Razgovor sa suradnikom:Arnel

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Arnel6-2, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Arnel6-2") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Vhorvat (razgovor) 03:30, 30. travnja 2020. (CEST)

re:slike[uredi]

Na commonsima.--Man_Usk recider 22:19, 8. srpnja 2020. (CEST)

Osobni napadi[uredi]

Bok Arnele, u ophodnji sam vidio da si Speedyu ostavio slijedeću poruku: [1]. Vjerujem da si dobro mislio, i sviđa mi se kako cijeniš rad suradnika Croxyza, ali molim te budeš pažljiviji s takvim izjavama. Ako suradnik prekrši neko pravilo, admini imaju pravo upozoriti suradnika sa žutim kartonom. I ja sam ovaj tjedan čak dobio dva.

Za više vidi: Wikipedija:Bez osobnih napada.

Lijepo te pozdravljam, 𝐊𝐨𝐫𝐞𝐚𝐧𝐨𝐯𝐬𝐤𝐲 (razgovor) 22:19, 8. srpnja 2020. (CEST)

Hvala Koreanovsky, ali zaista ne razumijem čemu žuti kartoni kad se sve može riješiti normalnom raspravom. --Arnel6-2 (razgovor) 22:22, 8. srpnja 2020. (CEST)

Upotreba stranica za razgovor sa suradnicima[uredi]

Information.svg
Dragi suradniče Arnel6-2, druge suradnike poštujemo tako što im odgovaramo na njihovoj stranici za razgovor. Na taj način sugovornik će dobiti obavijest o novoj poruci. Kako bi komunikacija između suradnika bila što uspješnija, molimo proučite kako održavati razgovor među suradnicima. Hvala na razumijevanju i na kontinuiranoj suradnji. Molimo Vas, uvažite ovu preporuku. Prisrčno pozdravljeni, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22,44; 8. srpnja 2020. (SEV)

Neprimjeren odnos[uredi]

Poštovani, ovo nije prikladan način komunikacije s drugim suradnicima.

Nažalost vidim da to nije slučajno, naime ovo je jasan pokazatelj nepoznavanja realnosti ovoga projekta.

Da je sve moguće riješiti razgovorom, ne bi predložak crveni karton nastao tri godine nakon nastanka projekta, u travnju 2006.‎, istovremeno kad i predložak žuti karton, a 2020. godine i predložak polovica žutoga kartona.

Suradnici su naime često rezistentni na argumente, ili ne čitaju što im drugi pišu, ili ako i pročitaju, ne mare za točnost ili istinitost argumenata drugih ljudi.

U takvim su situacijama kartoni korisno vizualno pomagalo, jer do mozga svih suradnika dolaze crvene i žute boje, za razliku od argumenata. To je koristan psihološki trik.

Kako ste ovdje punih 20 uređivanja, ne ću ovdje staviti žuti, za test da se vidi možete li shvatiti napisano. Ako se pokaže potrebnim, onda će i ovdje doći kartoni u bojama. Svako Vam dobro želim! SpeedyGonsales 19:53, 9. srpnja 2020. (CEST)

Poštovani, cilj gornje upute nije da vas uzruja, nego da Vas uputi da je Vaše uređivanje koje sam gore naveo kršenje smjernice Wikipedija:Wikibonton, ako već nije kršenje nekoga od pravila, tipa Wikipedija:Bez osobnih napada ili Wikipedija:Maltretiranje. Trudim se biti jasan i blag prema onima koji ovdje nisu dugo ili nemaju velik broj uređivanja. SpeedyGonsales 20:57, 9. srpnja 2020. (CEST)
Poštovani, imate pravo na mišljenje, ali nemate pravo gnjaviti druge suradnike koji misle drugačije. Kako ne bi ovdje doletio neki od kartona koji Vas očito jako smetaju, primijenio sam rješenje koje najmanje boli. Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 21:12, 9. srpnja 2020. (CEST)

Test[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici NK Dinamo Donja Mahala uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Mateo K 01 (razgovor) 23:24, 29. srpnja 2020. (CEST)

Što si htio ovim reći[uredi]

[2]. Kubura (razgovor) 23:51, 28. rujna 2020. (CEST)

Wiki tečajevi u LGBT Centru Split[uredi]

Arnel, ovo [[3]] već ide polako u osobni napad. Pripazi malo sa takvim stvarima.--Mark7747 (razgovor) 13:52, 3. listopada 2020. (CEST)

OK ;-) (tema je vruća - stoga). Pozdrav --Mark7747 (razgovor) 14:01, 3. listopada 2020. (CEST)

1. kolovoza u Domovinskom ratu‎[uredi]

Arnel, po čemu je ovo [4] pristrano? --Mark7747 (razgovor) 11:37, 6. listopada 2020. (CEST)

Vjerojatno misliš čitaj (ne gledaj). Rat nije tenis ili ping-pong. Puna 2 sata neprekidnog bombardiranja, uništavanja ljudskih života i imovine je svaka sekunda previše. --Mark7747 (razgovor) 11:41, 6. listopada 2020. (CEST)
Arnel, kani se ćoravog posla i ostavi te stvari adminima da odluče.--Mark7747 (razgovor) 12:14, 6. listopada 2020. (CEST)

Vandalizam[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 12:12, 6. listopada 2020. (CEST)

Pogledaj ti prvo uvodni tečaj i pravilan stil pisanja na Wikipediji pa mi onda stavljaj ovo na SZR --Arnel (razgovor) 12:16, 6. listopada 2020. (CEST)
Opet vrijeđanje suradnika Arnel. Ovo ti je zadnja opomena! --Mark7747 (razgovor) 12:19, 6. listopada 2020. (CEST)
A ko si ti da me opominješ? --Arnel (razgovor) 12:20, 6. listopada 2020. (CEST)

Napadi1[uredi]

Information.svgDobro došli na Wikipediju! Iako su svi koji pridonose stvaranju ove enciklopedije dobrodošli, želimo Vas podsjetiti da osobni napadi na druge suradnike nisu dopušteni. Molimo vas da sve primjedbe uputite na stranicama za razgovor o člancima, a ne na stranicama za razgovor sa suradnicima. Pogledajte ponovo stranicu dobrodošlice da biste saznali više o tome kako doprinositi Wikipediji. Hvala!--Mark7747 (razgovor) 12:30, 6. listopada 2020. (CEST)

Vandalizam2[uredi]

Nuvola apps important.png Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju.--Mark7747 (razgovor) 13:05, 6. listopada 2020. (CEST)

Blokiran si...[uredi]

...zbog osobnih napada na Marka 7747. Rečenice poput "Tko si ti da me opominješ?" su apsolutno neprihvatljive. Ako te netko upozori na ono što radiš, staneš i argumentirano raspraviš s njime kao čovjek - o članku, a ne o njemu. Budi sretan da je na samo tri dana, još jedan propust poput ovoga, ili onoga u Kafiću nekidan, i bit će puno puno duže. --Ivi104 (razgovor) 13:36, 6. listopada 2020. (CEST)

Vandalizam 3[uredi]

Stop hand nuvola.svg Ovo vam je posljednje upozorenje! Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. Hvala na razumijevanju.--Mark7747 (razgovor) 17:52, 9. listopada 2020. (CEST)

R. Odgovor[uredi]

Interveniraju misliš vjerojatno. Ne intervenišu. --Mark7747 (razgovor) 18:05, 9. listopada 2020. (CEST)

Vandalizam![uredi]

Stop hand nuvola.svg Ovo vam je posljednje upozorenje! Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. Hvala na razumijevanju.--Mark7747 (razgovor) 21:01, 9. listopada 2020. (CEST)

Mark7747, sad baš gledam, Arnelove izmjene mi se ne čine kao "vandalizam". Koliko vidim s time se i slažu Koreanovsky i Neptune.--Croxyz (razgovor) 21:11, 9. listopada 2020. (CEST)

Napadi2[uredi]

Puppeter template.svg Prijavljeni ili neprijavljeni suradnici koji neargumentirano napadaju druge suradnike blokiraju se zbog kršenja pravila Wikipedije i nepoštivanja civilizacijskih normi.

Ako uočite netočnosti u nekom članku, postupak je sljedeći:

Svaki postupak koji odstupa od gornjeg ne doprinosi boljitku Wikipedije, te Vas molimo poštujte civilizacijske norme i komunicirajte pristojno s drugim suradnicima!

--Mark7747 (razgovor) 20:43, 11. listopada 2020. (CEST)

13. listopada[uredi]

Arnel, daj molim te ovo [5] ostavi. To je čisti sport i nema veze sa politikom. Luka Kaliterna je doista legenda. (za nas na hr.wiki). Thx --Mark7747 (razgovor) 15:56, 12. listopada 2020. (CEST)

[6] - svako dobro --Mark7747 (razgovor) 16:57, 12. listopada 2020. (CEST)