Razgovor:Mirko Daniel Bogdanić

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Mirko Daniel Bogdanić.
Rad na člancima
Pismohrane:

Copyright[uredi kôd]

Doprinos suradnika 193.198.130.81 od 20:08, 9. studenog 2005. je prebačen ovdje. Prepisan je sa stranice http://www.danijel.info/astronomija/bogdanic.html. Ako suradnik nema dozvolu za prepis sa dotične stranice obrisati doprinos.

Andrej Šalov 20:31, 9. studenog 2005. (CET)

Ne znam jesam li vec nešto odgovorila u vezi M.D. Bogdanića, a ako nisam članak je u potpunosti moj i nema veze sa danijelom. Nalazi se u mojoj knjizi Astronomijski vremeplov, Crtice iz prošlosti hrvatskoga zvjezdoznanstva, HKD Sv. Jeronima, Zagreb 2002. No, kako nije dobro sređen jer tek moram peoučiti pravila sređivanja i poveznica, a sada nemam vremena, možda je bolje da se ne vrati na wikipediju. Drago mi je jako što postoje vrijedni motrioci i čuvari. Lijepi pozdrav Tatjana Kren


Članak NIJE PREPISAN sa moje stranice! Na Danijel.info se nalazi tekst o Mirku Danielu Bogdaniću koji ima samo nekih sličnosti sa tekstom koji je napisala gospođa Tatjana Kren! Gospođu Tatjanu Kren osobno poznajem kao i njezinog supruga Gustava Kren, s kojime sam surađivao niz godina i izuzetno ih cijenim, kao i njihove radove u popularizaciji astronomije u Hrvatskoj. U slučaju da je nešto i preuzeto sa Danijel.info meni ne predstavlja nikakav problem, baš naprotiv, to bi značilo da sam napisao nešto što zaista ima svoju vrijednost i vrijedno je toga. Uostalom, potpuno sam uvjeren, da je gospođi Tatjani Kren trebalo nešto sa mojih stranica, ona bi me kontaktirala u vezi toga, a ne bi "preuzimala" kako je tu sugerirano. Dakle, tekst i izvor nije sporan. Što se tiče Mirka Daniela Bogdanića i podataka o njemu i njegovim radovima, do njih je dosta teško i komplicirano doći tako da svaki podatak o tome puno vrijedi. Tekst gospođe Tatjane Kren veliki je prilog u tome pravcu i to moramo cijeniti.

Srdačan pozdrav svima!

Danijel Reponj

www.danijel.info