican komentar stavio sam i na eng. Wikipediju. Kornjaca (razgovor) 16:40, 21. prosinac 2008. (CET)

захвалан[uredi kôd]

Захвалљујем за додељено признање.--212.62.43.58 18:03, 21. prosinac 2008. (CET)

U redu rješeno! Velik promet - mala zarada! Čovjek malo probavao po principu: pokušaj-promašaj! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 21. dana mjeseca prosinca, godine Gospodnje dvijetisućeosme u 19:50 sati. (CET)

Zdravo, videla sam ono što si popravio u članku o Jovanu Cvijiću. Dakle, više je grešaka bilo u delu koji nisam ja napisala, a sa kojim se potpuno ne slažem. Ono, o njegovom radu u antropologiji, su više od besmislica, čak šta više, liči mi na neki govor mržnje prema njemu. A to je ipak postojalo i i dalje postoji... Skroz suprotno u odnosu na srpski članak o njemu, gde je, želeli mi to ili ne, realno i objektivno napisano o njegovom životu. --geologicharka P geology.png пиши ми 20:01, 21. prosinac 2008. (CET)

Hm... sorry ali ne razumijem jos puno stvari, juce sam napravio svoj prvi clanak na Wikipediji.hr; Danas sam pokusao urediti "Iva Lola Ribar" (doduse preneseno sa Wiki.bh, uz dodatne korekcije za hr. jezik)

Medjutim netko mi brise clanak, nadam se da nije iz ideoloskih pobuda.

What's the problem?

Mislim da I.L.R. zasluzuje malo vise od 5 redaka.

Sorry ako sam gdje pogresio, ali glupo se osjecam kad nakon 90 mojih dragocjenih minuta korigiranja poveceg teksta ispada da je sve bilo Sizifov posao.

Tvoje ime sam dobio dok sam klikao da pronadjem razlog tomu. Ipak nisam siguran da nisam i sad gdje pogresio i unaprijed se ispricavam ako je tako.

Cak ne znam ni gdje se trebam potpisati, niti gdje se salje poruka, ovdje nema ikonica "send" ili "posalji"... probat cu jos malo prouciti...

Lijepi pozdravi

Oliveira

Znaci li to mogu li probati nekakvu kombinaciju prethodnog i svog clanka? Mislim od viska glava ne boli...


Ivo Lola Ribar[uredi kôd]

Evo sad sam se potrudio, dovukao stari svezak enciklopedije i nadam se da donekle odgovara Wiki uvjetima; u svakom slucaju kritika je uvijek dobro dosla. I hvala sto si ipak vratio moj clanak, za pocetnika puno znaci. A to sto sam SKOJ poplavio vise puta, bit ce da je nostalgija, mene su jos 1984. primili u organizaciju (doduse nitko nas nije pitao zelimo li, a da smo se protivili ne znam da li bi dobro prosli) i mislim da se jos dosada nisam ispisao.

Lijepe blagdane ti zelim!!!

Kolači[uredi kôd]

Hm, izbacilo te :-)) --Roberta F. 20:32, 23. prosinac 2008. (CET)

Znali?[uredi kôd]

Jeste_li_znali/26 - 31. kolovoza, ali koje godine?--Uskboy 13:00, 7. siječanj 2009. (CET)

E, to!--Uskboy 13:50, 7. siječanj 2009. (CET)

Hvala na torti...:-) - Rafa Benitez (razgovor) 16:40, 7. siječanj 2009. (CET)

Nemoj mi dirat općine :) Pogledaj Brela i Brela (naselje)--Suradnik13 (razgovor) 09:27, 9. siječanj 2009. (CET)

Oplemenjivanje mineralnih sirovina[uredi kôd]

Poštovani, članak pod gornjim naslovom je još uvijek "na ledu". Molim da mi odgovorite što konkretno treba popraviti da bi bio OK ? Žestinček90.157.253.116 17:50, 12. siječanj 2009. (CET)

Oplemenjivanj mineralnih sirovina[uredi kôd]

Iako sam smatrao da je nužno napisati riječ-dvije o tome što su minerali, što stijene , a što kamen što je temelj razumijevanja daljnjeg teksta, po vašem zahtjevu sam to izbacio. Dodao sam još poveznica i još malo dotjerao tekst i sada mi se čini OK. Ako i vi mislite da je sada OK molim vas da ga premjestite u članke. Ako ne, javite što bi još eventualno trebalo urediti.

Lijepi pozdrav,

Žestinček

Toni Kukoc[uredi kôd]

OK, jesmo li u Americi ili u Hrvatskoj? http://hr.wikipedia.org/wiki/KK_Split#Treneri_i_igra.C4.8Di78.3.16.11 15:56, 16. siječanj 2009. (CET)

Zahvaljujem[uredi kôd]

Zahvaljujem što si me uputio na proučavanje literature oko pravilnog korištenja stranice. Ispričavam se za naglu reakciju.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Chaky (razgovordoprinosi)

Podsjetnik[uredi kôd]

Zdravo. Podsjetio bih te da si prije izvjesnog vremena rekao, možda bolje da te parafraziram, "čekam da se slegne prašina pa ću da razgovaram s birokratima". S obzirom da je prošlo više od mjesec dana, mislim da se prašina polako pretvorila u kamen :) Moje skromno mišljenje je da je u pitanju bio krajnje fašistički čin netrpeljivosti koji ne može imati nikakvo opravdanje i koji baca debelu sijenku na rad wikipedije na hrvatskom jeziku. Pozdrav. Дарко Максимовић (razgovor). 02:52, 19. siječanj 2009.

Moja jedina greška je očigledno što sam se prevario kad sam procijenio da si ti, ili bilo koji drugi admin ovdje, nešto drugačiji od Suradnika13. Ja nigdje nisam vrijeđao wikipediju na hrvatskom jeziku, nego sam čin Suradnika13 ocijenio kao fašistički i stojim iza toga. Nakon sasvim normalnog razgovora s moje strane, bez ijedne uvrede niti znaka uskličnika itd. bio sam blokiran samo zato što imam ćirilični potpis i napisao sam članak o Kosovu. Kad sam se žalio na Commons-u, opet nisam govorio o wikipediji na hrvatskom jeziku, nego o suradniku13 i administratorima ovdje koji se nisu udostojili ni da mi odgovore na molbu da razmotre potez Suradnika13. Očito je samo da se svi ovdje držite međusobno, jer ko zna, možda tebi sutra zatreba da ti Suradnik13 progleda kroz prste. Moj čin nije zaslužio blokiranje uopšte, a kamoli beskonačni blok ili blok na godinu dana. To će svaki (normalan) korisnik wikipedije, a kamoli objektivan administrator, potvrditi. Ovdje, očigledno, takvih nema. Vama na čast. Takvom politikom napravit ćete hrvatski naci-žurnal umjesto wikipedije, ako to već niste učinili. Želim vam sreću u osvješćivanju, trebat će vam. --82.117.192.154 16:28, 19. siječanj 2009. (CET)

Prijedlog za iznalaženje izlaza (2)[uredi kôd]

S obzirom da sam pronašao tvoje ime na glasovanju o povjerenju Daliboru, slobodan sam te zamoliti da glasuješ o mojem prijedlogu o rješavanju problema u kafiću: Prijedlog za iznalaženje izlaza (2). --Ante Perkovic (razgovor) 12:31, 23. siječanj 2009. (CET)

Bok Dtom. Izmjene što ih je napravio Investigadore treba sve micat, hrvatski mu je jako kopš ,a umjesto nekih naših riječi upisuje španjolske nazive islično . Njegove izmjene možeš nazvat samo vandlizmima. malo to prouči. --Zeljko (razgovor) 12:32, 24. siječanj 2009. (CET)

Sve članke gdje je bio izvandalizirao je, Pogledaj Hrvati u Čileu, uopče njegovu povijest izmjena i kakve riječi koristi, --Zeljko (razgovor) 12:41, 24. siječanj 2009. (CET)

Iza njega ostaju nesuvisli tekstovi. Boilje da piše na stranici za razgovor. napravio je gomilu štete --Zeljko (razgovor) 12:44, 24. siječanj 2009. (CET)

KK Bosna[uredi kôd]

Evo malo sam provjerio članak, i ispravio sam neke sitne greškice. Kacotˤ 12:48, 24. siječanj 2009. (CET

Zahvala[uredi kôd]

Netko mi je poželio sretan rođendan, i sve nekako mislim da se na ovoj stranici za razgovor želim zahvaliti...Face-wink.svg, hvala od srca Dtom...--Luna 11:33, 25. siječanj 2009. (CET)

Pogreška![uredi kôd]

Pozdrav, radiš pogrešku jer unosiš fotografiju pod rubriku Ukrajina koja nema veze s Doneckom .. Bolje to vrati na staro jer ja se trudim napraviti tu stranicu bez pogreški, a uporno se ponavljaju pogreške!

Sorry, skužio sam u čemu je riječ .. Ako možeš, pomozi, ako ne - sve OK, pozdrav!

Naselja[uredi kôd]

Malo sam im zamijeno koordinate,a pišem ih zato da imaju svoju stranicu,pa nek' netko dalje nastavi.(stavio sam znak {Mrva-naselje BiH})

Pozdrav!!!! F. Pavkovic 26.siječanj 2009. 16:09

Članak Berislav Nikpalj[uredi kôd]

Dobar dan! Hvala za početak uređivanja teksta. Molim Te pogledaj je li sada bolje, neke stvari sam shvatila. Imam jos nekih ideja za članke i rado bih nastavila pisati za wikipediju. A i ovaj člank ću još poboljšati. Hvala, --Yumi (razgovor) 16:14, 26. siječanj 2009. (CET)

Dosadna[uredi kôd]

Znam da sam dosadna. Je li sada tekst OK? Tablice mi nisu na kraju trebale, ali sam ih savladala:)Samo sad to slobodno uredi da bude po pravilima. Inače tekst i bibliografija su moji, autorski, tako da ne trebate brinuti. Hvala. Puno, puno. --Yumi (razgovor) 20:38, 26. siječanj 2009. (CET)

Hvala[uredi kôd]

do buduće suradnje:)--Yumi (razgovor) 20:46, 26. siječanj 2009. (CET)

Nagrada[uredi kôd]

Hvala na mravu, ali kao što sam rekao Juri, više sam cvrčak nego mrav. --Mario Žamić (razgovor) 13:26, 28. siječanj 2009. (CET)

Avirex članak[uredi kôd]

Bok, ne znam kako sve ovo radi i da li mi je članak neutralno pisan, molim sugestije ako si voljan pomoći. u suštini članak je gotov i htio bi da ostane sadržajno takav. nadam se da ne izgleda kao reklama jer tako piše iznad članka?! osim toga htio bih uploadati sliku sa logom avirexa da bude iznad generalija kompanije, možeš li to ti napraviti umjesto mene?

hvala Erik — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Flyingtigersite (razgovordoprinosi)

pozdrav, imam mali problemčić. ne mogu se spojiti na irc, kaže mi da sam baniran (???) znaš možda u čemu je problem? --zhile 20:16, 28. siječanj 2009. (CET)

molim te objavi slike u članku Avirex[uredi kôd]

Bok imam 4-5 fotografija preuzetih sa interneta koje bih objavio u članku Avirex. pošto nemam te ovlasti moželip mi ti učiniti tu uslugicu, ako je moguće? hvala ti na odgovoru--Flyingtigersite (razgovor) 12:59, 30. siječanj 2009. (CET)

Zavjetni kovčeg[uredi kôd]

To je moj student. Mislim da će popraviti tekst na kraju. Dat ću mu još neke upute.--Donatus (razgovor) 16:22, 30. siječanj 2009. (CET)

e svaka cast, brz si ko siba :)— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Cicija (razgovordoprinosi)