Razgovor o predlošku:Njemački kancelari

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Predložak:Njemački kancelari.
Rad na člancima
Pismohrane:

Promijenio sam prdložak, tj. pretvorio ga u novi koji je siti samo što su druge boje, bolja preglednost i nije predložak nego kod. Suradnici kojima se predložak ne sviđa ili imaju zemjerke (ovo se pogotovo odnosi na admine), molim vas da ne brzaju sa reveriranjem, paskama i mogućim blokiranjima, nego da lijepo na stranici za razgovor iznesu argumente zašto ne valja. Ovo nisam radio na svoju ruku. Išao sam jedan predložak napraviti, ali je bio prekompliciran pa mi je Maya savjetovala da koristim ovaj samo da ga preoblikujem kako hoću. Ako vam se preoblika ne sviđa, molim još jednom ne brzajtem nego na stranici za razgovor iznesite argumente. Hvala unaprijed ! --Edgar Allan Poe 01:08, 7. lipanj 2007. (CEST)


Meni sada ovaj predložak izgleda preglednije iako mi je dalje preogroman za biografske članke kancelara. Ispada veći predložak, nego što ima teksta u biografiji. Meni se više svidjaju raskomadani predlošci na više predložaka pa se onda kombiniraju. Evo vidi kako su to Nijemci napravili Friedrich Ebert a i mi već imamo takove slične kombinacije na nekolicini sportaša npr. Carl Lewis, Hrvatska_nogometna_reprezentacija. Ovakav povijesno pregledni predložak je dobar za u veće članke koji se dotiču njemačke povijesti. Pozdrav !

Duh Svemira 07:58, 7. lipanj 2007. (CEST)

Dio sa sklapanjem i smanjeivanjem 2-3 kutijice u jedan skupni predložak gdje su sve u jednom, kao i kod Lewisa i Eberta, napravio sam na svim kancelarima njemačke koji imaju više od 1 predložak, tj. von Papen, Hitler, Goebbels i Schwerin von Krosigk. Na ostalima nisam smanjivao jer nije bilo potrebe da bi se smanjio ako je samo jedan. Ako još uvijek imate protiv tu sam, pratim ovaj razgovor, slobodno recite. --Edgar Allan Poe 10:43, 7. lipanj 2007. (CEST)