Razgovor sa suradnikom:Emy

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Prepisivanje s interneta[uredi kôd]

Pozdrav,

Molim na obratite pažnju na upozorenje na zabranu "NE STAVLJAJTE ZAŠTIĆENE RADOVE BEZ DOZVOLE!" koju možete pronaći ispod okvira za uređivanje. Hvala. --Ante Perkovic 20:38, 20. svibanj 2007. (CEST)

Prepisivanje[uredi kôd]

Pozdrav, izgleda da možda niste shvatili na što vas je suradnik Ante upozorio. Na Wikipediju se ne smiju prepisivati tuđi radovi, suradnici koju ne shvate ovo pravilo za ozbiljnu budu blokirani. Molim vas da pročitate i proučite uvodni tečaj, tu ćete naći odgovore na osnovne zahtjeve wikipedije koji su: wikipoveznice, kategorija, interwiki i stilsko uređenje, te također pročitajte i što wikipedija nije, zatrebate li kakvu pomoć ubudeće slobodno se javite, ali vas molimo da se prije rada upoznate s pravilima wikipedija, sretno!. Dalibor Bosits 14:32, 30. listopad 2007. (CET)

Pobrisao sam oba nova članka.Ovo gore je bilo zadnje upozorenje. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:02, 31. listopad 2007. (CET)

Dragutin Lesar[uredi kôd]

Želite reći da ste vi Dragutin Lesar i da je "članak" (koji kao ovakav nije nikakav enciklopedijski tekst) o vama s vaše osobne stranice? Lijep pozdrav --Roberta F. 20:52, 22. studeni 2007. (CET)

Proučite kako uređivati stranicu, članak kakav je sada ne može ostati. copyright koji ste stavili na vrh ne može tamo biti, niti u članku uopće.
Wikicitati „ako moze šeks imati biografiju gore, moze i moj tata”

I, mante se politikanstva, nitko nije spominjao Šeksa! Osobne pristranosti nisu za wikipediju.

Wikicitati „u cemu je problem??”

-- Budite ljubazni.

Ako ćete imati kakve nedoumice slobodno upitajte. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 21:04, 22. studeni 2007. (CET)

Uklanjanje sadržaja stranica[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste!


Suradnici koji uklanjaju sadržaje stranica budu blokirani jer taj se postupak ocijeni kao vandalizam. Nakon isteka blokade od jednog dana slobodno se možeš vratiti i uređivati stranice u skladu s pravilima Wikipedije, a na stranici svakog uređivanja jasno stoji: "Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati". Tekst o Dragutinu Lesaru treba preurediti u enciklopedijski, a svakako pročitaj više o stilu pisanja na Wikipediji i kako se uređuju tipski članci. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 21:38, 22. studeni 2007. (CET)

Pravila Wikipedije[uredi kôd]

Emy, nikoga ne možemo prisiliti na suradnju, kao što nikoga ne možemo prisiliti da pročita osnovna pravila rada na Wikipediji, jedino što možemo je nekoga na neki način onemogućiti, ako doprinosi protivno smjernicama. Također ti je preporučeno čitanje tih osnovnih pravila, koja ti iz nekog razloga ne želiš proučiti, a ni pitati što ti nije jasno. Ako se poželiš vratiti i nastaviti surađivati, suradnički račun će te i dalje čekati, jer suradnike ne brišemo, a rado ćemo ti pomoći, kada to poželiš. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 21:48, 24. studeni 2007. (CET)

Pravila svake kuće[uredi kôd]

Draga Emy, svaka kuća, pa i ova zvana Wikipedija, ima svoja pravila. Vidiš, ja vjerujem da si dobronamjerna osoba i da tvoja pogreška nije bila namjerna i nisi ti bila prozvana vandalom već se postupci uklanjanja sadržaja ocjenjuju kao vandalizam. U svojoj komunikaciji sa suradnicima ne glumatam, takva sam kakva jesam, vjerujem da si i ti inače u stvarnom životu ljubazna i draga mlada žena. Dobro je što će naši doprinosi i razgovori ostati sačuvani, moći ćeš ih (nadam se) pročitati i za deset godina. Lijep pozdrav :-)--Roberta F. 14:31, 25. studeni 2007. (CET)


Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 7 dana!Zbog ovoga. Ne znam tko te naučio takvom ponašanju. Nadam se da nije otac. --Ante Perkovic 15:50, 25. studeni 2007. (CET)