Razgovor:Zagrebački savski mostovi

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Zagrebački savski mostovi.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ok, slažem se da previše slika ne treba biti u članku, ali pobogu zašto nemože stajati galerija slika. U galeriji je bila po jedna fotografija svakog mosta. Ionako sam mislio proširiti članak s podnaslovima o svakom mostu. Da sam stavio slike s desne strane, tada se ne bi radilo o galeriji, ali bi članak bio nepregledan jer bi se razvukao. Uklanjanje galerije čini mi se nesvrsishodno. --Epp (razgovor) 14:43, 21. travanj 2008. (CEST)

Članak sam predložio za brisanje. Budući da u članak nesmijem staviti slike, onda nema potrebe ni za člankom. Hvala --Epp (razgovor) 15:17, 21. travanj 2008. (CEST)
Cijenim tvoje doprinose, ali molim te ne glumi princezu.
Ako mislis prosirit clanak sa podnaslovom o svakom mostu, mozes staviti slike. Galerije u principu ne preporucujemo, ali mozda bi mogli razmotrit neku opcu politiku, npr ogranicenje na 2 reda slika (8 slika). Ako imas idjeu, predlozi u kaficu. Ideja da se ne pretjeruje s galerijama je nastala zbog nakrcavanja raznoraznih galerija. Tvoja mozda i nije bila bas saka u oko, da budem iskren. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:34, 21. travanj 2008. (CEST)

Ok, dogovoreno neću glumit princezu, ako ti nećeš glumiti razbijača :) Pitanje je u kafiću --Epp (razgovor) 15:56, 21. travanj 2008. (CEST)

Nadopuna za tekst Most slobode[uredi kôd]

Brački kamen ugrađen u temelja Mosta slobode nije klesan za gradnju mosta, nego je u Zagreb dopremljen za izgradnju Crkve Krista Kralja u zagrebačkom naselju Trnje. Crkva se počela graditi 1925. u spomen 1000. godišnjice krunidbe kralja Tomislava, projektirao ju je Ivan Meštrović, piramidalnog je oblika s 33 stepenice. Posljednje Meštrovićevo djelo, reljef Krista Kralja nalazi se u toj crkvi. Zagrebačkoj nadbiskupiji darovao ga je 1962. biskup iz Syracuse. Nakon rata nove vlasti oduzele su Crkvi kamene blokove i ugradile u temelje mosta. Crkva do danas nije dovršena.

Srdačan pozdrav Marko Marković 29. 06. 2014.--Velebit32 (razgovor) 13:02, 29. lipnja 2014. (CEST)[odgovori]