Razgovor o predlošku:Gospodarstvo

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search

Napomena: dvostruki predložak[uredi]

Postoji još jedan istovjetni predložak - Predložak:Infookvir gospodarstvo, a koristi se samo u članku Gospodarstvo Bocvane. --Orijentolog (razgovor) 05:53, 9. ožujka 2011. (CET)

Ne bih to riješio na ovaj način. Naime brisanjem. Predložak {{Infookvir gospodarstvo}} je načinio Saša, 21. siječnja 2007. u 21:37:31 (CET). Taj se predložak nalazi u preciznijoj kategoriji Ekonomski infookviri i točno je imenovan.
Za razliku od Sašinog predloška, predložak {{Gospodarstvo}} nije u prethodno navedenoj kategoriji. Predložak Gospodarstvo je zapravo duplikat. Predložak Gospodarstvo je načinio Marin.vip 8. prosinca 2007. u 15:43:41 (CET).
Trebalo bi spojiti povijest izmjena ova dva predloška, a ne brisati i tim brisanjem "nagraditi" stvaranje 'istovjetnoga' predloška. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) 02:39, 3. travnja 2011. (CEST)
Predlošci su gotovo istovjetni, razlika je možda u 2-3 stavke. Ne radi se o nekakvim važnim člancima već o običnim predlošcima od kojih je jedan korišten samo u članku Gospodarstvo Bocvane (što sam ispravio i upotpunio podatke). Dakle nema smisla cjepidlačiti već samo izbrisati koji je ranije korišten kod Bocvane i stvar je riješena. --Orijentolog (razgovor) 04:48, 3. travnja 2011. (CEST)