Razgovor:Prljavo kazalište

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Prljavo kazalište.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ima li tko volje napraviti {{Prljavo kazalište}} po uzoru na {{Parni valjak}}? --Tycho Brahe 16:21, 20. travanj 2007. (CEST)

nedovrsen clanak?[uredi kôd]

nije mi baš jasno što je nedovršeno u ovom članku, mislim da taj predložak nije potreban više.--finding myself (razgovor) 12:54, 18. veljača 2009. (CET)

Ima li netko tko bi mogao pronaći i upisati u članak podatak o tome kada su Nino Hrastek i Zlatko Bebek otišli iz Prljavog kazališta? Ivanl, 28. 07. 2009.

netočne informacije[uredi kôd]

molim da se isprave najmanje dvije (a najvjerovatnije ih ima i više) netočne informacije. prva je ta da je na Trgu Republike 1989. godine bilo preko 250000 ljudi. ja stvarno ne znam tko je tu glupost provalio na internet, pa ju svi kopiraju. nemojmo biti glupi, u Arenu Zg stane 22000 ljudi, što znači da bi Trg Bana Jelačića po tim tvrdnjama trebao biti velik poput 10-ak Arena, a svi znamo kolko je to mali trg... druga je ta da se taj koncert spominja kao "Zabranjeni Koncert". Zabranjeni koncert je bio 1993. godine kad im nije dopušten koncert na Maksimiru (mislim zbog imena "Dinamo", il tak neš) i izdan je na kaseti u limitiranom izdanju. Koncert na Trgu Republike se zove "Voljenom gradu". i molim da se provjere informacije a ne da se svakakve gluposti pišu!