Razgovor:Ana Politkovskaja

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Ana Politkovskaja.
Rad na člancima
Pismohrane:

Možda se pitate zašto na ovoj stranici nema slike. To je zato što su mi administratori maknuli onu koju sam postavio i postavili neku u kojoj je žena uhvaćena usred riječi ili s nekakvim zalogajem u ustima. Politkovskaja je bila lijepa žena i nije mi jasno zašto bi je predstavljala ta slika pa sam je maknuo. Nije mi jasno ni kako to da su najedanput zaštićene sve njezine slike kad su ih tisuće prosvjednika nosile i pokazivale, palile svijeće uz njih i odavale joj počast. Možda se zato policija oborila na njih u Nazranu u Ingušetiji, pa da, jer su nosili slike na koje nisu imali autorska prava. Vidim da su kolege Bosanci prekopirali moj članak, zajedno s nedostatkom slike, a Politkovsku su preveli u Politikovsku, valjda zato što se bavila politikom. Zapravo se uopće nije bavila politikom nego činjenicom da se zatire sve što je čečensko i da će taj narod nestati, kao i time da se beslanska tragedija mogla spriječiti (o tome sam također pisao, ali mi je sve uklonjeno s Wikipedije). Čudno kako se namnožilo jezika koji se bave Politkovskom otkad je ubijena, a kad sam postavio njezin članak (dok je još bila živa i vrlo aktivna), jedva je osim engleskog i ruskog bilo još kojeg i nikoga nije smetala fotografija koju sam postavio. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Houjhnhnm (razgovordoprinosi)

Dva su moguća objašnjenja:

  1. Admini rade svoj posao i brišu nepropisno postavljene slike, za razliku od npr. bs-admina
  2. Admini rade za KGB

--83.131.202.118 17:48, 23. listopada 2006. (CEST)[odgovori]

Hehe, neka, glavno da je sad slika tu, zahvaljujem i na komentaru, makar i nepotpisanom. Potpis: isti kao i gore.

Anna Politkovskaya to get her own song[uredi kôd]

Anna Politkovskaya to get her own song – Young Finnish artists considered it their civic duty to remember Anna Politkovskaya

“In the Beginning of a New Era” can be downloaded for radio and personal computers at the website of the magazine Voima www.voima.fi. The song will be released as a single later this week. Additionally the group will prepare a video, which will be available at YouTube.

“In the Beginning of a New Era – A Song for Anna Politkovskaya”, written by Kerkko Koskinen, was played for the first time on YleX on Friday 20.10.2006 at 8.20 AM. Other radio stations started playing the song at 8.25 AM. Finnish radios played the song all day as a wellcoming song for President of the Russian Federation, Mr Vladimir Putin, who arrived in Lahti for dinner on Friday 20.10.2006, invited by prime minister and butler Matti Vanhanen.