Razgovor:Europsko prvenstvo u košarci – Grčka 1995.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Europsko prvenstvo u košarci – Grčka 1995..
Rad na člancima
Pismohrane:

'večer! Htio bih se konsultirat s uikipedijancima u vezi ovog članka. Naime, naveo sam da su Hrvati napustili podij nakon što su njima i Litavcima dodijeljene medalje jer nisu htjeli slušati himnu agresora na njihovu zemlju (što je i točno u oba smisla). E sad, suradnik BokicaK maskirao je to u himnu države s kojom su nedavno bili u ratu. Mislim da to nije isto. Mi s njima nismo bili u ratu. Oni su na nas vršili agresiju. Ako nisam u pravu, slobodno vratite.  Soljanac  22:30, 11. lipanj 2007. (CEST)

Postavljanjem predloška {{fact}} treba se obrazložiti njegovo postavljanje, a u ovom slučaju to nije učinjeno i tvoja promjena bila je opravdana. --Roberta F. 04:23, 12. lipanj 2007. (CEST)

Zar meni treba referenca kako bih napisao da je Srbija vršila agresiju na Hrvatsku. Svašta! Ovo sve više liči na srbijansku uikipediju.  Soljanac  11:27, 12. lipanj 2007. (CEST)

Možda nisam bila dovoljno jasna: BokicaK je postavio {{fact}}, a nije obrazložio zbog čega. --Roberta F. 11:31, 12. lipanj 2007. (CEST)

Ma ne pričam ja što je on postavio fact na rečenicu koju sam napisao da je suđenje išlo na ruku jugoslavenima. To je dobro što je napraavio i ja sam kasnije dodao izvor. On je zadnju rečenicu promijenio bez razloga.  Soljanac  11:46, 12. lipanj 2007. (CEST)

Gledao sam tu utakmicu i ne mogu se složiti da je bilo očito, jer sam gledao tu utakmicu (imam je na DVDu). A što se tiče agresije, već sam objasnio da je to provokativno. -- Bojan  Razgovor  08:10, 13. lipanj 2007. (CEST)

zavisi s koje strane gledaš na suđenje. A što se tiče ovog da je provokativno, onda možeš otići i na članak Domovinski rat i cenzurirat što ti ne paše. Hrvati su napustili podij baš zato: jer nisu htjeli slušat himnu države agresora! Čak su i Litavci htjeli napustiti podij, ali su se bojali kazne jer su prekinuli i utakmicu. Imam intervju sa Sabonisom o tome, samo ga moram naći. NHF Bokice, al što jest, jest!  Soljanac  08:20, 13. lipanj 2007. (CEST)

Mi ovde na sve moramo gledati sa neutralne tačke gledišta. Znam da su se Litvanci žalili, ali da je očito ne bih gurao ruku u vatru za to. -- Bojan  Razgovor  11:09, 13. lipanj 2007. (CEST)

Ja ću ovdje stavit točku na ovu raspravu. EVO: . boli me briga, piši šta hoćes, radi šta hoćeš, veličaj Veliku Srbiju i Radikale, cenzuriraj šta ti me paše... SVE! Ne bih se više kačio na to, nema pojma. Bye!  Soljanac  11:26, 13. lipanj 2007. (CEST)

Verovatno ćeš pružiti neki dokaz da sam velikosrbin? Jer ovo je osobni napad. -- Bojan  Razgovor  11:27, 13. lipanj 2007. (CEST)

Nije osobni napad nego vrlo suvisli komentar baziran na tvom povijesnom revizionizmu koji daje opravdanu sumnju da si simpatizer spomenutih agresora (sto moze i ne more biti istina, ja osobno ne znam). Covjek te cak nije ni eksplicitno optuzio da si velikosrbin nego ti je napisao "veličaj Veliku Srbiju i Radikale, cenzuriraj šta ti me paše". Molio bih te da ne budes "ugrozen" vise nego sto treba jer tvojim doprinosima samo produljujes ovu besmislenu raspravu.
Bokica, ako mislis ovdje mijenjati noviju povijest na nacin kako je zamisljaju oni kojima je mozak ispran memorandumom SANU-a i vijestima TV Beograd iz 1990-ih, bolje nemoj jer ljudi koji su prosli rat nisu bas blagonakloni prema krivotvorenju povijesti. Naravno, o konkretnim podacima se uvijek moze diskutirati, uz reference, ali o tome da je zadnji rat bio agresija Srbije, uopce nema niti moze biti spora, sto je, na kraju krajeva, i dokazano prije neki dan na sudjenju Mili Marticu.
Suradnika Soljanca bi zamolio da se na hvata na svaku rijec jer ni to ne vodi u dobrom smjeru. Nadam se da je ovim rasprava zavrsena. --Ante Perkovic 12:32, 13. lipanj 2007. (CEST)

Brisanje[uredi kôd]

Super, obrisali ste moj komentar, i hvala vam na tome! Ne bi bilo realno da ovde stoji bilo sta sto se ne uklapa u vas romantizam, a kamo li nesto sto govori bilo sta, a da nije najnegativnije moguce o Srbiji i Srbima. Pa da ponovim, SR Jugoslavija nije osvojila samo zlato 1995, vec je posle toga sve do 2002. svake godine uzimala medalje na svim takmicenjima (osim 2000.), pa je malo cudno zasto su im suci uvek pomagali. Mrzi me da ponovo kucam ono od proslog puta, jer cete i onako to da izbrisete. Heheh, kada imate bilo kakav argument, vi to sa ponosom iznosite, a kada nemate, vi jednostavno obriste tekst, ako, ako... :) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 91.143.217.107 (razgovordoprinosi)

Dobrodošli na wikipediju! Drago mi je da ste zainteresirani za temu. No, skrećem pažnju da su stranice za razgovor namijenjene raspravi vezanoj uz članak, a ne za opću raspravu u toj temi tog članka. Hvala na razumijevanju.

--Pancho W. Villa (razgovor) 11:52, 18. srpanj 2008. (CEST)


Sve je točno! Suci su im pomogli da pobjede, a posebno Đorđeviću što je pogodio 9 trica, i dao 41 poen. A pomogli su i Dailoviću što je zakucao preko Sabonisa. --79.175.122.106 13:23, 24. rujna 2013. (CEST)[odgovori]