Razgovor o predlošku:Anatomija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Predložak:Anatomija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Smatram da je ovaj predložak malo "prerasao" svoj prvobitnu svrhu (ili barem onu kako je to zamišljeno na engl verziji toga predloška) - naravno to pišem pod preduvjetom da ispravno shvaćam svrhu tog predložak :)

Engl verzija govori o dijelovima tijela koje zamjećujemo i razlikujemo na "golom čovjeku golim okom", a ne organima ili sustavima organa. Izvorni engl ne ulazi unutar samog tijela i ne navodi organe i sustave, već gleda samo vanjski izgled, vanjske anatomske značajke tijela (nadam se da sam uspio biti jasan).

Predlažem da se predložak dovede u prvotno stanje kada je preveden (u kakvom je na engl ili približno tome) - a za pojedine organske sustave ili anatomske regije koristimo neke druge predloške (kakvi se koriste na drugim Wiki ili napravimo nove, naravno, jednoga dana :) Vedran12 16:31, 28. siječanj 2008. (CET)

Preuređivanje[uredi kôd]

Molim suradnike da ne trpaju organe kako god se sjete u ovaj predložak, jer je već i ovakav (engleski izvornik) dosta "nespretan". Ovo preuređujem i pišem nakon što nekoliko mjeseci nitko nije reagirao na moje dosadašnja pisanje na ovu temu na stranicama za razgovor o ovom predlošku. Vedran12 (razgovor) 01:28, 1. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]