Razgovor sa suradnikom:C-rider

  Izvor: Wikipedija

  Prevod[uredi kôd]

  "Ovu stranicu je automatski generisao [[Korisnik:FelixBot|bot]]. Poslednja izmena učinjena je u ~~~~~" "Spisak članaka koji nemaju interviki linkove." "Pravljenje spiska članaka bez međuviki veza" "Ovo je stranica koja je automatski napravljena od strane bota. Ispod se nalaze veze ka podstranicama koje sadrže spiskove stranica na Vikipediji koje nemaju međuviki veze.\n\n%s\nGenerisao [[Korisnik:FelixBot|FelixBot]], pod [[Korisnik:Dungodung|Filipovim]] okriljem. :) ~~~~~" "Pravljenje indeksa za spisak članaka bez međuviki veza"

  Ovo su potrebne poruke koje treba prevesti. Ipak sam uspeo da ti dam na latinici. Hvala unapred. :) --Filip (§) 10:15, 12. siječanj 2007. (CET)

  Evoga[uredi kôd]

  "Ovu stranicu je automatski generirao [[Korisnik:FelixBot|bot]]. Zadnja izmjena napravljena je u ~~~~~" "Popis članaka koji nemaju interwiki poveznice." "Izrada popisa članaka bez međuviki poveznica" "Ovo je stranica koju je automatski napravio bot. Ispod se nalaze veze na popise stranica na Wikipediji koje nemaju međuwiki poveznice.\n\n%s\nGenerirao [[Korisnik:FelixBot|FelixBot]], pod [[Korisnik:Dungodung|Filipovim]] okriljem. :) ~~~~~" "Indeksiranje članaka bez međuwiki poveznica"

  Uh[uredi kôd]

  O, sorry, do sad sam stalno radio isključivo na malo starijim promjenama, još se nisam uključio u real-time mode :) --Tycho Brahe 18:49, 20. travanj 2007. (CEST)

  Ako ti je nestao tekst, provaj ić unazad po historyju u browseru. Meni to uvijek upali. --Tycho Brahe 18:54, 20. travanj 2007. (CEST)

  Rođendan[uredi kôd]

  Sretan ti rođendan!!!!!!!! --ADvert ( | ) 01:31, 20. srpanj 2007. (CEST)

  Hvala! c-rider 08:30, 23. srpanj 2007. (CEST).

  Obavijest za slike[uredi kôd]

  Nuvola apps important.svg
  Stop hand.svg
  Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.

  Suradniče,

  Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.

  Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

  Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

  Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

  Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.

  Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

  Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

  Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

  Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

  Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
  Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

  El. struja[uredi kôd]

  Zanima me zašto si uklonio moju izmjenu na članku Električna struja? --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 11:48, 25. siječanj 2009. (CET)

  Zbog toga što ako je frekvencija niža od 60 Hz onda može bez posljedica podnijeti i tu struju nije istinita tvrdnja. Odakle ti taj podatak?

  Pa ajmo reć iz stručne literature koja je vezana za zaštitu na radu itd. Tamo piše tako kako sam ja tu napisao.--Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 11:58, 25. siječanj 2009. (CET)

  Pa, da netko ide slušat tu stručnu literaturu, mogao bi nastradati. Da je riječ da 20mA DC, ili struja vrlo visoke frekvencije, mogao bih se složiti sa tvrdnjom da neće biti posljedica. Da nije ta stručna literatura možda iz Amerike?

  Nije iz Amerike. Taj podatak se ući u svakoj strukovnoj školi zato što je to važno za polaganje zaštite na radu i taj podatak je odobrilo ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa zajedno sa Pučkim otvorenim učilištem u Zagrebu. --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 12:21, 25. siječanj 2009. (CET)

  Ako smatraš da je taj podatak vjerodostojan, molio bih te da pronađeš podatak o jačini struje koja se smatra opasnom na 50Hz.