Razgovor:Haustor

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Haustor.
Rad na člancima
Pismohrane:

Napomena: točno je da je na albumu "Tajni grad" različito miksana stvar "Uzalud pitaš", osim što je drugačije miksana na kazeti, ne sadrži dodatak predrefrenu prateći stih "Pogledaj kakvo vrijeme se sprema...", smatram da je miks s kazete bolji nego s vinila.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.164.156.23 (razgovordoprinosi) 21:44, 25. kolovoza 2010.

Primjedba[uredi kôd]

Članak obiluje ličnim vrjednosnim prosudbama o članovima grupe i kvalitetu njihovog doprinosa radu grupe. Pored toga što su neprimjerene, takve prosudbe, koje su mahom uperene protiv Darka Rundeka, su i objektivno netačne. Ismijavati se sa njegovom poezijom kao "Corto-Maltese rockom iz čije kolotečine se nikada nije izvukao" je ne samo neprimjereno, već je, s obzirom na njegovo mjesto na muzičkoj sceni regije, i idiotski glupo.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Antipa.savle (razgovordoprinosi)

sugestija, urednicima[uredi kôd]

Pozdrav

budite ljubazni pa ispravite link koji pri spominjaju grupe RainDogs, upučuje na književnika-publicistu-glazbenika Antu Perkovića. Naime, gitarista i osnivač te grupe se zove Ante Perković, ali nije ovaj prvo pomenuti. Gospoda su samo imeno-prezimenjaci.

Hvala

Srđan Sacher www.samuelsacher.org