Razgovor:Gospodarstvo Bocvane

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Gospodarstvo Bocvane.
Rad na člancima
Pismohrane:

Vidim da autor ove stranice zadržava monopol nad njom i smatra da se u sve najbolje razumije i da nitko nema pojma o ničemu.

Rudarstvo nije poezija i zahtjeva vlastiti rječnik. Iz tog razloga sam ubacio neke poveznice da tekst bude bolji i jasniji, jer u tekstu ima nekih nespretnih i nedorečenih formi kada se govori o rudarstvu i prirodnim resursima [a nisam želio ništa brisati i ispravljati, za razliku od Autora koji je brže bolje obrisao brzinom svjetlosti sve moje poveznice .)

Možda sam pretjerao sa brojem poveznica na rudnik (ja sam brojao 5 puta) ali to ne znači da ih je trebalo sve obrisati. Autor u ovom članku sudi prema svojim mjerilima ˇNekoliko stotina putaˇ-dobro da nije rekao nekoliko milijardi puta na kvadrat.

Ja preporučujem autoru ovog članka da sam obriše sve što se tiče rudarstva jer mu to očito smeta, pa ni poveznice rudnik, mineralne sirovine i rude neće biti potrebne.

Ako je nešto obrisano to ne znači da to ne postoji. Ovi gore navedeni članci su napisani sa namjerom da služe za detaljnije objašnjavanje navedenih pojmova a ne da budu sami sebi svrhom.

Sretno! --Gorski Lav 22:05, 13. veljača 2008. (CET)