Razgovor:Europsko prvenstvo u vaterpolu – Beograd 2006.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Europsko prvenstvo u vaterpolu – Beograd 2006..
Rad na člancima
Pismohrane:

U trenucima održavanja prvenstva nastupila je reprezentacija Srbije, sa igračima iz Srbije, pod srpskom zastavom (zastavom Srbije), igrači su pevali himnu Srbije (Nije bilo igrača iz Crne Gore, država se več podelila), prema tome ovo što ovde stoji nije tačno. Molim da to popravite, ja sampokušao nešto, ali sam odustao, da ne pokvarim članak, a i u strahu da ne vratite na staro i mene banujete (po starom običaju). (Proverite snimke, zvanične izveštaje, članke iz novina...i videćete i sami).

Riješeno Riješeno, a mogao si i sam, pa ne bi optuživao za "bananje", ovako na slijepo!--Jure Grm, 4. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedesete u 12:55.

Hvala :) Ma pokusao sam i sam...ali kad sam pogledao kako bi izgledalo, video sam da nije dobro... a sto se tice "bananja" govorim iz iskustva :) vise puta se desilo da prepravim neki clanak (gde je ocigledno da je pogresan) na hrvatskoj wiki...i da bude vraceno na staro, a da mene blokiraju...ili ako ostavim neki komentar ili predlog...nikad se ne usvoji, sada sam zaista prijatno iznenadjen :) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.216.87.187 (razgovordoprinosi) 23:46, 4. ožujka 2010.