Razgovor:Predsjednici Izvršnog vijeća Sabora Socijalističke Republike Hrvatske

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Predsjednici Izvršnog vijeća Sabora Socijalističke Republike Hrvatske.
Rad na člancima
Pismohrane:

Mislim da bi se ova stranica mogla spojiti s ovom - Dodatak:Popis hrvatskih predsjednika Vlade. Ipak postoji svojevrstan kontinuitet vlasti. Možemo uzeti za primjer popis francuskih predsjednika vlade koji su popisani na jednoj stranici, uz naznačene podjele s obzirom na pojedino razdoblje francuskog državnog ustrojstva (kraljevina, carstvo, republika prva, druga...). Molim, ostavite svoje mišljenje vezano uz ovaj prijedlog. Walter9 (razgovor) 16:27, 17. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Može ostati i ovako--Ex13 (razgovor) 16:33, 17. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]
I meni bi bilo logično spojiti ovu stranicu s tom - Dodatak:Popis hrvatskih predsjednika Vlade. U prilog tomu ide činjenica da su se prvi demokratski izbori u Hrvatskoj 1990. godine dogodili u okviru ustava SR Hrvatske. Tek nakon ustroja nove vlade i Sabora je proglašena RH. Dužnosnici SR Hrvatske iz SKH su 1990. izvršili primopredaju vlasti svojim nasljednicima iz HDZ-a na posve legalan i uredjen način, tako da je očuvan kontinuitet i legitimitet vlasti.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 202.0.15.181 (razgovordoprinosi) 03:47, 17. listopada 2016.