Razgovor sa suradnikom:Maestro Ivanković

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Arhiv

Arhiv


1 2 3 4


Živ ili mrtav

Želio bi stvorit stranicu ako je ikako moguće.hvala unaprijed — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Daniel Ivanček (razgovordoprinosi) 22:45, 3. kolovoza 2018.‎

Usklađivanje s evidencijom

Bok, Maestro Ivanković,

ako bi mogao uskladiti popis na wikipedija: administratori kao i predložak: grafikon administratori s ovom stavkom u evidenciji suradničkih prava. Prva od navedenih stranica na wikipediji na hrvatskome jeziku zaštićena je kao: »samo administratori«, stoga i tražim da to usklađivanje provede suradnik koji može urediti obje stranice. Unaprijed zahvaljujem na pomoći i na uloženom trudu u održavanju wikipedije na hrvatskome jeziku. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,38; 3. kolovoza 2018. (SEV)

DJ Snake

Našao sitnicu, remix je remix, kategorija Top Dance/Electronic Music je Top Dance/Electronic Music ("Najbolji plesna/elektronska glazba" može jedino biti), eng oznaka i jezik za izvore u redu. Sve drugo mi je u redu. Lijep pozdrav-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 21:31, 12. kolovoza 2018. (CEST)

Šta bi tu još trebalo uređivati? Ljep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:47, 27. rujna 2018. (CEST)

Prijedlog za zaštitu članka

Bok, Maestro Ivankoviću 718smiley.svg

predlažem da se članak o Bojanu Glavaševiću zaštiti stupnjem zaštite samo za autopatrolirane. Hvala na pomoći i na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 20,47; 4. rujna 2018. (SEV)

Prijedlog za usklađivanje podataka

Bok, Maestro Ivankoviću 718smiley.svg

drago mi je da te vidim na nedavnim promjenama, nadam se da imaš vremena i volje obaviti jedno manje usklađivanje podataka. Naime, suradnik Ivica Vlahović promijenio je suradničko ime, te bi valjalo uskladiti sadržaj Wikipedija:Administratori. Ta je stranica zaključana stupnjem zaštite: samo za administratore, pa ju ne mogu uređivati. Usklađivanje je potrebno, jer ako se klikne na doprinose, ne prikazuju se doprinosi pod novim suradničkim imenom, već se ispisuje Suradnički račun "Ivica Vlahović" nije registriran. Mislim da tako ispisuje i kad se pokušava "otići" na evidencije iz tog popisa. Unaprijed zahvaljujem na pomoć i na trudu koji ulažeš u održavanje wikipedije na hrvatskome jeziku. LIjepo te i srdačno pozdravljam. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 20,59; 4. rujna 2018. (SEV)

Pozdrav

Veselo, prijo! Nisan te dugo ni pozdravia :) Kubura (razgovor) 22:27, 7. rujna 2018. (CEST)

ZATEMAS

U reviziji https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=ZATEMAS&oldid=5143923 uklonjen je funkcionalni link na en:Online_judge i zamijenjen s nefunkcionalnim defaultom. To, istina, ima smisla kao nešto što bi moglo potaknuti stvaranje novog članka... ali je li korisno? Ivucica (razgovor) 18:26, 3. listopada 2018. (CEST)

InternetArchiveBot

Znam da zvuči čudno, ali prošlo je više od 10 godina od kad je Wikipedija nastala. (Izgledalo je kao da je od jučer.) To znači da su neke internetske stranice arhivirane, mnogi suradnici ni ne znaju za te stranice, pa sam mislio da pozovemo IAB-a. Taj bot na engl. Wikipediji ima više od 3 000 000 uređivanja u 3 godine. To znači da bi taj bot arhivirao i naše izvore. Stoga, zašto ga ne bismo pozvali? Lip pozdrav-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 23:57, 5. listopada 2018. (CEST)