Razgovor sa suradnikom:Argo Navis

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Arhiva

Arhiva

Razgovor sa suradnikom


0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37

Godine![uredi kôd]

Ponovno sam pročitao uputu i vidio da sam je pogrešno shvatio! Ako se ponovno nađem u situaciji da neku godinu napravim aktivnom slijedit ću uputu! U svakom slučaju isprika i hvala na upozorenju! Lp, Darrad2009 (razgovor) 14:17, 7. travnja 2021. (CEST)

Izvor nije valjao?![uredi kôd]

[1] Argo Navise, molit ću lijepo: šta je ovdje sporno?-- MaGaporuči mi 17:44, 13. travnja 2021. (CEST)

Ako izvora (trenutačno) nema, to ne znači da nije postojao. Valjda i mala djeca znaju za (npr.) Wayback machine. Fermajte s lovom na vještice, postaje žalosnije nego makartizam.-- MaGaporuči mi 19:22, 13. travnja 2021. (CEST)

[2] Vratio sam i označio kako spada.-- MaGaporuči mi 18:35, 14. travnja 2021. (CEST)

Radio Samobor[uredi kôd]

Poštovani,

puno, puno hvala na pomoći ;-)

Malo mi je sve nepoznato i zbunjujuće eto jedva sam se snašla da vam pošaljem poruku nadam se da je došla do vas.

Sve mi nekako naopako ide ali ovakva pomoć ohrabruje. Još sam se izgleda pridružila Wikipediji na Američkom linku pa i tu malo imam problema  :-)

Lijep pozdrav i puno puno hvala


Poštovani Argo Navis,

još jednom zahvaljujem na nesebičnoj podršci na žalost vi ste jedino pozitivno što sam doživjela.

Postavila sam neke fotografije za koje sam dobila odobrenje koje nisu priznali pa ih je kontaktirao autor fotografija sa ispunjenim templateom međutim to nije bilo dovoljno već su ga u par navrata ponovo kontaktirali tako da sam dobila obavijest da je bolje da ga više ne kontaktiram u vezi dopuštenja za objavljivanje.

Drugo - Gradska knjižnica Samobor je također poslala sa svog službenog maila ispunjeni template koji nisu priznali iako je Gradska knjižnica Samobor jedini nositelj prava za Samoborke novine i list tako da ne mogu više kontaktirati ni njih jer su i njih uznemiravali.

Mislim u redu je da se odobrenja pošalju ali to treba biti jasno i jednostavno za ispuniti i poslati a ne da su napisana na način razumljiv samo stručnim suradnicima Wikipedie.

Jedan korisnik Wikipedie mi se javio s molbom da mu pomognem kozmetički finiširati članak jer je vidio promjene koje ste vi napravili na mom. Imate li volje i želje popraviti tuđi rad da vam pošaljem podatke ??

Lijep pozdrav

Indi

.[uredi kôd]

Stavi onda novi afc logo — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 93.143.68.218 (razgovordoprinosi) 18:09, 17. travnja 2021.

RE: Crvene wp[uredi kôd]

Nema problema, ja sam samo "crvene poveznice" (na članke koje se tek treba stvoriti) stavljao za klubove koje imamo u popisima nogometnih klubova po županijama, tipa Dodatak:Popis nogometnih klubova u Zadarskoj županiji (imamo za 9 županija), da izbjegnemo stavljati poveznice ako je to slučajno preimenovani klub ili je kriva poveznica (tipa stavimo NK Klub Mjesto, a on je HNK Klub Mjesto ili ONK Klub Mjesto i sl.)....nemam problema s time
Također bih mogao još klubova iz Koprivničko-križevačke županije obraditi (a mogao bih napraviti i popis kao ove, ali imamo i članak Koprivničko-križevački županijski nogometni savez, koji je isto popis klubova (ali iz 2007./08.) - ovo treba nekako srediti - da imamo članak za županijski savez i popis klubova) s obzirom da imamo dosta sezona s tog područja
Pozdrav, Cybermb (razgovor) 14:39, 19. travnja 2021. (CEST)

Predložak[uredi kôd]

Ne umanjujući ničiji doprinos, rekao bih da ovaj predložak ovakav nema smisla ni svrhe. Ako ćemo ga proširivati kako Bog zapovijeda, onda bi mogao zauzeti pola ekrana, što opet nema ni smisla ni svrhe. Ja bih ga brisao.-- MaGaporuči mi 18:43, 19. travnja 2021. (CEST)

Kome bi trebao pisati nego aktivnim administratorima?-- MaGaporuči mi 20:50, 19. travnja 2021. (CEST)

Nije mi ni bila namjera da ga brišeš, htio sam drugo mišljenje.-- MaGaporuči mi 17:56, 20. travnja 2021. (CEST)

Hvala što misliš[uredi kôd]

Hvala što si pročitao moju poruku u Kafiću nadam se nastavkom suradnje. :D Pomoćnik221 (razgovor) 12:21, 21. travnja 2021. (CEST)-Pomoćnik221

Karateka[uredi kôd]

Vidim da si otvorio potkategoriju. Mislio sam pisat suradnku Vrtleska225 da mi objasni šta bi to bilo, a po ovom što si otvorio, tebi je poznato značenje te riječi? Iskreno, prvi put čujem za tu riječ i ne bih bio siguran da ona ima veze s hrvatskim. Ne kažem da sam u pravu, ali eto, nisam baš ni totalna neznalica.-- MaGaporuči mi 19:00, 29. travnja 2021. (CEST)

Reklo bi se da je suradnik mislio na to, ali rekao bih da baš i ne vlada pravopisom hrvatskog jezika. Na jednu od mojih primjedbi reagirao je (za moje pojmove) malo čudno. Ostavio sam poruku Neptuneu s poveznicom na ovaj odlomak.-- MaGaporuči mi 19:10, 29. travnja 2021. (CEST)

Nikad dosad nisam čuo za izraz "karateka", čak sam i pomislio da ta riječ znači nešto drugo... Face-grin.svg Ako govorimo o osobi koja se bavi karateom, onda je stvar jasna: u pitanju su karatisti ili uvjetno karataši. To su uvriježeni nazivi za takve osobe. Nema smisla komplicirati leksik. --Neptune, the Mystic 10:02, 30. travnja 2021. (CEST)

to sa godinom je...[uredi kôd]

...stilski za enciklopedije, pravopisno za HR standard ili ... gr@m@t!k@? --Zblace (razgovor) 21:22, 3. svibnja 2021. (CEST)

Gruzijske regije[uredi kôd]

Pozdrav! Vjerojatno ste primjetili da sam se fokusirao na članke o Gruziji. Imam jednu dilemu... Gruzijske regije na gruzijskom, a i na engleskom (uglavnom samo transliterirano) pišu se : Imereti, Kartli, Svaneti, Javakheti i sl. Neke jesu ušle u naš jezik na način da se pišu Džavahetija, Imeretija. Neke se pišu dvojako: Kartli - Kartlija i sl., pa imam pitanje.... Vidim da sadašnja regija Unutarnja Kartlija na predlošku regija Gruzije pište Unutarnja Kartli, u nekim drugim člancima također se ostavlja izvorni naziv. Moje je pitanje, mogu li kroatizirati sva imena? Em imaju više logike jer su u duhu našeg jezika, em postupamo za sve njih na isti način: Imeretija, Kartlija, Kahetija, Džavahetija, Svanetija, Mešketija, Mingrelija itd. Drugo pitanje: Unutarnja Kartlija ili Unutrašnja Kartlija? Ja jesam bio kreirao članak s pridjevom Unutrašnja. Mislim da bi ipak bilo logičnije unutarnja, ali sad vidim da je premješteno na Unutarnji Kartli... Čisto da se usuglasimo, da ne radimo dupli posao. Hvala unaprijed. Blek Stena (razgovor) 08:15, 10. svibnja 2021. (CEST)

U redu, pitao sam tebe, jer vidim da si ti radio malo na uređivanju. Sredit ću ja te kategorije. Prvo bih napisao članke, pa ću onda napraviti kategorije i smjestiti te članke u odgovarajuće kategorije, te prebaciti sve gdje spada. Nisam želio unaprijed kreirati kategorije da ne stoje prazne, dok se ne napišu članci. Također, dodat ću i predloške za monarhe, svakako, ali kad sve zgotovim, pa ću ići redom po popisu i tamo lijepiti i popuniti što treba. Blek Stena (razgovor) 09:08, 10. svibnja 2021. (CEST)

Kategorija[uredi kôd]

Bog. Kreirano je šest članka s gruzijskim džudistima/džudašima/džudokama. Zadovomjava li to uvjet da im stvorimo vlastitu kategoriju? I jel "džudaš" konačno rješenje? Blek Stena (razgovor) 16:21, 12. svibnja 2021. (CEST)

Gruzija (2)[uredi kôd]

Hvala ti, ali ipak nemoj :D Blek Stena (razgovor) 20:15, 18. svibnja 2021. (CEST)

Razdvojbe[uredi kôd]

OK. Nije mi to problem. Jednostavno, nisam nikad uočio da se to tako stavlja u uređivač, već sam mislio da admini te razdvojbe čine na neki drugi način :) Dobro je da sam prvo kreirao Popis vladara Gruzije, pa mogu vrlo lako uočiti čije će se ime(s istim redoslijednim brojem) pojaviti više puta. Blek Stena (razgovor) 13:54, 20. svibnja 2021. (CEST)

Jedno pitanje... Što {{newdsm}}? Vidim da se često predlošci prevode i kasnije "prepravljaju" u starijim tekstovima, pa što odmah ne {{novarazd}} ili nešto slično? :D Čisto da se uhodani suradnici kasnije ne smetu. Blek Stena (razgovor) 14:00, 20. svibnja 2021. (CEST)

Više volim hrvatski jezik, to da. Iako u kodovima za referiranje na literaturu gotovo nikad ne mijenjam ono na što naletim u engleskom članku. Jednostavno previše posla da bi tražio "hrvatski predložak", pa iščitavao podatke s engleskog predloška i onda na kraju uklopio u hrvatski. Tako ako nekog to smeta, na žalost, morat će čistiti za mnom.Blek Stena (razgovor) 14:07, 20. svibnja 2021. (CEST)

RG067[uredi kôd]

Vezano za ovo, to je dijelom moje maslo jer sam u izmjeni prije njegove botom skidao predmetak datoteka, ali je ta zagrada zatvaranja ostala. Doduše, nitko mu nije kriv što dopušta automatici da radi sama. Osobno uvijek volim držati uzde pritegnute.-- MaGaporuči mi 16:58, 22. svibnja 2021. (CEST)

OK. --Argo Navis (razgovor) 15:07, 23. svibnja 2021. (CEST)

Arkada (anatomija)[uredi kôd]

Poštovani Argo Navise, kako ste? Članak koji ste nedavno uredili ima samo jednu rečenicu što je za Wikipediju prekratak članak. S poštovanjem, Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:56, 23. svibnja 2021. (CEST)

Uspjeh je ključ života, članak je nastao izdvajanjem iz postojećeg. Dodao sam ga u svoju todo listu, fale mu izvori. Valjda će mi doći na red. Ako ga se u međuvremenu predloži za brisanje... a što se može... --Argo Navis (razgovor) 22:09, 23. svibnja 2021. (CEST)

Odg. Wikipedija:Nekategorizirane stranice[uredi kôd]

[3] Malo mi je čudno da mene pitaš, ali dobro. Nekako mi je logično da pitaš onoga tko je započeo stranicu, ne mene. Ne vidim razloga da bih ja osporio brisanje, a i kad bih osporio - isto bi bilo. Ni u džep, ni iz džepa.-- MaGaporuči mi 19:11, 26. svibnja 2021. (CEST)

P.S. Hvala na pitanju.-- MaGaporuči mi 19:22, 26. svibnja 2021. (CEST)

nk neretva[uredi kôd]

http://metkovic-news.com/sport/armando-marenzzi-vise-nije-trener-nk-neretva/

Jure Grm, stanje na projektu i općenito kada mislite popraviti ono što su vaše kolege zeznule[uredi kôd]

Da li me je Jure Grm maltretirao, i zašto si to tada tolerirao? A ovdje sada pišeš da nećeš dopustiti maltretiranje? A dopuštao si ga kada je to radio Jure? I izabran si da popravljaš NPOV, a ne da radiš što voliš. To si mogao i raditi bez administratorskih alata. I ozbiljno pitam, koliko se do sada popravilo. Točan broj ukupno, jer popraviti u pola godine 20 članka, braniti brisanje kuburnih gluposti i postavljanje podloška popraviti je gubljenje našega vremena. Kanikosen (SZR) 10:31, 30. svibnja 2021. (CEST)

Zašto nisi odgovorio za Juru? A ivi može meni brojati koliko sam uradio, a ti meni prijetiš kada tebe upitam isto? Dupla pravila? Kanikosen (SZR) 19:40, 30. svibnja 2021. (CEST)
Samo? Koliko je do sada članaka ispravljeno, koliko treba ispraviti? Zašto Kuburine stvari stoje i zašto bi ih ja trebao popravljati umjesto da brišem sve što nije po pravilima? I naravno, reagirao si tako da mu se pogleda kroz prste. Kakvo je to reagiranje? Pusti ga da radi što želi i meti pod tepih njegovo kršenje pravila. Kanikosen (SZR) 23:21, 30. svibnja 2021. (CEST)

I Kubura je prestao s problematičnim ponašanjem, da ga odblokiramo? Sada možeš raditi bilo što želiš, staneš kada postigneš što si htio i nikome ništa? Zbilja pokušavaš to progurati kao standard? Kanikosen (SZR) 23:31, 30. svibnja 2021. (CEST)

I upravo je to razlog zašto smatram da mi je najveća greška na projektu što odmah nisam vidio kakav si. Tebi je Kubura ok ako kaže da više neće sabotirati. Očito je da ti ne shvaćaš cilj ovoga projekta, a to nije da bi tebi i ostalima bilo zabavno i uživali ovdje, već da bi stvarali enciklopediju. A Jure nije dobio perma ban da ovdje prodaješ priču da je kažnjen i otišao, nego je aktivniji od mene ovih dana [4]. Pa što sam ja to dobio, osim da ti iznosiš neistine da je otišao? Što mi imamo od toga da kršitelj pravila bude manje aktivan, osim da bi ti tvrdio da je problem riješen? Kanikosen (SZR) 13:15, 31. svibnja 2021. (CEST)

Discord[uredi kôd]

Gdje je to pravilo da se javni razgovor na Discordu ne smije citirati? Ja ga ne mogu naći. Kanikosen (SZR) 16:59, 1. lipnja 2021. (CEST)

IRC je jedno, Discord drugo. Zatim tu piše :Pravila ponašanja na IRC-u; ne piše pravilo ponašanja na Wiki. Čim vidim to pravilo za Discord budem ga se pridržavao. Kako je kanal javni, o temi koja je aktivna, ne vidim problem. Kanikosen (SZR) 17:27, 1. lipnja 2021. (CEST)

Predložak mrva[uredi kôd]

Premjestio sam predloške na kraj. Znam da će malo tko ići po kategorijama "U izradi" i nadopunjavati članke, ali možda se ipak netko nekad nađe, pa se zainati. Kao što sam ja krenuo s tim gruzijskim člančićima. No, kako god bilo, ništa ne mijenja činjenicu da članci jesu mrve. Pozz! Blek Stena (razgovor) 12:00, 2. lipnja 2021. (CEST)

Pitanje[uredi kôd]

Nije mi jasno zašto je ovdje potrebna nula? Lijepo pozdravljam--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:32, 4. lipnja 2021. (CEST)