Razgovor:Rezonantna frekvencija u električnim titrajnim krugovima

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Rezonantna frekvencija u električnim titrajnim krugovima.
Rad na člancima
Pismohrane:

Mislim da ovo nije dobar prijedlog. Stranica Rezonancija razmatra tematiku rezonancija općenito i informativno i smještena je u Kategoriju Fizika / Titranja i valovi. Stranica je samo početak teme iz područja fizike koju treba eventualno nadopuniti u svim područjima fizike o kojima govori ili se nadovezati na druge pojmove i stranice. Nasuprot tome, stranica Rezonantna frekvencija govori opširno i cjelovito, s odgovarajućom matematičkom podlogom o temi rezonantne frekvencije u električnim titrajnim krugovima, Kategorija: Elektrotehnika. Nadalje, ova stranica će se tematski nadovezati na niz postojećih i budućih stranica iz područja Elektrotehnike tako da smatram da je njezino stapanje s drugom stranicom neproduktivno i unazaditi će pregledno opisivanje pojmova i veličina iz područja Elektrotehnike.Dubravko1 (razgovor) 14:21, 28. studenog 2009. (CET))

Ok, predložio sam jer je tako obrađeno na engleskoj wikipediji ([1]) a i zbog toga što članak u zaglavlju definira pojam rezonancije. Ako smatrate da je ovako bolje ukloniti ću prijedlog. Ipak, molim da se onda napiše zaglavlje koje konkretno definira pojam rezonantne frekvencije (za rezonanciju postoji zaseban članak). Hvala, LukaKrstulović 16:55, 28. studenog 2009. (CET)