Razgovor o kategoriji:Astrologija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Astrologija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Enciklopedičnost[uredi kôd]

Sve članke iz ove kategorije, osim članaka astrolab i zodijak, bi trebalo radikalno srezati i ostaviti samo najskromnjie podatke. Ovo ipak nije astrološki priručnik već otvorena razumska enciklopedija. Osobine znakova koje se navode u člancima nisu egzaktne, naprimjer za djecu rođenu u znaku djevice se između ostalog tvrdi kako su "smirenija i povučenija od ostale djece" . Astrologija je ezoterična znanost, što znači da je to ponekad tako, to nije uvijek tako. A kada nešto tvrdimo u enciklopediji to mora biti uvijek tako. Zato većinu sadržaja ovih članaka treba ukloniti, jer takvi podaci ne spadaju ovamo.

--Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 18:40, 20. rujna 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]


Suradnik nije dobio podršku za uklanjanje sadržaja sa svih tih stranica, a slični se tekstovi nalaze i na ostalim wikipedijama.
Suradnik na temelju njegovog osobnog mišljenja briše sadržaj iz svih članaka. U Rijeci postoji stručno osposobljavanje za astrologa: http://www.nar-uciliste.hr/Home.aspx?PageID=133 - zanimanje astrolog.

Molim one koji mogu vratiti obrisane sadržaje u članke da ih vrate, jer ih je izgubljena duša svijeta pobrisala. --83.131.51.131 14:09, 30. prosinca 2010. (CET)Odgovor[odgovori]