Razgovor:Zemljina jezgra

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Zemljina jezgra.
Rad na člancima
Pismohrane:

Beskorisno[uredi kôd]

Sve se ovo već nalazi u članku struktura Zemlje, koji i pruža puno bolji kontekst za objašnjenje jezgre. Nema razloga da ovo bude neovisan članak jer se radi o običnom dupliranju informacija. Na engl. wiki je također postavljeno ovakvo preusmjeravanje. --Ivan Štambuk 13:09, 5. kolovoz 2007. (CEST)

Hm, na en.wiki postoji članak o unutarnjoj jezgri, dok je o vanjskoj preusmjeren na članak o sutrukturi Zemlje. Inače, ovaj članak je oskudan i nije baš wikipediziran, ali mislim da je glupo raditi preusmjeravanja na pojmove koji nisu sinonimi. Kako znaš da netko neće jednog dana doći i nadopuniti ovaj članak? Uostalom, ne valja samo gledati na en.wiki, na de.wiki imaš članak o jezgri, kao i na 10 drugih wikipedija.--Sanja Simat
sorry, tek sad mi je javljeno da sam ovo bio obrisao.
Zašto je Zemljin plašt riješen drugačije? --Ante Perkovic 16:44, 5. kolovoz 2007. (CEST)
Pa zato što je znatno opširniji od opisa plašta u članku o strukturi Zemlje. Ovaj članak ne donosi ništa novo. Mišljenja sam da je besmisleno raditi mrve izvlačeći podsadržaj iz drugih članaka, no ako neke veseli, neka ostane. --Ivan Štambuk 17:46, 5. kolovoz 2007. (CEST) Nisam ni skužio da je članak nadopunjen....nevermind --Ivan Štambuk 17:56, 5. kolovoz 2007. (CEST)
Na en wiki za ovakve slucajeve postoji en:template:r with possibilities. Tako cemo to rijesiti i ovdje. --Ante Perkovic 14:58, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Zašto, je za boga miloga, ovo preusmjereno? Je li ikoga briga što ja mislim o ovome? Jesmo li se išta dogovorili? Ili je sve u skladu s Antinim micanjem mojeg doprinosa u ovome rezgovoru, drugim riječima - koga boli q šta ja mislim? --Sanja Simat 17:44, 6. kolovoz 2007. (CEST)

1. Ante je tvoj doprinos maknuo slučajno
2. Na kraju je napravljeno po tvome. (Tek sad, nisam skuzio tko sto hoce. --Ante Perkovic 13:00, 10. kolovoz 2007. (CEST))
--Ante Perkovic 21:18, 8. kolovoz 2007. (CEST)