Razgovor sa suradnikom:BurzumVarg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje, i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.--Vatrena ptica (razgovor) 18:51, 23. listopad 2008. (CEST)


Information.svg Dobrodošli na Wikipediju. Malo humora uglavnom ne škodi, no s obzirom da stvaramo enciklopediju, molimo vas da ne stvarate sadržaje koji su možda duhoviti, ali ne spadaju u enciklopediju. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju.


--Pancho W. Villa (razgovor) 19:30, 23. listopad 2008. (CEST)

Stop x nuvola.svg   Poštovani, blokirani ste zauvijek zbog zlonamjernog uređivanja članaka. Ukoliko se ne slažete s ovim blokiranjem, na Vašu stranicu za razgovor postavite predložak {{odblokirajte me}}, uz objašnjenje zašto mislite da bi vas trebalo odblokirati.