Razgovor sa suradnikom:Croromano

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Članak "Gojko Šušak" privremeno je izbrisan zbog prepisivanja s Interneta. Vratit ćemo ga kad pokažeš da imaš dopuštenje za njegovo prepisivanje sa stranice http://www.moljac.hr/biografije/susak.htm. --Zmaj 14:12, 30. rujna 2005. (CEST)[odgovori]

Re: Nema problema. Vidio sam, da ima i drugih članaka koji su bili prepisani pa sam mislio, da posebne dozvole nisu potrebne... Ali sad sam napisao molbu na kontaknu e-mail adresu stranice www.molac.hr u kojoj sam pitao za dozvolu... Javit ću ti se na tvom razgovoru, kad (i ako) budem dobijo odgovor... Srdačni Pozdrav Croromano 20:50, 30. rujna 2005.

Suradnička[uredi kôd]

Želimo vam preporučiti da nešto napišete na svojoj stranici suradnika. Možete napisati što želite (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji vam se sviđaju ili koji vas najbolje opisuju. Lijep pozdrav. -Tonian 14:33, 15. kolovoz 2007. (CEST)

Ljubuški[uredi kôd]

Bok,

Imamo 2 predloška koji koristimo za sve općine u BiH (Predložak:Općina FBiH i Predložak:Općina BiH RS) i težimo uniformiranosti.

Bilo bi najbolje kad bi se na napravio novi predložak za te općine, te se on postavio u sve potrebne članke.

Zadržao sam tvoj rad u komentaru na stranici, pa kad buemo stavljali opširniji predložak, bit će dovoljno kopirati tvoj kod iz komentara. --Ante Perkovic (razgovor) 07:08, 7. svibanj 2009. (CEST)