Razgovor:Zlatan Ibrahimović

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Zlatan Ibrahimović.
Rad na člancima
Pismohrane:

Što se sve zanimljivo dade iščitati iz povijesti izmjena ove stranice! Nekoliko puta neprijavljeni suradnik izbriše dio "porijeklom bošnjak i hrvat", i svaki put mu prijavljeni suradnici ponište izmjenu, a ne primijete da su imena nacionalnosti pisana malim slovom. Zatim opet neki neprijavljeni suradnik, očito zbog svoje velike svijesti o hrvatskom jeziku, promijeni porijeklo u podrijetlo, a opet ne primijeti elementarnu pravopisnu pogrešku. Hrvatska je wikipedija popilično slaba po pitanju pravopisa.
Također mislim da je nepotrebno navoditi koje je nacionalnosti nogometaš, pogotovo ako se uzme u obzir da je iz "miješanog braka", a to je teško sročiti i ujedno zadržati enciklopedijski ton članka.--Philos (razgovor) 21:20, 1. lipanj 2008. (CEST)

I'm not too good at croatian but from what I understand it's written that he's originally from Bosnia. That's wrong, he's born in Malmö in Sweden. His father on the other hand is from Bosnia and his mother from somewhere near Zadar. //Nicolai, Sweden