Razgovor:Računalni monitor

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Računalni monitor.
Rad na člancima


Možda je prikladnije "razlučivost" od "razlučivanje" ?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.201.152.54 (razgovordoprinosi) 17:18, 27. svibanj 2007.

  • Za divno čudo prilično se udomaćila domaća rijeć "zaslon", što je inače (a osobito u informatici) rijedak slučaj. Osim toga, spominje se i televizijski zaslon, pa promjena u "računalni monitor" možda i nije najsretnija. Bela 23:04, 14. ožujak 2008. (CET)

Ovaj članak uopće ne govori o zaslonu nego o računalnom monitoru, jer zaslon imaju i ostali uređaji. Članak bi trebalo preimenovati u Računalni monitor, a dio o televiziji prebaciti u novi članak, a razlučivost u članak o razlučivosti.

Ako ima netko nešto protiv toga neka sad kaže ili zauvijek šuti. Ima rok do sutra. --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 15:28, 8. studeni 2008. (CET)

E, sad imaš pod naslovom "Računalni monitor" temu koja se odnosi na sve vrste monitora, pa i podnaslov "televizijski zaslon". Tako korisnik koji traži nešto o televizijskom zaslonu to treba tražiti pod Računalni monitor. Genijalmo! Da je dio o rezoluciji prebačen u članak o razlučivosti, što bi ostalo od ovog članka? Bio bi stvarno "informativan". Bela (razgovor) 15:30, 8. lipanj 2009. (CEST)