Razlika između inačica stranice »Popis epizoda serije Živi mrtvaci«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m (Tomandandy je premjestio stranicu Popis epizoda Živih mrtvaca na Popis epizoda serije Živi mrtvaci)
|Datum= 23. listopada, 2011.
|BojaLinije= DAA520
|KratkiSadržaj= U retrospekciji prije apokalipse, Shane kaže Lori da je Rick ranjen u cestovnoj pucnjavi, a Lori to kaže Carlu. U sadašnjosti, Carla slučajno pogodi lovac zvan Otis. Otis uputi Ricka, Shanea i Carla u dom Hershela Greenea koji uspijeva izvaditi jedan od šest komadića metka. Jedna od Hershelovih kćeri, Maggie, je poslana u potragu za Sophiom, te se vrati s Lori. Rick da krv Carlu, dok Otis i Shane krenu prema nekadašnjoj stanici FEMA-e (Federalna agencija za interventni menadžment) u školi preplavljenoj hodačima da skupe hitno potrebne medicinske zalihe. Dale i T-Dog čekaju u RV-u; Dale se boji da je T-Dog možda pokupio zarazu zbog nanešene ozljede, stoga dvojica pođu tražiti [[antibiotik]]e. Shane i Otis pronađu nužne lijekove u stanici FEMA-e, ali su prisiljeni zabarikadirati se u ulazu škole jer ih okruže hodači.
}}
{{Popis epizoda
|Datum= 30. listopada, 2011.
|BojaLinije= DAA520
|KratkiSadržaj= Hershel kaže Ricku i Lori da će morati napraviti kirurški zahvat bez respiratora ako se Shane i Otis ne vrate uskoro sa medicinskim zalihama. Daryl i Andrea se vrate u šumu da bi potražili Sophiu, Daryl podijeli priču iz djetinjstva kada se on izgubio u šumi. Njih dvoje naiđu na zombija obješenog za drvo, koji se ubio prije nego što se pretvorio u hodača, ali su mu noge pojedene; Daryl ubije zombija, ali samo ako Andrea odgovori njegovom pitanju hoće li se ubiti ili nastaviti živjeti. Glenn i T-Dog stignu do doma Greeneovih, gdje se T-Dog izliječi, a Glenn i Maggie razgovaraju o sudbini. Lori razmišlja o tome da li će pustiti Carla da umre da bi se završila njegova patnja u ovakvom svijetu, dok Rick vjeruje da će živjeti u boljoj budućnosti. U međuvremenu, Shane i Otis se bore kako bi pobjegli iz škole, ali samo susreću hodače iza svakog ugla. Baš kada će im ponestati [[Streljivo|streljiva]], ozlijeđeni Shane onesposobi Otisa pucanjem u nogu, tako da on pobjegne od hodača. Shane tada krene uzeti zalihe od Otisa i gleda ga kako ga hodači rastrgavaju. Shane se vrati u Greeneov dom sa zalihama baš na vrijeme za Carlovu operaciju. Shane dovodi sve u zabludu govoreći kako je Otis umro i obrije si glavu, oboje kao znak da je potpuno promijenio svoj način razmišljanja i da eliminira jednu stvar (svoju kosu) za koju ga je Otis držao kada je došao presudni trenutak.
}}
{{Popis epizoda
|Datum= 6. studenog, 2011.
|BojaLinije= DAA520
|KratkiSadržaj= Dale, Daryl, Andrea i Carol stignu u dom Greeneovih i postave kamp dok se Carl oporavlja. Otkad je Shane još uvijek ozlijeđen, a Rick je slab zbog gubitka krvi, Daryl odluči sam potražiti Sophiu. Ne uspije ju pronaći, nego umjesto ubere ružu [[Rosa laevigata|Cherokee]] (simbol [[Američki Indijanci|američkih starosjedioca]] kao znak za suze majke na [[Staza suza|Stazi suza]]) i da joj Carol. Hershel povede Ricka na obilazak i reče mu da bi trebali otići s imanja kada se Sophiju pronađe i kada se Carl oporavi. Rick preklinje Hershela da ponovo razmotri, Hershel kaže da mogu ostati ako će poštovati pravila. Dok Dale i T-Dog prikupljaju vodu iz obližnjeg bunara, primijete da je hodač unutra dolje. Otkad ga ne mogu ubiti, jer tako bi mogli kontaminirati vodu, odluče iskoristiti Glenna za mamca da uhvate hodača u zamku, tako da ga mogu maknuti iz bunara. Uspijevaju staviti uže i povući hodača, ali baš kada ga izvuku iz bunara, noge i unutranji organi se otkinu i padnu nazad u bunar, čime se potpuno voda zarazi. T-Dog onda ubije debelog hodača. Glenn nađe ispit za trudnoću kojeg Lori zahtjeva, kasnije ga iskoristi i shvati da je trudna.
}}
{{Popis epizoda
1.297

uređivanja

Navigacijski izbornik