Razgovor:Berberi

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Berberi.
Rad na člancima

Berberi nisu etnička grupa nego kolektivni naziv, odnosno grana Hamita... ne moraš prevađati sveku en-glupost sa egleskog wikija. --Zeljko 17:56, 23. srpnja 2006. (CEST)

I izbacuj ono što ne pripada ovim novim latino-američkim nacijama, zato što se one posebno vode i posebno popisuju, a Haićanima i drugima stranicu preposti samo njima. Ne treba političkih igara u etnografiji --Zeljko 18:01, 23. srpnja 2006. (CEST)

nemojte da se parazitki prebacuju sa drugih wikija tuđi radovi loše kvalitete i pravi skladište otpada na na našoj wikipediji. Zašto to rade: zato što su gotovani i žive od tuđe muke. -Bio tekst loš ili dobar njih ne zanima nego sebi skupljaju bodove a da se ne uznoje. Htjeli su valjda sve prebaciti, a tamo ima koječega. Puno vas sve pozdravljam. --Zeljko 03:36, 25. srpnja 2006. (CEST)

Berberi zaslužuju barem 3 stranice da bi se opisao njihov život toliko različit od našega... Znači treba pisati... Svi podaci u članku bili su krivi... i kada se stranica napravi, bit će na ime švercera, a njegov doprinos, velika 0. Konačno se Ante može i zaključiti, da ne bi trebao stimulirati takvu rabotu, nego si trebao staviti bris... Ja ga ne bih predložio za bris da je u njemu išta valjalo.

  • Ovako možemo biti samo odlagalište za sve i svašta. --Zeljko 05:15, 25. srpnja 2006. (CEST)
Ja sam stavio kategorije po etničkim grupama i dodao par poveznica. --Ante Perkovic 19:11, 25. srpnja 2006. (CEST)

U odnosu na Hrvate, ova slika kao da bi prikazivala da živimo tek od Zagreba do Karlovca, ili da se USA prostiru od Njujorka do Velikih jezera, a ostatak. Treba je maknut jer je neadekvatna i sakata, znači dezinformativna, i kao da ju je napravio netko tko ih mrzi ili nema pojma o njima. Bereberi žive u cijelom saharskom području. --Zeljko 19:17, 26. studeni 2006. (CET)