Razgovor:Klizalište Zibel

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Klizalište Zibel.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ledena dvorana “Zibel” sastoji se od: natkrivenog klizališta s tribinama, dvorane za stolni tenis i plesne dvorane . Objekt okuplja veliki broj djece, mladih i odraslih koji svoje aktivnosti realiziraju kroz Stolnoteniski klub, Plesni klub „Siscia“, Plesni klub „Top step“, KUD „Ivan Goran Kovačić“, Hokejaški klub, školu klizanja i rekreacijsko klizanje. Ledena dvorana “Zibel” omiljeno je okupljalište sve većeg broja Siščana. Klizanje, omiljena zimska aktivnost razlog je što sve veći broj ljudi iščekuje novu sezonu, ali i program Disca na ledu. Tradicija klizanja u Sisku dulja je od 80 godina, a već je tradicija postala i Škola klizanja predškolske djece. Rezultat je to dobre suradnje ŠRC-a Sisak, dječjih vrtića, ali i Grada Siska. Svake godine svoje prve klizačke korake napravi oko 250 malih klizača. U 2014. godine zbog velike zainteresiranosti, realizirali smo Školu klizanja za odrasle i školarce što se pokazalo kao super stvar.

Radno vrijeme Ledene dvorane Zibel za klizanje građanstva je: Ponedjeljak, Srijeda, Petak od 15:00 do 17:00 sati Utorak, Četvrtak od 17:00 do 18:45 sati Subota od 19:00 do 21:00 sati, a disko na ledu je od 21:15 do 23:00 sati Nedelja od 18:00 do 20:00 sati

Ledena dvorana “Zibel” idealan je odabir za organiziranje raznih manifestacija u koju stane 4000 ljudi. Možemo se pohvaliti da je KHL Medveščak odigrao 2018. godine pet utakmica EBEL lige u Ledenoj dvorani Zibel. Isto tako krajem listopada iste godine održan je koncert Hladnog piva koji je bio zapravo i prvi koncert u Ledenoj dvorani Zibel. Osim za manifestacije i utakmice Ledena dvorana Zibel služi i mnogim poznatim svjetskim sklizačima i hokejaškim ekipama da se pripremaju za razna natjecanja.

Link: https://src-sisak.hr/nasi-centri/rc-zibel/