Suradnik:Arnel: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
mNema sažetka uređivanja
Nema sažetka uređivanja
Redak 4: Redak 4:
{{SuradnikKraj}}
{{SuradnikKraj}}
{{clear}}
{{clear}}
Ja sam Arnel, većinom sam aktivan na bs.wiki, ali ponekad navratim i ovdje :). Na Wikipediji sam od 26. 7. 2017. (tad je napravljen moj stari račun, prije 3 godine). Trenutno živim u Sloveniji, imam 15 godina i idem u 1. razred srednje škole. Sa Wikipedijom se bavim nekad u slobodno vrijeme. Volim geografiju, historiju i nogomet, a matematika mi nije jača strana :). Najviše doprinosim na području geografije, a ponekad pravim članke o videoigrama i nogometu.
Na Wikipediji sam od 26. 7. 2017. (tad je napravljen moj stari račun, prije 3 godine). Trenutno živim u Sloveniji, imam 15 godina i idem u 1. razred srednje škole. Sa Wikipedijom se bavim nekad u slobodno vrijeme. Volim geografiju, historiju i nogomet, a matematika mi nije jača strana :). Najviše doprinosim na području geografije, a ponekad pravim članke o videoigrama i nogometu.


== Nagrade ==
== Nagrade ==

Inačica od 2. travnja 2021. u 21:30

Arnel
Ovaj suradnik podupire
Wikiprojekt neutralnost.
Ovaj suradnik ima samoophođena prava na Wikipediji na hrvatskome jeziku. (potvrdi)

Na Wikipediji sam od 26. 7. 2017. (tad je napravljen moj stari račun, prije 3 godine). Trenutno živim u Sloveniji, imam 15 godina i idem u 1. razred srednje škole. Sa Wikipedijom se bavim nekad u slobodno vrijeme. Volim geografiju, historiju i nogomet, a matematika mi nije jača strana :). Najviše doprinosim na području geografije, a ponekad pravim članke o videoigrama i nogometu.

Nagrade

Za aktivnost!
Nagrada za Discord 
Dodijelio:
Koreanovsky
Za sav trud uložen u članke o BiH!
Nagrada za doprinose o Bosni i Hercegovini
Dodijelio:
Koreanovsky
{{{1}}}
Mjesto za nagradu
Dodijelit će:
Nepoznat
{{{1}}}
Mjesto za nagradu
Dodijelit će:
Nepoznat