Razgovor:Propusna veza

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Propusna veza.
Rad na člancima
Pismohrane:

Molim suradnika koji je stavio ove predloške na članak, da malo pogledaju istoimene članke na drugim wikipedijama:-) pa da se tek iza toga javi za riječ:-) Uzgred, lijepo molim suradnika koji se javlja neprijavljen (!) i misli da ne znamo o kome je riječ, da uz primjedbe i predloži novo ime:-) Svi ćemo biti jako sretni, jer trenutno osim Francuza, još nitko nema ime za ovaj pojam, čak niti Njemci, inače poznati kao jezični čistunci:-)) Branka France 14:31, 23. studeni 2006. (CET)

Ajoooj, zaboravila sam zamoliti onog tko traži prijevod (jer ne razumije napisano) da se potrudi i sam ga napravi. Branka France 14:31, 23. studeni 2006. (CET)

Činjenica je da članku treba bolji naslov, zar ne? Predložak koji je postavljen motivira suradnike da ga smisle. Maknemo li predložak, kako će itko smisliti bolji naslov? --Tycho Brahe 13:56, 24. studeni 2006. (CET)

Primjedbu za bolji naslov mogu prihvatiti, iako znam da ja nisam osoba koja ga može "smisliti". Ali primjedbu za prijevod.....molim suradnike koji znaju bolje, da to i urade. Ja sam ovo prevela po svom najboljem znanju i saznanju, samo zato jer nitko tko to zna bolje od mene, to nije prije mene uradio! Lijepo molim suradnike koji znaju prijevode riječi koje sam koristila u članku a ne znam ih prevesti, da to urade umjesto mene. Branka France 14:22, 24. studeni 2006. (CET)