Razgovor:Život

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Život.
Rad na člancima
Pismohrane:

Članak je izbrisan zbog premalo teksta. Tekst će stajati ovdje dok se ne napiše nešto više:

Život proživljavaju živa bića-životinje,biljke i ljudi.To je rađanje,kretanje,hranjenje,spavanje,odrastanje,parenje,starost i umiranje.


Evo ga opet, ali opet ispod nivoa:

Život je biološki pojam koji označava razdoblje od rođenja neke biljke,životinje ili čovjeka do njihove smrti. Redoslijed ide ovako: rođenje, djetinstvo, pubertet, mladenaštvo, starenje, pa smrt. Životinje koje najviše žive su kornjače. Životinje i biljke su vazda na istom nivou,dok čovjek živi sve duže zahvaljujući novijoj medicini.

--Tycho Brahe 02:11, 20. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]


Život nije samo biološki pojam, nego i filozofski i religijski i tko zna kakav još, zato se ne može jednostavno preusmjeravati s pojma živa biča, na pojam život. Ovaj članak treba dopuniti, a »Živa bića« ponovno napisati. Zasad »Živa bića« idu na brisanje. Ovo posljednji put objašnjavam, a nakon toga ću ili zaštititi stranicu, ili blokirati suradnika.--Donatus 16:29, 22. studeni 2006. (CET)

Jolo,[uredi kôd]

iskreno, dojadilo mi je (pored drugih suradnika, ali su valjda oni tolerantniji od mene) ići za tobom i pokušavati dopuniti i dovršiti tvoje otvorene stranice u naporu da od toga nečega na kraju ispadne nešto manje-više prihvatljivo. Meni je zbilja dosta, i ako ovo ne dovršiš kako dostoji wikipediji, predlažem adminima da ovo bez imalo milosti i daljnje rasprave izbrišu. Uzgred, isto ću predložiti i za sve tvoje buduće članke ako budu ovog profila. Shvati već jednom, da NEMAŠ PRAVO otvarati stranice, a drugima ostavljati da ih dovršavaju. Branka France 14:22, 23. studeni 2006. (CET)