Razgovor:Victor Hugo

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Victor Hugo.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ovaj članak postaje predugačak. Trebat će razmišljati pomalo o izdvajanju dijelova članka.--Donatus 17:04, 5. veljača 2007. (CET)

MA ne mogu da vjerujem svojim očima, I OVO !

Ma dajte, razumijem drugi svjetski rat, Hitlera, ali ne HUGOA. Nijedna wiki enamn ništa izdovjeno, a naša mora, mi se kao i obično moramo isticati u nećemu. A drugi članci kao što su Lenjin, Staljin, i monge države, su duplo duže od jadnog Hugoa, a njeih se ne izdvaja, ne, nego se izdvaja da se meni zada muka jer je moj članak i jer su me svi uhvatili na zub. Molim još jendom lijepo nemojte filozofirati nego kratite one članke koji su nužno potrebni, a ne ove koji nisu. --89.172.117.118 22:39, 5. veljača 2007. (CET)

Ne filozofiraj ti. Ne izmišljam ti to ja, nego ti to piše svaki puta kad nešto ideš uređivati u članku. Ili ovo možda nisi primijetio:

Wikicitati »PAŽNJA: Ova stranica je dugačka 35 kilobajta; neki preglednici bi mogli imati problema pri uređivanju stranica koje se približavaju ili su duže od 32 kb. Molimo razmislite o rastavljanju stranice na manje odjeljke.«

Dakle, razmisli kako izdvojiti dijelove. Što se tiče starijih članka, doći će i oni na red. Sad pregledavam samo nove.--Donatus 07:14, 6. veljača 2007. (CET)

Novi su i Tunis i stanbul i oni su obioje 61 kb, prvo njih sredi a pusti one koji su MAAAAALO veći ejr ovo neće ići preko 40kb, a oni od preko 50 su hitniji. I mislim da se ovo uopće ne može izdvotijiti jer bi imali puno stubova, a ovaj članak bio bio osakaćen. --89.172.115.115 11:40, 6. veljača 2007. (CET)

Ako malo bolje pročitaš što sam ti napisao, vidjet ćeš da nisam rekao da ne smije biti duže od ovoga što je sada, ali prema tempu kojim pišeš, zaključio sam da bi mogao postati predugačak, pa sam te na to na vrijeme upozorio. Ti vidi. Za Drugi svjetski rat također ti je bilo dozvoljeno više od 32 kb (zapravo, duplo više). Drugo upozorenje, koje sada dodajem, jest to da ćeš morati ukloniti poveznice na pojedine članke na drugim Wikipedijama unutar teksta. Mislim tu ponajprije na povezncie na Hugoova djela na francuskoj Wikipediji.--Donatus 12:38, 6. veljača 2007. (CET)

Neće preko 45 siguran sam, mislim čak i 40, a smatram da to nije previše. A poveznice, zašto ne ? Možda netko zna franusko pa bolje da nešto ima nego da je bijelo. --89.172.120.168

Ja se malo kasno uključujem, ali nema veze . To što možda netko zna ili ne zna francuski nije uopće naš problem. Ovo je hr wiki, s poveznicama na druge stranice na hr wiki, a ako se nekome traže njegova djela na francuskom, ima iw među drugim jezicima pa nek lijepo traži. A ja ih sad idem maknuti --MayaSimFan 15:52, 20. ožujak 2007. (CET)