Razgovor sa suradnikom:VS6507

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Arhiva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dobrošao nazad[uredi kôd]

Želim ti puno uspjeha u uređivanju i stvaranju, koje će ti pomoći i tvom rastu i razvoju kao suradnika. Vodomar (razgovor) 23:38, 10. veljače 2015. (CET)[odgovori]

Nekoliko savjeta i objašnjenja[uredi kôd]

[1] Kolege nekako moraju komunicirati ako žele poručiti nešto jedan drugome. [2] Ne uzimajte primjedbe za zlo. Primjedbe su, kao što vidite, i savjeti koji olakšavaju rad i napućuju suradnika kako će mu tekst izgledati još ljepše i bolje. Dobronamjerni to primi kako treba i drži se naputaka. Nedobronamjerni ignorira, ali nakon što je dobio primjedbe i naputke, ne može se izvlačiti da "nije znao".
Vašu namjeru pridonošenju ovom projektu cijenimo. Samo, molimo Vas, držite se naputaka. Ne zamjerite mi na primjedbi, Vaš hrvatski vrlo je neobičan. Nije sramota ne znati dobro ako Vam nije materinski. Samo nam skrenite pozornost na to pa ćemo Vas savjetovati i naputiti kako raditi ako gdje pogrješno pišete. Kubura (razgovor) 07:53, 15. studenog 2015. (CET)

Krivo ponašanje u arhiviranju[uredi kôd]

Sad sam uočio ovo. Ne smijete pogrješno arhivirati stranice. Stranice za razgovor se arhiviraju, a ne brišu, stoga kad arhivirate [3] poželjno je da to navedete u sažetku, a da pri stvaranju arhivske stranice navedete da prebacujete u arhiv.
Zamolit ću Vas neka ispravite Vašu suradničku stranicu. Poznavanje hrvatskog jezika nikako Vam nije na razini materinskog jezika, što se vidi iz Vaših poruka meni, a isto tako ću Vas zamoliti da mi pišete na hrvatskom jeziku. Kubura (razgovor) 10:15, 19. studenog 2015. (CET)

Ignoriranje uputa[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok od 1 mjesec!

Razlog je: ignoriranje uputa


Pozdrav VS6507! Već sam te ranije upozorio: u poruke drugih suradnika na stranicama za razgovor se ne dira i ne briše ih se! Zbog tog ponovljenog i neprihvatljivog vandalizma dajem ti mjesec dana odmora da u miru razmisliš kako ćeš se ubuduće ponašati... Maestro Ivanković 17:13, 19. studenog 2015. (CET)

Crveni karton na kvadrat[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: trajno!

Razlog je: Ovakve stvari ne zastarijevaju. https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnicom%3ARoberta_F.%2FArhiv_23&diff=prev&oldid=1827714 uz to i lažno predstavljanje.



Crveni karton.
Blokirani ste na rok: trajno!

Razlog je: Klevetanje hrvatskog grba.


[4] "The problem is that Coat of Arms is a washed out fascist movement symbol, chosen by hard line nationalist Tudjman, who prosecuted more than 200,000 people from Croatia. Vs6 507 04:45, 21 November 2015 (UTC)".
To je bezobrazno stigmatiziranje Republike Hrvatske i hrvatskih oznaka, praksa iz velikosrpske agresije na Hrvatsku. Kubura (razgovor) 15:10, 7. siječnja 2018. (CET)[odgovori]